Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλωσόρισες.

Προς το παρών βλέπω αυτό και δεν ανησυχώ ιδιαιτέρως. Απλά κρατώ τις επιφυλάξεις μου γιατί ακόμα είναι νωρίς.

Και στο Diamond υπήρξε πρόβλημα με κιτρινίλες στην οθόνη, αλλά αφορούσε συγκεκριμένη ελατωματική παρτίδα.

Απλά δηλώνω ότι αν αποδειχθεί γενικευμένο πρόβλημα θα κοιτάξω αλλού (See blackberry η ακόμα iphone) έστω κι είναι εις βάρος της χρηστικότητας που μου δίνει το HD στην δουλειά μου.

View Poll Results: Are you satisfied with the glossy finish of you HD?

I treat my HD ordinary and have no scratches on the glossy finish. It seems solid. 81 51.59%

I treat my HD ordinary and have some little scratches but it' ok. 20 12.74%

I treat my HD ordinary and have some big holes...the material is not very solid. 7 4.46%

I treat my HD like a raw egg and have no Problems with the glossy finish. 24 15.29%

I treat my HD like a raw egg but have some scratches. it's not very solid. 11 7.01%

I treat my HD like a raw egg but the glossy finish has some holes in it. The finish is fu**ing crap. 14 8.92%

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αγαπητε φιλε απο την αγαπητη etisalat (μας εχει δωσει πολλες δουλειες τελευταια)!:D

Σιγουρα το νουμερο (10%) δεν ειναι τεραστιο αλλα μην ξεχνας οτι το τηλεφωνο εχει μολις κυκλοφορησει!

Ελπιζω και εγω να ειναι απλα μια ελαττωματικη παρτιδα!

Αγαπητε φιλε απο την αγαπητη etisalat (μας εχει δωσει πολλες δουλειες τελευταια)!:D

Σιγουρα το νουμερο (10%) δεν ειναι τεραστιο αλλα μην ξεχνας οτι το τηλεφωνο εχει μολις κυκλοφορησει!

Ελπιζω και εγω να ειναι απλα μια ελαττωματικη παρτιδα!

Σίγουρα δεν είναι μικρό.

Αλλά από την στιγμή που μετράμε με ποσοστά αναφερόμαστε στις συσκευές που έχουν πουληθεί ως τώρα.

Anyway το πρόβλημα είναι πρόβλημα και πρέπει να το παρακολουθήσουμε.

Το diamond το κράτησα 2 μήνες και το έδωσα σαν καινούργιο.

Δεν μ' αρεσει να κρατώ συσκευές που μοιαζουν σαν να τις έχεις 10 χρόνια, έστω κι αν σε 3 μήνες μπορεί να μην το έχω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

off topic : ξερει κανεις τι απεγινε η level4 στη 8εσσαλονικη?? Ειναι κλειστη εδω και μερες και μιλησα με την ace οπου μου ειπαν οτι τα HTC οι 8εσσαλονικεις πρεπει να τα στελνουν Α8ηνα πια...( courier κτλ )

everyone can see things.

few can see into things...

Παιδιά μια ερώτηση μόνο... Επειδή βρίσκομαι στο εξωτερικό και εδώ μπορώ να βρω τη συγκεκριμένη συσκευή μόνο στην αντίστοιχη (σουηδική) έκδοση... Υπάρχει δυνατότητα εγκαθιστώντας κάποιο πληκτρολόγιο να γράφω στα ελληνικά mail και μηνύματα 160 χαρακτήρων? Αν ναι, μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο? Ο εξελληνισμός της συσκευής δε με ενδιαφέρει, απλά να γράφω κανονικά ελληνικά μηνύματα. Ευχαριστώ!

Παιδιά μια ερώτηση μόνο... Επειδή βρίσκομαι στο εξωτερικό και εδώ μπορώ να βρω τη συγκεκριμένη συσκευή μόνο στην αντίστοιχη (σουηδική) έκδοση... Υπάρχει δυνατότητα εγκαθιστώντας κάποιο πληκτρολόγιο να γράφω στα ελληνικά mail και μηνύματα 160 χαρακτήρων? Αν ναι, μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο? Ο εξελληνισμός της συσκευής δε με ενδιαφέρει, απλά να γράφω κανονικά ελληνικά μηνύματα. Ευχαριστώ!

Μπορείς άνετα με πολλούς τρόπους. Μόλις την πάρεις θα σου πούμε. Τα καλύτερα είναι spb keyboards & resco keyboards.

Τελικα παιδια γρατζουνια γινετε ευκολα ακομα και λιγο αν δεν προσεξεις οταν πας να βαλεις το usb?Παντως αν ειναι ετσι θα απογοιτευτω με την HTC γιατι σε αυτη την τιμη η πιοτητα παιζει ρολο!Ενα χρονο τωρα το καισερ ειναι σαν καινουργιο!!

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

ok παιδια σας ευχαριστω. Να ρωτησω και κατι ακομα???? εχω ενα mp3 και θελω να το βαλω σαν ηχο σε ειδοποιηση νεου εισερχομενου sms, και οσο και να εψαξα δεν βρηκα τιποτα. ξερει κανεις πως γινεται?????

ok παιδια σας ευχαριστω. Να ρωτησω και κατι ακομα???? εχω ενα mp3 και θελω να το βαλω σαν ηχο σε ειδοποιηση νεου εισερχομενου sms, και οσο και να εψαξα δεν βρηκα τιποτα. ξερει κανεις πως γινεται?????

Πρεπει να το κανεις wav

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Πρεπει να το κανεις wav

αυτο σκεφτικα και εγω αλλα ακου να δεις κουφο!!! οταν το ριχνω μεσα στην storage card σαν mp3 χυμα το βρισκει και ολα οκ. οταν το βαζω μεσα σε φακελο στην storage card δεν το βρισκει με τιποτα. εαν το βαλω μεσα στο windows-rings παλι δεν το βρισκει!!!!!!!

εχω ενα mp3 και θελω να το βαλω σαν ηχο σε ειδοποιηση νεου εισερχομενου sms, και οσο και να εψαξα δεν βρηκα τιποτα. ξερει κανεις πως γινεται?????

Πρεπει να το κανεις wav

Οχι, δεν χρειαζεται να γινει wav. Το βαζεις το mp3 στο φάκελλο Storage Card\My Documents (εαν ψδεν τον εχετε ηδη, τον δημιουργειτε) και μετα πατε Start, Settings, Sounds & Notifications, Notifications, επιλέγουμε Messaging : New text message και διαλεγουμε το mp3 που θελουμε, μεταξυ ολων των διαθεσιμων wav & mp3 :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Οχι, δεν χρειαζεται να γινει wav. Το βαζεις το mp3 στο φάκελλο Storage Card\My Documents (εαν ψδεν τον εχετε ηδη, τον δημιουργειτε) και μετα πατε Start, Settings, Sounds & Notifications, Notifications, επιλέγουμε Messaging : New text message και διαλεγουμε το mp3 που θελουμε, μεταξυ ολων των διαθεσιμων wav & mp3 :D

ok thanks, Απλα δεν ηθελα να ειναι ετσι χυμα μεσα στην storage card!!

ok thanks, Απλα δεν ηθελα να ειναι ετσι χυμα μεσα στην storage card!!

μα δεν θα ειναι χυμα, θα ειναι στο φάκελλο My Documents. :)

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

σημερα που συνδεω το hd με το pc μου βγαζει συνεχεια ενα το εξης μηνυμα:

new connection setup database found. do you want to install it?

(note: it may cost you data connection fee to download new database)

οταν παταω Yes αρχιζει να κατεβαζει κατι και μετα απο μερικα λεπτα σταματαει και βγαζει error. μετα απο λιγο ή αν πατησω No μου ξανα-βγαζει το ιδιο μηνυμα.

τι ειναι το connection database και τι πρεπει να κανω?

Τελικα παιδια γρατζουνια γινετε ευκολα ακομα και λιγο αν δεν προσεξεις οταν πας να βαλεις το usb?Παντως αν ειναι ετσι θα απογοιτευτω με την HTC γιατι σε αυτη την τιμη η πιοτητα παιζει ρολο!Ενα χρονο τωρα το καισερ ειναι σαν καινουργιο!!

Τι να σου πω ρε φίλε. Εγώ το έχω από τους πρώτους και δεν έχω παρατηρήσει τίποτα.

Μέχρι και υγρό καθαρισμού εχώ πανάκι, ούτε το όπλο μου δεν προσέχω έτσι.

Δεν έχει το παραμικρό σημάδι γύρω από την usb και είναι όλη μέρα βάλε βγάλε.

Καμιά φορά είναι αρκετή η απροσεξία ενός υπαλλήλου για να βγει μια παρτίδα ελατωματική.

Λίγο υπομονή και θα δούμε.

οταν παταω Yes αρχιζει να κατεβαζει κατι και μετα απο μερικα λεπτα σταματαει και βγαζει error. μετα απο λιγο ή αν πατησω No μου ξανα-βγαζει το ιδιο μηνυμα.

Εχω ακριβώς την ίδια απορία......:confused::confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω ακριβώς την ίδια απορία......:confused::confused::confused:

Από ότι φαίνεται κατεβάζει δεδομένα που έχουν να κάνουν με τις αυτόματες ρυθμίσεις των εταιρειών κινητής, μάλλον ενημέρωση της βάσης. Προς το παρόν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με τον server της HTC, οπότε προς το παρόν αγνοείστε το.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=453383

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

.............. ούτε το όπλο μου δεν προσέχω έτσι.................

Μπα, διαθέτουμε και οπλο ? :kill:

Κωστας (Pterarxos)

...ούτε το όπλο μου δεν προσέχω έτσι...

Μπα, διαθέτουμε και οπλο ? :kill:

Τώρα ξέρω με ποιανού τις απόψεις δεν πρόκειται να διαφωνίσω ΠΟΤΕ::: :lol::cool:

Τώρα ξέρω με ποιανού τις απόψεις δεν πρόκειται να διαφωνίσω ΠΟΤΕ::: :lol::cool:

:hunter: Σωστο σε βρίσκω :dance: και σε καλο δρομο :tease:

Κωστας (Pterarxos)

Σωστος, αυτη την εντυπωση ειχα, μαλλον επειδη δεν εχω ασχοληθει ποτε με ηχους κλησεις κτλπ.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Παιδιά μια ερώτηση για το HD και το igo8. Το εγκατέστησα χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις που βρήκα στο forum και όλα δουλεύουν ρολόι, εκτός από το γεγονός ότι δε μπορώ να κάνω πλοήγηση! Για την ακρίβεια το κουμπί "Διαδρομή" που υποθέτω ότι είναι αυτό που κάνει την πλοήγηση είναι μονίμως απενεργοποιημένο και δε μπορώ να το πατήσω. Παρατήρησα ότι και σε ένα screenshot που έβαλε κάποιος σε αυτό το thread παλιότερα, πάλι το κουμπί "Διαδρομή" ήταν απενεργοποιημένο, δε ξέρω αν ήταν τυχαίο. Ξέρει κανείς τι φταίει και πως γίνεται η πλοήγηση σε αυτή τη περίπτωση? Ίσως η απάντηση να είναι στοιχειώδης, αλλά δεν έχω καταφέρει να τη βρω για την ώρα.

Σωστος, αυτη την εντυπωση ειχα, μαλλον επειδη δεν εχω ασχοληθει ποτε με ηχους κλησεις κτλπ.

:dance: Εσένα τελικά πότε θα σε γράψουμε στο club του Touch HD ? :yahoo:

:yahoo: Αλήθεια μηπως πρέπει να κάνουμε ενα club HTC στην Ελλάδα ? :clap:

Κωστας (Pterarxos)

Παιδιά μια ερώτηση για το HD και το igo8. Το εγκατέστησα χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις που βρήκα στο forum και όλα δουλεύουν ρολόι, εκτός από το γεγονός ότι δε μπορώ να κάνω πλοήγηση! Για την ακρίβεια το κουμπί "Διαδρομή" που υποθέτω ότι είναι αυτό που κάνει την πλοήγηση είναι μονίμως απενεργοποιημένο και δε μπορώ να το πατήσω. Παρατήρησα ότι και σε ένα screenshot που έβαλε κάποιος σε αυτό το thread παλιότερα, πάλι το κουμπί "Διαδρομή" ήταν απενεργοποιημένο, δε ξέρω αν ήταν τυχαίο. Ξέρει κανείς τι φταίει και πως γίνεται η πλοήγηση σε αυτή τη περίπτωση? Ίσως η απάντηση να είναι στοιχειώδης, αλλά δεν έχω καταφέρει να τη βρω για την ώρα.

Δοκίμασε να πατήσεις τα άλλα κουμπιά....

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Τα άλλα κουμπιά τα πατάω και λειτουργούν ωστόσο δε κάνουν πλοήγηση. Ή τουλάχιστον δεν έχω βρει πως κάνουν, νομίζω ότι αυτό γίνεται με το κουμπί διαδρομή