Jump to content

skomat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About skomat

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

skomat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΟΚ Σε ευχαριστω θα το δοκιμασω.
  2. Παιδια καλημερα. Εγω εχω την παλια 0.42, και μου παρουσιαζει συνεχεια προβληματα στην επικοινωνια. Δηλαδη οταν μιλαω κοβεται η γραμμη (εχω cosmote) μου βγαζει ενα κιτρινο θαυμαστικο επανω στο σηματακι με την ισχυ του σηματος (με σημα φουλ!!) και δεν ξερω τι να κανω. Προβλημα δικτυου δεν παιζει μιας και εχω δοκιμασει και με ενα htc hd7 που εχω και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
  3. δεν βρήσκω όμως ενα widgets το οποιο το είχα βολευτει, "Ελέγχος Ισχύος" το οποιο έχει wifi, bt, synch, gps, φωτηνότητα, που πήγε? :(:(. Αν το βρει κάποιος ας μας πει. Φιλε καλημερα. Το βρικες το widgets?????:cool:
  4. Καλημερα. Εχω full καλυψη δικτυου στην περιοχη μου, και ποτε δεν ειχα προβλημα απο καλυψη. Ενω ομως εχει full σημα, μου εμφανιζει ενα κιτρινο τριγωνακι με ενα θαυμαστικο επανω αριστερα, και οταν το κατεβαζω μου λεει οτι δεν υπαρχει υπηρεσια. Δεν το κανει συνεχεια, μου το εκανε πριν καμμια εβδομαδα, για πολυ λιγη ωρα, (3-4 λεπτακια). Τοποθετοντας την sim σε αλλο τηλεφωνο ειναι ολα οκ!!! Να σημειωσω οτι εχω το κινητο μου ενημερωμενω με την τελευταια αναβαθμιση. :cry:
  5. Καλησπερα. Εχω το κινητο εδω και κανενα μηνα περιπου, και σημερα μοθ εκανε το εξης κουλο. ενω δειχνει οτι εχει σημα κανονικα, δεν μπορω να καλεσω αλλα ουτε να με καλεσουν!!!! Δειχνει οταν με καλουν οτι ειμαι....κλειστος!!!! Ξαναπερασα το λειτουργικο απο το update service, αλλα παλι τα ιδια!!!!!! Εχει τυχει σε κανεναν σας??:!::!::!:
  6. Καλημερα παιδια!!! Μολις εκανε update το κινητο μου μεσω pc companion!!! Τοσες μερες μου ελεγε οτι εχω το νεωτερο λογισμικο, αλλα σημερα που το συνδεσα με τον υπολογιστη, αμεσως το pc companion, μου εβγαλε οτι υπαρχει νεα εκδοση λογισμικου!!!!! Σημειωτεων οτι το τηλεφωνο δεν το εχω πειαραξει καθολου, δεν το εχω κανει rooted ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!! Ειναι οπως το πηρα απο Ελληνικο μαγαζι στον Αγ. Δημητριο και εγω!! Τωρα θα δουμε για τα υπολοιπα!! :)
  7. Καλημερα. Ουτε με reset περναει ουτε με τιποτα!!!!!!!:mad:
  8. Μια απο τα.....ιδια. Ασχετοι τελειος. Απορω πως μερικοι απο δω μεσα εχουν περασει την 2.3.3. Απορω!!!! Να σε ρωτησω σε πιο service το πηγες φιλε?? Επισης νεο λογισμικο λεει ενας φιλος....εδω!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=312740
  9. Σε ευχαριστω. Φυσικα και εχει εγγυηση ειναι τηλεφωνο 10 ημερων!!!! Περιμενω να παει 9 η ωρα να παρω τηλεφωνο στα κεντρικα γιατι εχτες δεν μπορουσα να επικοινωνησω γιατι μεταφεροντουσαν και δεν λειτουργουσε το τηλεφωνικο τους κεντρο!!
  10. Καλημερα. Το πηγες στην arvato στα κεντρικα στον Κηφισο, η το πηγες σε υποκαταστημα τους στην Βουλιαγμενης?? Στην Βουλιαγμενης παντος μου ειπαν εχτες οτι δεν εχουν την 2.3.3. και τους απαντησα οτι απο την s.e. μου εδωσαν τα στοιχεια τους και οτι την εχουν. Εκεινοι ειπαν οτι δεν την εχουν και αν θελω να επικοινωνησω με τα κεντρικα τους στον Κηφισο. Με ενημερωσαν παντως οτι η αναβαθμιση αν την ειχαν για να γινει θα χρεωνομουν 30€!!!!!!!!! Ισχυει αυτο? Δεν ειναι υποχρεωση τους για δωρεαν update???
  11. Επικοινωνησα και εγω παλι σημερα με την s.e. και τους ειπα για την αναβαθμιση. Μου ειπαν οτι εχει βγει και να επισκευτω ενα εξουσιωδοτημενο service για το update. Ζητησα ν μου δωσουν στοιχεια για το εξουσιωδοτημενο service, μου εδωσαν το τηλεφωνο της arvarto servise, Λ. Βουλιαγμενης 85, τηλεφωνο 219614540. Πηγα το κινητο εκει και μου ειπαν οτι ακομα δεν εχουν αναβαθμιση σε 2.3.3. για το arc!!!!!!!!!!!! Τι συμβαινει τελικα??
  12. Καλημερα. Και γιατι νευριαζεις? Αν δεν θες δεν απαντας, απλα τα πραγματα!!! Εγω αναφερα τι μου ειπε η ''μαμα'' sony!! Που το περιεργο???
  13. Σευχαριστω!! Σε επικοινωνια συμερα που ειχα με την sony ericsson στο τηλεφωνο 2108991919 μια κοπελια μου ειπε οτι η 2.3.3 ειναι διαθεσιμη και απο το internet. Της απαντησα οτι δεν κανει update το τηλεφωνο μου ουτε απο το pc companion αλλα ουτε και απο το update service. Εχω την 2.3.2. Τι συμβενει ξερει κανεις??? Αυτοι εκει δεν ξερουν γιατι δεν κανει update σε 2.3.3. Κανονικα μου ειπαν επρεπε να εκανε!!!!!!!
  14. Καλημερα. Τι σημενει root kai unroot??:confused:
  15. ok, Σε ευχαριστω. Μηπως ξερεις που το παω για service εδω Αθηνα? (Μεσογεια συγκεκριμενα):D Α!! και το update service της ericsson, ενημερωμενο λογισμικο μου λεει οτι εχω!!!!
×
×
  • Create New...