Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To no sleep δεν κάνει δουλειά; Δεν το έχω βάλει καθώς θέλω να σβήνει η οθόνη.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=413798

Το No Sleep.cab δεν δουλεύει στο HD, το έχουμε αναφέρει και στο navimania.gr :)

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χθες δοκίμασα το igo σε μια διαδρομή έξω από τα όρια του δήμου Παρέων και συγκεκριμένα στο Ρίο. Η οδός που του έδωσα να με πάει, απλά δεν υπήρχε. Σίγουρα, είναι καλύτερο από το detinator στο interface, αλλά ακόμα έχει ελλείψεις.

Ρυθμίσεις mms για vodafone που θα βρούμε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χθες δοκίμασα το igo σε μια διαδρομή έξω από τα όρια του δήμου Παρέων και συγκεκριμένα στο Ρίο. Η οδός που του έδωσα να με πάει, απλά δεν υπήρχε. Σίγουρα, είναι καλύτερο από το detinator στο interface, αλλά ακόμα έχει ελλείψεις.

νομιζω οι ρυθμισεις mms μπαινουν αυτοματα με την αρχικη εγκατασταση του τηλεφωνου. αν δεν λειτουργουν πηγαινε στα settings του δικτυου κινητης και ξανα-επελεξε την vodafone. λογικα θα σου ζητησει restart και μετα αυτου οι ρυθμισεις λογικα θα ειναι ενταξει

Guest lagoudakis

για δοκιμασε αυτες http://www.htc.com.gr/9090_vodafone.html

Παιδια ξερει κανεις πως μπορω ν απενεργοποιησω το 3g, Καθως επεισης και αυτο το 'Η' τι ειναι?

Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου αλλάζεις την μπάντα από Auto σε GSM

Το 'Η' σημαίνει ότι είσαι σε περιοχή (κυψέλη) High speed.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
off topic:

WB!!!!Που χαθηκες Γιαννη????:)

Πλέον το forum δεν με σηκώνει για πολλά πολλά!

Οι παλιοί χρήστες θα καταλάβουν γιατί λέω... πλέον! :O

Modpic.gif

:confused: Εγω παντως δεν καταλαβαινω.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα.;)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Έχω παρατηρήσει ότι όταν συνδέω το HD στο PC, έχοντας επιλέξει να μην φορτίζει, καταπίνει την μπαταρία. Μιλάμε πέφτει περίπου 1% ανά 2 λεπτά περίπου, μπορεί και πιο γρήγορα. Η οθόνη μένει μεν αναμένη αλλά με χαμηλή φωτεινότητα. Τέτοια κατανάλωση δεν έχω με καμία άλλη χρήση. Π.χ με μισαώρο Wifi για internet, Youtube κλπ άντε να πέσει 2-3%. Υποψιάζομαι ότι ο υπαίτιος λέγεται MyMobiler.

Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο;

Off topic: @athanaso77 και οι νεώτεροι σε καταλαβαίνουν...

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Γειά σας,έχω αγοράσει το Htc touψη hd ελληνικό γιατί μου άρεσε στα reviews πάρα πολύ!Τωρα θα ήθελα τη βοήθεια σας σε 3 πραγματα,αλλα μη με κοροιδεψετε πλζ.πρώτη φορά παίρνω τετοιου είδους κινητο.

1:πως κλειδωνει για να μη παταω κουμπιά

2: πως να αλλάξω Pin στη κάρτα μου.

και 3 οταν πληκτρολογώ τους αριθμούς για να πάρω τηλ δεν θέλω να ακουγεται ο ήχος που πατάω τα πληκτρα.Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

εγω παλι δεν εχω καταλαβει γιατι δεν πρεπει να φορτιζει η συσκευη ενω ειναι συνδεδεμενη με usb:what:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Off topic: @athanaso77 και οι νεώτεροι σε καταλαβαίνουν...

καλο παντως ειναι να μαζευομαστε ολοι οι παλιοι και παλι :):lol:

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

εγω παλι δεν εχω καταλαβει γιατι δεν πρεπει να φορτιζει η συσκευη ενω ειναι συνδεδεμενη με usb:what:

και εγω τοσες συσκευες ποτε δεν μου παρουσιασε προβλημα με την μπαταρια , αλλωστε αυτες οι οδηγιες ειναι για τις παλιες μπαταριες

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Γειά σας,έχω αγοράσει το Htc touψη hd ελληνικό γιατί μου άρεσε στα reviews πάρα πολύ!Τωρα θα ήθελα τη βοήθεια σας σε 3 πραγματα,αλλα μη με κοροιδεψετε πλζ.πρώτη φορά παίρνω τετοιου είδους κινητο.

και 3 οταν πληκτρολογώ τους αριθμούς για να πάρω τηλ δεν θέλω να ακουγεται ο ήχος που πατάω τα πληκτρα.Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο κλείδωμα. Εφόσον πατήσεις ελαφρά το κουμπί ενεργοποίησης απενεργοποίησης και σβύσει η οθόνη το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο. Δεν πατιούνται πλήκτρα. Υπάρχουν πολλά έξτρα προγραμματάκια που ακόμα κια ανοίξεις την οθόνη, πρέπει να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο. Κάτι τέτοιο περιέχεται στο gyrator2 το οποίο εκτός των άλλων περιστρέφει την οθόνη σε landscape σε όλες τις εφαρμογές.

θα πας start/settings/personal/phone/PIN-PIN2

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

και εγω τοσες συσκευες ποτε δεν μου παρουσιασε προβλημα με την μπαταρια , αλλωστε αυτες οι οδηγιες ειναι για τις παλιες μπαταριες

Το έχω να μην φορτίζει τώρα στην αρχή γιατί θέλω να του κάνω πρώτα μερικούς πλήρης κύκλους, ίσως και να μην χρειάζεται.

Twitter.

Το έχω να μην φορτίζει τώρα στην αρχή γιατί θέλω να του κάνω πρώτα μερικούς πλήρης κύκλους, ίσως και να μην χρειάζεται.

Δε χρειάζεται. Και όταν λες κύκλους φαντάζομαι δεν το αφήνεις να αποφορτιστεί τελείως ε???

Δες και εδώ περισσότερα για τη μπαταρία.

Δε χρειάζεται. Και όταν λες κύκλους φαντάζομαι δεν το αφήνεις να αποφορτιστεί τελείως ε???

Δες και εδώ περισσότερα για τη μπαταρία.

Ευχαριστώ. Μέχρι τώρα έχω κάνει 3 φορτίσεις από το ~10% στο 100%, και η μία από usb. Μάλλον θα το αφήσω ελεύθερο τώρα.

Twitter.

To τηλεφωνο κλειδωνει πατωντας το κουμπι για να τερματιστει η κληση (το 1 απο δεξια) για μερικα δευτερολεπτα!:)

Θα ηθελα τα σχολια σας για αυτο:

http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=11464

Μου συνεβη μετα απο μια εβδομαδα χρησης! Απλα απαραδεκτο και κριμα για ενα πραγματικα κορυφαιο τηλεφωνο!!!

To τηλεφωνο κλειδωνει πατωντας το κουμπι για να τερματιστει η κληση (το 1 απο δεξια) για μερικα δευτερολεπτα!:)

Έχεις δίκιο, παρέλειψα να πω κι αυτή την δυνατότητα.

Δεν την χρησιμοποιώ γιατί την θεωρώ χρονοβόρα. Βρίσκω το κλείδωμα μέσω gyrator πολύ πιο γρήγορο.

Θα ηθελα τα σχολια σας για αυτο:

http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=11464

Μου συνεβη μετα απο μια εβδομαδα χρησης! Απλα απαραδεκτο και κριμα για ενα πραγματικα κορυφαιο τηλεφωνο!!!

Φίλε μου να περιμένουμε να δούμε αν είναι γενικευμένο πρόβλημα, η απλά συνέβη σε κάποια κομμάτια.

Είναι πολύ σοβαρό και προσωπικά για μένα, λόγος να βάλω την HTC στην άκρη αν αποδειχτεί οτι το πρόβλημα είναι σε όλες τις συσκευές.

Το δικό μου το έχω από τις 10 Νοέμβρη. Το βάζω σε θήκη μόνο όταν μετακινούμαι. Τον περισσότερο χρόνο βρίσκεται πάνω στο γραφείο η στα χέρια μου.

Δεν έχει παρουσιάσει τίποτα.

Αν όντως έχει συμβεί σε κάποια κομμάτια μόνο, τότε με αλλαγή από τον αντιπρόσωπο της εταιρείας θα πάψει να υπάρχει το πρόβλημα.

Αν είναι γενικευμένο, τότε θα υπάρξουν προβλήματα στις πωλήσεις του από εμάς που θα το κάνουμε θέμα παντού.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Aμα δεις ενα link που υπαρχει στο site που παρεθεσα, εχουν κανει ενα Poll στο xda site και τα κρουσματα δυστυχως ειναι παρα πολλα!

Παρεπιπτοντως καλως σας βρηκα, αισθανομαι οτι σας ξερω καλα γιατι σας διαβαζω καιρο!:)

Και εγω το προσεχω παρα πολυ το κινητο αλλα δυστυχως μου συνεβη!

Ελπιζω τουλαχιστον να αλλαχτει απο την HTC ΑΜΕΣΑ, γιατι μονο που το βλεπω τρελαινομαι!