andreas_ku990 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Ε όχι και για πέταμα.... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Ε όχι και για πέταμα.... (Σχήμα λόγου ήταν λόγο της υψηλής τιμής. Δε σημαίνει φυσικά ότι όποιος αγοράσει το HD θα πετάξει τα χρήματά του. Αλίμονο.) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Κάποιος που έχει diamond ή touch pro πρέπει να έχει λεφτά για πέταμα για να το αγοράσει. Καλά σιχαίνομαι να κάνω τέτοιες συζητήσεις γιατί καταλαβαίνω πόσο υπερκαταναλωτικοί είναι οι Έλληνες και είμαι σίγουρος οτι το 99% των κατόχων τους δε χρησιμοποιεί ούτε το 1% των δυνατοτήτων τους. Το θέμα είναι οι δυνατότητες του χρήστη να είναι πάνω από τις δυνατότητες του κινητού. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι άσκοπη αγορά και show off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Κάποιος που έχει diamond ή touch pro πρέπει να έχει λεφτά για πέταμα για να το αγοράσει. Ας μην είμαστε απόλυτοι Γιάννη! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Ας μην είμαστε απόλυτοι Γιάννη! :rolleyes: Για ποιόν άλλο λόγο φίλε συνονόματε; Για να πάρει μεγαλύτερη οθόνη; Δε βλέπω καμία άλλη ουσιαστική διαφορά. Αν το δούμε καθαρά και δεν επηρρεαστούμε από την καταναλωτική μανία είναι τρελό να δίνεις 600 ευρώ και σε ένα εξάμηνο άλλα 800 απλά για να έχεις το πιο καινούριο HTC. Eίναι hobby να αλλάζει κάποιος συσκευές; Μήπως σας κοροϊδεόυν οι φίλοι σας όταν έχετε παλιό κινητό; Εγώ έχω το ίδιο κινητό εδώ και ένα χρόνο και δεν έχω την ανάγκη να το αλλάξω και εννοείται οτι τα HTC μου φαίνονται παιχνιδάκια μπροστά σε αυτό. Ίσως κάποτε είχα την τάση να αλλάζω και εγώ συσκευές, αλλά κάποτε ο άνθρωπος πρέπει να βρει αυτό που χρειάζεται και να ορίσει τις ανάγκες του. Είμαι 24 χρονών, δε γίνεται ακόμη να παίζω με τις συσκευές. ’λλο αν είναι η δουλειά μου να δοκιμάζω συσκευές. ’λλωστε δε νομίζω οι συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια του καθενός να μετράνε στο βιογραφικό του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Για ποιόν άλλο λόγο φίλε συνονόματε; Για να πάρει μεγαλύτερη οθόνη; Δε βλέπω καμία άλλη ουσιαστική διαφορά. Α... οκ! :rolleyes: Παρερμήνευσα τα λόγια σου. Κάποιος που έχει diamond ή touch pro πρέπει να έχει λεφτά για πέταμα για να το αγοράσει. Νόμιζα ότι μιλούσες για τα ίδια τα Diamond & Pro. :O Κατά τα άλλα... με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο με το σκεπτικό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Για ποιόν άλλο λόγο φίλε συνονόματε; Για να πάρει μεγαλύτερη οθόνη; Δε βλέπω καμία άλλη ουσιαστική διαφορά. Αν το δούμε καθαρά και δεν επηρρεαστούμε από την καταναλωτική μανία είναι τρελό να δίνεις 600 ευρώ και σε ένα εξάμηνο άλλα 800 απλά για να έχεις το πιο καινούριο HTC. Eίναι hobby να αλλάζει κάποιος συσκευές; Μήπως σας κοροϊδεόυν οι φίλοι σας όταν έχετε παλιό κινητό; Εγώ έχω το ίδιο κινητό εδώ και ένα χρόνο και δεν έχω την ανάγκη να το αλλάξω και εννοείται οτι τα HTC μου φαίνονται παιχνιδάκια μπροστά σε αυτό. Ίσως κάποτε είχα την τάση να αλλάζω και εγώ συσκευές, αλλά κάποτε ο άνθρωπος πρέπει να βρει αυτό που χρειάζεται και να ορίσει τις ανάγκες του. Είμαι 24 χρονών, δε γίνεται ακόμη να παίζω με τις συσκευές. ’λλο αν είναι η δουλειά μου να δοκιμάζω συσκευές. ’λλωστε δε νομίζω οι συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια του καθενός να μετράνε στο βιογραφικό του.. Επιτέλους ειπώθηκε και κάτι σοβαρό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Ακολουθώντας το παραπάνω σκεπτικό έχω συμφωνήσει με τον εαυτό μου να μείνω με to touch που έκλεισε ήδη ένα χρόνο και να μην αγοράσω συσκευή μέχρι να βγουν με windows 7 με τα οποία πιστεύω θα αλλάξει πολύ το σκηνικό... Το παλεύω αν και οι σειρήνες είναι πολλές... Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Ακολουθώντας το παραπάνω σκεπτικό έχω συμφωνήσει με τον εαυτό μου να μείνω με to touch που έκλεισε ήδη ένα χρόνο και να μην αγοράσω συσκευή μέχρι να βγουν με windows 7 με τα οποία πιστεύω θα αλλάξει πολύ το σκηνικό... Το παλεύω αν και οι σειρήνες είναι πολλές... και με τα omnia,HD,galaxy7 και ιδιαιτερα προκλητικες!! Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 και με τα omnia,HD,galaxy7 και ιδιαιτερα προκλητικες!! Ειδικά το τελευταίο... είναι πολύ μπροστά με τέτοιο επεξεργαστή!!! :rolleyes: (Το θέμα είναι πότε θα το δούμε βέβαια!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Για ποιόν άλλο λόγο φίλε συνονόματε; Για να πάρει μεγαλύτερη οθόνη; Δε βλέπω καμία άλλη ουσιαστική διαφορά. Αν το δούμε καθαρά και δεν επηρρεαστούμε από την καταναλωτική μανία είναι τρελό να δίνεις 600 ευρώ και σε ένα εξάμηνο άλλα 800 απλά για να έχεις το πιο καινούριο HTC. Για να κανω και τον δικηγορο του διαβολου δεν ειναι αλλα 800 ευρω, ειναι αλλα 300 (γιατι θα πιασει το προ καμια 500αρα...):wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 2, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Για να κανω και τον δικηγορο του διαβολου δεν ειναι αλλα 800 ευρω, ειναι αλλα 300 (γιατι θα πιασει το προ καμια 500αρα...):wacko: Kai gia na kanw egw to synigoro tou dikigorou tou diabolou... 300 euro parapanw gia liges intses megalyteri othoni? (Den paw na parw ena Atom Life kai na mou meinei kai 1 euro sti tsepi?) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Εχω το Ελληνικο Touch Cruise απο τοτε που προτωηρθε εδω.Ειμουν σε διλημα να το αλλαξω με τα Diamond η Pro αλλα για τη χρηση που του κανω αντισταθηκα και εμεινα με το TC και δε το εχω μετανοιωση:) Αλλα τωρα με αυτο ειναι διαφορετικα! Μιας και δε το χρεισιμοποιω σα τηλεφωνο εκτος ελαχιστον περιπτωσεων και παντα κυριως το εχω σπιτι η σε καποιες εξοδους αλλα ποτε σα κυριο τηλεφωνο,δε με ενοχλει καθολου το μεγεθος του,(ισα ισα ειναι και λεπτο) αλλα αντιθετος με γοητευει η ΟΘΟΝΑΡΑ του. Αν ερθει σε λογικη τιμη Ελληνικο με βλεπω να το παιρνω και να το κραταω μεχρις οτου βγουν αλλα και σταθεροποιηθουν τα windows7. Θα εχω ολο το χρονο τοτε να μη κανω μια βιαστικη και ισως αστοχη επιλογη;) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 :D:D:D Το product tour του htc touch hd Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 :D:D:D Το product tour του htc touch hd αντε παλι!!θα ανεστεναξει η πιστωτικη παλι:Dκαι πανω που ελεγα οτι θα κρατησω το διαμαντι για κανα χρονο... Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scofild Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 εγώ πάντως πήγα, για πρώτη φορά, να αγοράσω ppc το 614c και σκέφτηκα καλύτερα να περιμένω ακόμα λίγο για μια 1 ίντσα οθόνης παραπάνω μέχρι να βγει το HD.. η τιμή του όμως θα είναι περίπου διπλάσια από ό,τι φαίνεται.. 600-650 ευρώ, αλλά μαζί με θήκες, προτέκτορς, κλπ και αν βάλουμε και πρόγραμμα πλοήγησης θα πάμε κοντά στο χιλιάρικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 αντε παλι!!θα ανεστεναξει η πιστωτικη παλι:Dκαι πανω που ελεγα οτι θα κρατησω το διαμαντι για κανα χρονο... Θα αλλαξεις το διαμαντι με hd για την οθονη? λιγο ποντιακο μου κανει, μονο οθονη κερδιζεις. Ας περιμενουμε κανα 4μηνο να δουμε τι θα ξεφυτρωσει. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 δεν θα έλεγα ότι κερδίζει μόνο οθόνη (υπάρχουν πράγματα που αγνοείτε σχεδόν... "επίτηδες" περιέργως ...και στο Pro) κερδίζει και μια καλύτερη camera, ΑΡΚΕΤΗ επιπλέον RAM, μια σοβαρότερη μπαταρία (καλά παίζεται τι θα γίνει λόγω οθόνης) και φυσικά ένα κανονικό storage slot όπως όλα τα σοβαρά PDA τα τελευταία σχεδόν-10 χρόνια Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Θα αλλαξεις το διαμαντι με hd για την οθονη? λιγο ποντιακο μου κανει, μονο οθονη κερδιζεις. Ας περιμενουμε κανα 4μηνο να δουμε τι θα ξεφυτρωσει. Υπερβολές... Δεν θα σε κατηγορήσω όμως γιατί ίσως κι εσύ να μη μπορέσεις ν' αντισταθείς και να το αντικαταστήσεις με το diamond. Γιατί θα θέλεις να έχεις ότι καλύτερο κυκλοφορεί...:cool: Γιατί θα θέλεις να έχεις ότι έχει το diamond και κάτι παραπάνω. Να έχεις αυτή την καταπληκτική οθόνη που καλύπτει όλο το μπροστινό μέρος της συσκευής.:) Να έχεις πλήκτρα αφής.:rolleyes: Να έχεις περισσότερη rom και ram (512 και 288 αντίστοιχα).:happy: Δυνατά εξωτερικά stereo ηχεία και όχι το ταπεινό μονοφωνικό του diamond.:O Υποδοχή 3.5mm να χρησιμοποιείς τα δικά σου (από ψείρες μέχρι επαγγελματικά) ακουστικά.:music: Μνήμη μέχρι 16GB με τις καινούριες καρτούλες microSD High Capacity της Sandisk. Κάμερα στα 5 megapixels. Kαι τέλος μπαταρία μεγαλύτερης χωριτηκότητας (1350mAh). Ελπίζω να μη μου ξέφυγε κάτι... Οποιαδήποτε διόρθωση ή διαφορετική άποψη στα παραπάνω από οποιονδήποτε συμφορουμίτη είναι φυσικά σεβαστή και δεκτή προς συζήτηση. edit: μέχρι να postάρω όλο αυτό το κατεβατό με κάλυψε ο NLS... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 τρια comments (καλά εγώ κάνω αντιπολίτευση με όλους... χαχαχα Καρατζαφέρης) - "Να έχεις πλήκτρα αφής." (α) μη το λες σαν πλεονέκτημα, ΔΕΝ είναι, (β) το "είδος" των πλήκτρων είναι ότι και το diamond AFAIK (δηλ. microswitches + capacitive panel), (γ) δεν έχει navpad μη ξεχνάμε - (άσχετο) δεν είχα προσέξει... στέρεο ηχεία; - το 3.5" πριν 2 μήνες θα σου έλεγα ότι είναι πλεονέκτημα, τώρα μου είναι απλά αδιάφορο (εκτός από το πλην του να έχεις... άλλη μια τρύπα), μια και με λιγότερα από 10 ευρώ πάλι βάζεις ότι ακουστικά θες και ΧΩΡΙΣ να χάσεις την πολυτέλεια του να είναι και hands-free (δηλ. answer button και μικρόφωνο) - μέχρι 16GB αυτή τη στιγμή... μέχρι τα Χριστούγεννα 32GB Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 - (άσχετο) δεν είχα προσέξει... στέρεο ηχεία; Και εγώ την ίδια απορία έχω Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Και εγώ την ίδια απορία έχω Από τις φωτογραφίες μου φαίνεται οτι δεν είναι στέρεο... Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 εγώ πάντως πήγα, για πρώτη φορά, να αγοράσω ppc το 614c και σκέφτηκα καλύτερα να περιμένω ακόμα λίγο για μια 1 ίντσα οθόνης παραπάνω μέχρι να βγει το HD.. Άσχετα με το τι θα πάρεις... καλά έκανες και δεν πήρες το 614c. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scofild Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 από ό,τι φαίνεται στο γερμανικό άμαζον θα το HD θα είναι λίγο φτηνότερο από το touch Pro.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 δεν θα έλεγα ότι κερδίζει μόνο οθόνη (υπάρχουν πράγματα που αγνοείτε σχεδόν... "επίτηδες" περιέργως ...και στο Pro) κερδίζει και μια καλύτερη camera, ΑΡΚΕΤΗ επιπλέον RAM, μια σοβαρότερη μπαταρία (καλά παίζεται τι θα γίνει λόγω οθόνης) και φυσικά ένα κανονικό storage slot όπως όλα τα σοβαρά PDA τα τελευταία σχεδόν-10 χρόνια Σωστός!!! Επιμελώς όλοι εσείς οι "buisenessmen" αγνοείτε την απόλυτη παρέμβαση!! Το audio jack των 3.5 mm.. Δεν ακούτε σοβαρά μουσική κύριοι?.. Το HD ούτως ή άλλως είναι multimedia phone.. Για την οθόνη τώρα.. 800χ480 δεν είναι ρε παιδιά η ανάλυση? Γιατί το συγκρίνετε με το diamond?.. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts