Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα με λυπη μου θελω να σας πω τα εξης

Τα Φοροθμ φυσικα ειναι για αντιπαραθεσεις αποψεων αλλα οχι για παραπληροφορηση η οποια ομως υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να γινει , αλλωστε αυτο ειναι το internet .

Φυικα και εγω ειμαι υπευθυνος που διαβασα αποψεις μελων εδω μεσα που εκθειαζουν το συγκεκριμενο τηλεφωνο και πραγματι με επεισαν να δοσω το c905 για το lg

Ομως τελικα τα πραγματα δεν ειναι οπως λεγονται

1.- Οι φωτογραφιες του για να ειναι καλες (την ημερα παντα) πρεπει να κανεις ενα σωρο ρυθμισεις

2.- Το Βραδυ ειναι απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ

3.- το video μπορει να γραφει σε vga με 30 καρε και σε slowmotion σε 120 kare αλλα η ροη του βιντεο δεν ειναι ομαλη (οπως πχ στο ΝΟΚΙΑ Ν95 8gb) κανει καθε τοσο σπασιματα

Ασε αν θελεις να τραβηξεις βίντεο το βραδυ καλλιτερα αστο ....

4.- Το Μενου καθε αλλο παρα λειτουργικο ειναι , οι φωτογραφιες και διαφορες εικονες - βιντεο που βαζεις στην καρτα μνημης φαινονται χυμα στην εφαρμογη πολυμεσων - εκθεση

5- Ο ηχος του καλος ειναι αλλα δεν μπρορει να συγκριθει με το c905 αλλα και με πολλα αλλα

Εν κατακλειδι το renoir αυτο ειναι μονο ΦΡΟΥΦΡΟΥ και ΑΡΩΜΑΤΑ :mad:

Συγνωμη αλλα δεν θελω να μπω σε διαξιφισμους απλα εκφραζω την πικρια μου μετα απο πολλα χρονια σε αυτο το φορουμ πιστεψα (οπως και αλλες φορες με επιτυχια ομως) τους συμφουριτες μου και την ΠΑΤΗΣΑ

Το εδωσα πισω , εχασα χρηματα :O και ξαναπηρα το c905

Για να μην την πατησει κανενας αλλος ......:wacko:

Τοοοοοοσο χάλια?

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δες τι """"καταπληκτικες""" φωτογραφιες βγαζει με την χρηση του δηθεν xenon flash

http://s1d3.turboimagehost.com/t/1050624_P06-12-08_01.17.JPG' alt='1050624_P06-12-08_01.17.JPG'>

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Τελικα με λυπη μου θελω να σας πω τα εξης

Τα Φοροθμ φυσικα ειναι για αντιπαραθεσεις αποψεων αλλα οχι για παραπληροφορηση η οποια ομως υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να γινει , αλλωστε αυτο ειναι το internet .

Φυικα και εγω ειμαι υπευθυνος που διαβασα αποψεις μελων εδω μεσα που εκθειαζουν το συγκεκριμενο τηλεφωνο και πραγματι με επεισαν να δοσω το c905 για το lg

Ομως τελικα τα πραγματα δεν ειναι οπως λεγονται

1.- Οι φωτογραφιες του για να ειναι καλες (την ημερα παντα) πρεπει να κανεις ενα σωρο ρυθμισεις

2.- Το Βραδυ ειναι απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ

3.- το video μπορει να γραφει σε vga με 30 καρε και σε slowmotion σε 120 kare αλλα η ροη του βιντεο δεν ειναι ομαλη (οπως πχ στο ΝΟΚΙΑ Ν95 8gb) κανει καθε τοσο σπασιματα

Ασε αν θελεις να τραβηξεις βίντεο το βραδυ καλλιτερα αστο ....

4.- Το Μενου καθε αλλο παρα λειτουργικο ειναι , οι φωτογραφιες και διαφορες εικονες - βιντεο που βαζεις στην καρτα μνημης φαινονται χυμα στην εφαρμογη πολυμεσων - εκθεση

5- Ο ηχος του καλος ειναι αλλα δεν μπρορει να συγκριθει με το c905 αλλα και με πολλα αλλα

Εν κατακλειδι το renoir αυτο ειναι μονο ΦΡΟΥΦΡΟΥ και ΑΡΩΜΑΤΑ :mad:

Συγνωμη αλλα δεν θελω να μπω σε διαξιφισμους απλα εκφραζω την πικρια μου μετα απο πολλα χρονια σε αυτο το φορουμ πιστεψα (οπως και αλλες φορες με επιτυχια ομως) τους συμφουριτες μου και την ΠΑΤΗΣΑ

Το εδωσα πισω , εχασα χρηματα :O και ξαναπηρα το c905

Για να μην την πατησει κανενας αλλος ......:wacko:

Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, εξάλλου καθένας δικαιούται της γνώμης του, να πω την άποψή μου σε αυτά που λες.

1-Φωτογραφίες προσωπικά την ημέρα βγάζω στο αυτόματο και αν θελήσω να το ψάξω στις ρυθμίσεις, καλό το θεωρώ, γιατί στην τελική ασχολούμαι με το κινητό.

2-Το χω πει για το φλας του, το οποίο ειναι υποδεέστερο απο το αντίστοιχο του C905, και έχω πει ότι μαζί με το φλας υπάρχει κ μια λειτουργία " κόντρα φωτισμός " που κάνει τα πράγματα καλύτερα. Σε τελική ανάλυση προσωπικά δε με απασχολεί και το ποιο φλας ειναι καλύτερο.Για βραδινή λήψη , έχω άλλα άποψη.

3-Περί σπασίματος το έχω πει κ εγω, γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα.Είναι θέμα λογισμικού, το δικό μου έχει την 10b , ενώ κινητό άλλου χρήστη εδώ που έχει την 10c δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.

4-Το μενού του για κάποιον που είχε το viewty αλλά κ γενικά νομίζω είναι μια χαρά.Γι αυτό που λες για τη χύμα έκθεση ισχύει, αλλά και αυτό είχε επισημανθεί εδώ στο φόρουμ.

5-Και για τον ήχο το είπαμε ότι είναι χαμηλός.Το έχουμε αναφέρει 2 χρήστες του κινητού.

Εν κατακλείδι λοιπόν θεωρώ οτι δεν υπάρχει παραπληροφόρηση ,αφού και φωτογραφίες είχαν ανέβει , και βραδινές, αλλα και αναλυτικά στοιχεία για το που πάσχει το κινητό.

Σου εύχομαι καλορίζικο το κινητό σου :)

Ace of Hearts..

δες τι """"καταπληκτικες""" φωτογραφιες βγαζει με την χρηση του δηθεν xenon flash

[/img]

Αυτό το περίμενα από την LG. Και στο Viewty το ίδιο χαλια ήταν. Εδώ είναι λίγο καλύτερες αλλά και πάλι το xenon flash του δεν είναι δυνατό ...

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Κατά μέσο όρο θα έλεγα οτι το μέγεθος των φωτογραφιών κυμαίνεται γύρω στο 1.7 - 1.8 mb(πρωινές). Έχω βγάλει και με 1.4mb(συννεφιά) και με 2.0mb σε συνθήκες ήλιου. Κρατώ μια πισινή οτι μπορεί να πιάσει μέχρι και 2.5 ανετα , αν κρίνω οτι στο viewty που είχα, ενώ ο μέσος όρος του ήταν 1.0 mb, το καλοκαίρι σε ένα λειβάδι οι φωτογραφίες που είχα βγάλει ήταν όλες στα 2mb.

Οι βραδινές φωτό πάντως κυμαίνονται στο 1.4 - 1.5 mb

Ace of Hearts..

Χαμηλό μέγεθος και απορώ γιατί!Πρέπει να το προσέξουν σε μελλοντικές αναβαθμίσεις!Διοτι κατ’αυτόν τον τρόπο χάνεται όλη η λεπτομέρεια!!Η συμπίεση,της συμπίεσης,ω!συμπίεση γινεται!Λάθος!

Παιδιά να επισημάνω οτι το πρόβλημα με τα σπασίματα στην εγγραφή video του 910 κατα πάσα πιθανότητα είναι λόγο της κάρτας μηνήμης (Kingston) που έχει στη συσκευασία.Μου τα έκανε κ εμένα ώσπου δοκίμασα μια Sandisk 8gb και έστρωσε μια χαρά

Παιδιά να επισημάνω οτι το πρόβλημα με τα σπασίματα στην εγγραφή video του 910 κατα πάσα πιθανότητα είναι λόγο της κάρτας μηνήμης (Kingston) που έχει στη συσκευασία.Μου τα έκανε κ εμένα ώσπου δοκίμασα μια Sandisk 8gb και έστρωσε μια χαρά

Σε ευχαριστώ φίλε μου :), θα το δω γιατί έχω το πρόβλημα και θα πω κι εγώ.Πάντως ακούγεται πολύ λογικό να είναι έτσι.

Ace of Hearts..

Σε ευχαριστώ φίλε μου :), θα το δω γιατί έχω το πρόβλημα και θα πω κι εγώ.Πάντως ακούγεται πολύ λογικό να είναι έτσι.

αα ωραια μακαρι...ρε παιδια ξερει κανεις πως αναβαθμιζουμε την εκδοση του λογισμικου???εχω την 10A υπαρχει κανενα προγραμμα σαν τον client της sony ericsson??

αα ωραια μακαρι...ρε παιδια ξερει κανεις πως αναβαθμιζουμε την εκδοση του λογισμικου???εχω την 10A υπαρχει κανενα προγραμμα σαν τον client της sony ericsson??

Άμα θές να σκαλίσεις το renoir υπάρχει ο EFS media builder που φτιάχτηκε για το viewty και παίζει μόνο αμα πρώτα έχεις τρέξει το LGMDP.Ήθελα να βάλω το 1 κ μοναδικό theme που έχει φτιαχτεί μέχρι στιγμής αλλά αφού το συνέδεσα κ ήμουν έτοιμος να κάνω overwrite στην int. μνήμη του τηλεφώνου λάκησα, φοβήθηκα μην το brickαρω.Όποιος θαραλέος έχει τα @@ ορίστε τo link :-)

h**p://muvctrl.leforum.eu/t313-EFS-for-LG-Renoir.htm

Edit : Α και όσον αφορά την αναβάθμιση λογισμικού ρίξε μιά ματιά στο LGMobile Support Tool

h**p://muvctrl.leforum.eu/t337-Tutorial-LGMobile-Support-tool.htm

Πηρα κι εγω χτες το Renoir απο το vnp.gr και επαθα πλακα, ειναι τρομερο. Aν και ειναι το πρωτο μου κινητο με οθονη αφης δε δυσκολευτηκα καθολου. Το μόνο μειονεκτημα δεν εχει πολυ δυνατη ενταση μικροφονου στην ανοιχτη ακροαση, εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα;

Άρα αυτή τη στιγμή υπάρχουν 3 εκδόσεις λογισμικού.Η 10Α που έχεις εσύ , η 10Β που έχω και η 10C που έχει ένας άλλος φίλος.Πράγματι υπάρχει το LG Support tool που γράφει κ ο φίλος πάνω, το είχα τσεκάρει προχθές, αλλα για εμας δεν υπαρχει κατι ακομη.Το περιεργο ειναι οτι εχει αναβάθμιση ελληνικη ακόμη και για το kc780.

Ace of Hearts..

Πηρα κι εγω χτες το Renoir απο το vnp.gr και επαθα πλακα, ειναι τρομερο. Aν και ειναι το πρωτο μου κινητο με οθονη αφης δε δυσκολευτηκα καθολου. Το μόνο μειονεκτημα δεν εχει πολυ δυνατη ενταση μικροφονου στην ανοιχτη ακροαση, εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα;

Καλορίζικο, ελπίζω να σου αρέσει, γιατί πληθαίνουν οι φωνές που το βγάζουν οχι καλο:confused:

Εμενα φυσικα μου αρέσει.θα το κοιτάξω αυτο που λες, πάντως υπάρχει θεμα στην ενταση του κινητου.Εχω την ενταση στο 7 και παλι δεν ακουγεται τοσο δυνατα.Αν εισαι καπου ησυχα , φυσικα και επαρκει, μην παρεξηγουμαι.Αλλα γενικα ειναι χαμηλο.

Ace of Hearts..

Άμα θές να σκαλίσεις το renoir υπάρχει ο EFS media builder που φτιάχτηκε για το viewty και παίζει μόνο αμα πρώτα έχεις τρέξει το LGMDP.Ήθελα να βάλω το 1 κ μοναδικό theme που έχει φτιαχτεί μέχρι στιγμής αλλά αφού το συνέδεσα κ ήμουν έτοιμος να κάνω overwrite στην int. μνήμη του τηλεφώνου λάκησα, φοβήθηκα μην το brickαρω.Όποιος θαραλέος έχει τα @@ ορίστε τo link :-)

h**p://muvctrl.leforum.eu/t313-EFS-for-LG-Renoir.htm

Edit : Α και όσον αφορά την αναβάθμιση λογισμικού ρίξε μιά ματιά στο LGMobile Support Tool

h**p://muvctrl.leforum.eu/t337-Tutorial-LGMobile-Support-tool.htm

ναι, το εχω δει κ εγω, αλλα οπως εσυ, φοβαμαι...:D

Ace of Hearts..

ειμαι και εγω νεος κατοχος του LG 910 .

Ενω ειμαι παλαιος χρηστης κινητων τηλεφωνων πρωτη φορα μπαινω στην "οικογενεια¨της LG.

Ημουν γιαι χρονια παραδοσιακος πελατης της SONY ERICSSON με τα Κ800 - Κ850 και ειπα να κανω την μεγαλη αλλαγη.

δώστε μου μερικες συμβουλες αξιοποίησης του νεου τηλεφωνου, και πώς μπορώ να βρω την εκδοση λογισμικού;

βρήκα μια έκδοση KC910_V10f. είναι πραγματική;

ευχαριστώ.

Ενω ειμαι παλαιος χρηστης κινητων τηλεφωνων πρωτη φορα μπαινω στην "οικογενεια¨της LG.

Ημουν γιαι χρονια παραδοσιακος πελατης της SONY ERICSSON με τα Κ800 - Κ850 και ειπα να κανω την μεγαλη αλλαγη.

δώστε μου μερικες συμβουλες αξιοποίησης του νεου τηλεφωνου, και πώς μπορώ να βρω την εκδοση λογισμικού;

ευχαριστώ.

ετσι και γω φιλε αλλα μ αρεσει πιο πολυ απο τα se εχει και οθονη αφης...γενικα ειναι υπεροχο...και καλυτερος σχεδιασμος απο τα se...φιλε οι εκδοσεις που υπαρχουν ειναι η Α, B, C δεν νομιζω να ισχυει καμια αλλη....

Oleee!!! Επιτέλους Ενεργοποιήθηκε Το Account Μου...

Λοιπόν Πήρα Και Εγώ Το Lg Renoir Και Είμαι Πολύ Ευχαριστημένος :)

Έχω Την Έκδοση v10f Και Εγώ ... Και Το Πήρα Από Τα Καταστήματα Πλαiσίο...

Αυτά !! ΤΟ "κηνιτακι" Τα Σπάει ;D

:happy:

Μη Περήφανος Κάτοχος Ενός "LG Renoir" :(

Oleee!!! Επιτέλους Ενεργοποιήθηκε Το Account Μου...

Λοιπόν Πήρα Και Εγώ Το Lg Renoir Και Είμαι Πολύ Ευχαριστημένος :)

Έχω Την Έκδοση v10f Και Εγώ ... Και Το Πήρα Από Τα Καταστήματα Πλαiσίο...

Αυτά !! ΤΟ "κηνιτακι" Τα Σπάει ;D

:happy:

Καλορίζικο κ καλως ηρθες!

αρα υπάρχει κ η εκδοση 10F..ενδιαφέρον.

Αυτό που θα ηθελα απο τους νεους κατοχους ειναι να μας πουν τι γινεται με το gps.Κ αν έχουν καταφέρει να λειτουργήσουν το jodgin buddy και το geotagging στις φωτογραφιες.:)

Ace of Hearts..

ευχαριστώ.

Που τη βρήκες τη 10f ;

Ace of Hearts..

Που τη βρήκες τη 10f ;

ετσι γραφει.

το πηρα απο ΠΛΑΙΣΙΟ θεσσαλονικης

... και θέλω να αναφέρω πώς με την 2η φόρτηση ήδη κρατάει η μπαταρία για 3η μέρα και έχει ακόμη.

Πολύ καλό αυτό γιατί έχω ακούσει άσχημα λόγιαγια την διάρκεια της μπαταρίας.

Καλορίζικο κ καλως ηρθες!

αρα υπάρχει κ η εκδοση 10F..ενδιαφέρον.

Αυτό που θα ηθελα απο τους νεους κατοχους ειναι να μας πουν τι γινεται με το gps.Κ αν έχουν καταφέρει να λειτουργήσουν το jodgin buddy και το geotagging στις φωτογραφιες.:)

να σου πω την αλήθεια φιλε spidey δεν το έχω ψάξει και πολύ...

μπορεί να σας ακουστεί χαζό αλλα δεν ενδιαφέρομαι για gps ακόμα...

και απότι κατάλαβα την v10f πρέπει να την έχουν μονο τα καταστήματα πλαίσιο?

:wacko:

Μη Περήφανος Κάτοχος Ενός "LG Renoir" :(

να σου πω την αλήθεια φιλε spidey δεν το έχω ψάξει και πολύ...

μπορεί να σας ακουστεί χαζό αλλα δεν ενδιαφέρομαι για gps ακόμα...

και απότι κατάλαβα την v10f πρέπει να την έχουν μονο τα καταστήματα πλαίσιο?

:wacko:

ναι απ οτι φαινεται...και εμενα η μπαταρια μου κραταει 3 μερες και κατι ανετα με μετρια χρηση....αντε να πληθαινει το group.....ειναι παντως φοβερο κινητο...

ετσι γραφει.

το πηρα απο ΠΛΑΙΣΙΟ θεσσαλονικης

... και θέλω να αναφέρω πώς με την 2η φόρτηση ήδη κρατάει η μπαταρία για 3η μέρα και έχει ακόμη.

Πολύ καλό αυτό γιατί έχω ακούσει άσχημα λόγιαγια την διάρκεια της μπαταρίας.

Ναι η μπαταρια ειναι μια χαρα , κανενα προβλημα.Για την ποιοτητα της φωτογραφιας μας την λενε..:p

Αντε να πληθαινουμε..:)

Ace of Hearts..