panoc Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Wind είναι αυτή παντού προχειρότητες Μπα κολπο ειναι, θα την εμφανισει μετα απο κανα μηνα και θα οποιος μιλησει θα πει "οριστε υπαρχει απο τις 9/8/19". Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Μπα κολπο ειναι, θα την εμφανισει μετα απο κανα μηνα και θα οποιος μιλησει θα πει "οριστε υπαρχει απο τις 9/8/19". Ειλινρινα δεν την έχω ικανή ούτε για τέτοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Η wind/q ποντάρει στους πελάτες που δεν πολυελέγχουν τα υπόλοιπα τους. Εάν υπήρχε σοβαρό ΕΕΤΤ δε θα τολμούσε να ρίχνει τόσο δούλεμα στους πελάτες. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φανταστείτε να έχει κανένα αξιόλογο καουνταουν και να βάλετε 6€ για να το αγοράσετε και να σας αφαιρέσει 1,57€ για το εξάμηνο μπόνους και να μη φτάνουν τα λεφτά και να πρέπει να ξαναβάλετε 6€ σύνολο 12€ και δύο φορές το χρέωση 0,30€ για κάθε ανανέωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Φρέσκα κουλούρια! http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/1526313977813/ Εγώ την έκανα για άλλες πολιτείες από το Πάσχα που έκανε 28 μέρες το προνομιακό πακέτο με τα 1500'+1,5gb. Μακάρι να τους φύγουν πολλοί ακόμα συνδρομητές για να βάλουν μυαλό. Έτσι όπως πάνε θα κάνουν τα πακέτα 15νθήμερα και θα θέλουμε ανανέωση 25€ το μήνα για τα βασικά. Έλεος πια! :angry::angry::angry: Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Εγώ την έκανα για άλλες πολιτείες από το Πάσχα που έκανε 28 μέρες το προνομιακό πακέτο με τα 1500'+1,5gb. Μακάρι να τους φύγουν πολλοί ακόμα συνδρομητές για να βάλουν μυαλό. Έτσι όπως πάνε θα κάνουν τα πακέτα 15νθήμερα και θα θέλουμε ανανέωση 25€ το μήνα για τα βασικά. Έλεος πια! :angry::angry::angry: To προβλημα ειναι οτι η q ειναι επιλογη για πολλους που δε κανουν "σοβαρη" χρηση, εγω πχ κανω 10-20 κλησεις το μηνα σπανια περναω τα 60 λεπτα το μηνα (οποτε θελω κατι σαν 100 λεπτα προς ολους στους αλλους με τις 3λεπτες ελαχιστες) και το πολυ 500ΜΒ, αντε τωρα καλοκαιρι να βαλω 2-3 πακετα εχτρα για δεδομενα. Σε ολους τους αλλους το μικροτερο πακετο ειναι 8.5Ε ενω η frog (60λεπτα+2GB) βγαινει 7,46Ε αλλα με +1 ανανεωση πακετου το χρονο οποτε βγαινει μια η αλλη. Δυστυχως δεν υπαρχουν πουθενα οικονομικα πακετα για μικρη χρηση... ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φανταστείτε να έχει κανένα αξιόλογο καουνταουν και να βάλετε 6€ για να το αγοράσετε και να σας αφαιρέσει 1,57€ για το εξάμηνο μπόνους και να μη φτάνουν τα λεφτά και να πρέπει να ξαναβάλετε 6€ σύνολο 12€ και δύο φορές το χρέωση 0,30€ για κάθε ανανέωση... Αυτο δε μπορει να γινει γιατι το bonus το παιρνεις με ανανεωση απο 10Ε και πανω, βεβαια τους εχω ικανους για ολα. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Τι πολλούς την τρέλα μου,οοοοοληηηη η wind έχει το 25%,ποσους να xει η q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Τι πολλούς την τρέλα μου,οοοοοληηηη η wind έχει 25%,ποσουν να xει η q? πολλους απο οσους εχει η q :p Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Κι εγώ έχω εγκαταλείψει την Wind. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Κάτσε μην κάνουν και οι άλλοι τα ίδια, θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Το πιο πιθανό Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 (edited) To προβλημα ειναι οτι η q ειναι επιλογη για πολλους που δε κανουν "σοβαρη" χρηση, εγω πχ κανω 10-20 κλησεις το μηνα σπανια περναω τα 60 λεπτα το μηνα (οποτε θελω κατι σαν 100 λεπτα προς ολους στους αλλους με τις 3λεπτες ελαχιστες) και το πολυ 500ΜΒ, αντε τωρα καλοκαιρι να βαλω 2-3 πακετα εχτρα για δεδομενα. Σε ολους τους αλλους το μικροτερο πακετο ειναι 8.5Ε ενω η frog (60λεπτα+2GB) βγαινει 7,46Ε αλλα με +1 ανανεωση πακετου το χρονο οποτε βγαινει μια η αλλη. Δυστυχως δεν υπαρχουν πουθενα οικονομικα πακετα για μικρη χρηση... Αυτό ακριβώς. Ότι και να λέμε, η Q ακόμα παραμένει η οικονομικότερη λύση για συνδιαστικά πακέτα (MB & χρόνο ομιλίας προς όλους). Στις άλλες εταιρίες, τέτοια πακέτα, συνήθως ξεκινάνε από τα 8.5€ Edited August 11, 2019 by Vasileios Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Ας είναι καλά το countdown λέω εγώ διαφορετικά ούτε κουνουπας δεν θα είχε μείνει σε αυτό το νήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Το να μιλάμε όμως με βάση τη δική μας εικόνα και να κάνουμε γενικεύσεις, δεν είναι σωστό κατά τη γνώμη μου. Καθένας επιλέγει εταιρεία με βάση κάποιο σκεπτικό και τις προτιμήσεις του. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 (edited) μας παρακολουθούν και γελάνε μαζί μας ....στο υπογράφω αυτό Η εικόνα της wind είναι μιας εταιρίας υπό διάλυση όπου ο καθένας κάνει ότι θέλει και κάποιοι εργαζόμενοι την κρατάνε ακόμα(ευτυχώς για μας) Ας μη αναφέρω το μπαχάλο των καταστημάτων η το cc όπου δεν καταλαβαίνουν τι τους λες για απλα πράγματα Η αυτό το περίφημο daily internet όπου στα καλά καθουμενα σε αφήνει χωρίς τηλέφωνο,με ποιο δικαίωμα το κάνουν αυτό? Και πολλά άλλα..... Edited August 11, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Δεν έχω αυτήν την εικόνα. Αντίθετα, μπορώ να πω ότι σε άλλες, μεγαλύτερες όσον αφορά τη συνδρομητική βάση εταιρείες, τα παράπονα είναι πολλαπλάσια, αρκεί μια επίσκεψη στα κοινωνικά δίκτυα. Για το cc έχω να πω ότι όποτε τους χρειάστηκα με εξυπηρέτησαν και με το παραπάνω μάλιστα. Όσον αφορά τις αυξήσεις, ναι. Ουδείς τις επιθυμεί. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 (edited) Έχεις αντίθετη εικόνα για το daily ,για τα καταστηματα,για τον μηδενισμό των αγορασμενων πακετων,όσο για το cc δέχομαι ότι μπορεί να είσαι ο τυχερός, Αντίθετη εικόνα για το 0,30 τέλος ανανέωσης?και τόσα αλλα,πως γίνεται αυτό? Πάλι καλά που δεν έχεις αντίθετη εικόνα για τις αυξήσεις Όσο τι κάνουν οι άλλες μου είναι παντελώς αδιάφορο προς το παρόν Edited August 11, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Έχεις αντίθετη εικόνα για το daily ,για τα καταστηματα,για τον μηδενισμό των αγορασμενων πακετων,όσο για το cc δέχομαι ότι μπορεί να είσαι ο τυχερός, Αντίθετη εικόνα για το 0,30 τέλος ανανέωσης?και τόσα αλλα,πως γίνεται αυτό? Πάλι καλά που δεν έχεις αντίθετη εικόνα για τις αυξήσεις Όσο τι κάνουν οι άλλες μου είναι παντελώς αδιάφορο προς το παρόν Όσον αφορά το daily έχει ειπωθεί πολλές φορές. Δεν ξεμένουμε από δεδομένα, υπάρχει και το log and win. O μηδενισμός είναι γνωστός, είναι κάτι που γνωρίζει ο συνδρομητής, οπότε επιλέγει και αν δεν θέλει κάνει φορητότητα. Δεν επηρεάζει όμως κάποιον που βάζει πακέτα κάθε μήνα. Για το 0,30 συμφωνώ απόλυτα. Θα πρέπει να καταργηθεί. Για τα καταστήματα ισχύει ότι επιλέγουμε αυτό που διαχρονικά μας εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο. Όπως σε κάθε είδους επαγγελματική δραστηριότητα, υπάρχουν διαβαθμίσεις στην ποιότητα της εξυπηρέτησης. Και επίσης, μια που τα πιάσαμε όλα, κάποια στιγμή θα πρέπει να δοθεί twin sim και στην καρτοκινητή, με τόσο μεγάλο πλήθος συσκευών που κυκλοφορούν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 (edited) Ειλικρινά παύω να ασχολούμαι μαζί σου ,κάνεις τα πάντα να δικαιολoγησεις τα αδικαιολόγητα Το ένα είναι γνωστό το άλλο πρέπει να το ξέρεις,στο άλλο πρέπει να έχεις πάντα data,ξέχασα ότι είσαι ο ίδιος που παίρνει αγκαλιά τις κεραίες για να ανεβάσει ss στο άλλο νήμα....γεια σου φίλε Μήπως τώρα που πάει να μου φορτώσει πακέτο με εξάμηνη χρέωση χωρίς να το θέλω ,ναι ξέρω ...θα πεις από την ανέμου όλα να τα περιμένεις...lol Edited August 11, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Ειλικρινά παύω να ασχολούμαι μαζί σου ,κάνεις τα πάντα να δικαιολησεις τα αδικαιολόγητα Το ένα είναι γνωστό το άλλο πρέπει να το ξέρεις,στο άλλο πρέπει να έχεις πάντα data,ξέχασα ότι είσαι ο ίδιος που παίρνει αγκαλιά τις κεραίες για να ανεβάσει ss στο άλλο νήμα....γεια σου φίλε Καλή σου συνέχεια φίλε! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Ας μην κοροιδευομαστε η q λόγο countdown καί ανανέωση από 6€ παραμένει καί είναι ή πιο φθηνή από όλες τις άλλες, όσοι δεν το βλέπουν εθελοτυφλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Ας μην κοροιδευομαστε η q λόγο countdown καί ανανέωση από 6€ παραμένει καί είναι ή πιο φθηνή από όλες τις άλλες, όσοι δεν το βλέπουν εθελοτυφλουν. Έτσι!!!Όπως έγραψα και πιο πρίν Προσωπικά έχω και καλό 4g μέσα σπίτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 (edited) Να προσθεσω και το μη διασημο roll over με το οποιο μεταφερεις χρονο ομιλιας και ΜΒ και ομιλια με τα Q Star πακετα. Kαι καποιες εξτρα προσφορες που σκανε με sms. Eδω και 4-5 μηνες που ηρθα,δεν εχω ακομα ενεργοποιησει το Auto Q-Star γιατι συνεχως σκανε πολυ καλες προσφορες. Προσωπικα με λιγοτερα λεφτα εχω πολυ περισσοτερα πραγματα και πολυ καλυτερο σημα απο οτι ειχα με ...άλλο καρτοκινητό. Edited August 11, 2019 by Vasileios Άλλη εταιρεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Για τα countdown θα συμφωνήσω αλλά για το rollover όταν το είχαν οι άλλοι δύο η Wind πετούσε χαρταετό... Και συνεχίζει να το έχει μόνο με συγκεκριμένα πακέτα ενώ οι άλλοι δύο το έχουν ακόμη και στα μπόνους τα mb.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Μη μαλώνετε, όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει φεύγει. Το θέμα είναι οι άνθρωποι με τους οποίους μιλάμε περισσότερο να είναι στο ίδιο δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 (edited) Μη μαλώνετε, όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει φεύγει. Το θέμα είναι οι άνθρωποι με τους οποίους μιλάμε περισσότερο να είναι στο ίδιο δίκτυο. Το θέμα είναι βάζοντας και τον εαυτό μου μέσα ότι ουσιαστικά κλαιγόμαστε στο φόρουμ αλλά μία χαρά συνεχίζουμε να δεχόμαστε την πολιτική που μας πλασάρουν και για αυτό συνεχίζουν να μας την πλασάρουν. Όλοι τους Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 11, 2019 by Vasileios Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts