soleman Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Με πήρε σήμερα μια κυρία και μου είπε ότι μπορεί να μου στείλει κάρτες με την προσφορά 1500/1500 για 30 μέρες. Εκανα λάθος και δεν πήρα την άδεια της να ποστάρω τον αριθμό. Όποιος ενδιαφέρεται pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Αν τους καλοπιάσεις λίγο στο τσατ κατά 99% δίνουν την προσφορά σε όλα τα νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Με πήρε σήμερα μια κυρία και μου είπε ότι μπορεί να μου στείλει κάρτες με την προσφορά 1500/1500 για 30 μέρες. Εκανα λάθος και δεν πήρα την άδεια της να ποστάρω τον αριθμό. Όποιος ενδιαφέρεται pm ειναι για 30 ή για 28 μέρες? στο διευκρινισε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Αν τους καλοπιάσεις λίγο στο τσατ κατά 99% δίνουν την προσφορά σε όλα τα νούμερα. Τι εννοείς paanos? Να σου δώσουν μέσω του Chat την προσφορά 1500/1500 στον υπάρχοντα αριθμό σου? Το έχω προσπαθήσει πάνω από 10 φορές και όλες έχω φάει τα μούτρα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Τι εννοείς paanos? Να σου δώσουν μέσω του Chat την προσφορά 1500/1500 στον υπάρχοντα αριθμό σου? Το έχω προσπαθήσει πάνω από 10 φορές και όλες έχω φάει τα μούτρα μου...Στο f2g το δίνουν πιο εύκολα, αλλά και στην q θέλει λίγη επιμονή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Στο f2g το δίνουν πιο εύκολα, αλλά και στην q θέλει λίγη επιμονή :p Ε, πες μας τον τρόπο.... χαχαχαχα.... τι τους λες δλδ? :happy::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Ότι είσαι πολύ ευχαριστημένος, θες την προσφορά, αν δεν την βρεις θα καταργήσεις τον αριθμό αλλά δεν θες επειδή η wind πιάνει παντού. 2-3 ακόμα αθώα ψέματα και κατά 90% θα στην δώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Και το έχεις καταφέρει με αυτούς τους τρόπους? Συνήθως απαντάνε ότι δεν έχει έρθει η σειρά σας για να πάρετε προσφορά και τέτοια κουλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Η wind είναι η μόνη που την δίνει σε υπάρχοντα νούμερα. Έχω πάρει 2 για f2g αλλά και στην q δεν είναι ακατόρθωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Αν κι εγω προσωπικα καταργησα τον αριθμο, οπως ειχα γραψει σε προηγουμενο μηνυμα θα παραθεσω τι συνεβη σε συγγενικο προσωπο. Εβαλε την προσφορα 3Gb/2€ countdown που ειχε πριν λιγες ημερες. Την επομενη ερχεται μηνυμα χρεωσης 1,20€ για χρηση data προηγουμενης ημερας. Προσπαθησε να τους βρει στο qkiniti...καμια απαντηση. Το Bot παρεπεμψε σε αποστολη μεσω της σελιδας τους για αιτημα...καμια απαντηση! Μετα απο 2 ημερες εκ νεου χρεωση 1,20€ για data. Αποστολη μηνυματος στο qkiniti να μιλησει με εκπροσωπο. Απαντησαν την επομενη ημερα μετα απο συνεχομενα μηνυματα πως θα το εξετασουν. Το τσεκαραν και "χαριστικα" επεστρεψαν τα 1,20+1,20€, καθως ειναι ενεργοποιημενο το πακετο μονο για data τα ΣΚ!!! Νεο μηνυμα πως εχει γινει λαθος, αφου ενεργοποιηθηκε το countdown και περιμενει απαντηση ηδη 2 ημερες. Σημερα εκανε καταγγελια στην ΕΕΤΤ, αφου νευριασε γιατι ηρθε κανουριο μηνυμα χρεωσης 1,20€ χωρις καν να ανοιξει τα δεδομενα χθες! Το περιστατικο ειναι αληθες, καθως εγω εκανα την αγορα του πακετου countdown εκ μερους του. Τα υπολοιπα μου τα εδειξε ως μηνυματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Ζητήστε την προσφορά μέσω της φόρμας επικοινωνίας και ποτέ δεν ξέρετε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Για άλλη μια φορά χθες ξαναπροσπάθησα στο Messenger να ζητήσω την προσφορά. Η απάντησή τους ήταν να ενεργοποιήσω από τις ρυθμίσεις του app να δέχομαι προσφορές από τη wind. Εντωμεταξύ, σε φίλο που του έρχονται συνεχώς προσφορές είδαμε χθες στο app του ότι δεν ήταν ενεργοποιημένο να δέχεται προσφορές από τη wind!!! Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Το ενεργοποιεις μια φορα αλλα μετα αν ξαναμπεις στις επιλογες δεν εχει τιποτα τσεκαρισμενο. Παρ'ολα οι τελευταίες επιλογες που εχεις κανει αποθηκευονται κανονικα. Έρχεται και σχετικό sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Μου ήρθε μήνυμα για 1500+1500, αλλά για 4 εβδομάδες, δηλαδή 28 μέρες! Την επόμενη φορά θα είναι για μεσοβδόμαδα μόνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Τόσο εχει γινει εδω και κατι μηνες,οσο μενει το f2g στις 25 μερες δεν νομίζω να το αλλάξουν στην q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Έβαλα 10€ , το ελάχιστο δηλαδή, για να μη χάσω το νούμερο μου διότι σε δέκα ημέρες θα έκλεινε 13μηνο άνευ ανανέωσης και έτσι θα το έχανα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Έβαλα 10€ , το ελάχιστο δηλαδή, για να μη χάσω το νούμερο μου διότι σε δέκα ημέρες θα έκλεινε 13μηνο άνευ ανανέωσης και έτσι θα το έχανα. Εντελώς φιλικά, μέσα στο 10ημερο θα είχε και άλλο countdown που θα μπορούσες να βάλεις 6€. Το γράφω για να το έχουν υπόψιν τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ που είναι στην ίδια φάση με σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Εντελώς φιλικά, μέσα στο 10ημερο θα είχε και άλλο countdown που θα μπορούσες να βάλεις 6€. Το γράφω για να το έχουν υπόψιν τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ που είναι στην ίδια φάση με σένα. Αλήθεια; Πωωωω... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Αλήθεια; Πωωωω... παιδια το ελαχιστο ποσο για ανανεωση ποιο ειναι στην Q cart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 10€ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Όποτε έχει countdown , μπορείς να κάνεις και 6 ευρώ ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Αν κι εγω προσωπικα καταργησα τον αριθμο, οπως ειχα γραψει σε προηγουμενο μηνυμα θα παραθεσω τι συνεβη σε συγγενικο προσωπο. Εβαλε την προσφορα 3Gb/2€ countdown που ειχε πριν λιγες ημερες. Την επομενη ερχεται μηνυμα χρεωσης 1,20€ για χρηση data προηγουμενης ημερας. Προσπαθησε να τους βρει στο qkiniti...καμια απαντηση. Το Bot παρεπεμψε σε αποστολη μεσω της σελιδας τους για αιτημα...καμια απαντηση! Μετα απο 2 ημερες εκ νεου χρεωση 1,20€ για data. Αποστολη μηνυματος στο qkiniti να μιλησει με εκπροσωπο. Απαντησαν την επομενη ημερα μετα απο συνεχομενα μηνυματα πως θα το εξετασουν. Το τσεκαραν και "χαριστικα" επεστρεψαν τα 1,20+1,20€, καθως ειναι ενεργοποιημενο το πακετο μονο για data τα ΣΚ!!! Νεο μηνυμα πως εχει γινει λαθος, αφου ενεργοποιηθηκε το countdown και περιμενει απαντηση ηδη 2 ημερες. Σημερα εκανε καταγγελια στην ΕΕΤΤ, αφου νευριασε γιατι ηρθε κανουριο μηνυμα χρεωσης 1,20€ χωρις καν να ανοιξει τα δεδομενα χθες! Το περιστατικο ειναι αληθες, καθως εγω εκανα την αγορα του πακετου countdown εκ μερους του. Τα υπολοιπα μου τα εδειξε ως μηνυματα. Δεν έχει σημασία αν είναι κλειστά τα data! Χρεωνεσαι από κάποια εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 (edited) Δεν έχει σημασία αν είναι κλειστά τα data! Χρεωνεσαι από κάποια εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει. Άντε πάλι τα ίδια,βρε ποια εφαρμογή και κουραφεξαλα Μας δουλεύουν χοντρά,αυτό είναι όλο Και μάλιστα στέλνουν μήνυμα οτι χθες χρεωθηκες οι ανεδαιστατοι Σιγά μη γύριζαν λεφτά αν είχαν δίκιο η έστω υποψίας.... Edited August 9, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Άντε πάλι τα ίδια,βρε ποια εφαρμογή και κουραφεξαλα Μας δουλεύουν χοντρά,αυτό είναι όλο Και μάλιστα στέλνουν μήνυμα οτι χθες χρεωθηκες οι ανεδαιστατοι Καλά, το ότι στέλνουν sms την επόμενη ημέρα για την χθεσινή είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ! Όμως η ουσία είναι ότι όσο είσαι χωρίς data, ΚΑΘΕ ημέρα θα χρεωνεσαι !!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα επιστρέφουν γιατί ξέρουν ότι εσύ δεν μπήκες. Τράβηξε όμως κάποια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Θα μπορούσαν να έχουν το αντίστοιχο της Κοσμοτε, όπου μόλις τελειώνει το πακετο σου, σου κοβει την προσβαση. Δε θέλουν όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts