kmpatra Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 3 gb με 3 € για 30 μερες στο countdown. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantoflakias Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Μπερδεύει αυτό το countdown δίνει σαφή πρώτη εντύπωση ότι διαρκεί μόνο για το τριήμερο της εθνικής μας εορτης. Αλλά τελικά έχουν 30 μέρες διάρκεια τα data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 (edited) Σήμερα έκατσα και είδα όλα τα πακέτα στην νέα εφαρμογή σε μια φίλης το κινητό που έχει Q είναι αυτό το πράγμα οικονομική τηλεφωνία? Υπάρχουν άτομα που το πιστεύουν αυτό.... Σε ποιο όνειρο.... Σε ποια οπτασία... Edited March 24, 2019 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Σήμερα έκατσα και είδα όλα τα πακέτα στην νέα εφαρμογή σε μια φίλης το κινητό που έχει Q είναι αυτό το πράγμα οικονομική τηλεφωνία? Υπάρχουν άτομα που το πιστεύουν αυτό.... Σε ποιο όνειρο.... Σε ποια οπτασία... ολα τα πακετα ομιλιας εχουνε χρεωση ανα δευτερολεπτο , εκτος απο προσφορες οπως το countdown που ειναι 3λεπτα και μετα ανα δευτερολεπτο . αυτο το κανει ανταγωνστικο. ακομα και το πακετο με τα 8,5 ευρω , μεταφερεται και ο χρονος ομιλιας και τα mb στον επομενο μηνα με ενεργοποιηση ιδιου πακετου πριν την ληξη του και εχει παλι χρεωση ανα δευτερολεπτο. κατι που το αντιστοιχο πακετο στο wind free to go δεν εχει αν και εχει αλλες παροχες αλλα και sms. αυτα ειναι τα βασικοτερα για εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Και countdown είσαι ανα δευτερόλεπτο Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 (edited) Όλα μηδενίζονται,ένα από τα πολύ κακα που έχει η q Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk και στη wind που είμαι γίνεται αυτό. Τα πάντα μηδενίζουν. Edited March 24, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 wind & Q είναι ουσιαστικά το ίδιο δίκτυο. Γι'αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Πάλι δεν μπορω να μπω ούτε από chrome,τι κάνουν τόσες ώρες Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Λήγει σήμερα το υπόλοιπο μου, λόγω διμήνου και για ΠΡΩΤΗ φορά δεν μου έστειλαν ακόμα sms ειδοποίησης! ΥΓ. Μου είχαν στειλει 1 πριν 15 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Στην πρώτη κλήση της ημέρας όμως σε ενημερώνει ότι λήγει το υπόλοιπο σου. Μήνυμα έρχεται στις 15 μέρες πριν και μάλλον και στις πέντε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Είμαι frog και έχω με 14,5€ το μήνα, 240’ λεπτά προς ολους(6€) και 5gb internet(8,5€). Με δεδομένο ότι δε ξεπερνάω το χρόνο ομιλίας ποτέ, υπάρχει τίποτα αντίστοιχο στη wind? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Είμαι frog και έχω με 14,5€ το μήνα, 240’ λεπτά προς ολους(6€) και 5gb internet(8,5€). Με δεδομένο ότι δε ξεπερνάω το χρόνο ομιλίας ποτέ, υπάρχει τίποτα αντίστοιχο στη wind? Sent from my iPhone using Tapatalk Όχι. Μην το αλλάξεις Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Στην πρώτη κλήση της ημέρας όμως σε ενημερώνει ότι λήγει το υπόλοιπο σου. Μήνυμα έρχεται στις 15 μέρες πριν και μάλλον και στις πέντε. ΝΑΙ ! Μα δεν συζητάω, ότι θα χάσω το υπόλοιπο μου και θα μου φταίει η Q ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Παιδια καλησπερα. Ειμαι κατοχος what's up και θελω να φυγω επειδη εχω τραγικο μηδενικο σημα στο σπιτι και χανω αρκετες κλησεις (wifi calling δεν προβλεπεται για τη συσκευη μου εκτος αν το σκαλιξουν αυτοι).Εκτος σπιτιου ολα καλα. Παλιοτερα ειχα f2g που ειχα σαφως καλυτερο σημα και το βλεπω και απο το υπαρχον κινητο του πατερα μου που ναι μεν δεν ειναι smartphone αλλα κλησεις δεν χανονται. Δεδομενου οτι χρειαζομαι κυριως 1-1.5 GB το μηνα και ελαχιστα λεπτα ομιλιας,αξιζει να ερθω στην Q?Να δω για f2g ξανα? Παρολο που την κραζουν,σε περιοχες οπου ζω και κινουμαι ειχα το καλυτερο σημα. Εννοειται θα γινει διαδικτυακα η φορητοτα και η γνωστη διαδικασια με courier...Τις προσφορες τις παρακολουθω σε ολους τους παροχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Παιδια καλησπερα. Ειμαι κατοχος what's up και θελω να φυγω επειδη εχω τραγικο μηδενικο σημα στο σπιτι και χανω αρκετες κλησεις (wifi calling δεν προβλεπεται για τη συσκευη μου εκτος αν το σκαλιξουν αυτοι).Εκτος σπιτιου ολα καλα. Παλιοτερα ειχα f2g που ειχα σαφως καλυτερο σημα και το βλεπω και απο το υπαρχον κινητο του πατερα μου που ναι μεν δεν ειναι smartphone αλλα κλησεις δεν χανονται. Δεδομενου οτι χρειαζομαι κυριως 1-1.5 GB το μηνα και ελαχιστα λεπτα ομιλιας,αξιζει να ερθω στην Q?Να δω για f2g ξανα? Παρολο που την κραζουν,σε περιοχες οπου ζω και κινουμαι ειχα το καλυτερο σημα. Εννοειται θα γινει διαδικτυακα η φορητοτα και η γνωστη διαδικασια με courier...Τις προσφορες τις παρακολουθω σε ολους τους παροχους. Σε ποιο σημείο της θεσσαλονικης είσαι και συμβαίνει αυτό (να έχει καλύτερο σήμα) γιατί συνήθως συμβαίνει το ανάποδο :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Το ξερω.Αμπελοκηπους.Προφανως απο καποια κεραια της wind εχω καλυτερο σημα (μενω σε πυκνοκατοικημενη περιοχη,σε πρωτο οροφο και προσβαση μονο σε πρασιές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Παιδια καλησπερα. Ειμαι κατοχος what's up και θελω να φυγω επειδη εχω τραγικο μηδενικο σημα στο σπιτι και χανω αρκετες κλησεις (wifi calling δεν προβλεπεται για τη συσκευη μου εκτος αν το σκαλιξουν αυτοι).Εκτος σπιτιου ολα καλα. Παλιοτερα ειχα f2g που ειχα σαφως καλυτερο σημα και το βλεπω και απο το υπαρχον κινητο του πατερα μου που ναι μεν δεν ειναι smartphone αλλα κλησεις δεν χανονται. Δεδομενου οτι χρειαζομαι κυριως 1-1.5 GB το μηνα και ελαχιστα λεπτα ομιλιας,αξιζει να ερθω στην Q?Να δω για f2g ξανα? Παρολο που την κραζουν,σε περιοχες οπου ζω και κινουμαι ειχα το καλυτερο σημα. Εννοειται θα γινει διαδικτυακα η φορητοτα και η γνωστη διαδικασια με courier...Τις προσφορες τις παρακολουθω σε ολους τους παροχους. τι χρηση κανεις τωρα προς τα που; . καλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Κανω και δεχομαι κλησεις κυριως απο/προς Cosmote/Wind και 100 λεπτα μου ειναι υπεραρκετα.Το βασικο ειναι τα ΜΒ και να εχω καλυτερο σημα μεσα στο σπιτι γιατι το να καθομαι να ασχολουμαι με μια συσκευη που προσπαθει να βρει σημα δεν ειναι οτι καλυτερο.Το ιδιο γινοταν και με το Ρ10 αλλα μετα με εσωσε το wifi calling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Στην Q με την πρώτη ανανέωση του μήνα από 10€ και πάνω θα έχεις bonus 1000' προς Q και 1 GB για Ίντερνετ ενώ με 8,5€ μπορείς να ενεργοποιείς το πακέτο κιου σταρ που δίνει 200' προς όλους με χρέωση ανά δευτερόλεπτο και 500 MB για Ίντερνετ. Από κει και πέρα υπάρχουν τα countdown offer με δελεαστικές προτάσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου αν σε ενδιαφέρει και τις προλάβεις ενώ σου έρχονται και μηνύματα με προσφορές καθώς και ειδικές προσφορές μέσω του myQ app που μπορεί να σε συμφέρουν. Ακόμα και με το πακέτο που σου προτείνω συν το μπόνους ανανέωσης καλυπτεσαι βάσει των όσων αναφέρεις. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Aρα με τα ιδια λεφτα που δινω τωρα,θα εχω 1.5 GB internet αντι 1.2 και καλυτερο σημα που χρειαζομαι οπως ειχα στην wind.Συν τα εξτραδακια που οσο διαβασα εδω ειαι αρκετα καλα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Ξέχασα να αναφέρω ότι το bonus ανανέωσης ισχύει για ονλαιν ανανεώσεις με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή PayPal. Μην την πατήσεις και με βλαστημάς μετά! Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Μονο paypal και τα app καθε εταιρειας χρησιμοποιω. Εννοειται. Τωρα που ειδα οτι δεν υπαρχει το 30ευρω της φοριτοτητας το σκεφτομαι σοβαρα. Cosmote και Wind apps τα χρησιμοποιω και ξερω πανω κατω τι γινεται με μπονους κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Κάνει κολπάκια η εφαρμογή. Κάθε τρεις και λίγο δείχνει μηδενικά υπόλοιπα σε € και πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebantas Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Πρώτη φορά που μου κράτησαν προμήθεια 0,30 €, με online ανανέωση με paypal! Εντελώς απαράδεκτοι! Καλή σας μέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Πρώτη φορά που μου κράτησαν προμήθεια 0,30 €, με online ανανέωση με paypal! Εντελώς απαράδεκτοι! Καλή σας μέρα! παντα ειχε απο ανανεωση απο καταστημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts