vrs5 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Ενεργοποίησε το να είσαι σίγουρος για 1η φορά και έπειτα όχι δεν είναι απαραίτητο κάθε μήνα. Εγώ το ενεργοποιώ κάθε 5-6 μήνες βάζοντας αραιά και πού κάποια άλλη προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Mου ηρθε μηνυμα 1500' προς ολους +1.5gb με 8.57€ με μηνυμα στο12410. χωρις ημερομηνια ληξης προσφορας . Μπορω να το ενεργοποιω οποτε θελω ? Μετα για να ισχυει θα πρεπει να το ενεργοποιω καθε μηνα υποχρεωτικα? Το μήνυμα αυτο μου ερχεται εδω και παρα πολλους μηνες. Δεν εχω ενεργοποιησει την προσφορα ΠΟΤΕ, καθως το νουμερο Q το εχω μονο για ιντερνετ. Το μηνυμα της προσφορας παντως συνεχιζει να ερχεται ανα τακτα διαστηματα (καθε εβδομαδα περιπου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Το μήνυμα αυτο μου ερχεται εδω και παρα πολλους μηνες. Δεν εχω ενεργοποιησει την προσφορα ΠΟΤΕ, καθως το νουμερο Q το εχω μονο για ιντερνετ. Το μηνυμα της προσφορας παντως συνεχιζει να ερχεται ανα τακτα διαστηματα (καθε εβδομαδα περιπου). Έγινες προνομιακός κι εσύ τυχερέ... Συμφέρει... Ευτυχώς που για την Q δεν θα αυξηθεί στα 10 ευρώ από τον άλλο μήνα σε σχέση με το F2G!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Αυτο δεν το ξέρουμε...στην q δουλεύει σαν τις προσφορές του 12410 δηλ. είναι ανεπίσημη. Όπως και οι αλλαγές που έγιναν σε αυτή (π.χ. αύξηση από 8 σε 8.57) έγιναν ανεπίσημα χωρίς προηγούμενη ανακοίνωση. Εκτος αν έχεις καποια επίσημη πληροφόρηση οτι θα το αφήσουν έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Παιδια καλησπερα ..ειμαι κατοχος cosmote εδω και χρονια συνδεσης.Θελω να βαλω εαν αριθμο δευτερο q για mb χρηση κυριως εξτρα .Βρηκα κατι πακετα με καινουργιους αριθμους με 2500 μβ και 1500 σε ολα τα δικτυα.σημα για ιντερνετ πιανει η θα τα εχω τσαμπα και αχρηστα?? Λοιπον,καταρχας δεν πιανει στα καραβια οταν ταξιδευεις στο αιγαιο η Q και γενικα η Wind. Σε αυτο το κομματι η κοσμοτε υπερεχει.Στο Ιονιο ομως ειναι αλλιως,η Wind πιανει εξισου καλα. Σε Αθηνα/Θεσσαλονικη γενικως εισαι οκ,αλλα τρυπες θα εχει. Επαρχια...οσο πιο νοτια τοσο το καλυτερο,επανω ακομα εχει δουλεια σε καποιες περιοχες γιατι το σημα ειναι μονο για τηλεφωνο.Μεχρι τελος του 2018 ομως θα εχει 4G πανελλαδικα απ οτι βλεπω. Σε ταχυτητες,καταρχας ετοιμασου να μην δεις 300Mbps και 400. Οι ταχυτητες ειναι απο 2-3Mbps μεχρι 50Mbps. Και το τελευταιο,μου το εχουν πει και σε καταστημα.Αναλογως τη περιοχη επισης μπορει να δεις και 100-130Mbps ευκολα σε 4G+ με 2 κεραιες(2600+800).Με απλο 4G δυσκολα να το δεις. Βασικη μπαντα ειναι η 800 για 4G,3G εχει μονο στα 2100.Αρα μεσα θα εχεις ειτε E ειτε 4G αν το 3G δεν πιανει. Για μενα αν παρεις Wind αριθμο,κρατα ενα καρτοκινητο στο παροχο οπου εισαι σαν 2η καρτα για δεδομενα μονο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Αυτο δεν το ξέρουμε...στην q δουλεύει σαν τις προσφορές του 12410 δηλ. είναι ανεπίσημη. Όπως και οι αλλαγές που έγιναν σε αυτή (π.χ. αύξηση από 8 σε 8.57) έγιναν ανεπίσημα χωρίς προηγούμενη ανακοίνωση. Εκτος αν έχεις καποια επίσημη πληροφόρηση οτι θα το αφήσουν έτσι. Στο F2G έβγαλαν δελτίο τύπου... Στη Q όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Αντωνη το ιδιο λεω. Δεν βγαίνει ποτε ανακοίνωση για το αντιστοιχο πακέτο στην q. Ήταν στα 8€,πήγε στα 8.57€ τον ιδιο καιρό (ή λίγο μετά) που έγινε η αύξηση στο f2g. Για το f2g ειχε ανακοινωθεί,για το q όχι. Το μόνο που δεν εχουν πειράξει σε αυτο ειναι η διάρκεια των 30 ημερών. Εν παση περιπτώση θα φανεί σε 15 μέρες αν ακολουθήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Αντωνη το ιδιο λεω. Δεν βγαίνει ποτε ανακοίνωση για το αντιστοιχο πακέτο στην q. Ήταν στα 8€,πήγε στα 8.57€ τον ιδιο καιρό (ή λίγο μετά) που έγινε η αύξηση στο f2g. Για το f2g ειχε ανακοινωθεί,για το q όχι. Το μόνο που δεν εχουν πειράξει σε αυτο ειναι η διάρκεια των 30 ημερών. Εν παση περιπτώση θα φανεί σε 15 μέρες αν ακολουθήσει... Ε, δεν το λες και "τον ίδιο καιρό ή λίγο μετά". Η 8η Φεβρουαρίου 2016, νομίζω ότι απέχει μπόλικο από την 18η Δεκεμβρίου 2017. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 ναι εχεις δικιο ηταν αρκετο καιρο στα 8 πριν το αυξησουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 ναι εχεις δικιο ηταν αρκετο καιρο στα 8 πριν το αυξησουν... Ας το κρατήσουν και τώρα τόσο καιρό στα 8,57€ και πάλι ευχαριστημένοι θα είμαστε. Αυτό όμως που με ενδιαφέρει περισσότερο, είναι να μην αλλάξουν τη χρονική διάρκεια σε 25 ημέρες. Διαφορετικά, το πετάω στα σκουπίδια και κρατάω το προνομιακό What's Up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Στις 26 του μήνα λήγει το υπόλοιπο μου και πρέπει να βάλω κάρτα αλλιώς θα χάσω τα χρήματα που έχω. Αν δε βάλω κάρτα μετά από πόσο καιρό γίνεται φραγή στο νούμερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Στις 26 του μήνα λήγει το υπόλοιπο μου και πρέπει να βάλω κάρτα αλλιώς θα χάσω τα χρήματα που έχω. Αν δε βάλω κάρτα μετά από πόσο καιρό γίνεται φραγή στο νούμερο; σε 4 μήνες θα μπει φραγή και για τις εισερχόμενες και για τις εξερχομενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Αφού δεν θα έχει λεφτά, τι εξερχόμενες; Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Μερικά νούμερα δέχονται εισερχόμενες και μετά το 4μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Αφού δεν θα έχει λεφτά, τι εξερχόμενες; όταν δεν έχει φραγή μπορείς ακόμα να καλέσεις 1225 και ας έχεις μηδέν υπόλοιπο. όταν μπει φραγή ούτε αυτό μπορείς να καλέσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Μου ήρθε SMS. 160Λ ΠPOΣ OΛOYΣ ME XPEΩΣH ANA ΔEYTEPOΛEΠTO MONO ME 5,9€! ENEPΓOΠOIHΣE EYKOΛA TO MONAΔIKO ΠAKETO AΠO TO http://www.myQ.gr / myQ APP. ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ bit.ly/WIND-de Από ότι είδα στην εφαρμογή το αναφέρει ως online bundle. Η απορία είναι γιατί να το προτιμήσει κανείς από το q economy που έχει 10' προς όλους λιγότερα, έχει όμως και λεπτά προς wind και mb και είναι φθηνότερο κατά 1,3€... Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Μου ήρθε SMS. Από ότι είδα στην εφαρμογή το αναφέρει ως online bundle. Η απορία είναι γιατί να το προτιμήσει κανείς από το q economy που έχει 10' προς όλους λιγότερα, έχει όμως και λεπτά προς wind και mb και είναι φθηνότερο κατά 1,3€... Δεν υπάρχει απάντηση. Γενικά κατά καιρούς στέλνει SMS με τα διαθέσιμα πακέτα. Μπορεί να σου στείλει SMS με πακέτο και τιμή που αφορά το 12200, την άλλη μέρα να σου στείλει SMS για το αντίστοιχο πακέτο με τα online bonus και μετά από λίγο ειδική προσφορά... μόνο για σένα. Όντως πρέπει να το προσέξουν αυτό, γιατί δημιουργεί παρεξηγήσεις σε ορισμένους χρήστες. Δηλαδή αν είναι να σου στείλουν προσφορά ή σου έχουν ήδη στείλει, ε να μην στέλνουν και το στάνταρ πακέτο σαν ενημερωτικό SMS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 (edited) Γυρνώντας από διακοπές, το πλοίο έπιασε λιμάνι στα Μεστά Χίου. Εγώ κοιμόμουν και το κινητό το είχα στο σακίδιο. Αργότερα που το χρειάστηκα είδα πως είχα χρεωθεί περιαγωγή, 10.67€ /mb, με βήμα χρέωσης ανά 1kb. Και το υπόλοιπο που είχα, δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο ήταν, έγινε 0€. Χωρίς να με ρωτήσει. Ερώτηση. Αν κάνω ανανέωση του χρόνου, θα μου πάρει από την κάρτα κάποιο ποσό; Σημειώνω πως το ίδιο έπαθε και φίλος στη Σέριφο. Επιασε τουρκικο δίκτυο. Που; Στη Σέριφο.... Εχασε τα 10€. Σε επικοινωνία που είχα μεσω messenger, δεν βρήκα άκρη, αλλά μου έλεγαν και κάτι ασχετα, οι άσχετοι. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μια ασφάλεια που να σε ρωτάει αν θέλεις να συνδεθείς σε άλλο δίκτυο; Αύριο θα πάω σε κατάστημα. Σε συνέχεια του θέματος με την χρέωση σε υποτιθέμενα sms που έστειλα, έκανα αίτηση για αναλυτική κατάσταση κλήσεων και sms. Σήμερα μου ήρθε και μαντέψτε. Εχω χρέωση για 6 sms σε αριθμό 9804, και σε 7D4A3980 εκ των οποίων τα 3 μηνύματα τα έστειλα μέσα σε 3 δευτερόλεπτα!!! Επίσης έχει και κάποιες κλήσεις σε κενό αριθμό, με διάρκεια από 0 έως 798 δευτερόλεπτα. Τόσο γρήγορος είμαι. Ενα έχω να πω. Προσοχή με την περιαγωγή ... Edited October 16, 2018 by conan1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Δες λίγο αυτήν την ομάδα. Είναι για χρεώσεις από πενταψήφια. Ίσως βοηθήσει. https://www.facebook.com/groups/243559902805929/?ref=bookmarks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Δες λίγο αυτήν την ομάδα. Είναι για χρεώσεις από πενταψήφια. Ίσως βοηθήσει. https://www.facebook.com/groups/243559902805929/?ref=bookmarks Ευχαριστώ, αλλά εγώ είμαι άλλη περίπτωση μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papgr1986_ Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Παιδια μηπως ξερει κανεις αν ξαναβαλουν την προσφορα με τα 8 giga με τα 8€???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Παιδια μηπως ξερει κανεις αν ξαναβαλουν την προσφορα με τα 8 giga με τα 8€???? Από το στόμα σου και στης Wind/Q το αυτί, αν και πλέον το βλέπω χλωμώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Countdown 2gb 2€ 15 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Countdown 2gb 2€ 15 μέρες. καλημέρα σας επειδή θέλω να ένα νούμερο wind να υπάρχει για ίντερνετ μόνο, και βλέπω ότι στην q το countdown βγάζει καλές προσφορές είχα ακούσει και εγώ το πακέτο με 8 ευρώ για 1 GB για 8 μήνες. σκέφτομαι να ξανά ενεργοποιήσω το νούμερο το free to go να το κάνω q δίνει καλύτερες προσφορές? για ίντερνετ ή q. ? . μπορώ να ζητήσω μεταφορά από free to go σε q όταν ξανά ενεργοποιήσω το νούμερο μου? διότι αποσύνδεθηκε αυτόν τον μήνα? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Τα countdown είναι μόνο στην Q, είναι αρκετά τακτικά και συχνά δίνουν GB. Σίγουρα υπάρχουν και στο f2g προσφορές, έχω την εντύπωση όμως ότι δεν είναι στην κατεύθυνση που αναζητάς. Για την ενεργοποίηση ή/και μετατροπή σε Q πρέπει να επισκεφθείς κατάστημα, οπότε θα σου πουν από κει πώς και τι. Μπορεί να υπάρξει μια μικρή χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts