Jump to content

tzeskos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    126
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tzeskos

  1. Την δικιά του. Εκεί λέει. Λήψη τελευταίου πακέτου.
  2. Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,και μετά ξανακατεβασε την Ρομ και πέρασε την. Έτσι έφτιαξε το δικό μου.
  3. Καλησπέρα.Επιλογές προγραμματιστών -παράλειψη κλειδώματος οθόνης
  4. Ήμουν σίγουρος ότι είχα δοκιμάσει παλιότερα το cube acr και δεν δούλευε,αλλά λέω ας ξαναπροσπάθησω και τσουπ όλα μια χαρά.εισαι ωραίος.thanks.
  5. Κάτι στις άδειες τίς εφαρμογής του dialer, έχεις απενεργοποίηση καταλάθος μάλλον. Μπες ρυθμίσεις και ξαναδώσε όλες τις άδειες,αν δεν στρώσει με εκκαθάριση μνήμης.
  6. Αυτό είναι το πρόβλημα ότι δεν καταλαβαίνει ότι πρέπει να αλλάξει μπάντα η να γυρίσει στο 3g. παρά επιμένει εκει,...
  7. Καλά με wind q είναι σίγουρο γιατί το έχουμε πει.. παντός σε πολλά φόρουμ το αναφέρουν σαν πρόβλημα,απλά δεν έχουν καταλήξει εάν είναι θέμα hardware ή software , εμείς παρακαλάμε να είναι το δεύτερο,που με μια αναβάθμιση να στρώσει, κάποια στιγμή.
  8. Όποιος έχει θέμα με το 4g ας δοκιμάσει αυτό, νομίζω διορθώνει λίγο τα πράγματα. https://youtu.be/f7H_DAjv4RQ Ερώτηση όσοι έχετε cosmote έχετε θέμα με κακή ποιότητα κλήσεων και 4g όταν είναι δύο γραμμές σήμα?
  9. Καλημέρα παίδες.Μια ερώτηση , προέρχομαι από το poco x3 nfc και έχουμε θέμα με το σήμα του κινητού στο 4g όταν έχει 2*3 γραμμές σήμα φορτώνει οριακά αλλά το ποίο μεγάλο θέμα είναι ότι πολλές φορές σου κόβει και την κλήση. εσείς με το pro έχετε τέτοιο πρόβλημα γιατί θέλω να το πάρω.ευχαριστώ.
  10. Αμμα δεν ψάχνεις πώς θα μάθεις!τώρα πώς έφτασα εκεί ακόμα δεν έχω βρει..
  11. Τώρα το ψάχνω και δεν μπορώ να θυμηθώ από πού είχα μπει, νομίζω είχα πατήσει πολλές φορές εκεί που λέει για τον κέρκελ ή την έκδοση λογισμικού , τέλος πάντων από κει που γίνεσαι προγραμματιστείς κάπου.και μετά μπήκα στο μενού τον sim.
  12. Και μένα μου ήρθε και είμαι με τουρκική τον. Εσάς εδώ που έχετε την ευρωπαϊκή τον τις έχει σαν επιλογή.για τα δίκτυα λέω.
  13. Όσο ποίο χαμηλό sar τόσο ποίο κακό σήμα. Δυστυχώς.
  14. Μια από τα ίδια και μένα με wind q τόν τελευταίο καιρό ,μου κόβει την κλήσεις στα καλά καθούμενα, μάλλον όταν αλλάζει 4g σε 3g. Σκέφτομαι να το γυρίσω μόνο 3g για δοκιμή.
  15. Χρόνια πολλά .Το μόνο που μπορείς να κάνεις και δουλεύει σε όλα τα τηλ. Είναι να κάνεις τον αριθμό εκτροπή στον άλλον και μετά το ίδιο με τον άλλον αριθμό ,όταν είναι και καλά απενεργοποιημένος.
  16. Και σε μένα δεν εχει θέμα. LG smart tv 2019
  17. Λες να έχει καμία διαφορά από την global ή ΕU.
  18. Καλημέρα . κάτοχος εδώ και μια βδομάδα του poco. Πολύ καλό ωραία μπαταρία και σφερα από ταχύτητα. ερώτηση το led ειδοποίησεων αλλάζει χρώμα ανάλογα την ειδοποίηση? Έχω την ρομ 12.0.5.0(QJGTRXM) είναι η γκλομπαλ ή άλλη? ευχαριστώ.
  19. Πρέπει να ξεκολλήσεις την οθόνη, θέλει πολύ υπομονή και λίγη τύχη. Δες βιντεακια.. Εγώ κρις κατάφερα και το ΜΠΡΙΚΑΡΑ, ΕΚΤΟΣ από την πρώτη σελίδα για ανμπρικ υπάρχει άλλος τρόπος.?
  20. Καλησπέρα. Υπάρχει κανείς που να ασχοληθείτε ακόμα με το τηλέφωνο να προτείνει κάποια ρομ αξιόλογη .Θα του αλλάξω μπαταρία μένα φίλο και λέω να του βάλω άλλη ρομ. Φοράω την πανάρχαια 20ς του μπανγκουν.
  21. Ευχαριστώ ,αν είναι μια φορά το εξάμηνο τότε το αγνοώ.
  22. Καλησπέρα.Μολις βάλω 12€ μου παίρνει κατευθείαν 1,70 για πακέτο και καλά 1500προς Q Χωρίς να έχω ενεργοποιήσει κάτι .πως το σταματάμε αυτό και μπορώ να ζητήσω πίσω το 1.70 για το σπάσιμο μονό.
  23. Καινούρια ενημέρωση.
×
×
  • Create New...