jimmiss Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ με ένα τηλεφώνημα στο 13846 για wind με ένα τηλεφώνημα στο 13894 για vodafone εχω βαρεθει να σας ανοιγω τα ματακια Πάντως από το 13894 ΔΕΝ γίνεται φορητότητα ΣΕ καρτοκινητό CU πχ. Μόνο σε κατάστημα. Μόνο ΣΕ συμβόλαιο κόκκινης. Edited September 19, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Μια μικρή βοήθεια . Σε iPhone 6 τι γράφουμε μπροστά από το μήνυμα για να έχουμε αναφορά παράδοσης στο δίκτυο της Q ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Μια μικρή βοήθεια . Σε iPhone 6 τι γράφουμε μπροστά από το μήνυμα για να έχουμε αναφορά παράδοσης στο δίκτυο της Q ; Θαυμαστικό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Σε iOS 10 δεν δουλεύει ! Πριν με την Vodafone έβαζα *# και όλα καλά , πιστεύω με μια δυο επανεκκινήσεις θα στρώσει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Σε iOS 10 δεν δουλεύει ! Πριν με την Vodafone έβαζα *# και όλα καλά , πιστεύω με μια δυο επανεκκινήσεις θα στρώσει ! Το θαυμαστικό ισχύει για ολα τα δίκτυα παγκοσμίως. Στα σύγχρονα λειτουργικά δε ξέρω τι παίζει να σου πω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Γίνεται κάποιος να βάλει το 3€ TO ALL με SMS ή με κλήση σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου της Q; Στο 12200 καλεις για να βαλεις πακετα.Απλα να ξερεις παιρνεις 60' προς ολους και οχι 100'.Και αμα θελεις να βαλεις το myQ στο κινητο/tablet με 3€ εχει 150' προς ολους και 150' προς Wind/Q. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 μπορεις μεσω της εφαρμογής myq να προσθεσεις τον αριθμο που θες. επειτα ενεργοποιείς οτι θες Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ με ένα τηλεφώνημα στο 13846 για wind με ένα τηλεφώνημα στο 13894 για vodafone εχω βαρεθει να σας ανοιγω τα ματακια Εδώ και πολλούς μήνες η Wind δεν πραγματοποιεί φορητότητες αριθμών μέσω του 13846 αλλά ΜΟΝΟ μέσω καταστημάτων WIND.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλησπέρα σε όλους. μόλις έβαλα q. έχω σάμσουνγκ γκάλαξυ s6 και ψάχνοντας στο θέμα βρήκα αυτό. Σε όλες τις συσκευές που έχω βάλει κάρτα Q μου εμφανίζει το σύμβολο για roaming. Σε android συσκευή πρέπει να ενεργοποιήσεις την "Περιαγωγή δεδομένων" (Ρυθμίσεις -> Ασύρματο και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας) για να λειτουργήσει η πρόσβαση στο internet. Πράγματι μόλις ενεργοποίηση την q μου έβγαλε μια μόνιμη ειδοποίηση περιαγωγής και το κλασικό R από το roaming. Αν απενεργοποιήσω την περιαγωγή δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω δεδομένα, πήρα τηλ. και μου είπανε ότι στην Q έτσι συμβαίνει γιατί παίρνει σήμα από WIND. O αδερφός μου βέβαια που έχει iphone και Q μπαίνει κανονικά στα δεδομένα και με απενεργοποιημένη την περιαγωγή. Οπότε μόνο στο αντρόιντ είναι απαιτούμενη η ενεργοποιημένη περιαγωγή για να μπορείς να σερφάρεις με δίκτυο της κινητής; λίγο περίεργο δεν είναι αυτό να συμβαίνει μόνο στα αντρόιντ από την απόψη ότι πρόκειται για θέμα δικτύων και όχι λειτουργικού της συσκευής;:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Αν θες να μην φαινεται το σημα της περιαγωγης μπορεις να το κανεις με module μεσω xposed framework αλλα πρεπει να εισαι root. Στάλθηκε από το SM-N910C μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 δηλαδή χωρίς ρουτ δεν υπάρχει τρόπος να εξαφανιστούν ε? :( στo iphone του αδερφού μου πάντως ούτε roaming γραφει και συνδέεται κανονικά στα δεδομένα με περιαγωγή κλειστή στην Q. πραγματικά πως γίνεται αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostako Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καλημέρα, Προ καιρού είχα ενεργοποιήσει ένα πακέτο το οποίο αυτομάτως μου δίνει 1000 προς Q - 600 προς Wind & Q - 200 προς όλους - για 30 ημέρες με αυτόματη αφαίρεση απο το υπόλοιπό μου 4€. Αν θυμάμαι καλά αυτό το πακέτο έχει διάρκεια 8 μήνες και βέβαια δεν θυμάμαι πότε τελειώνει. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω αυτό το πακέτο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καλημέρα, Προ καιρού είχα ενεργοποιήσει ένα πακέτο το οποίο αυτομάτως μου δίνει 1000 προς Q - 600 προς Wind & Q - 200 προς όλους - για 30 ημέρες με αυτόματη αφαίρεση απο το υπόλοιπό μου 4€. Αν θυμάμαι καλά αυτό το πακέτο έχει διάρκεια 8 μήνες και βέβαια δεν θυμάμαι πότε τελειώνει. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω αυτό το πακέτο; Ευχαριστώ. Μίλα στο chat και ζητά τους να στο απενεργοποιησουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 καλησπέρα σε όλους, από εχθές που ενεργοποίησα Q, έχω σπάσει το κεφάλι μου. καταρχήν η ιδιαιτερότητα της Q POY δανίζεται το σήμα της WIND σε μορφή roaming εμφανίζει πάντα ενεργή την ειδοποίηση της ενεργοποίησης της περιαγωγής δεδομένων στη μπάρα ειδοποιήσεων και μόνο από εκεί μπορώ να ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω την περιαγωγή δεδομένων και όχι από το μενού ''δίκτυα κινητής τηλεφωνίας'' εμφανίζεται και το R πάνω από τον δείκτη ισχύος του σήματος. υπάρχει τρόπος να αφαιρέσω την μόνιμη εκνευριστική ειδοποίηση της ενεργοποίησης της περιαγωγής δεδομένων στην μπάρα ειδοποιήσεων ρε παιδιά; ή σε όλους όσους έχουν android εμφανίζεται έτσι; http://s13.postimg.org/6028qjbg3/14438972_10154516359425349_931708999_o.jpghttp://s22.postimg.org/eftxy2p59/14408239_10154516405685349_1206262196_o.jpg το τρελό είναι ότι ενεργοποίησα την Q και στο Galaxy A5(2016) της μάνας μου, ενεργοποίησα το ίντερνετ με ακριβώς ίδιες ρυθμίσεις και σε αυτό ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ η εξωτερική ειδοποίηση της ενεργοποίησης της περιαγωγής δεδομένων στην μπάρα όπως σας παραθέτω παρακάτω, αλλά εμφανίζεται μόνο το R πάνω από τον δείκτη ισχύος του σήματος. την περιαγωγή δεδομένων την ρυθμίζεις μόνο μέσα από το μενού ''δίκτυα κινητής τηλεφωνίας''. http://s21.postimg.org/z35w7cnib/14455851_10154516397230349_898905718_o.jpg 1. S6 και A5 έχουν ίδια έκδοση(6.0.1), ξεψαχνίζω τις ρυθμίσεις 2 ημέρες να βρω την διαφορά που στην μία συσκευή εμφανίζεται στην μπάρα και στην άλλη όχι και δεν μπορώ να βρω κάτι. έχω αλλάξει τα πάντα. καμιά ιδέα ρε παιδιά; 2. έχω βρει 2 άτομα που έχουν iphone και Q και χρησιμοποιούν δεδομένα με κλειστή περιαγωγή δεδομένων, δηλαδή μόνο για το αντρόιντ ισχύει ότι πρέπει να έχουμε πάντα ενεργή την περιαγωγή αν θέλουμε να χρησιμοποιούμε δεδομένα κινητής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Είναι σαν να λέμε "εσωτερική" περιαγωγή, και ίσως στο iphone το αντιλαμβάνεται και δουλεύει έτσι, χωρίς απλά να δείχνει κάτι. Αυτό που ψάχνεις είναι μάλλον θέμα ρυθμίσεων, αλλά θαρρώ πως πρέπει να βρεθεί κάποιος με το ίδιο τηλέφωνο και και Q για να σου απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Εγω οταν ειχα Q το s6 δεν μου εμφανιζε την περιαγωγη δεδομενων παρα μονο την ενδειξη R στην μπαρα σηματος.Για κοιτα στις ρυθμισεις ειδοποιησεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Δυστυχώς έχω ξετινάξει όλες τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων και δεν εξαφανίζεται φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 2. έχω βρει 2 άτομα που έχουν iphone και Q και χρησιμοποιούν δεδομένα με κλειστή περιαγωγή δεδομένων, δηλαδή μόνο για το αντρόιντ ισχύει ότι πρέπει να έχουμε πάντα ενεργή την περιαγωγή αν θέλουμε να χρησιμοποιούμε δεδομένα κινητής; Αυτό έχει να κάνει με το κινητό και πως διαχειρίζεται λειτουργικά και οπτικά την εσωτερική περιαγωγή δεδομένων. Κι εγώ με iphone ειμαι κι έχω κανονικά ιντερνετ χωρίς να εχω ενεργοποιήσει την περιαγωγή δεδομένων. Σε android δικαρτο που έχω, για να έχω ιντερνετ Q θα πρέπει να ενεργοποιήσω την περιαγωγή δεδομένων με το γνωστό "R" να εμφανιζεται δίπλα απο το 4G, αλλιώς καπουτ. Σε tablet android Huawei ισχύει το ίδιο, για να εχεις ιντερνετ Q θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την περιαγωγή δεδομένων αλλά δεν εμφανίζει το "R" του roaming. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Αυτό έχει να κάνει με το κινητό και πως διαχειρίζεται λειτουργικά και οπτικά την εσωτερική περιαγωγή δεδομένων. Κι εγώ με iphone ειμαι κι έχω κανονικά ιντερνετ χωρίς να εχω ενεργοποιήσει την περιαγωγή δεδομένων. Σε android δικαρτο που έχω, για να έχω ιντερνετ Q θα πρέπει να ενεργοποιήσω την περιαγωγή δεδομένων με το γνωστό "R" να εμφανιζεται δίπλα απο το 4G, αλλιώς καπουτ. Σε tablet android Huawei ισχύει το ίδιο, για να εχεις ιντερνετ Q θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την περιαγωγή δεδομένων αλλά δεν εμφανίζει το "R" του roaming. Φιλιππε εχεις στο iphone διαθεσιμη την επιλογη tethering με Q.Σε 5s που εχω και 9.3.5 δεν εχω την επιλογη.Οσο για το 4G οταν το ανοιγεις απο τις ρυθμισεις σου βγαζει κανενα μηνυμα οτι ο φορεας δεν ειναι πιστοποιημενος; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 σε redmi 2 δεν χρειάζεται να έχω ενεργοποιημένη την περιαγωγή ούτε μου εμφανίζει μνμ R για χρήση με κάρτα Q. Αυτό και σε android 4.4.4 που είχε και σε android 5.1 που το έχω τώρα (δεν έχει σχέση δλδ η έκδοση android). Γενικά έχω ξεχάσει το R εδώ και πολύ καιρό (δεν θυμάμαι πότε σταμάτησα να το βλέπω). ούτε έχω ενεργοποιημένο το roaming στα Data για να έχω Data. η κάρτα SIM είναι αλλαγμένη σε νεότερη 4G (πορτοκαλή) αν έχει την σημασία του αν και νομίζω σε άλλο άτομο που έχει επίσης Q πορτοκαλή SIM βγαίνει το R σε απλό feature phone samsung. Ισως να το δοκιμάσω σε ένα παλιότερο τηλέφωνο που έχω (android 2.6) να δω τι γίνεται.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Φιλιππε εχεις στο iphone διαθεσιμη την επιλογη tethering με Q.Σε 5s που εχω και 9.3.5 δεν εχω την επιλογη.Οσο για το 4G οταν το ανοιγεις απο τις ρυθμισεις σου βγαζει κανενα μηνυμα οτι ο φορεας δεν ειναι πιστοποιημενος; Όταν λες tethering εννοείς το "Προσωπικό hotspot"; Εαν ναι τότε μου εμφανιζεται ως επιλογή κ ανα πάσα στιγμή μπορώ να κάνω share το ιντερνετ μέσω wifi. Δεν μου εμφανίζει μήνυμα οτι ο φορέας δεν ειναι πιστοποιημένος... έχω το iPhone 6 με ios10 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Όταν λες tethering εννοείς το "Προσωπικό hotspot"; Εαν ναι τότε μου εμφανιζεται ως επιλογή κ ανα πάσα στιγμή μπορώ να κάνω share το ιντερνετ μέσω wifi. Δεν μου εμφανίζει μήνυμα οτι ο φορέας δεν ειναι πιστοποιημένος... έχω το iPhone 6 με ios10 Ναι το προσωπικο hotspot ενοουσα.Οσο για το ios 10,το ιδιο γινουαν και στην 9? Ή οχι; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 σε redmi 2 δεν χρειάζεται να έχω ενεργοποιημένη την περιαγωγή ούτε μου εμφανίζει μνμ R για χρήση με κάρτα Q. Αυτό και σε android 4.4.4 που είχε και σε android 5.1 που το έχω τώρα (δεν έχει σχέση δλδ η έκδοση android). Γενικά έχω ξεχάσει το R εδώ και πολύ καιρό (δεν θυμάμαι πότε σταμάτησα να το βλέπω). ούτε έχω ενεργοποιημένο το roaming στα Data για να έχω Data. η κάρτα SIM είναι αλλαγμένη σε νεότερη 4G (πορτοκαλή) αν έχει την σημασία του αν και νομίζω σε άλλο άτομο που έχει επίσης Q πορτοκαλή SIM βγαίνει το R σε απλό feature phone samsung. Ισως να το δοκιμάσω σε ένα παλιότερο τηλέφωνο που έχω (android 2.6) να δω τι γίνεται.. μπα φίλε, μάλλον έχει να κάνει με την συσκευή σαν κινητό και όχι η έκδοση andrοid. εμένα όχι απλά μου βγάζει το R αλλά και μια τεράστια ειδοποίηση μόνιμα στην μπάρα ειδοποιήσεων και έχω τινάξει το κεφάλι μου για το πως θα την βγάλω και δεν βρίσκω τιποτα. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Για πειτε βρε παιδια οταν βάζετε καρτα μεσω paypal ή πιστωτική σας δίνει το 1gb δωρο ή οχι; Εμενα μου δινει 500mb μονο.Επίσης ουτε τα 1000λεπτα προς q δεν μου δινει αλλα μονο 600. Τι παιζει με εσας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Για πειτε βρε παιδια οταν βάζετε καρτα μεσω paypal ή πιστωτική σας δίνει το 1gb δωρο ή οχι; Εμενα μου δινει 500mb μονο.Επίσης ουτε τα 1000λεπτα προς q δεν μου δινει αλλα μονο 600. Τι παιζει με εσας; Όπως τα λες είναι, εμείς παίρνουμε 1.000'+1000mb Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts