Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και το χειρότερο είναι όταν τα έχεις ισα ισα τα χρήματα μεσα για αγορά πακέτου πχ κ μένεις απο χρόνο ομιλίας μέχρι να σου τα επιστρεψουν.

Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by impreza_sti
Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους

ζητηστε τα ευρω σας πισω!

τα 150 προς ολους + 150 προς wind ισχυουν ακομα?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Edited by impreza_sti

ζητηστε τα ευρω σας πισω!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Αυτό. Μην τους αφήνετε τίποτα, να περνάει "στα ψιλά".

Edited by impreza_sti
Huawei Nova 5T

Ισχύουν κανονικά αλλά με ενεργοποίηση μόνο μέσω της εφαρμογής.

υπαρχει καποιος τροπος οτιδηποτε να μπλοκαρω την Q και τα sms που δεχομαι καθε μερα 2, 3, 4 για τις προσφορες της..,εχει καταντησει γελοιο και αθλιο ολο αυτο

αν γνωριζει καποιος κατι ας μου το πει..

υπαρχει καποιος τροπος οτιδηποτε να μπλοκαρω την Q και τα sms που δεχομαι καθε μερα 2, 3, 4 για τις προσφορες της..,εχει καταντησει γελοιο και αθλιο ολο αυτο

αν γνωριζει καποιος κατι ας μου το πει..

Από τον λογαριασμό σου στο myq πηγαίνεις στο MyAccount και από εκεί ρυθμίσεις επικοινωνίας όπου έχει επιλογή να μη λαμβάνεις διαφημιστικά.Αλλά μετά και να θέλεις δε μπορείς να το ξαναενεργοποιήσεις.

Από τον λογαριασμό σου στο myq πηγαίνεις στο MyAccount και από εκεί ρυθμίσεις επικοινωνίας όπου έχει επιλογή να μη λαμβάνεις διαφημιστικά.Αλλά μετά και να θέλεις δε μπορείς να το ξαναενεργοποιήσεις.

γιατι να μην μπορεις?αφου εχει να το τικαρεις και να το ξετικαρεις μετα παλι!

τεσπα εγω το εβγαλα σε ευχαριστω για την βοηθεια

γιατι να μην μπορεις?αφου εχει να το τικαρεις και να το ξετικαρεις μετα παλι!

τεσπα εγω το εβγαλα σε ευχαριστω για την βοηθεια

Και να το τικάρεις πάλι,δεν ξανάρχονται τα μηνύματα. 2+ χρόνια προσπαθώ από τις ρυθμίσεις. Μιλάω με το chat,λένε οτι βλέπουν οτι οι ρυθμίσεις ειναι σωστές. Στέλνω email δεν απαντάει κανείς. Μηνύματα πάντως δεν έρχονται.

Στην ενότητα "ο λογαριασμός μου" στο MyQ μου εμφανίζει μερικά...εκατομμύρια λεπτά ομιλίας προς αλβανικούς παρόχους (!), χωρίς να έχω ενεργοποιήσει κανένα πακέτο.Το υπόλοιπό μου δεν έχει αλλάξει. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς στο φόρουμ;

Στο App με αφήνει να βάλω δεύτερο λογαριασμό (από άλλο νούμερο Q) αλλά δεν με αφήνει να κάνω εναλλαγή μεταξύ των δύο λογαριασμών, με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω logout και ξανά login, οπότε και το ότι κρατάει 2ο λογαριασμό είναι ψιλοάχρηστο.

Ξέρει κανείς τι παίζει;

Στις 23 του μήνα μου ήρθε sms με το ακόλουθο κείμενο:

1GB ΔΩΡΟ ΣΤΙΣ 03/08 ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MBs! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑΞΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ 4G ΤΗΝ SIM ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND ΕΩΣ 31/07

Απλώς έδειξα το μήνυμα και την ταυτότητά μου στον υπάλληλο του καταστήματος της οδού Βενιζέλου (Θεσσαλονίκη). Μου έδωσε μία καινούρια πορτοκαλί multi-sim, υπέγραψα κι αυτό ήταν όλο.

Το κινητό μου είναι 3G, το Jiayu G2F.

Αν θες και μπορέσεις,

ενημέρωσε την άλλη Τετάρτη

ΑΝ το 1GB:

α) στο βάλανε

και

β) μέχρι πότε, (2/9 ή 23:59 της 3/8)

Απλά το'χω απορία. Όπως το'γραφε το sms που πήρατε. Για να ξέρω. Καταλαβαίνεις.

Δεν μου ήρθε τίποτα σήμερα, όμως μου ήρθε εχθές sms ότι πήρα 1GB για έναν μήνα. Νόμιζα ότι ήταν από την προσφορά 1GB επί 8 μήνες με 8€, αλλά τώρα πήρα στο 1225 και είπε ότι έχω πάνω από 1600ΜΒ, οπότε μάλλον μπήκε εχθές το 1GB πάνω στο υπόλοιπο της προσφοράς 1/8/8 που έχω από τον Ιούλιο.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Στην ενότητα "ο λογαριασμός μου" στο MyQ μου εμφανίζει μερικά...εκατομμύρια λεπτά ομιλίας προς αλβανικούς παρόχους (!), χωρίς να έχω ενεργοποιήσει κανένα πακέτο.Το υπόλοιπό μου δεν έχει αλλάξει. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς στο φόρουμ;

Το ίδιο και σε εμένα.

Το ίδιο και σε εμένα.

Εντάξει , διορθώθηκε μετά από δύο τρία συνεχόμενα log out -log in.Με την εξυπηρέτηση πελατών που μίλησα δεν το έβλεπαν στο δικό τους σύστημα.

το 1γιγα δωρο σε οποιον παει για 4g σιμ, ειναι μονο σε οσους ηρθε το σμσ, ή για όλους;

Εγω πήγα άλλαξα κάρτα χωρίς μήνυμα, δεν ήρθε τίποτα ακόμα, ουτε μου απαντησαν στο τσατ σχετικά..

Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οταν ανανεωνουμε τον χρονο στην Q online μας δινει 1GB ή 500ΜΒ οπως απο το περιπτερο;

ευχαριστω

Όταν βάζεις 10Ε online σου δίνει 1GB (+1000' προς Q).

Ισχύει για 1 ανανέωση το μήνα όμως