dkmtb Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 (edited) Και το χειρότερο είναι όταν τα έχεις ισα ισα τα χρήματα μεσα για αγορά πακέτου πχ κ μένεις απο χρόνο ομιλίας μέχρι να σου τα επιστρεψουν. Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 2, 2016 by impreza_sti Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 (edited) ζητηστε τα ευρω σας πισω! τα 150 προς ολους + 150 προς wind ισχυουν ακομα? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Edited August 2, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 (edited) ζητηστε τα ευρω σας πισω! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Αυτό. Μην τους αφήνετε τίποτα, να περνάει "στα ψιλά". Edited August 2, 2016 by impreza_sti Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 τα 150 προς ολους + 150 προς wind ισχυουν ακομα? Ναι υπαρχει το πακετο κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Ισχύουν κανονικά αλλά με ενεργοποίηση μόνο μέσω της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Νέο countdown με 100' προς όλους και 300 ΜΒ, με 3 ευρώ. Με την ενεργοποίηση μπαίνεις σε κλήρωση για P9 lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 υπαρχει καποιος τροπος οτιδηποτε να μπλοκαρω την Q και τα sms που δεχομαι καθε μερα 2, 3, 4 για τις προσφορες της..,εχει καταντησει γελοιο και αθλιο ολο αυτο αν γνωριζει καποιος κατι ας μου το πει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 υπαρχει καποιος τροπος οτιδηποτε να μπλοκαρω την Q και τα sms που δεχομαι καθε μερα 2, 3, 4 για τις προσφορες της..,εχει καταντησει γελοιο και αθλιο ολο αυτο αν γνωριζει καποιος κατι ας μου το πει.. Από τον λογαριασμό σου στο myq πηγαίνεις στο MyAccount και από εκεί ρυθμίσεις επικοινωνίας όπου έχει επιλογή να μη λαμβάνεις διαφημιστικά.Αλλά μετά και να θέλεις δε μπορείς να το ξαναενεργοποιήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Από τον λογαριασμό σου στο myq πηγαίνεις στο MyAccount και από εκεί ρυθμίσεις επικοινωνίας όπου έχει επιλογή να μη λαμβάνεις διαφημιστικά.Αλλά μετά και να θέλεις δε μπορείς να το ξαναενεργοποιήσεις. γιατι να μην μπορεις?αφου εχει να το τικαρεις και να το ξετικαρεις μετα παλι! τεσπα εγω το εβγαλα σε ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Κάρτα πορτοκαλί 4G έβαλα, το 1gb που θα έμπαινε 3 του μηνα δε βλέπω ακόμα... Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 γιατι να μην μπορεις?αφου εχει να το τικαρεις και να το ξετικαρεις μετα παλι! τεσπα εγω το εβγαλα σε ευχαριστω για την βοηθεια Και να το τικάρεις πάλι,δεν ξανάρχονται τα μηνύματα. 2+ χρόνια προσπαθώ από τις ρυθμίσεις. Μιλάω με το chat,λένε οτι βλέπουν οτι οι ρυθμίσεις ειναι σωστές. Στέλνω email δεν απαντάει κανείς. Μηνύματα πάντως δεν έρχονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Στην ενότητα "ο λογαριασμός μου" στο MyQ μου εμφανίζει μερικά...εκατομμύρια λεπτά ομιλίας προς αλβανικούς παρόχους (!), χωρίς να έχω ενεργοποιήσει κανένα πακέτο.Το υπόλοιπό μου δεν έχει αλλάξει. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς στο φόρουμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Στο App με αφήνει να βάλω δεύτερο λογαριασμό (από άλλο νούμερο Q) αλλά δεν με αφήνει να κάνω εναλλαγή μεταξύ των δύο λογαριασμών, με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω logout και ξανά login, οπότε και το ότι κρατάει 2ο λογαριασμό είναι ψιλοάχρηστο. Ξέρει κανείς τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Στις 23 του μήνα μου ήρθε sms με το ακόλουθο κείμενο: 1GB ΔΩΡΟ ΣΤΙΣ 03/08 ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MBs! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑΞΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ 4G ΤΗΝ SIM ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND ΕΩΣ 31/07 Απλώς έδειξα το μήνυμα και την ταυτότητά μου στον υπάλληλο του καταστήματος της οδού Βενιζέλου (Θεσσαλονίκη). Μου έδωσε μία καινούρια πορτοκαλί multi-sim, υπέγραψα κι αυτό ήταν όλο. Το κινητό μου είναι 3G, το Jiayu G2F. Αν θες και μπορέσεις, ενημέρωσε την άλλη Τετάρτη ΑΝ το 1GB: α) στο βάλανε και β) μέχρι πότε, (2/9 ή 23:59 της 3/8) Απλά το'χω απορία. Όπως το'γραφε το sms που πήρατε. Για να ξέρω. Καταλαβαίνεις. Δεν μου ήρθε τίποτα σήμερα, όμως μου ήρθε εχθές sms ότι πήρα 1GB για έναν μήνα. Νόμιζα ότι ήταν από την προσφορά 1GB επί 8 μήνες με 8€, αλλά τώρα πήρα στο 1225 και είπε ότι έχω πάνω από 1600ΜΒ, οπότε μάλλον μπήκε εχθές το 1GB πάνω στο υπόλοιπο της προσφοράς 1/8/8 που έχω από τον Ιούλιο. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Μήπως τον Αύγουστο πήραμε το τελευταίο GB απο την προσφορά των 8 ευρώ; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 λογικα μεχρι ΚΑΙ σεπτεμβρη θα το παρουμε Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazos69 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 το 1γιγα δωρο σε οποιον παει για 4g σιμ, ειναι μονο σε οσους ηρθε το σμσ, ή για όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abdul Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Στην ενότητα "ο λογαριασμός μου" στο MyQ μου εμφανίζει μερικά...εκατομμύρια λεπτά ομιλίας προς αλβανικούς παρόχους (!), χωρίς να έχω ενεργοποιήσει κανένα πακέτο.Το υπόλοιπό μου δεν έχει αλλάξει. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς στο φόρουμ; Το ίδιο και σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Το ίδιο και σε εμένα. Εντάξει , διορθώθηκε μετά από δύο τρία συνεχόμενα log out -log in.Με την εξυπηρέτηση πελατών που μίλησα δεν το έβλεπαν στο δικό τους σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 το 1γιγα δωρο σε οποιον παει για 4g σιμ, ειναι μονο σε οσους ηρθε το σμσ, ή για όλους; Εγω πήγα άλλαξα κάρτα χωρίς μήνυμα, δεν ήρθε τίποτα ακόμα, ουτε μου απαντησαν στο τσατ σχετικά.. Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazos69 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 στο φβ και τουιτερ ειναι λιγο αδιάφοροι ή μου φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 στο fb απαντανε σχεδον αμεσα. το πολυ μια μερα καθυστερηση για τουιτερ δε ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 οταν ανανεωνουμε τον χρονο στην Q online μας δινει 1GB ή 500ΜΒ οπως απο το περιπτερο; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 1gb και 1000 λεπτα προς q Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 οταν ανανεωνουμε τον χρονο στην Q online μας δινει 1GB ή 500ΜΒ οπως απο το περιπτερο; ευχαριστω Όταν βάζεις 10Ε online σου δίνει 1GB (+1000' προς Q). Ισχύει για 1 ανανέωση το μήνα όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts