Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ φίλε όντως συνδέθηκε. Το σήμα όμως είναι τραγικό. 4G η Cosmote, με τη q δεν ανοίγει η σελίδα του φόρουμ. Πεταμένα λεφτά.... Εκτός αν πρέπει να κάνω και κάτι άλλο στο προφίλ που έφτιαξα. Edited by miskin

Βάλε το Authentication σε None.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Αν εννοείς το τύπο ελέγχου ταυτότητας είναι στο "κανένας". Τα πρωτόκολλα που είναι στο IPv4;

Ναι.Μονο ονομα Apn θα βαλεις,και αποθηκευση.Απλα την περιαγωγη δεδομενην ανοιχτη.

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ φίλε όντως συνδέθηκε. Το σήμα όμως είναι τραγικό. 4G η Cosmote, με τη q δεν ανοίγει η σελίδα του φόρουμ. Πεταμένα λεφτά.... Εκτός αν πρέπει να κάνω και κάτι άλλο στο προφίλ που έφτιαξα.

Πεταμενα λεφτααα δεν ειναι φιλε.Σε ποια περιοχη εισαι ομως και ειναι χαλια το δικτυο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ευχαριστώ φίλε όντως συνδέθηκε. Το σήμα όμως είναι τραγικό. 4G η Cosmote, με τη q δεν ανοίγει η σελίδα του φόρουμ. Πεταμένα λεφτά.... Εκτός αν πρέπει να κάνω και κάτι άλλο στο προφίλ που έφτιαξα.

Το πιθανοτερο ειναι να μην το σεταρισες σωστα, ακομα και με EDGE που εχει παντου, το myphone ανοιγει....

Αλεποχώρι Αττικής. Έχω πάρει τη κάρτα ειδικά για τις περιπτώσεις που έρχομαι εδώ. Έχω 2.2 gb δωρεάν και δε μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Εσύ πως το λες αυτό; Εγώ το λέω πεταμένα λεφτά.

Αλεποχώρι Αττικής. Έχω πάρει τη κάρτα ειδικά για τις περιπτώσεις που έρχομαι εδώ. Έχω 2.2 gb δωρεάν και δε μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Εσύ πως το λες αυτό; Εγώ το λέω πεταμένα λεφτά.

έχεις δικιο, δοκίμασε και τις άλλες 2 εταιρίες και κράτησε εκείνη που σε βολεύει

Το φόρουμ αν είμαι έξω, ανοίγει. Αν μπω όμως μέσα...

Για να καταλάβεις τι σου λέω, στο υπόγειο έχω το ίδιο σήμα με κοσμοτε με αυτό της κιου στον ανοιχτό καθαρό ουρανό.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό! Όλοι εδώ έχουν κοσμοτε. Όμως δεν έχει καλές προσφορές στα δεδομένα, όχι όσο η κιου. Με τη βονταφον δε ξέρω τι παίζει. Δεν έχει κανένας εδώ.

Το φόρουμ αν είμαι έξω, ανοίγει. Αν μπω όμως μέσα...

Για να καταλάβεις τι σου λέω, στο υπόγειο έχω το ίδιο σήμα με κοσμοτε με αυτό της κιου στον ανοιχτό καθαρό ουρανό.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό! Όλοι εδώ έχουν κοσμοτε. Όμως δεν έχει καλές προσφορές στα δεδομένα, όχι όσο η κιου. Με τη βονταφον δε ξέρω τι παίζει. Δεν έχει κανένας εδώ.

πάρε κοσμοτε αφου σε βολευει στο σημα και μπες στο τοπικ της κοσμοτε και κραζε τους για τις χάλια προσφορές.

πάρε κοσμοτε αφου σε βολευει στο σημα και μπες στο τοπικ της κοσμοτε και κραζε τους για τις χάλια προσφορές.

:lol::lol::lol::lol:

Οι προσφορές αγαπητέ είναι πολιτική της κάθε εταιρείας και γούστο και καπέλο της. Το να μην έχεις όμως σήμα και να ταλαιπωρείς τους συνδρομητές... αυτό λέγεται κοροϊδία.

Ή παρτους τηλέφωνο στο δωρεάν νούμερο για τις βλάβες, και πες τους «φτιάξτε το δίκτυο ή φεύγω απ την Wind».

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οι προσφορές αγαπητέ είναι πολιτική της κάθε εταιρείας και γούστο και καπέλο της. Το να μην έχεις όμως σήμα και να ταλαιπωρείς τους συνδρομητές... αυτό λέγεται κοροϊδία.

Προς θεού, δε σε υποχρέωσε η Wind να αγοράσεις GB σε περιοχή που δε πιάνεις σήμα. Κι η κοσμοτέ κάπου δεν έχει σήμα, σε κοροιδεύει; Όχι. Καμιά εταιρία δεν έχει πλήρη κάλυψη όλων των περιοχών.

Ναι με κοροϊδεύει και η κοσμοτε όταν μιλάνε για 99% κάλυψη και κουραφέξαλα. Δε κάνω πλάτες σε εταιρείες.

Η Cosmote και η Vodafone μιλάνε για πληθυσμιακή κάλυψη όχι γεωγραφική. Αν θυμάσε και από τις διαφημίσεις με το συγκεκριμένο περιεχόμενο που προβάλανε, το λέγανε!

Μου φαίνεται ότι προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Έχω οπτική! επαφή με τις κεραίες, η μια εταιρεία έχει φουλ 4g και η άλλη με το ζόρι edge. Τεσπα όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

χαχαχαχαχα :lol: :lol:

Μου φαίνεται ότι προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Έχω οπτική! επαφή με τις κεραίες, η μια εταιρεία έχει φουλ 4g και η άλλη με το ζόρι edge. Τεσπα όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

2η συσκευή, με δυνατότητα 3g ή και 4g έχεις;

Μπορείς να βάλεις εκεί την κάρτα q και να την αφήσεις σε σημείο που να έχει καλό σήμα, να "μοιράζεις" το internet, έτσι ώστε να το χρησιμοποιείς στη συσκευή και στους χώρους που θες.

Αυτό έχω κάνει, αλλά με άλλο πάροχο, αρκετές φορές.

Huawei Nova 5T

Ναι με κοροϊδεύει και η κοσμοτε όταν μιλάνε για 99% κάλυψη και κουραφέξαλα. Δε κάνω πλάτες σε εταιρείες.

Μάλλον κινούμαστε και οι δυο στο 1% που δεν καλύπτει :lol::lol::lol:

Τα ίδια πάντως είχα και με vodafone παλιότερα μέχρι που τους έστειλα όλους στον αγύριστο. Βρήκα την ησυχία μου με Q !

ΥΓ. Σε κέντρο μεγάλης αστικής πόλης κατοικώ χωρίς πολυκατοικίες μάλιστα!

http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif

Καλή ιδέα αυτό με τη δεύτερη συσκευή αλλά η συσκευή που έχω παίρνει nanosim και αυτές που έχω είναι microsim και δε θέλω να τις χαλάσω.

Καλή ιδέα αυτό με τη δεύτερη συσκευή αλλά η συσκευή που έχω παίρνει nanosim και αυτές που έχω είναι microsim και δε θέλω να τις χαλάσω.

Αν μια από αυτές που παίρνουν microsim είναι Samsung, μπορείς να βάλεις το "πλαίσιο" της κάρτας sim (πρόσεξε, όχι πλαστικό αντάπτορα, μόνο το επιπλέον κομμάτι της κάρτας sim, το πλαστικό του αντάπτορα είναι πιο παχύ και θα κάνει ζημιά στην υποδοχή) και να βάλεις την κάρτα σου σε αυτή. Οι συσκευές Samsung έχουν πιο "φιλικές" υποδοχές. Είναι λίγο πιο φαρδιές, από ό,τι σε άλλους κατασκευαστές.

Επίσης, αν το κάνεις, πρόσεξε να ταιριάξεις ακριβώς τη nanosim με το πλαίσιό της.

Εννοείται ότι όλο το παραπάνω το έχω κάνει. Και με κάρτα f2g και με vodafone. Κι εγώ για το 4g. :lol:

Huawei Nova 5T

Μπα δεν υπάρχει Samsung. Μόνο Doogee και ένα lumia 520.

Επειδή έχω κι εγώ ένα Doogee, αν είναι το x5, έτσι το χρησιμοποιώ με μια κάρτα της wind. Η κάρτα είναι multisim, δηλαδή έχει και τα 3 πλαίσια και γίνεται mini, micro και nano.

Huawei Nova 5T

η κάρτα είναι multisim (μπορείς δηλαδή να την "σπάσεις" σε οποιο μέγεθος σε βολεύει), όχι το τηλέφωνο.

επίσης αν όντως η κάρτα σου δεν είναι multisim τότε δε νομίζω να υποστηρίζει 4G και καλό θα ήταν να πας να την αλλάξεις ΔΩΡΕΑΝ σε κάποιο κατάστημα.

Αυτό ισχύει μόνο για τη κάρτα της κιου; Γιατί μια χαρά υποστηρίζει 4g η κάρτα της κοσμοτε δίχως να είναι multisim.

Φίλε μου συγγνώμη αλλά τελικά κάποια πράγματα δεν τα ξέρεις και γκρινιάζεις χωρίς λόγο....

Όπως σου είπαν, αν η κάρτα σου δεν είναι multi SIM τους έχεις παλιά κάρτα άρα δεν έχεις και 4g, 3-4 Σελίδες πίσω να πήγαινες θα έβλεπες το τι λέγεται και τι γράφεται.