Vasileios Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Καλημέρα! Καλές γιορτές! Στα καταστήματα της Wind αλλάζουν κάρτα sim Q με καινούρια micro sim δωρεάν ή αυτό καταργήθηκε; Ευχαριστώ! :) Η wind εχει βγάλει μια ανακοίνωση ότι η αλλαγή καρτοκινητού σε κάρτα 4G είναι δωρεάν ( προφανώς την πρώτη φορά ) αλλά θα χρειαστεί να επιμείνεις στο κατάστημα. Πολλά καταστήματα προσπαθούν να χρεώσουν το κανονικό κόστος το οποίο είναι 5 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Για το προβλημα με τη χρεωση του ενος ευρω με κλειστα data, επειδη οι ανθρωποι ειναι καραγκιοζηδες και μετα απο τοσο καιρο δεν το εχουν διορθωσει η λυση ειναι μια. Την τελευταια μερα πριν ληξει το πακετο παμε στις ρυθμισεις στα ονοματα σημειων προσβασης και στις ρυθμισεις internet myq αλλαζουμε εστω κι ενα γραμμα πχ myqs. Μετα οτι και να γινει δεν θα μπορουμε να εχουμε data οποτε δεν θα μπορει κ να μας χρεωσει Αυτό που λες ενώ το είχα κάνει κάποια στιγμή δηλ. να εχω ενα διαφορετικό APN της Q (εναλλακτικό) με χρέωσαν κανονικά το ευρώπουλο και μετά απο επικοινωνία μου το γύρισαν. Δυο φόρες μου το κάνανε και οταν τους ειπα για δικηγόρους μηνύσεις και λοιπά περίεργος σταμάτησαν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Η wind εχει βγάλει μια ανακοίνωση ότι η αλλαγή καρτοκινητού σε κάρτα 4G είναι δωρεάν ( προφανώς την πρώτη φορά ) αλλά θα χρειαστεί να επιμείνεις στο κατάστημα. Πολλά καταστήματα προσπαθούν να χρεώσουν το κανονικό κόστος το οποίο είναι 5 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ! Και η καινούρια κάρτα θα είναι micro sim ή θα είναι κανονική (mini) sim; Ρωτάω γιατί παλιότερα στην απαράδεκτη Cosmote για καινούριο νούμερο What's up το οποίο το πλήρωσα κανονικά 5€ με χρέωσαν και άλλα 5€ επιτόπου για να με δώσουν micro sim.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Ειναι μουλτι σιμ. Δηλαδη μινι σιμ, μικρο σιμ και νανο σιμ ταυτοχρονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 μια ερωτηση,πως μπορω να δω αναλυτικα πως ξοδευεται το υπολοιπο που εχω στην καρτα μου?Εννοω υπαρχει καποιος τροπος να δεις οτι πχ χθες καταναλωθηκαν 0.10ε για sms,1ε για ιντερνετ κλπ..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 oxi, δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Για το προβλημα με τη χρεωση του ενος ευρω με κλειστα data, επειδη οι ανθρωποι ειναι καραγκιοζηδες και μετα απο τοσο καιρο δεν το εχουν διορθωσει η λυση ειναι μια. Την τελευταια μερα πριν ληξει το πακετο παμε στις ρυθμισεις στα ονοματα σημειων προσβασης και στις ρυθμισεις internet myq αλλαζουμε εστω κι ενα γραμμα πχ myqs. Μετα οτι και να γινει δεν θα μπορουμε να εχουμε data οποτε δεν θα μπορει κ να μας χρεωσει Εχει ξαναγραφτεί ότι ακόμα και με αυτό τον τρόπο είναι εφικτή η χρέωση. Δεν είναι πρόβλημα στο κινητό μας,απλά θέλουν να μαζεύουν ευρώ... Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 http://i1377.photobucket.com/albums/ah76/tzoumas/Mobile%20Uploads/702834_10208499848472392_2104255234_n_zps2gus6zqa.jpg~original Μια ερωτηση ρε παιδια ..... Αν δεν εχω πακετο δεδομενων ενεργο, και μπενω στο facebook και μονο, εως 7/1 δεν θα χρεωνομαι 1€/ημέρα ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Οχι, αρκει οντως να μπαινει μονο το fb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Οχι, αρκει οντως να μπαινει μονο το fb Κατι που ειναι πρακτικα αδυνατο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Κατι που ειναι πρακτικα αδυνατο Εκει ηθελα τα καταληξω ..... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Μπορεις να δώσεις ιντερνετ μονο σε οσες εφαρμογες θέλεις και οποτε θελεις. Αυτο ομως απαιτει καποια διαδικασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Μπορεις να δώσεις ιντερνετ μονο σε οσες εφαρμογες θέλεις και οποτε θελεις. Αυτο ομως απαιτει καποια διαδικασία Την γνωριζω την διαδικασια. Πιστευεις οτι θα πετυχει αυτο; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 προσωπικα δε το πιστευω :p και δεν αξιζει να μπει καποιος σε αυτη την διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Μια ερωτηση ρε παιδια ..... Αν δεν εχω πακετο δεδομενων ενεργο, και μπενω στο facebook και μονο, εως 7/1 δεν θα χρεωνομαι 1€/ημέρα ; Φυσικα γιατι θα τραβανε δεδομενα οι αλλες υπηρεσιες-εφαρμογες. Τυρακι ειναι. Εισαι αναγκασμενος να εχεις πακετο. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Φυσικα γιατι θα τραβανε δεδομενα οι αλλες υπηρεσιες-εφαρμογες. Τυρακι ειναι. Εισαι αναγκασμενος να εχεις πακετο. Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Ρητορικη ηταν η ερωτηση ..... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Μια ερώτηση για όσους είχαμε την προσφορά του 1Gb με €8 για ένα χρόνο. Είχε δοθεί νομίζω το Μάρτιο. Αυτή η προσφορά λήγει σύντομα. Ξέρουμε αν θα παρασχεθεί κάτι όμοιο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 δεν ηταν για ενα χρονο η προσφορα, αλλα μεχρι τελος του 2015. δεν εχει ακουστει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Δυστχυχώς μας καλο έμαθε η Q με την προσφορά 1GB ιντερνετ κάθε μήνα για όλο το 2015. Εαν θυμάμαι καλά, την προσφορά την είχε βγάλει τέλη φεβρουαρίου, αρχές μαρτίου, οπότε έχουμε ακομα καιρό... Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Για την ιστορια τελη Μαρτη ειχε βγει. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 δοκίμασα το redmi note 2 σε επαρχία και είμαι συνεχώς με 3G δηλαδή ούτε καν Η. Το δίκτυο δεδομένων Q είναι το ίδιο με αυτό της Wind σωστά; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Που ακριβώς? Ναι, ίδιο δίκτυο χρησιμοποιούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Εγώ που με το redmi note 2 πιάνω και 4G στην επαρχία (Κόρινθος) και υποτίθεται ότι το κινητό αυτό δεν πιάνει στη μπάντα (800) της Wind. Τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 με redmi note 2 και γω, θεσσαλονικη-ευοσμο πιανω φουλ 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Το δίκτυο δεδομένων Q είναι το ίδιο με αυτό της Wind σωστά; το ιδιο αλλα οχι ακριβως το ιδιο στην ταχυτητα.Οι συνδρομητες wind εχουν προτεραιοτητα και καλυτερες ταχυτητες.Τουλαχιστον εγω αυτο εχω καταλαβει που χρησιμοποιησα και χρησιμοποιω και τα 2 δικτυα χρονια και ταυτοχρονα.Φυσικα δεν μπορω να το αποδειξω,μονο καποιος απο μεσα θα μπορουσε να το επιβεβαιωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts