filippos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 υποπτεύομαι πως διαφέρει απο κατάστημα σε κατάστημα και ιδιοκτήτη σε ιδιοκτήτη. Μια φίλη μου που πήγε σε κατάστημα Wind, κοντά στο μέγαρο (Αθήνα) της χρέωσαν το νουμερο Q (καρτοκινητό) 5 ευρώ. Ελπίζω εδω στον Βολο να έχουν να δώσουν nano-sim για το νουμερο της Q μου. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Μα, ρωτησες αν εχουν. :p Το θεμα αν το χρεωνουν 5€, οντως ετσι το ξερω και εγω. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 στα public την δινουν δωρεάν , όπως και σε αρκετά καταστήματα εδω περα. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ρε παιδιά, πήγα σε κατάστημα wind για να κάνω φορητότητα ένα καρτοκινητό vodafone σε Q, και ο υπάλληλος μου ζήτησε να πάω στη vodafone να πάρω ένα χαρτί που να αναγράφει τα στοιχεία μου. Τι είναι αυτό, καινούριο απαιτούμενο; Πήγα σε vodafone που ήταν δίπλα και δεν είχαν σύστημα για να μπουν να μου το τυπώσουν. Ξαναπάω πίσω και του λέω δεν μπορούν, αν θες να στα πω εγώ τα στοιχεία όλα. Όχι μου λέει δεν γίνεται, πάρε άλλη μέρα χαρτί και έλα. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ρε παιδιά, πήγα σε κατάστημα wind για να κάνω φορητότητα ένα καρτοκινητό vodafone σε Q, και ο υπάλληλος μου ζήτησε να πάω στη vodafone να πάρω ένα χαρτί που να αναγράφει τα στοιχεία μου. Τι είναι αυτό, καινούριο απαιτούμενο; Πήγα σε vodafone που ήταν δίπλα και δεν είχαν σύστημα για να μπουν να μου το τυπώσουν. Ξαναπάω πίσω και του λέω δεν μπορούν, αν θες να στα πω εγώ τα στοιχεία όλα. Όχι μου λέει δεν γίνεται, πάρε άλλη μέρα χαρτί και έλα. :mad: πολλές φορές περνάνε λανθασμένα τα στοιχεία σε καρτοκινητό, οπότε αυτό το χαρτί είναι ο καλύτερος τρόπος να μην σου απορρίψει η VODA το αίτημα. Το τυπώνουν κανονικά... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ρε παιδιά, πήγα σε κατάστημα wind για να κάνω φορητότητα ένα καρτοκινητό vodafone σε Q, και ο υπάλληλος μου ζήτησε να πάω στη vodafone να πάρω ένα χαρτί που να αναγράφει τα στοιχεία μου. Τι είναι αυτό, καινούριο απαιτούμενο; Πήγα σε vodafone που ήταν δίπλα και δεν είχαν σύστημα για να μπουν να μου το τυπώσουν. Ξαναπάω πίσω και του λέω δεν μπορούν, αν θες να στα πω εγώ τα στοιχεία όλα. Όχι μου λέει δεν γίνεται, πάρε άλλη μέρα χαρτί και έλα. :mad: Κάνε τηλεφωνικά την αίτηση φορητότητας Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Σας ευχαριστώ παιδιά. Θα δω, ή θα το κάνω τηλεφωνικά ή μέσω internet. Πιο πολύ μου την έσπασε γιατί κοντά μου έχω και vodafone και γερμανό αλλά wind πρέπει να πάω σε συγκεκριμένο μέρος, να ψάχνω να παρκάρω κλπ. Και αφού έφαγα κανένα 20λεπτο συνολικά στην αναμονή μου έριξε άκυρο ο υπάλληλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 κι εγώ που την εχω κοντά προτίμησα να μιλήσω απευθείας με την εταιρία τηλεφωνικά για την φορητότητα. Μπορεί να με εξυπηρετουσαν καλά στο τοπικό κατάστημα αλλά και τηλεφωνικός έγινε η δουλειά απροβλημάτιστα. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Καλησπέρα Πως μπορω να γνωρίζω αν κάποιες απο τις επαφές μου εχουν Q; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Αν κάνω φορητότητα από Vodafone συμβόλαιο σε Q, θα μου ζητήσουν να πληρώσω 10 ευρώ για να ενεργοποιηθεί η καρτοκινητή; Είχε βγει μια σχετική ανανέωση αλλά δεν ξέρω αν εφαρμόζεται πρακτικά. Τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Αν κάνω φορητότητα από Vodafone συμβόλαιο σε Q, θα μου ζητήσουν να πληρώσω 10 ευρώ για να ενεργοποιηθεί η καρτοκινητή; Είχε βγει μια σχετική ανανέωση αλλά δεν ξέρω αν εφαρμόζεται πρακτικά. Τι γίνεται; στα Public μου ειχαν πει για 5€, σε καταστημα Wind που ρωτησα δεν ζητησαν χρηματα. Σημερα το απογευμα (μαλλον) θα παω να κανω κι εγω τη μεταφορα, οποτε θα απαντησω στα σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 στα public την δινουν δωρεάν , όπως και σε αρκετά καταστήματα εδω περα. Δωρεάν δίνεται ο νέος αριθμός αλλά η νέα κάρτα κοστίζει 5 ευρώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Μου ήρθε χθες μήνυμα : MONO ΓIA ΣENA: ΔΩPO 100Λ ΠPOΣ OΛA TA KINHTA/ ΣTAΘEPA ΣTHN EΛΛAΔA & 200MB ME ΔIAPKEIA 15MEPEΣ, EAN H EΠOMENH ANANEΩΣH EINAI 10€ & ΓINEI ΣTIΣ EΠOMENEΣ 2 MEPEΣ Έκατσε κουτί γιατί είχα σκοπό να βάλω την προσφορά του Π. Θ. και πήρα να άνωθεν δώρα. Βέβαια τα δωρεάν λεπτά είναι 3λεπτα αλλά δεν πειράζει δώρο είναι, + τα 1000' προς Q + 500mb που έδινε έτσι και αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Μου άρχισε και η Q τα τριλεπτα τώρα? Δε πάμε καλάαα.. Τελικά, υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε ποιοι έχουν Q η·/και Wind? Επίσης, επειδή εδώ δεν έχω κατάστημα Wind αυτή τη περίοδο, πως και που μπορεί να γίνει η διαδικασία με το κουπόνι του πρώτου θέματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καμμία σχέση με κατάστημα WIND το κουπόνι το εξαργυρώνεις σε Super Market ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ή Carrefour. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Μου άρχισε και η Q τα τριλεπτα τώρα? Δε πάμε καλάαα.. Παντα αυτου του ειδους τα δωρα ηταν τριλεπτα. Σε ολους τους παροχους. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλησπέρα Πως μπορω να γνωρίζω αν κάποιες απο τις επαφές μου εχουν Q; Αν έχεις smartphone δοκίμασε την εφαρμογή Ανιχνευτής Παρόχου Κινητού αν και νομίζω ότι της Q τα δείχνει WIND Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Αν έχεις smartphone δοκίμασε την εφαρμογή Ανιχνευτής Παρόχου Κινητού αν και νομίζω ότι της Q τα δείχνει WIND Την δοκιμασα και ειναι η πρωτη εφαρμογη που βλεπω να δουλευει σωστα. Thanks. ΥΓ. Τα Q οντως τα δειχνει wind Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 η προσφορα του διπλασιασμού απο το πρωτο θέμα τελείωσε? δεν το βλεπω το κουπονι στο πρωτοσέλιδο σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Άαατιμη Nova! (έβαλαν Nova και έβγαλαν Q) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 η προσφορα του διπλασιασμού απο το πρωτο θέμα τελείωσε? δεν το βλεπω το κουπονι στο πρωτοσέλιδο σήμερα. Και εγω ετσι νομιζα, αλλα τελικα ειναι 'επιμελως' κρυμενο στην επομενη σελιδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Παντα αυτου του ειδους τα δωρα ηταν τριλεπτα. Σε ολους τους παροχους. Ε δώρα είναι. Μην μας χαλάνε κι όλας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μπορείτε μια Κυριακή να πάρετε 5-6-7 εφημερίδες, όσες θέλετε τελοσπάντων, να δώσετε και τα αντίστοιχα 10ευρα στον Μαρινόπουλο και να ησυχάσετε μια και καλή με το εαν συνεχίζεται ή οχι η προσφορά !!! Εγω πήρα 10 εφημερίδες, έδωσα 20 ευρώ, έδωσα και 100 ευρώ στον Μαρινόπουλο και πλέον έχω κάρτες ανανέωσης των 200 ευρώ, τις οποίες θα τις ενεργοποιήσω κατά διαστήματα. Βέβαια με την χρήση που κάνω εγω τον μήνα, περίπου 4,4 ευρώ μέσο όρο, θα χρειαστώ σχεδόν 4 χρόνια για να καταναλώσω τον χρόνο ομιλίας των 200 ευρώ !!! Έκανα μακροπρόθεσμη επένδυση στην Wind :) Πείτε μου όμως αν κάποιος από εσας γνωρίζει, υπάρχει όχι της Wind, γτ σίγουρα δεν υπάρχει, αλλά κάποια άλλης εταιρείας και ας μην είναι τηλεφωνικής εταιρίας (έχουν η cosmote και η vodafone), συσκευής για τέλειο σήμα μέσω adsl ;;; Έχω δει να πουλάνε κάτι κινέζικες στο ebay αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα κάνουν την δουλειά μου !!! Χρησιμοποιείτε κάποια εσεις ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 2 χρόνια κρατάνε οι κάρτες ανανέωσης από την ώρα έκδοσής τους..........:blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι οι κάρτες από τον Μαρινόπουλο ισχύουν για δύο χρόνια . Το πρόβλημα είναι ότι δεν γράφουν ημερομηνία λήξης, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts