Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μετά τις προσπάθειες με την αυτόματη αναζήτηση δικτύου, δοκίμασε και χειροκίνητη και ... πέτυχε τη σύνδεση !!!

Προχθές έκανα το ίδιο σε ένα Nokia 1110c που δεν έβλεπε σήμα ούτε σε Wind ούτε σε Cosmote, και δούλεψε!

Το είχα στο συρτάρι 3 χρόνια λόγω αυτού του προβλήματος, αλλά χρειάστηκα προσωρινά συσκευή και γι'αυτό το δοκίμασα. Άβυσσος η ψυχή τους! :D

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Καλησπερα. Τωρα ειδα οτι αμα εχεις το κουπονι της εφημεριδας και πας σε ενα καταστημα και βαλεις 10ε τοτε σου βαζει 20ε λογικα μειον φορους και σου δινει και τα 500μβ για ενα μηνα και το αρχικο ποσο 20ε μειον φορο μενει στην καρτα για ενα χρονο για να το καταναλωσης οπως εσυ θες? και σε πακετα Edited by kostas123464

Καλησπερα. Τωρα ειδα οτι αμα εχεις το κουπονι της εφημεριδας και πας σε ενα καταστημα και βαλεις 10ε τοτε σου βαζει 20ε λογικα μειον φορους και σου δινει και τα 500μβ για ενα μηνα και το αρχικο ποσο 20ε μειον φορο μενει στην καρτα για ενα χρονο για να το καταναλωσης οπως εσυ θες? και σε πακετα

Από ό,τι γράφτηκε εδώ μπαίνουν 8.92 που είναι τα 10 ευρώ που πληρώνεις μείον τους φόρους + 10 ευρώ καθαρά. Σύνολο 18.82 κάπου και ότι είναι κανονικό υπόλοιπο, δηλαδή μάλλον δεν λήγει στις 15 μέρες που γράφει η εφημερίδα το 10ευρω που χαρίζουν. Επίσης νομίζω γράφει το κουπόνι πίσω ότι αγοράζεις και πακέτα

To κουπόνι είναι για τα καταστήματα Μαρινόπουλος Carrefour.

Ισχύει για 6 μήνες πλέον και όχι για 1 χρόνο ( από 5 Ιουνίου πλέον η ανανέωση είναι για 6 μήνες.

Από ό,τι γράφτηκε εδώ μπαίνουν 8.92 που είναι τα 10 ευρώ που πληρώνεις μείον τους φόρους + 10 ευρώ καθαρά. Σύνολο 18.82 κάπου και ότι είναι κανονικό υπόλοιπο, δηλαδή μάλλον δεν λήγει στις 15 μέρες που γράφει η εφημερίδα το 10ευρω που χαρίζουν. Επίσης νομίζω γράφει το κουπόνι πίσω ότι αγοράζεις και πακέτα

To τελος κινητης 12% μπαινει και στα 20€ οπως σαν να εβαζες 20€ καρτα. Αρα καθαρα σου μενουν 17,85€.

To κουπόνι είναι για τα καταστήματα Μαρινόπουλος Carrefour.

Ισχύει για 6 μήνες πλέον και όχι για 1 χρόνο ( από 5 Ιουνίου πλέον η ανανέωση είναι για 6 μήνες.

5 Μαιου θες να πεις. ;)

Edited by runner70

Μια ερωτηση στα γρηγορα για οποιον γνωριζει, γιατι ειμαι απο το κινητο κ δεν μπορω να ψαξω ολοκληρο το νημα

Πως μπορω να ενεργοποιησω την υπηρεσια ειδοποιησης κλησεων ( να λαμβανω σμσ οταν εχω κλειστω το κιν η ή εκτος δικτυου) ?

Εχω ηδη κανει ακυρωση ολων των προωθησεων με ##002# και ενεργοποιηση της αναμονης κλησεων με *43#

To τελος κινητης 12% μπαινει και στα 20€ οπως σαν να εβαζες 20€ καρτα. Αρα καθαρα σου μενουν 17,85€.

5 Μαιου θες να πεις. ;)

Παραθέτω από άλλο νήμα:

27 Μαρτίου έβαλα κάρτα 10+10 δώρο και πήγα στα 18.82..Αγόρασα με 2 ευρώ μηνύματα προς όλους και 3 ευρώ κλήσεις προς όλους..Πάμε στα 13.82..Αυτά έχω ακόμα..Έχουν περάσει 15 μέρες..Ούτε εγώ ξέρω τι συμβαίνει πλέον..

Το έκανα σήμερα, υπάρχουν 18 και κάτι διαθέσιμα και μπορώ να τα χαλάσω μέχρι 16/04/2015 όπως μου λέει οπότε αυτό για τις 15 ημέρες δεν ισχύει, άρα σούπερ.

Μπήκαν εν τω μεταξύ και τα 500ΜΒ και τα 1000Q και τα 30΄προς διεθνείς που έδινε αυτό το 2ημερο και τα 18 και κάτι παραμένουν.

http://tinypic.com/r/1431cg3/8

Μια ερωτηση στα γρηγορα για οποιον γνωριζει, γιατι ειμαι απο το κινητο κ δεν μπορω να ψαξω ολοκληρο το νημα

Πως μπορω να ενεργοποιησω την υπηρεσια ειδοποιησης κλησεων ( να λαμβανω σμσ οταν εχω κλειστω το κιν η ή εκτος δικτυου) ?

Εχω ηδη κανει ακυρωση ολων των προωθησεων με ##002# και ενεργοποιηση της αναμονης κλησεων με *43#

στο f2g ισχυει η αποστολή μηνύματος με την λέξη ΝΑΙ στο 1265. Εχω την εντύπωση οτι στην q είναι εξ'αρχης ενεργοποιημένο.

Επίσης διαπίστωσα οτι η ανανέωση ισχύει στην q για 12 μηνες και όχι για 6 όπως γίνεται πλέον στο f2g.

Edited by kmpatra

Πηγαινε στη προωθηση κλησεων και ενεργοποιησε εκει που λεει το "εκτος εμβελειας" βαζοντας τον αριθμο +306995554444

Παραθέτω από άλλο νήμα:

Αν υποθεσουμε οτι εχεις δικιο θα επρεπε να μεινουν οπως ειπες 8,92+10 το bonus και αρα ειναι 18,92 και οχι 18,82 οπως γραφει ο αλλος.

Η "καρτα" των 20€ με το bonus ειναι το ιδιο αν πηγαινες να παρεις μια καρτα των 20€ στα οποια δεν εχει το δωρο και αρα το τελος κινητης πηγαινει σε ολοκληρο το ποσο αφου θα το πληρωσει και η εταιρια.

Επισης το εχω κανει και το εχω επιβεβαιωσει οτι ειναι 17,86 και οχι 18,92 ή 18,82 οπως λες. Οι αλλοι δεν το εγραψαν με ακριβεια και μπορει να ειχαν και τιποτα ψιλα μεσα στην καρτα χωρις να το τσεκαρουν.

Επίσης διαπίστωσα οτι η ανανέωση ισχύει στην q για 12 μηνες και όχι για 6 όπως γίνεται πλέον στο f2g. .

Εκανες ανανεωση μετα τις 5/5 και στο ανανεωσε ακριβως για 12 μηνες; Γιατι και στην q ειπαν οτι θα παει στο 6μηνο.

Edited by runner70

ναι χτες με 10 ευρω ανανεωση λήγει στις 8/5/15

http://s9.postimg.org/fmfu8ht4b/myq1.jpg

Edited by kmpatra

χμμμ περιεργο αυτο παντως. Δεν πειραζει ας το αφησουν ετσι. :D (που δεν νομιζω)

χθες σερφάρισα στο ιντερνετ και σημερα μου ήρθε ειδοποίηση οτι χρεώθηκα 1 ευρώ.

Το θέμα ειναι οτι είχα 8λεπτά υπόλοιπο και μετά την χρέωση του 1 ευρώ το νεο υπόλοιπο ειναι μηδέν και όχι αρνητικό (πχ -0,92λεπτά)

Δηλαδή αντι για ενα ευρώ το χρέωσαν 8λεπτά... ενδιαφέρον!

[ f i l i p p o s ]

2ο κινητο και παλι εχω προβλημα με σημα στο Χαιδαρι 3 φορες κοπηκε κληση και πολλες διακοπες το 3G ειναι οτι ναναι μια ηπαρχει και την αλλη δεν ηπαρχει με το κινητο να ειναι στο ιδιο σημειο ολη την ωρα....

Και οκ να πεις οτι ηταν σε κλειστο χωρω και εχασε σημα ωμος αυτο ηταν εξω δηλαδη ημαρτον το σημα ειναι για @@ παντου....

:ninja:

2ο κινητο και παλι εχω προβλημα με σημα στο Χαιδαρι 3 φορες κοπηκε κληση και πολλες διακοπες το 3G ειναι οτι ναναι μια ηπαρχει και την αλλη δεν ηπαρχει με το κινητο να ειναι στο ιδιο σημειο ολη την ωρα....

Και οκ να πεις οτι ηταν σε κλειστο χωρω και εχασε σημα ωμος αυτο ηταν εξω δηλαδη ημαρτον το σημα ειναι για @@ παντου....

Αυτο με τις κομμενες κλησεις θα καταντησει ανεκδοτο στο τελος. Στην αρχη νομιζα οτι ηταν το κινητο μου. Αλλαξα sim και την εβαλα σε αλλο κινητο αλλα μια απο τα ιδια και εκει. Το αστειο ειναι οταν μιλαω απο q σε q οπου ο ενας κατηγορει τον αλλο για τις κομμενες κλησεις. :lol:

Edited by runner70

εγω το αλλο.Μια στις 2 κλησεις που κανω μου λεει οτι το υπολοιπο δεν επαρκει για κληση ενω ειμαι γεματος.Αν ξαπαρω παιρνει κανονικα αλλα καθε 2 τηλεφωνα τα ιδια..

Για να μην λέμε ότι έχει κακό 3G η Wind:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5396207#post5396207

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Για να μην λέμε ότι έχει κακό 3G η Wind:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5396207#post5396207

γιατι να μην το λεμε?Ψεματα ειναι οτι εχει το χειροτερο?

γιατι να μην το λεμε?Ψεματα ειναι οτι εχει το χειροτερο?

Χειροτερο απο κοσμοτε, ναι.

Χειροτερο απο βονταφον, οχι.

Το 'εικονικο σημα' ειναι πατεντα της βονταφον...

Χειροτερο απο κοσμοτε, ναι.

Χειροτερο απο βονταφον, οχι.

Το 'εικονικο σημα' ειναι πατεντα της βονταφον...

ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΏΣ! ΠΙΟ ΕΙΚΟΝΙΚΌ ΣΉΜΑ 3G δεν έχω δει από αυτό της βοντα!

ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΏΣ! ΠΙΟ ΕΙΚΟΝΙΚΌ ΣΉΜΑ 3G δεν έχω δει από αυτό της βοντα!

Εδω ο κοσμος πιστευει οτι βγηκαμε στις αγορες, δεν θα πιστευε οτι η βονταφον εχει 3g; :lol:

Οχι μπορεί. ΣΙΓΟΥΡΑ θα στα τραβήξουν με το που βάλεις κάρτα.

αφου δεν μου γράφει αρνητικό υπόλοιπο.

[ f i l i p p o s ]

Εδω ο κοσμος πιστευει οτι βγηκαμε στις αγορες, δεν θα πιστευε οτι η βονταφον εχει 3g; :lol:

χαχαχχαχααχ :lol:

Huawei Nova 5T

• This topic was unpinned, featured and pinned