foris Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Ναι, έχει αλλάξει! Πρέπει να βάζεις μπροστά από το μήνυμα *0# και κολλητά μετά την δίεση το μήνυμά σου. Πρόσεξε πως λειτουργεί μόνο με gsm χαρακτήρες, οπότε για να γράφεις ελληνικά sms 160 χαρακτήρων χρησιμοποίησε μόνο κεφαλαία Λατινικά γράμματα και από ελληνικά μόνο τα Γ, Δ, Θ, Λ, Ξ, Π, Σ, Φ, Ψ και Ω. Όλο το μήνυμα πρέπει να είναι έτσι; Πρέπει να εναλλάσσω πληκτρολογια δηλαδή; Μόνο κεφαλαία έχω αναφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Χα χα χα, χάρισμα τους ε; :) ε τι να τα κανω; δεν αγοράζεις τιποτα με 78 λεπτά.Ας τα κρατησουν να με θυμούνται.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Επειδή αν περιμένω απο την Q να μου λύσει το πρόβλημα, θα ξημερωθώ μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται λάθος και δεν έχω καθόλου ιντερνετ στο Nexus 5 μου ??? Πήγα και έκοψα την κάρτα σε ένα κατάστημα της Wind και ενω μπορώ και παίρνω τηλέφωνα κανονικά, δεν έχω mobile internet. Το νούμερο το ενεργοποίησα τον Νοέμβριο και απο τότε μόλις χθες προσπάθησα να μπω στο ιντερνετ με την Q. Λέτε να φταίει η κάρτα ή θέλει κάποια ενεργοποίηση απο την Q ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Επειδή αν περιμένω απο την Q να μου λύσει το πρόβλημα, θα ξημερωθώ μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται λάθος και δεν έχω καθόλου ιντερνετ στο Nexus 5 μου ??? Πήγα και έκοψα την κάρτα σε ένα κατάστημα της Wind και ενω μπορώ και παίρνω τηλέφωνα κανονικά, δεν έχω mobile internet. Το νούμερο το ενεργοποίησα τον Νοέμβριο και απο τότε μόλις χθες προσπάθησα να μπω στο ιντερνετ με την Q. Λέτε να φταίει η κάρτα ή θέλει κάποια ενεργοποίηση απο την Q ??? Τα ίδια είχα σε iPhone 4 και ήθελε χειροκίνητα ρυθμίσεις να περάσω και έκτοτε όλα καλά! Μου έδειχνε το εικονίδιο 3G δηλαδή αλλα δεν "κατέβαζε" δεδομένα! Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Επειδή αν περιμένω απο την Q να μου λύσει το πρόβλημα, θα ξημερωθώ μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται λάθος και δεν έχω καθόλου ιντερνετ στο Nexus 5 μου ??? Πήγα και έκοψα την κάρτα σε ένα κατάστημα της Wind και ενω μπορώ και παίρνω τηλέφωνα κανονικά, δεν έχω mobile internet. Το νούμερο το ενεργοποίησα τον Νοέμβριο και απο τότε μόλις χθες προσπάθησα να μπω στο ιντερνετ με την Q. Λέτε να φταίει η κάρτα ή θέλει κάποια ενεργοποίηση απο την Q ??? Απλά άνοιξε το Roaming Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Το άνοιξα το roaming δεν έκανε κάτι, μάλλον θα θέλει χειροκίνητες ρυθμίσεις...ας ελπίσω να μου τις στείλουν γρήγορα. Είναι όμως στα μείον της εταιρείας να χρειάζεται κάτι τέτοιο όταν με άλλες κάρτες τόσο της cosmote οσο και της wind αυτά γίνονταν αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Το άνοιξα το roaming δεν έκανε κάτι, μάλλον θα θέλει χειροκίνητες ρυθμίσεις...ας ελπίσω να μου τις στείλουν γρήγορα. Είναι όμως στα μείον της εταιρείας να χρειάζεται κάτι τέτοιο όταν με άλλες κάρτες τόσο της cosmote οσο και της wind αυτά γίνονταν αυτόματα. Δεν ξέρω αν βοηθήσω ή τα μπλέξω, αλλά αν είναι κάπως αντίστοιχα όπως στα iPhone's. Στην καρτέλα Network > Cellular Data > APN > βάζεις myq και είναι έτοιμο. Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 (edited) Βοήθησες και μάλιστα πολύ, όντως αυτό χρειαζόνταν για να δουλέψει το 3G. Βέβαια σέρνεται το ίντερνετ και θα περιμένω να δω αν μου στείλουν κάποια άλλη ρύθμιση αλλιως αν είναι τόσο αργό...δυστυχώς θα την πετάξω την κάρτα. Σε ευχαριστώ πολύ !!!! Διάβασα κάπου εδω στο φόρουμ οτι η Q δεν έχει καν 3G δίκτυο ????? Είναι ποτε δυνατόν ???? Μου έχει ανέβει η πίεση στα ύψη !!! Αλήθεια έχετε συγκρίνει το 3G της Q με της Wind στα ίδια σημεία για να δείτε πόσο χάλια είναι το δίκτυο της Q ?? Edited January 17, 2014 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Δεν εχει καμμια απολυτως διαφορα το δικτυο της Γουιντ με της Κιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Δεν εχει καμμια απολυτως διαφορα το δικτυο της Γουιντ με της Κιου. Έτσι είναι. Η Q δεν είχε ποτέ δικές της κεραίες και τώρα χρησιμοποιεί της wind. Επομένως δεν υπάρχει καμία διαφορά στο σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Βοήθησες και μάλιστα πολύ, όντως αυτό χρειαζόνταν για να δουλέψει το 3G. Βέβαια σέρνεται το ίντερνετ και θα περιμένω να δω αν μου στείλουν κάποια άλλη ρύθμιση αλλιως αν είναι τόσο αργό...δυστυχώς θα την πετάξω την κάρτα. Σε ευχαριστώ πολύ !!!! Διάβασα κάπου εδω στο φόρουμ οτι η Q δεν έχει καν 3G δίκτυο ????? Είναι ποτε δυνατόν ???? Μου έχει ανέβει η πίεση στα ύψη !!! Αλήθεια έχετε συγκρίνει το 3G της Q με της Wind στα ίδια σημεία για να δείτε πόσο χάλια είναι το δίκτυο της Q ?? Προσωπικά έχω Q και το ίντερνετ πάει σφαίρα... Φυσικά κι έχει 3G... Μην πιστεύεις ότι διαβάζεις χωρίς "κοσκίνισμα"... ;-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros772000 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 με το 3γ της κιου μπορουμε να κανουμε βιντεοκλησεις?εχω ενα αρχαιο ητψ και λεω να το δουλεψω. πιο προγραμμα για νετ συμφερει στη κιου,αν μπαινω καθε μερα για τα εμαιλ μονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Βοήθησες και μάλιστα πολύ, όντως αυτό χρειαζόνταν για να δουλέψει το 3G. Βέβαια σέρνεται το ίντερνετ και θα περιμένω να δω αν μου στείλουν κάποια άλλη ρύθμιση αλλιως αν είναι τόσο αργό...δυστυχώς θα την πετάξω την κάρτα. Σε ευχαριστώ πολύ !!!! Διάβασα κάπου εδω στο φόρουμ οτι η Q δεν έχει καν 3G δίκτυο ????? Είναι ποτε δυνατόν ???? Μου έχει ανέβει η πίεση στα ύψη !!! Αλήθεια έχετε συγκρίνει το 3G της Q με της Wind στα ίδια σημεία για να δείτε πόσο χάλια είναι το δίκτυο της Q ?? Καλημέρα, να σαι καλά! 3G εχει κανονικά, στη συσκευή που έχω προαναφέρει πως έχω κάρτα της Q έχω και το χρησιμοποιώ για Ίντερνετ μονο. Μήπως στο σημείο που είσαι δεν έχεις κάλυψη καλη; Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 εχω να πάρω μήνυμα για προσφορά (διπλασιασμός με ανανέωση,δωρεάν λεπτά με ανανέωση κλπ) πάνω απο 3 εβδομάδες. Τα κόψανε και αυτά ή με τιμωρούν επειδη έχω δωρεάν 120' κάθε μήνα και δεν κάνω ανανέωση? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 με το 3γ της κιου μπορουμε να κανουμε βιντεοκλησεις?εχω ενα αρχαιο ητψ και λεω να το δουλεψω. πιο προγραμμα για νετ συμφερει στη κιου,αν μπαινω καθε μερα για τα εμαιλ μονο? Πρέπει να υποστηριζεται από τις συσκευές. Με τα 240 ΜΒ μπορείς να παίρνεις τα μειλ, αρκεί να μην έχουν τεράστια επισυναπτόμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Όλο το μήνυμα πρέπει να είναι έτσι; Πρέπει να εναλλάσσω πληκτρολογια δηλαδή; Μόνο κεφαλαία έχω αναφορά; Ναι, όλο το μήνυμα. Θα πρέπει να εναλλάσεις τα πληκτρολόγια κάθε φορά που θες να γράψεις ελληνικό χαρακτήρα (Σ,Δ,Φ,Γ,Λ,Ω,Ψ κτλ) και πάντα κεφαλαία! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foris Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ναι, όλο το μήνυμα. Θα πρέπει να εναλλάσεις τα πληκτρολόγια κάθε φορά που θες να γράψεις ελληνικό χαρακτήρα (Σ,Δ,Φ,Γ,Λ,Ω,Ψ κτλ) και πάντα κεφαλαία! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είχα θέμα πολύ καιρό τώρα και μου δώσατε λύση. Τώρα με λίγο κόπο θα έχω και αναφορα παραδοσης. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Πρέπει να ενεργοποιήσεις το data roaming (μέσω wind υποτίθεται) για να δουλέψει το internet και φυσικά να βάλεις το apn "myq". Το 3g δουλεύει κανονικά όπου και της wind. Επίσης δοκίμασε να ενεργοποιείς τα πακέτα online έχει κάποια bonus είτε σε χρόνο είτε σε δεδομένα. Edited January 18, 2014 by okapi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είχα θέμα πολύ καιρό τώρα και μου δώσατε λύση. Τώρα με λίγο κόπο θα έχω και αναφορα παραδοσης. Ευχαριστώ και πάλι. Αν έχεις σμαρτφον (δεν πρόσεξα) Στο μάρκετ υπάρχει ένα Greek keyboard. Γράφει ελληνικά με κεφαλαία εκτός από το θέμα που το αλλάζεις με το 8, χωρίς εναλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foris Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Αν έχεις σμαρτφον (δεν πρόσεξα) Στο μάρκετ υπάρχει ένα Greek keyboard. Γράφει ελληνικά με κεφαλαία εκτός από το θέμα που το αλλάζεις με το 8, χωρίς εναλλαγή. Υπάρχει και στο AppStore? iPhone 4s έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Πρέπει να ενεργοποιήσεις το data roaming (μέσω wind υποτίθεται) για να δουλέψει το internet και φυσικά να βάλεις το apn "myq". Το 3g δουλεύει κανονικά όπου και της wind. Επίσης δοκίμασε να ενεργοποιείς τα πακέτα online έχει κάποια bonus είτε σε χρόνο είτε σε δεδομένα. Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσει το data roaming μεσω wind. Απλά να ενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή στο κινητό ωστε το κινητό να μην μπλοκάρει τα δεδομένα όταν θα βλέπει οτι υπάρχει περιαγωγή (εσωτερική ή εξωτερική) Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 (edited) Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσει το data roaming μεσω wind. Απλά να ενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή στο κινητό ωστε το κινητό να μην μπλοκάρει τα δεδομένα όταν θα βλέπει οτι υπάρχει περιαγωγή (εσωτερική ή εξωτερική) To ιδιο πραγμα λες. Στην Q χρειαζεται να ειναι ενεργοποιημενο το data roaming για το internet γιατι παιρνει σημα απο wind. Edited January 19, 2014 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Όπως και να έχει παιδιά σας ευχαριστώ όλους...τελικά ήταν το ασθενές σήμα μέσα στο σπίτι που δεν έπιανε καλά το 3G δίκτυο....έξω που το δοκίμασα πήγαινε αρκετά καλά θα έλεγα, όχι και άριστα βέβαια !!!Πάντως ακόμα περιμένω τις ρυθμίσεις από την Q να μου τις στείλουν...φοβερή εξυπηρέτηση πελατών και ας πήρα 4 τηλέφωνα και ας χρεώθηκα 4Χ0,24 ευρώ (πάλι καλά που είχα τον διπλασιασμό και μου βγήκαν τζάμπα). Παράπονο βέβαια δεν έχω σε γενικές γραμμές από την εταιρεία γιατί είναι η πλέον φτηνή σε όλα. Τώρα βέβαια σκέφτομαι να πάω σε κάποιο εταιρικό πρόγραμμα αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Όπως και να έχει παιδιά σας ευχαριστώ όλους...τελικά ήταν το ασθενές σήμα μέσα στο σπίτι που δεν έπιανε καλά το 3G δίκτυο....έξω που το δοκίμασα πήγαινε αρκετά καλά θα έλεγα, όχι και άριστα βέβαια !!!Πάντως ακόμα περιμένω τις ρυθμίσεις από την Q να μου τις στείλουν...φοβερή εξυπηρέτηση πελατών και ας πήρα 4 τηλέφωνα και ας χρεώθηκα 4Χ0,24 ευρώ (πάλι καλά που είχα τον διπλασιασμό και μου βγήκαν τζάμπα). Παράπονο βέβαια δεν έχω σε γενικές γραμμές από την εταιρεία γιατί είναι η πλέον φτηνή σε όλα. Τώρα βέβαια σκέφτομαι να πάω σε κάποιο εταιρικό πρόγραμμα αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω... Εταιρικό; Διατηρείς κάποια επιχείρηση; Να υπόθεσω δεν έχουν σχέση τα καρτοκινητά...! Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Τώρα βέβαια σκέφτομαι να πάω σε κάποιο εταιρικό πρόγραμμα αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω... Το μόνο πλεονέκτημα του εταιρικού συμβολαίου είναι η επιστροφή του ΦΠΑ και του φόρου, όπως και η συμμετοχή στα έξοδα. Στην πράξη όμως με 1€/500' δεν συμφέρουν τα πάγια. Πάρτε όλοι μια Q card και μιλήστε ακούραστα μεταξύ σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts