Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τωρα βγηκε το 60' της frog. H χρεωση του αντιστοιχου πακετου της q ειναι οπως το λεει ο greeksalad.

Ρώτησα πότε βγήκε γιατί είναι γνωστή η τακτική της κοσμοτέ ειδικά στο φρογκ να αλλάζει τα πακέτα...σαν τα πουκάμισα. Ωστόσο θα το σκεφτώ σοβαρά.

Ρώτησα πότε βγήκε γιατί είναι γνωστή η τακτική της κοσμοτέ ειδικά στο φρογκ να αλλάζει τα πακέτα...σαν τα πουκάμισα. Ωστόσο θα το σκεφτώ σοβαρά.

Παντως η Q ειναι σταθερη καρτοκινητη οσον αφορα τα πακετα κλπ

Παντως η Q ειναι σταθερη καρτοκινητη οσον αφορα τα πακετα κλπ

Δεν θα το λεγα. Είναι πιο σταθερή από την κοσμοτέ αλλά σταθερή δεν είναι καμία. Όλες έκαναν διακοπή και αλλαγές σε πακέτα & χρεώσεις.

Πήρα σε ένα 5ψηφιο χωρίς χρέωση να ρωτήσω για τη φορητότητα. Μου είπαν ότι τη σιμ δεν την χρεώνομαι. Στα καταστήματα δεν τις χρεώνουν ρε παιδιά; Ένας φίλος μου πήγε πρόσφατα σε κατάστημα για φορητόττα και του χρέωσαν 5Ε τη νέα σιμ. ;)

Δεν θα το λεγα. Είναι πιο σταθερή από την κοσμοτέ αλλά σταθερή δεν είναι καμία. Όλες έκαναν διακοπή και αλλαγές σε πακέτα & χρεώσεις.

Πήρα σε ένα 5ψηφιο χωρίς χρέωση να ρωτήσω για τη φορητότητα. Μου είπαν ότι τη σιμ δεν την χρεώνομαι. Στα καταστήματα δεν τις χρεώνουν ρε παιδιά; Ένας φίλος μου πήγε πρόσφατα σε κατάστημα για φορητόττα και του χρέωσαν 5Ε τη νέα σιμ. ;)

Καλα ναι οσον αφορα γενικα ολες εκαναν διακοπη σε bonus,προσφορες κλπ.Αυτο με τη sim κανονικα δεν πρεπει να χρεωνεται εκτος και αν πηγε στην Κοσμοτε οπου και εμενα μου ζητησαν 10 ευρω(αντι για 5) για αντικατασταση sim λογω του οτι δινουν 4G λεει...αλλα γενικα δεν εχω ακουσει για τετοιες χρεωσεις και δεν εχει λογικη αν το κανουν..

Όχι, η φορητότητα είναι δωρεάν (μαζί και η νέα κάρτα SIM).

Παιδιά να ρωτήσω που παίρνουμε τηλ για φορητότητα στην q;

Kαποτε υπηρχε το 13822...δεν ξερω αν ισχυει ακομα ομως.

Edited by George6633

Καλα ναι οσον αφορα γενικα ολες εκαναν διακοπη σε bonus,προσφορες κλπ.Αυτο με τη sim κανονικα δεν πρεπει να χρεωνεται εκτος και αν πηγε στην Κοσμοτε οπου και εμενα μου ζητησαν 10 ευρω(αντι για 5) για αντικατασταση sim λογω του οτι δινουν 4G λεει...αλλα γενικα δεν εχω ακουσει για τετοιες χρεωσεις και δεν εχει λογικη αν το κανουν..

Εμένα πάντως δεν μου την χρέωσε η κοσμοτέ σε καρτοκινητό. Και μάλιστα μου έδωσαν από σπόντα κάρτα 4G και ο φάκελος(είχε εκεί έναν πρόλογο πριν τα pin/puk ) από ότι είδα έγραφε μέσα ότι ήταν για συμβόλαιο η σιμ, αλλά δούλεψε κανονικά. Τώρα βέβαια 4G δεν έχω.

Πρώτη φορά το ακούω.

Εμένα πάντως δεν μου την χρέωσε η κοσμοτέ σε καρτοκινητό. Και μάλιστα μου έδωσαν από σπόντα κάρτα 4G και ο φάκελος(είχε εκεί έναν πρόλογο πριν τα pin/puk ) από ότι είδα έγραφε μέσα ότι ήταν για συμβόλαιο η σιμ, αλλά δούλεψε κανονικά. Τώρα βέβαια 4G δεν έχω.

Πρώτη φορά το ακούω.

Δυστυχως απο οτι φαινεται επεσα σε πονηρο υπαλληλο....:/

Τώρα τι να σου πω και εγώ. Νομίζω δεν πάνε 2 μήνες ίσως και κάτι παραπάνω από τότε που το έκανα. Να άλλαξε κάτι; :confused:

Τώρα τι να σου πω και εγώ. Νομίζω δεν πάνε 2 μήνες ίσως και κάτι παραπάνω από τότε που το έκανα. Να άλλαξε κάτι; :confused:

Εγω περιπου 1 μηνα εχω οποτε δεν πιστευω να εχει αλλαξει κατι....απλα την επαθα μαλλον

Παρεπιμπτοντως ριξτε μια ματια εδω http://www.wind.gr/gr/q/paketa-q/paketa-omilias/ στο Βοnus :D

Εγω περιπου 1 μηνα εχω οποτε δεν πιστευω να εχει αλλαξει κατι....απλα την επαθα μαλλον

Παρεπιμπτοντως ριξτε μια ματια εδω http://www.wind.gr/gr/q/paketa-q/paketa-omilias/ στο Βοnus :D

Πολύ καλό !

Α ρε Q ενα πακέτο με sms προς όλους λείπει και θα ηταν σούπερ σε όλα μετα !!!

Πρώτη φορά το ακούω.

Βάσει των ισχυόντων τιμοκαταλόγων των τριών εταιρειών η αντικατάσταση της κάρτας SIM κοστίζει 5€, ενώ και οι τρέχουσες κάρτες με την ένδειξη 3G (για Cosmote) υποστηρίζουν 4G.

Πολύ καλό !

Α ρε Q ενα πακέτο με sms προς όλους λείπει και θα ηταν σούπερ σε όλα μετα !!!

Με 0,06€/sms δεν πέφτεις πολύ έξω. Σκέψου το F2G έχει με 5€ 100sms, αν στείλεις τόσα με Q θα χρεωθείς 1€ παραπάνω!

Αυτά να βλέπουν στα συμβόλαια που έχουν διπλάσια χρέωση το sms.

Άποψη - πρότασή μου:

Ας κάνουν ένα συμβόλαιο με παγιο 30€ και να δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέγει όποιους συνδυασμούς καρτοκινητής θέλει κι όσες φορές μέχρι τα 30€

Εγώ προσωπικά θα ενεργοποιούσα 8 * 3€ (480' -δηλ. τα 60' ανα λεπτό από Q- προς όλους) + 1€ (300' wind/q από Q) + 5€ (100sms προς όλους από F2G) + 5€ (500MB ή 1GB online από F2G ή Q) αυτό σημαίνει απόλυτο συμβόλαιο για μένα!!!! Να κάνει και μια έκπτωση η εταιρία από 35€ στα 30€

Κι άσε το W με 44,9€ να κάθεται εκεί που είναι...

να χρησιμοποιεί ο καθένας τους απόλυτους συνδυασμούς από όποιο καρτοκινητό της ίδιας εταιρίας θέλει.

Κάποιος άλλος μπορεί να ήθελε 3 * 5€ (600' -δηλ. 200' ελαχ. 3' από F2G-) + 3 * 5€ (150' Αλβ +900' wind/q -πακέτο 50' Αλβανία +300' wind/q- από F2G ή Q) και να μένουν 5€ για 5ψηφια νούμερα

Αν κάποιος πιάνει το συλλογισμό μου πιστευώ αρκετοί θα γύρναγαν από καρτοκινητό σε σύνδεση, να πληρώνουν 30€ το μήνα κι ανάλογα τις ανάγκες κάθε μήνα να βάζουν όποιο πακέτο θέλουν. Επίσης, αν ξεπεράσεις το ενσωματωμένα δεδομένα να μπορείς να επιλέξεις τη βασική χρέωση π.χ Χρέωση Ανά Δευτερόλεπτο από το Πρώτο Δευτερόλεπτο 0,0062€/δευτερόλεπτο & sms 0,0644€/sms από Q

Αν έκανες αντικατάσταση sim είναι 5€. Αν έκανες φορητότητα είναι δωρεάν. Εμένα οταν πηγα σε f2go από wu οι πονηροί στο κατάστημα μου ζητήσαμε 5 €. Πιο πονηρός όμως εγώ ζήτησα απόδειξη και την έστειλα στην wind με mail. Την επόμενη μέρα με πήρανε τηλ από το κατάστημα και όταν πήγα από εκεί με περίμεναν 4 υπάλληλοι και το αφεντικό με ένα 5 € στο χέρι. Μην είστε κορόιδα! Για αυτό είναι το φορουμ!

Edited by pReHiStoRik

Αν έκανες αντικατάσταση sim είναι 5€. Αν έκανες φορητότητα είναι δωρεάν. Εμένα οταν πηγα σε f2go από wu οι πονηροί στο κατάστημα μου ζητήσαμε 5 €. Πιο πονηρός όμως εγώ ζήτησα απόδειξη και την έστειλα στην wind με mail. Την επόμενη μέρα με πήρανε τηλ από το κατάστημα και όταν πήγα από εκεί με περίμεναν 4 υπάλληλοι και το αφεντικό με ένα 5 € στο χέρι. Μην είστε κορόιδα! Για αυτό είναι το φορουμ!

Εντάξει τώρα έγινε και δεν αλλαζει...απλα την επομένη φορα χρειάζεται παραπάνω προσοχή.

Στην αντικατάσταση ή στην φορητότητα, ο αντιπρόσωπος θα περάσει στο σύστημα τη νέα κάρτα σιμ οπότε το 5ευρο θα το πάρει από την εταιρία. Ακόμη και η χρέωση για αντικατάσταση (πόσο μάλλον για φορητότητα) είναι εντελώς κλεψιά.

Στην αντικατάσταση ή στην φορητότητα, ο αντιπρόσωπος θα περάσει στο σύστημα τη νέα κάρτα σιμ οπότε το 5ευρο θα το πάρει από την εταιρία. Ακόμη και η χρέωση για αντικατάσταση (πόσο μάλλον για φορητότητα) είναι εντελώς κλεψιά.

Η αντικατάσταση αν έχει περάσει η εγγύηση έχει κόστος 5€. Ακόμα κι η κάρτα αν σου δώσουν σφραγισμένη από κανονική sim σε micro ή nano πάλι χρεώνεσαι 5€

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πάρεις απόδειξη!

500 λεπτά προς WIND/Q με μόλις 1€ τη στιγμή που στο F2G το πακέτο των 600 λεπτών προς WIND/Q κοστίζει 5€. :X

Το αφεντικό τρελάθηκε, πολύ καλή κίνηση από την Q.

Το είδα το απογευμα όπου το ανερτησε η σελίδα της Q στο Facebook...φοβερη κίνηση χωρίς βέβαια να λέει αν έχει ημερομηνία λήξης.Αν μπορούσε να αυξήσει τα λεπτά προς όλους ακόμα καλύτερα.Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται αυτο μιας και χωρίς διαφήμιση κανείς δεν θα το μάθει,έκτος και αν δεν είναι αυτος ο σκοπός...

η καλύτερη διαφήμιση... απο στόμα σε στόμα !

Αλλα θα το βάλει και στην τηλεόραση κάποια στιγμή

[ f i l i p p o s ]

Σωστό και αυτο.Απλα αν θέλει αμεσα αποτελέσματα πρέπει όπως σωστά είπες να το δείξει και στην τηλεόραση.

500 λεπτά προς WIND/Q με μόλις 1€ τη στιγμή που στο F2G το πακέτο των 600 λεπτών προς WIND/Q κοστίζει 5€. :X

Το αφεντικό τρελάθηκε, πολύ καλή κίνηση από την Q.

μάλλον είναι η απάντηση της wind προς τη καλοκαιρινή ''μεταμεσονύκτια'' προσφορα του CU

@maximos: http://www.wind.gr/gr/q/paketa-q/paketa-data/

• This topic was unpinned, featured and pinned