arisg90 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Κανονικα με την προσφορα 1 Ευρω/300+100 bonus=400 λεπτα προς Wind/Q με χρεωση λεπτου δεν βλεπω το λογο να υπαρχει Cosmote Vodafone και Wind!Μονο Q!Η απολυτη οικονομια! Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Κανονικα με την προσφορα 1 Ευρω/300+100 bonus=400 λεπτα προς Wind/Q με χρεωση λεπτου δεν βλεπω το λογο να υπαρχει Cosmote Vodafone και Wind!Μονο Q!Η απολυτη οικονομια! μονο που αν πάνε όλοι εκεί αυτό το πακέτο θα εξαφανιστεί ;) Ασε τον (ξένο) κόσμο να είναι σε WU :rolleyes: όσο διαρκεί (αν) το φαινόμενο της μεταφορά από wu σε q/wind και το wu έχει ακόμα τους περισσότερους τόσο θα είναι πιο οικονομική η q. Ο ανταγωνισμός τα φταίει όλα.. :cool: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Αρη συμφωνώ απόλυτα αλλά σκέφτομαι ότι αν ήταν όλοι εκεί δεν θα ανέβαζε τις τιμές μετά από κάποιο διάστημα και θα γινόταν σαν τις άλλες;; :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Κανονικα με την προσφορα 1 Ευρω/300+100 bonus=400 λεπτα προς Wind/Q με χρεωση λεπτου δεν βλεπω το λογο να υπαρχει Cosmote Vodafone και Wind!Μονο Q!Η απολυτη οικονομια! μην το βροντοφωναζεις... ;) αν δεν υπηρχαν οι αλλες..δεν ειχες τετοιες προσοφορες στην q.. ασε τους αλλους να ειναι εκει που ειναι...και εσυ να χρησιμοποιεις αυτες τις προσφορες χωρις μεγαφωνο απτο μπαλκονι...:cool: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Αρη συμφωνώ απόλυτα αλλά σκέφτομαι ότι αν ήταν όλοι εκεί δεν θα ανέβαζε τις τιμές μετά από κάποιο διάστημα και θα γινόταν σαν τις άλλες;; :/ Αυτο ειναι το καλο της καρτοκινητης. Φευγεις και πας εκει που συμφαιρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Αυτο ειναι το καλο της καρτοκινητης. Φευγεις και πας εκει που συμφαιρει. Συμφωνώ μεν αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι...και μένα με συμφέρει πχ η Q αλλά αναγκάζομαι να έχω και 2ο αριθμό what's up(λόγω επαφών),όπως για τον ίδιο λόγο έχουν και οι επαφές μου what's up(γιατι οι περισσότεροι δικοί τους έχουν το ιδιο) και παει λέγοντας...οπότε χωρίς 2ο αριθμό what's up για το 80% των επαφών που μιλάω δεν με συνέφερε... Edited June 4, 2013 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 μονο που αν πάνε όλοι εκεί αυτό το πακέτο θα εξαφανιστεί ;) Ασε τον (ξένο) κόσμο να είναι σε WU :rolleyes: όσο διαρκεί (αν) το φαινόμενο της μεταφορά από wu σε q/wind και το wu έχει ακόμα τους περισσότερους τόσο θα είναι πιο οικονομική η q. Ο ανταγωνισμός τα φταίει όλα.. :cool: Αυτο ακριβως. Για αυτο δεν χρειαζεται να βαζετε διαφημισεις στις υπογραφες σας οπως κανουν ορισμενοι οι οποιοι διαφημιζουν το ποσο φθηνη ειναι η καρτοκινητη μιας εταιριας. Εχουμε αυτες τις τιμες γιατι δεν βρισκονται οι περισσοτεροι στην q. Οταν θα ερθουν αρκετοι, αυτα τα πραγματα θα κοπουν ή θα αυξηθουν οι χρεωσεις. Θυμηθειτε την ιστορια με το wu. Οποιος θελει να εχει οικονομικοτερη καρτοκινητη μπορει να ψαχτει και να το κανει και μονος του. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Συμφωνώ μεν αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι...και μένα με συμφέρει πχ η Q αλλά αναγκάζομαι να έχω και 2ο αριθμό what's up,όπως για τον ίδιο λόγο έχουν και οι επαφές μου what's up(γιατι οι περισσότεροι δικοί τους έχουν το ιδιο) και παει λέγοντας...οπότε χωρίς 2ο αριθμό what's up για το 80% των επαφών που μιλάω δεν με συνέφερε... Φιλε μου οι φτωχοι εχουν πιο δυσκολη ζωη απ αυτους που ειναι λεφταδες. Εμεις οι φτωχοι για να απολαμβανουμε τα στοιχειωδη πρεπει να παλευουμε. Δεν εχουμε αλλη επιλογη. Μονο να το παρουμε αποφαση και να μη γκρινιαζουμε. Σορυ για το οφτοπικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Εδω συμφωνώ απόλυτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 έτσι όπως πάει θα πρέπει να βγουν 4καρτα κινητά για να εκμεταλλευόμαστε τις μεμονωμένες προσφορές :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ειχαν βγει 4καρτα κινητα, αλλα τωρα δεν βρισκω πλεον ευκολα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 ετσι όπως είναι τα πράγματα καιρός να τα ξαναβγάλουν. ε μα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ειχαν βγει 4καρτα κινητα, αλλα τωρα δεν βρισκω πλεον ευκολα παράδειγμα http://www.ebay.com/itm/Unlocked-Quad-Band-Four-Sim-Bluetooth-Cell-phone-Cheap-TV-T-mobile-AT-T-New-Bl-/281052280744?pt=Cell_Phones&hash=item41700577a8 Αλλά δεν είναι 3G δυστυχώς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Πολύ χρήσιμη η εφαρμογή πάντως. Μπράβο !! Ούτε μπαίνω στο σαιτ τώρα. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VANGSKG Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Περνώντας από ένα κατάστημα wind πήρα έναν αριθμό .Είδα όμως ότι για ομιλία προς όλα τα εθνικά δίκτυα έχει προσφορά με 3 ευρώ για 60λεπτά..Άρα με συμφέρει η f2g βάζω δεκάρα και έχω 300λεπτα προς όλους και μένει στη κάρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Περνώντας από ένα κατάστημα wind πήρα έναν αριθμό .Είδα όμως ότι για ομιλία προς όλα τα εθνικά δίκτυα έχει προσφορά με 3 ευρώ για 60λεπτά..Άρα με συμφέρει η f2g βάζω δεκάρα και έχω 300λεπτα προς όλους και μένει στη κάρτα... H προσφορα με τα 300 λεπτα εχει σταματησει για τους νεους συνδρομητες εκτος και αν εχεις κανεις εγγραφη μεχρι 25/4.Υπαρχει πακετο με 200 λεπτα προς ολους με 5 ευρω(δεν μενουν στην καρτα).Επισης αν κανεις πολλες κλησεις μεχρι 1 λεπτο σε συμφερει η Q γιατι εχει χρεωση ανα λεπτο απο το πρωτο λεπτο ενω το F2G εχει ελαχιστη χρεωηση στα πακετα 3 λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VANGSKG Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Άρα η Q συμφέρει για ομιλία μόνο προς WIND/Q....Εκεί θα την χρησιμοποιήσω...Κι έχει καλά πακέτα ομιλίας προς διεθνής προορισμούς!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Άρα η Q συμφέρει για ομιλία μόνο προς WIND/Q....Εκεί θα την χρησιμοποιήσω...Κι έχει καλά πακέτα ομιλίας προς διεθνής προορισμούς!!!;) Προς Wind/Q δεν το συζητω.Και προς διεθνεις προορισμους.Τωρα και για λεπτα προς ολους για καποιον που μιλαει 1-2 ωρες το μηνα και παλι συμφερει γιατι εχει χρεωση ανα λεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Οταν πάω να μπω στο myq γράφει theform saved successfuly και δεν με βάζει μεσα. Στην εφαρμογη του Μίχα (my#2) δεν δεχεται username/pass. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά σήμερα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Κι έμενα δεν με βάζει σήμερα.:confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Πριν λιγες μερες ειχα ενα μεγαλο διλημμα στο να κανω φορητοτα απο F2G σε Q χανοντας την super προσφορα με τα 300 λεπτα λογω του οτι σχεδον ολες μου οι επαφες εχουν Whats up εκτος απο καποια ατομα που εχουν Wind.Εχω δικαρτο κινητο και τα 300 προς ολους πανε χαμενα κατα το ημισυ καθως μιλαω περιπου 120 λεπτα απο τα 300 ενω προς Wind βαζω 2 πακετα των 600.Σκεφτομαι πλεον πολυ σοβαρα να παρω το ρισκο και να κανω αυριο την φορητοτα.Ισως να ειναι λαθος μου αλλα σε συνδυασμο με τα σχεδον χαμενα 300 λεπτα αλλα και τα 10 ευρω για 1200 λεπτα(χαλαω 900) κανει προς το παρον ασυμφορο το δικο μου F2G.Θα μου πειτε αλλοι που δεν προλαβανε και ισως παρακαλανε να ειχαν και αυτοι τα 300 με 10 ευρω ενω εγω θελω να φυγω απο την προσφορα και θα εχετε δικιο...δεν ξερω παιδια.. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Δυσκολη αποφαση. Θα σου προτεινα να βαλεις Q και να κοψεις τους πολλους με whats up. Αν θελουν να σου μιλανε να βαλουν Q σαν δευτερη καρτα. Αλλιως μηπως δεν ειναι και τοσο φιλοι; Δυσκολοι καιροι:( δυσκολες αποφασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Δυσκολη αποφαση. Θα σου προτεινα να βαλεις Q και να κοψεις τους πολλους με whats up. Αν θελουν να σου μιλανε να βαλουν Q σαν δευτερη καρτα. Αλλιως μηπως δεν ειναι και τοσο φιλοι; Δυσκολοι καιροι:( δυσκολες αποφασεις. Παρα πολυ δυσκολη φιλε...συνεχεια το σκεφτομαι αν με βολεψει προς ολους γιατι μετα δεν εχει επιστροφη,αν στο μελλον χρειαστω περισσοτερα λεπτα προς ολους κλπ... Μερικους φιλους τους επεισα να παρουν 2ο αριθμο τοτε με την προσφορα με τα 300 και ειδαν οτι τους συμφερει κιολας και το εχουν σαν βασικο...αλλους παλι τους επεισα αλλα δεν ασχοληθηκαν,μεχρι που ''εχασαν'' την καρτα σιμ...δυσκολη η αποφαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Τι κινητο εχεις; σμαρτφον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Τι κινητο εχεις; σμαρτφον; Έχω ένα απλο δικαρτο και το Xperia Ray μόνο για ίντερνετ WiFi γιατι δεν έχω καθόλου καλό σήμα στο σπίτι με το Ray... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts