epaminos Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Αρα δεν είμαι ο μόνος, να μην ανησυχώ! Το έχουνε δηλαδή κι άλλοι αυτό το πρόβλημα... Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 το v.i.q τι ειναι ρε παιδια? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Και ομως Γκαρτασι γινεται εδω στη ΦραπεδουΠολη:lol: Μεχρι και ο πιου ποιο γρηγορος ειναι!!!:lol: επιβεβαιωνω κι εγω.εχει μια βδομαδα περιπου σερνεται.(ασε που την περασμενη δευτερα ηταν πραγματικα ...ΑΦΑΝΤΟ το3G Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Θα επανέρθω σε ένα παλαιότερο θέμα. Υπάρχει κάποιος να μου δώσει λογική εξήγηση γιατί το 3G μου είναι πολύ πιό αργό από το gprs/edge; Μπήκε ο Πιου στο παιχνίδι φίλε... για αυτό Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Καλησπέρα. :) Να δώσω μια πιθανή λύση, για όσους έχουν θέμα με το 3G τους.. Βγάλτε την κάρτα sim της Q, βάλτε μια sim άλλης εταιρείας και ενεργοποιήστε ό,τι έχει σχέση με το internet στη συσκευή σας, βγάλτε την κάρτα sim και βάλτε ξανά αυτή της Q. Σ' εμένα δούλεψε και εκεί που είχα μόνο Edge ταχύτητες, τώρα έχω 3G+... :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Από κατάστημα της Wind μου είπαν να βάλω για λίγες μέρες την sim της q σε ένα άλλο τηλέφωνο (οχι smartphone) ώστε να πάρει ΟΤΑ την αναβάθμιση και τις σωστές ρυθμίσεις κι έπειτα να την ξανατοποθετήσω στο iPhone μου! Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 (edited) ξαναθυμίστε μου : αν γραφτείς στο site της q σου δίνουν τι? έχουμε λινκ? Edited August 15, 2012 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 ξαναθυμίστε μου : αν γραφτείς στο site της q σου δίνουν τι? έχουμε λινκ? Μπαίνεις σε κλήρωση για 10 smartphones και την ευκαιρία να βγείς ραντεβού με την Δούκισσα Νομικού. http://www.wind.com.gr/gr/q/ Αν δε κάνω λάθος με την εγγραφή παίρνεις και 300 λεπτά bonus. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 στη q δε παιρνεις μπονους εγγραφης.Μονο μερος στην κληρωση για να περιδρομιασεις με τον Νομικου αν εισαι αγόρι ή να ξεποδαριαστείτε παρέα αν εισαι κοριτσι Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 αρά κανένα ενδιαφέρον. άλλο ντέρτι δεν είχα να βγαίνω με το ψώνιο.:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 αρά κανένα ενδιαφέρον. άλλο ντέρτι δεν είχα να βγαίνω με το ψώνιο.:rolleyes: Υπάρχει και ένα q online registration bonus, που σου δίνει 300 λεπτά προς wind και q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Υπάρχει και ένα q online registration bonus, που σου δίνει 300 λεπτά προς wind και q. Link ?? :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 http://www.myq.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Link ?? :) http://www.wind.com.gr/q/peripteras-landing/ Γράψου τώρα στο MyQ & πάρε αυτόματα 300’ online bonus! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 http://www.wind.com.gr/q/peripteras-landing/ θενξξξ !!! :D Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 ξαναθυμίστε μου : αν γραφτείς στο site της q σου δίνουν τι? έχουμε λινκ? Επίσης, αν ενεργοποιείς κάποια πακέτα μέσα από το site της q, έχει μερικά μπόνους. Αν θυμάμαι καλά, στα 120mb δίνει δώρο αλλά 100. ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoi Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Στα 300' : 100' προς WIND/ Q Στα 300 σμσ : 100 SMS προς WIND / Q Στα 120ΜΒς : 120MBs Στα 500ΜΒς : 100MBs Στο weekly combo : 300' προς WIND / Q Στα πακέτα εξωτερικού, ανάλογα το πακέτο : -20' προς Γερμανία/Αγγλία/Γαλλία -5' προς Ιταλία/Αλβανία -60' προς ΗΠΑ / Καναδά -40' προς Κύπρο -20' προς Σουηδία, Νορβηγία, Δανία/ Φιλανδία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 όταν αλλάζει η ημέρα δηλ 24:00 το βράδι. Τελικά οι της WIND προσπαθούν με κάθε τρόπο να χρεώσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και να μαζέψουν 1€. Όπως είπα και στο προηγούμενο μου μήνυμα, μου είχαν κάνει δώρο με την ενεργοποίηση του αριθμού μου κάποια mb τα οποία έληγαν στις 11.08. Είχα υπόλοιπο 180mb και σταμάτησα να μπαίνω από το κινητό στις 22:00 το βράδυ στις 10.08. Στις 12.08 το πρωί μου ήρθε μήνυμα που με ενημέρωνε ότι χρεώθηκα χθες (11.08) 1®€ για πρόσβαση στο διαδίκτυο κ.ο.κ. Τελικά η WIND δεν αλλάζει μυαλά και συνεχίζει να εκμεταλλεύεται τους πελάτες της. Και δεν είναι μόνο το 1€ που μου "έφαγαν" τώρα, αλλά μου το έχουν ξανακάνει τόσο σε καρτοκινητό όσο και σε σύνδεση. Μόνο τα 300' με 1€ με κρατάνε για να μην υποβάλλω αίτηση φορητότητας. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Τελικά οι της WIND προσπαθούν με κάθε τρόπο να χρεώσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και να μαζέψουν 1€. Όπως είπα και στο προηγούμενο μου μήνυμα, μου είχαν κάνει δώρο με την ενεργοποίηση του αριθμού μου κάποια mb τα οποία έληγαν στις 11.08. Είχα υπόλοιπο 180mb και σταμάτησα να μπαίνω από το κινητό στις 22:00 το βράδυ στις 10.08. Στις 12.08 το πρωί μου ήρθε μήνυμα που με ενημέρωνε ότι χρεώθηκα χθες (11.08) 1®€ για πρόσβαση στο διαδίκτυο κ.ο.κ. Τελικά η WIND δεν αλλάζει μυαλά και συνεχίζει να εκμεταλλεύεται τους πελάτες της. Και δεν είναι μόνο το 1€ που μου "έφαγαν" τώρα, αλλά μου το έχουν ξανακάνει τόσο σε καρτοκινητό όσο και σε σύνδεση. Μόνο τα 300' με 1€ με κρατάνε για να μην υποβάλλω αίτηση φορητότητας. :mad: Ρε συ πάρε τηλ στο 1222 και ζήτα πίστωση. Δεν νομίζω να στο αρνηθούν εάν έχεις δίκιο. Λάθη γίνονται παντού.Το θέμα είναι να αναγνωρίζονται.... Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Τελικά οι της WIND προσπαθούν με κάθε τρόπο να χρεώσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και να μαζέψουν 1€. Όπως είπα και στο προηγούμενο μου μήνυμα, μου είχαν κάνει δώρο με την ενεργοποίηση του αριθμού μου κάποια mb τα οποία έληγαν στις 11.08. Είχα υπόλοιπο 180mb και σταμάτησα να μπαίνω από το κινητό στις 22:00 το βράδυ στις 10.08. Στις 12.08 το πρωί μου ήρθε μήνυμα που με ενημέρωνε ότι χρεώθηκα χθες (11.08) 1®€ για πρόσβαση στο διαδίκτυο κ.ο.κ. Τελικά η WIND δεν αλλάζει μυαλά και συνεχίζει να εκμεταλλεύεται τους πελάτες της. Και δεν είναι μόνο το 1€ που μου "έφαγαν" τώρα, αλλά μου το έχουν ξανακάνει τόσο σε καρτοκινητό όσο και σε σύνδεση. Μόνο τα 300' με 1€ με κρατάνε για να μην υποβάλλω αίτηση φορητότητας. :mad: Σταμάτησες να μπαίνεις από το κινητό; Τα data τα είχες κλείσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 φίλος πήγε στο κατάστημα της Τρίπολης και του ζήτησαν 5 ευρώ για πακέτο κιου:lol::p τελευταία φορά που είχα πάει δεν είχε πακέτα στο σταντ για να πάρεις όπως έχουν όλα.... έχει αλλάξει κάτι?η είναι για κλάματα το κατάστημα?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 φίλος πήγε στο κατάστημα της Τρίπολης και του ζήτησαν 5 ευρώ για πακέτο κιου:lol::p τελευταία φορά που είχα πάει δεν είχε πακέτα στο σταντ για να πάρεις όπως έχουν όλα.... έχει αλλάξει κάτι?η είναι για κλάματα το κατάστημα?:p Πάντως στην Αθήνα στα καταστήματα τζάμπα τα δίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Και στην Θεσσαλονικη τσάμπα τα δίνουν ...πήρα ένα για μένα προ διμήνου Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 φίλος πήγε στο κατάστημα της Τρίπολης και του ζήτησαν 5 ευρώ για πακέτο κιου:lol::p τελευταία φορά που είχα πάει δεν είχε πακέτα στο σταντ για να πάρεις όπως έχουν όλα.... έχει αλλάξει κάτι?η είναι για κλάματα το κατάστημα?:p Καλησπέρα. Μια που λέτε για πακέτα Q, ξέρετε αν η αλλαγή κάρτας sim, λόγω φθοράς, έχει κάποια χρέωση; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 η αντικατάσταση σιμ έχει 5 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts