neutral Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 ξαναέστειλα και πάλι δεν ήρθε τίποτα. δοκίμασα να κάνω και νέο apn,το αποθήκευσα αλλά πάλι τίποτα. ουφ! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 ξαναέστειλα και πάλι δεν ήρθε τίποτα. δοκίμασα να κάνω και νέο apn,το αποθήκευσα αλλά πάλι τίποτα. ουφ! περίεργο Ο.ο δοκιμασε να βαλεις τις ρυθμίσεις μονη σου..δηλαδή το apn: myq Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 περίεργο Ο.ο δοκιμασε να βαλεις τις ρυθμίσεις μονη σου..δηλαδή το apn: myq +περιαγωγή ενεργή Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 ναι,πάλι καλα...το μόνο πιυ μένει είναι να δώσει κ φθηνό πακέτο ίντερνετ! Ψιλοσερνεται πάντως σημερα που το δοκιμάζω...:/ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 +περιαγωγή ενεργή ουπς! αυτο ηταν! ευχαριστωωω! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 (edited) ναι,πάλι καλα...το μόνο πιυ μένει είναι να δώσει κ φθηνό πακέτο ίντερνετ! Ψιλοσερνεται πάντως σημερα που το δοκιμάζω...:/ εγώ σήμερα είδα τέλεια ταχύτητα για ελληνικό mobile ιντερνετ και μια σούπερ ταχύτητα upload που ζηλεύουν οι κλασσικες adsl γραμμες:p και δεν έχω καν φουλ σήμα 3G. και νομίζω το πακέτο με 120ΜΒ/3€ ισχύει ακόμα έτσι? και 500ΜΒ/5€, άρα έχει καλα φθηνά πακέτα ιντερνετ Edited June 8, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 εγώ σήμερα είδα τέλεια ταχύτητα για ελληνικό mobile ιντερνετ και μια σούπερ ταχύτητα upload που ζηλεύουν οι κλασσικες adsl γραμμες:p και δεν έχω καν φουλ σήμα 3G. και νομίζω το πακέτο με 120ΜΒ/3€ ισχύει ακόμα έτσι? και 500ΜΒ/5€, άρα έχει καλα φθηνά πακέτα ιντερνετ οντως πολύ καλή ταχυτητα. Από ότι καταλαβα είχες μισές παυλες 3g ; ή όχι ; φαντάσου να είχες και περισσότερες να δεις πως θα ήτανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Εβαλα πακέτο και λειτουργεί το πρώτο τρίλεπτο η χρέωση και μετά κανονικά -ως συνήθως. Ενώ χρησιμοποιώ πολύ καιρό τα συγκεκριμένα πακέτα, για πρώτη φορά μετά το πρώτο τρίλεπτο με "κόβει" και αναγκάζομαι να ξανακαλέσω, όπου φτου κι απ' την αρχή! Εχει συμβεί και σ' άλλον ή εμένα μου 'τυχε δυσλειτουργία; :confused: Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Ο διπλασιασμός για πάντα ισχύει ή για 1 μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Ο διπλασιασμός για πάντα ισχύει ή για 1 μήνα;για πάντα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Χαιρετω την παρεα. Μου ηρθε 3 φορες το μηνυμα "εχετε χρεωθει με 1 mobile internet αξιας 1 ευρω......" Το απιστευτο της υποθεσης ειναι οτι εχω διαγραψει απο το κινητο ρυθμισεις ιντερνετ ουτε καν MMS εχω το APN ειναι κενο. Επιπλεον εχω απενεργοποιησει πακετα δεδομενων, περιαγωγης, καθως και 3g εχω επελιξει χρηση μονο gsm. Πως λοιπον συνδεωμαι στο ιντερνετ; Τους εστειλλα ιμειλ για την αποκατασταση της αδικης χρεωσης και περιμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Χαιρετω την παρεα. Μου ηρθε 3 φορες το μηνυμα "εχετε χρεωθει με 1 mobile internet αξιας 1 ευρω......" Το απιστευτο της υποθεσης ειναι οτι εχω διαγραψει απο το κινητο ρυθμισεις ιντερνετ ουτε καν MMS εχω το APN ειναι κενο. Επιπλεον εχω απενεργοποιησει πακετα δεδομενων, περιαγωγης, καθως και 3g εχω επελιξει χρηση μονο gsm. Πως λοιπον συνδεωμαι στο ιντερνετ; Τους εστειλλα ιμειλ για την αποκατασταση της αδικης χρεωσης και περιμενω. Κάποια εφαρμογή στο κάνει αυτό αυτόματα. Δες τις ρυθμίσεις κάθε εφαρμογής σου, που χρειάζεται να συνδέεται στο internet. Επίσης, φαντάζομαι ότι δεν έχεις κάποιο πακέτο δεδομένων. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 (edited) Χαιρετω την παρεα. Μου ηρθε 3 φορες το μηνυμα "εχετε χρεωθει με 1 mobile internet αξιας 1 ευρω......" Το απιστευτο της υποθεσης ειναι οτι εχω διαγραψει απο το κινητο ρυθμισεις ιντερνετ ουτε καν MMS εχω το APN ειναι κενο. Επιπλεον εχω απενεργοποιησει πακετα δεδομενων, περιαγωγης, καθως και 3g εχω επελιξει χρηση μονο gsm. Πως λοιπον συνδεωμαι στο ιντερνετ; Τους εστειλλα ιμειλ για την αποκατασταση της αδικης χρεωσης και περιμενω. Ή κλείνεις τα δεδομένα από τη συσκευή σου και είσαι υπεύθυνος εσύ να δεις αν δεν αλλάξει η λειτουργία μετά από restart κτλ (τουλάχιστον αυτό ισχύει σε iPhone αν έχει κλειστά δεδομένα δεν μπορεί καμιά εφαρμογή να τραβήξει όγκο, μετά από κλείσιμο-άνοιγμα της συσκευής πηγαίνει αυτόματα στην ενεργοποίηση και 3G) Ή τους παίρνεις ένα τηλέφωνο και ζητάς φραγή internet στη γραμμή σου, οπότε σε όποια συσκευή και να το βάλεις δεν θα μπαίνει στο internet! Τώρα όλα τα παραπάνω είναι σαν να μας λες πως δεν έχεις το κέντρο μηνυμάτων και σε χρεώνει εξερχόμενα sms. Καλά έκανες και ζήτησες έλεγχο, απλώς ζήτα φραγή αν δεν χρησιμοποιείς το internet Edited June 9, 2012 by DemetreKre Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 για πάντα. Ποιος διπλασιασμός? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar_i Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Παιδιά εμένα γιατί ποτέ μα ποτέ δε μου έχει έρθει τίποτα απολύτως για διπλασιασμό? Ποτέ και για τίποτα :p Λέτε μήπως επειδή κάνω εδώ και 2 χρόνια ανανεώσεις 15ευρώ στο κατάστημα? :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Ακριβώς το ίδιο και σ' εμένα! Ανανεώσεις στο κατάστημα και κανένα μήνυμα... Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 εγώ σήμερα είδα τέλεια ταχύτητα για ελληνικό mobile ιντερνετ και μια σούπερ ταχύτητα upload που ζηλεύουν οι κλασσικες adsl γραμμες:p και δεν έχω καν φουλ σήμα 3G. και νομίζω το πακέτο με 120ΜΒ/3€ ισχύει ακόμα έτσι? και 500ΜΒ/5€, άρα έχει καλα φθηνά πακέτα ιντερνετ Βλέπω καλά...? Στο Ηράκλειο την είδες αυτή τη ταχύτητα...? Για πες περιοχή σε παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Βλέπω καλά...? Στο Ηράκλειο την είδες αυτή τη ταχύτητα...? Για πες περιοχή σε παρακαλώ. όχι, αν προσέξεις το χάρτη στην εικόνα εγώ είμαι αθήνα (νίκαια συγκεκριμένα). απλά έκανα το speedtest με τον σέρβερ στο ηράκλειο γιατί έπιανε κάτι λιγα παραπάνω στο download:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Με Q στο Λαγωνησι εχω 79ping 5185 down και 2606 up Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Τρέλανέ μας ρε WIND :P Άντε το δίκτυο αρχίζει να ξυπνά κατά τόπους..... :))) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 μεσα στο σπίτι πιάνω 3g! και με καλό ταχυτητάκι! δεν ξέρω πως και αν βγάζω Printscreen στο zte carl Να σας δείξω! :w00t: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 (edited) Με Q στο Λαγωνησι εχω 79ping 5185 down και 2606 up WTFG???? 2606 up??????:blink: :Ο Edited June 10, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thejimmymaister Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Παιδιά καλημέρα λίγο offtopic θέμα αλλά να ρωτήσω ... Η Q διαθέτει micro sim ;;; η μόνο με κόψιμο της υπάρχουσας κάρτας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Παιδιά καλημέρα λίγο offtopic θέμα αλλά να ρωτήσω ... Η Q διαθέτει micro sim ;;; η μόνο με κόψιμο της υπάρχουσας κάρτας ; Ρώτησα σε γερμανό και wind. Δεν έχει micro sim.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thejimmymaister Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Ρώτησα σε γερμανό και wind. Δεν έχει micro sim.. Σ ευχαριστώ φίλε , πήρα και γω τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών , με έκπληξη του ο υπάλληλος μου λέει: micro sim για q ;;; Δεν ήξερε , έμαθε και μου είπε αρνητικός ... Θα κόψουμε την υπάρχουσα τότε , τι να κάνουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts