Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετώ το Φόρουμ ως νέος!:p

Θα ήθελα να σας ρωτήσω η αποστολή μυνήματος στο 12260 για να ισχύσουν οι νέες χρεώσεις μου βγάζει σφάλμα.. Τι συμβαίνει? Στέλνουμε κενό sms ή κάτι άλλο?

Μήπως η υπηρεσία αυτή δε λειτουργεί?

Σου βγάζει σφάλμα επειδή οι νέες χρεώσεις είναι ήδη ενεργοποιημένες στη γραμμή σου.:)

Σου βγάζει σφάλμα επειδή οι νέες χρεώσεις είναι ήδη ενεργοποιημένες στη γραμμή σου.:)

Ααα, είδες ούτε που μου πέρασε από το μυαλό αυτό..

Ευχαριστώ για την ενημέρωση;)

μπορώ να μάθω το υπόλοιπο μου στέλνοντας sms??? γιατί είμαι με q στο εξωτερικό κ δε με συμφέρει να καλέσω για να μάθω θα μ φάει κάρτα λογικά....

δεν υπαρχει τετοια επιλογη...ωστοσο,μπορεις να βαλεις καποιο γνωστο σου να τηλεφωνησει να μαθει εαν χρεωνεται η οχι...:)
Vamos Aris

Παρόλο που θα σου φάει κάρτα επειδή η χρέωση είναι ανα δευτερόλεπτο μάλλον σε συμφέρει να τηλεφωνήσεις παρά να στείλεις μήνυμα

Παρόλο που θα σου φάει κάρτα επειδή η χρέωση είναι ανα δευτερόλεπτο μάλλον σε συμφέρει να τηλεφωνήσεις παρά να στείλεις μήνυμα

νομίζω έχεις δίκιο....

• 3 weeks later...

2 μειονεκτηματα που παρατηρησα στις διακοπες μου σε καποιο πολυπληθες μερος της χαλκιδικης..

το σημα ελεος πραγματικα δε μπορουσα μια βδομαδα να μιλησω με κανεναν...

κ εκτος αυτου ξαφνικα μου ειχαν απενεργοποιησει την ειδοποιηση κλησεων!!!!κοινως δε μπορεσα να βρω κανεναν εχασα κ μερικες δουλειες...τι να πω...

αιτια λεει βγαλατε λεει τη μπαταρια η βαλατε αλλου την καρτα...δλδ τι καραγκιοζλικια ειναι αυτα..

μονο κριμα τιποτε αλλο

Vamos Aris

2 μειονεκτηματα που παρατηρησα στις διακοπες μου σε καποιο πολυπληθες μερος της χαλκιδικης..

το σημα ελεος πραγματικα δε μπορουσα μια βδομαδα να μιλησω με κανεναν...

κ εκτος αυτου ξαφνικα μου ειχαν απενεργοποιησει την ειδοποιηση κλησεων!!!!κοινως δε μπορεσα να βρω κανεναν εχασα κ μερικες δουλειες...τι να πω...

αιτια λεει βγαλατε λεει τη μπαταρια η βαλατε αλλου την καρτα...δλδ τι καραγκιοζλικια ειναι αυτα..

μονο κριμα τιποτε αλλο

δεν μου φαινεται και πολυ σοβαρη η απαντηση που σου εδωσαν , αλλα τουλαχιστον θα ξερεις απο εδω και περα οτι αν αλλαζεις συσκευη η βγαζεις την μπαταρια θα κανεις ενα κοπο να την ξαναενεργοποιεις. εαν ισχυει βεβαια αυτο που σου ειπαν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου το ειπαν κ τις 2 φορες που πηρα τηλεφωνο..με χρεωση παρακαλω στα 4 ευρω περιπου...

ημαρτον

Vamos Aris

Είναι αντίθετο στην συνηθισμένη πρακτική στην Ελλάδα το ότι χρεώνουν την εξυπηρέτηση πελατών σύμφωνα με τη διάρκεια της κλήσης...

Για μένα αυτό αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για να πάρω Q ακόμα και αν ήταν η φτηνότερη καρτοκινητή.

Την μοναδική φορά που πήρα την εξυπηρέτηση πελατών στο σύντομο διάστημα που ήμουν πελάτης τους, πήρα και τους είπα ότι δεν έχω υπόλοιπο και να με καλέσουν εκείνοι...

για να μην αναφερω καν το γεγονος οτι εχει δυο λεπτα αναμονη τουλαχιστον που φυσικα χρεωνονται..
Vamos Aris

για να μην αναφερω καν το γεγονος οτι εχει δυο λεπτα αναμονη τουλαχιστον που φυσικα χρεωνονται..

ακου να πληρωνεις αναλογα με την διαρκεια την κληση στην εξυπηρετηση πελατων. τραγικο

[sIGPIC][/sIGPIC]

ακου να πληρωνεις αναλογα με την διαρκεια την κληση στην εξυπηρετηση πελατων. τραγικο

Τραγικό μεν αλλά δεν το κάνει μόνο η Q. Το κάνει και η Cosmote στους συνδρομητές συμβολαίου,

Σοβαρα τωρα?? Απλα ελεος..

λαθος κανεις

10 χρονια συνδρομητης τους δεν πληρωσα ποτε εξυπηρετηση

Εννοείς την Εξυπηρέτηση Πελατών Συμβολαίου συμβολαίου της Cosmote; Να σου στείλω ένα μηναίο λογαριασμό για να δεις αν χρεώνει ή όχι ανά δευτερόλεπτο; Ή μήπως να δεις καλύτερα εδώ;

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=Tariff_Plans&catID=0b0f42bb8026472e&rootid=0b0f42bb80264690&pageLabel=pricelist&catName=%CE%A5%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82%20%CE%95%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82%20%CE%A0%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%8E%CE%BD

Εξυπηρέτηση Πελατών Συμβολαίου (1212): 0,0030 €/δευτ.

Αν πήρες το 1212, σίγουρα χρεώθηκες, κοίταξε τον αναλυτικό λογαριασμό σου ;)

Εκτός αν έπαιρνες το 1250 που είναι μεν δωρεάν, αλλά είναι για γενικές πληροφορίες, άντε και για καμιά δήλωση βλάβης του δικτύου.

για τη προσφορά με τα 200λεπτα Q2Q κ απεριοριστα sms, για το πότε λήγει ενημερώθκα στην τελ ανανέωση που έκανα, όμως για την ακριβή ώρα πως θα ενημερωθώ? θα πάρω sms που θα λέει πως τέλειωσε? κ δε νομίζω να πρέπει να ανανεώσω πριν λήξει έτσι? όποτε θέλω μπορώ να το κάνω λογικά

• 2 weeks later...

Χθες η Q μου εστειλε το ακολουθο μηνυμα:

''Απο 15/9 οι καρτες ανανεωσης που θα διατιθενται θα περιεχουν και τελος καρτοκινητης 12%,πλεον Φ.Π.Α.Ανανεωστε το χρονο σας τωρα για 12% περισσοτερο χρονο ομιλιας.''

Ελαβε κανεις αλλος το ιδιο μηνυμα?Μονο στην Q θα ισχυσει ή σε ολα τα καρτοκινητα της αγορας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χθες η Q μου εστειλε το ακολουθο μηνυμα:

''Απο 15/9 οι καρτες ανανεωσης που θα διατιθενται θα περιεχουν και τελος καρτοκινητης 12%,πλεον Φ.Π.Α.Ανανεωστε το χρονο σας τωρα για 12% περισσοτερο χρονο ομιλιας.''

Ελαβε κανεις αλλος το ιδιο μηνυμα?Μονο στην Q θα ισχυσει ή σε ολα τα καρτοκινητα της αγορας?

Ήρθε και σε μένα. Μάλλον πήγε σε όλους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα διάβασε εδώ.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

αρχισαν τα οργανα...απο παντου ξυγκι

ελπιζω να κρατησουν την ηλεκτρονικη ανανεωση

Vamos Aris

• 3 weeks later...

έχω πρόβλημα με τα μηνύματα που στέλνει η Q για το " H Q γιορτάζει τα 7 χρόνια της και δίνει 7 ΤΟΥΟΤΑ ΙQ καθώς και πολλά εβδομαδιαία ΔΩΡΑ σε όλους τους συνδρομητές της για όλο το 2009! " επειδή έστειλα πριν κάνα δίμηνο μια φορά, τώρα καθημερινά μου στέλνει ενημερωτικά και είναι πολύ ενοχλητικό, δε θέλω ρε αδερφέ να με πρήζουν στο κινητό μου!

πώς γίνεται να σταματίσει αυτή η φασαρία?

( και με τη wind παλιά το ίδιο πρόβλημα με τα ενοχλητικά μηνύματα, εκέι βέβαια χωρίς να έχω στείλει τίποτα και ήταν ο κύριος λόγος που την κατήργησα)

Κάνε ένα τηλεφώνημα στην Εξυπηρέτηση Πελατών ή πέρασε από κάποιο κατάστημα Wind.

δηλαδή πρέπει να ασχοληθώ και με αυτό? να πάω να τους πω να μην με σκοτίζουν, για κάτι που δεν με ενδιαφέρει? σα δε ντρέπονται δηλαδή. γιατί δε νομίζω να είμαι ο μόνος που ενοχλείται από παρόμοια μηνύματα. :mad: έτσι το μμόνο που καταφέρνουν είναι να δυσαρεστούν τους πελάτες τους.

• This topic was unpinned, featured and pinned