Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκανε κανεις μεταφορα απο q σε whats up εχοντας υπολοιπο στην Q κι πηρε το υπολοιπο του στην Q σε τραπεζικο λογασμο κανοντας αιτηση στην Nova για μεταφορα υπολοιπου στον τραπεζικο λογαργιασμο του ?

Edited by powerup

Έκανε ο αδελφός μου από free to go. Το υπόλοιπο το παίρνεις κανονικά εφόσον κάνεις την αίτηση φορητότητας μέσα στις προθεσμίες που ορίζονται στις ανακοινώσεις αλλαγών. Αν δεν επικαλεστείς ανακοινωσεις με αλλαγές που σε επηρεάζουν δεν μπορείς να πάρεις υπόλοιπο πίσω.

1 hour ago, kmpatra said:

Έκανε ο αδελφός μου από free to go. Το υπόλοιπο το παίρνεις κανονικά εφόσον κάνεις την αίτηση φορητότητας μέσα στις προθεσμίες που ορίζονται στις ανακοινώσεις αλλαγών. Αν δεν επικαλεστείς ανακοινωσεις με αλλαγές που σε επηρεάζουν δεν μπορείς να πάρεις υπόλοιπο πίσω.

Edited by powerup

3 ώρες πριν, kmpatra said:

Πως διασφαλίζεις όταν κάνει φορητότητα ότι η εταιρεία από την οποία αποχωρείς θα μάθει ότι ο λόγος φορητότητας είναι ότι επηρεάζεσαι από τις πρόσφατες αλλαγές πολιτικής της (τιμολογιακές ή άλλες).

17 minutes ago, opmgls said:

Πως διασφαλίζεις όταν κάνει φορητότητα ότι η εταιρεία από την οποία αποχωρείς θα μάθει ότι ο λόγος φορητότητας είναι ότι επηρεάζεσαι από τις πρόσφατες αλλαγές πολιτικής της (τιμολογιακές ή άλλες).

Αυτο θα γινει με αιτηση σου στην εταιρεια οπου περιγραφης το λογο που σε οδηγει στην φορητοτητα(αυξηση τιμης πακετου π.χ) που αποχωρεις προσκομιζωντας 

Α) αντιγραφο ταυτοτητας 

Β) αντιγραφο πρωτης σελιδας λογαριασμου τραπεζης οπου φαινεται το ονοματεπωνμο του κατοχου

4 minutes ago, powerup said:

Αυτο θα γινει με αιτηση σου στην εταιρεια οπου περιγραφης το λογο που σε οδηγει στην φορητοτητα(αυξηση τιμης πακετου π.χ) που αποχωρεις προσκομιζωντας 

Α) αντιγραφο ταυτοτητας 

Β) αντιγραφο πρωτης σελιδας λογαριασμου τραπεζης οπου φαινεται το ονοματεπωνμο του κατοχου

και IBAN δεν θέλει;

3 ώρες πριν, Bas said:

και IBAN δεν θέλει;

3 ώρες πριν, kmpatra said:

Μονο το iban βάλαμε εμεις και δεν ειχαμε θέμα.

Οταν κανατε την αιτηση σας απαντησαν θετικα η αρνητικα ? Η περιμενατε χωρις απαντηση να μπουν ή να μην μπουν ?

Απο nova σε cosmote η το αντηθετο ?

Edited by powerup

Νομίζω δεν απάντησαν κάτι,μπήκαν τα λεφτά σε 8 μέρες αν θυμάμαι καλά.

Από νοβα σε κοσμοτε

Παιδιά μήπως έπεσε το myQ η το free2go δεν μπορώ να μπω στο MyQ

Just now, Dimitris_15 said:

Παιδιά μήπως έπεσε το myQ η το free2go δεν μπορώ να μπω στο MyQ

Για να δω τα υπόλοιπα μου αλλά δεν μπαίνει 

Όντως, δεν μπαίνει 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

21 minutes ago, p_k said:

Όντως, δεν μπαίνει 

Ναι το είδα μόλις τώρα που προσπαθούσα να δω το υπόλοιπο μου κτλ και δεν έμπαινε έπρεπε να καλέσω το 1225

Και κιόλας έχετε πάθει να δείτε ότι το VoLTE είτε το VoWIFI να μην είναι ενεργοποιημένο αυτόματα και να έχετε να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών η να μιλήσετε με την nova στο messenger για ενεργοποίηση τούς εγώ αυτό είχα πάθει 

Και έπρεπε να μιλήσω με την ίδια την νόβα στο messenger για ενεργοποίηση τους

Όταν πάω να φορτώσω να δω το υπόλοιπο στο My Q δεν φορτώνει είναι όλα 0 και λέει <ουπς κάτι πήγε λάθος,δοκιμάστε ξανά αργότερα >

On 7/9/2024 at 5:58 ΜΜ, gpapas640 said:

βλεπω House MD και με έχει επηρεάσει λίγο χιχι

Everybody lies

Πότε θα φτιάξει το myQ δεν με αφήνει καν να μπω μέσα 

Screenshot_2024-09-10-20-53-04-885_co.trebbble.android_wind.q.thumb.jpg.7046597f04dfac766f51471180732a61.jpg

Τα ίδια, με αποσύνδεσε και δε με βάζει ούτε με username και password

3 minutes ago, Dimitris_15 said:

Πότε θα φτιάξει το myQ δεν με αφήνει καν να μπω μέσα 

Screenshot_2024-09-10-20-53-04-885_co.trebbble.android_wind.q.thumb.jpg.7046597f04dfac766f51471180732a61.jpg

Είχε ξανά γίνει πέρυσι λγκ το πρωί θα είναι οκ ή θα στείλουν απντειτ 

Αλήθεια σε κάποιον που θα λήξουν τα DATA σήμερα και δεν μπορεί να δει τι ώρα λόγω της εφαρμογής τι θα κάνει θα τον χρεώσουν κλασικά;

Edited by elkons

Κάθε πακέτο είτε ομιλίας είτε δεδομένων λήγει 23.59

4 minutes ago, elkons said:

Είχε ξανά γίνει πέρυσι λγκ το πρωί θα είναι οκ ή θα στείλουν απντειτ 

Αλήθεια σε κάποιον που θα λήξουν τα DATA σήμερα και δεν μπορεί να δει τι ώρα λόγω της εφαρμογής τι θα κάνει θα τον χρεώσουν κλασικά;

Μλκ όντως εμένα δεν λήγουν ακόμα αλλά μου τελειώνουν και έχω μέσα 15€ 

Το 12200 λειτουργεί για να ενεργοποίησω πακέτο 

Μακάρι όμως αν το φτιάξουνε ασ δώσουν δωρεάν gb λεπτά η σμσ έστω και για 10 μέρες που δεν ξέρω αν δώσουν αλλά μας αφήνουν χωρίς gb

Και αν λήξουν δεν ενημερώσουν, χρεώνουν.... έλεος!

Δοκίμασα να τη ξανά κατεβάσω έκανα συνέχεια χωρίς είσοδο αλλά ούτε που εμφανίζει τα πακέτα 

Screenshot_20240910_210629_myQ.thumb.jpg.478ee6c8a89edebabc4859cbd6401049.jpg

1 minute ago, VIPdriver said:

Με αποσυνδεσε μονο του, βαζω username κ password και παλι ΟΥΠΣ με λέει...

ΟΥΠΣ θα λένε όταν η σιμ μου βρεθεί στα σκουπίδια 😁