powerup Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου (edited) Εκανε κανεις μεταφορα απο q σε whats up εχοντας υπολοιπο στην Q κι πηρε το υπολοιπο του στην Q σε τραπεζικο λογασμο κανοντας αιτηση στην Nova για μεταφορα υπολοιπου στον τραπεζικο λογαργιασμο του ? Edited 8 Σεπτεμβρίου by powerup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Έκανε ο αδελφός μου από free to go. Το υπόλοιπο το παίρνεις κανονικά εφόσον κάνεις την αίτηση φορητότητας μέσα στις προθεσμίες που ορίζονται στις ανακοινώσεις αλλαγών. Αν δεν επικαλεστείς ανακοινωσεις με αλλαγές που σε επηρεάζουν δεν μπορείς να πάρεις υπόλοιπο πίσω. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου (edited) 1 hour ago, kmpatra said: Έκανε ο αδελφός μου από free to go. Το υπόλοιπο το παίρνεις κανονικά εφόσον κάνεις την αίτηση φορητότητας μέσα στις προθεσμίες που ορίζονται στις ανακοινώσεις αλλαγών. Αν δεν επικαλεστείς ανακοινωσεις με αλλαγές που σε επηρεάζουν δεν μπορείς να πάρεις υπόλοιπο πίσω. Edited 8 Σεπτεμβρίου by powerup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου On 6/9/2024 at 4:59 ΜΜ, aristarxos1978 said: Καλησπέρα. Όποιος έχει τη συνδυαστική προσφορά σταθερού με καρότοκινητό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, kmpatra said: Έκανε ο αδελφός μου από free to go. Το υπόλοιπο το παίρνεις κανονικά εφόσον κάνεις την αίτηση φορητότητας μέσα στις προθεσμίες που ορίζονται στις ανακοινώσεις αλλαγών. Αν δεν επικαλεστείς ανακοινωσεις με αλλαγές που σε επηρεάζουν δεν μπορείς να πάρεις υπόλοιπο πίσω. Πως διασφαλίζεις όταν κάνει φορητότητα ότι η εταιρεία από την οποία αποχωρείς θα μάθει ότι ο λόγος φορητότητας είναι ότι επηρεάζεσαι από τις πρόσφατες αλλαγές πολιτικής της (τιμολογιακές ή άλλες). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου 17 minutes ago, opmgls said: Πως διασφαλίζεις όταν κάνει φορητότητα ότι η εταιρεία από την οποία αποχωρείς θα μάθει ότι ο λόγος φορητότητας είναι ότι επηρεάζεσαι από τις πρόσφατες αλλαγές πολιτικής της (τιμολογιακές ή άλλες). Αυτο θα γινει με αιτηση σου στην εταιρεια οπου περιγραφης το λογο που σε οδηγει στην φορητοτητα(αυξηση τιμης πακετου π.χ) που αποχωρεις προσκομιζωντας Α) αντιγραφο ταυτοτητας Β) αντιγραφο πρωτης σελιδας λογαριασμου τραπεζης οπου φαινεται το ονοματεπωνμο του κατοχου 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, powerup said: Αυτο θα γινει με αιτηση σου στην εταιρεια οπου περιγραφης το λογο που σε οδηγει στην φορητοτητα(αυξηση τιμης πακετου π.χ) που αποχωρεις προσκομιζωντας Α) αντιγραφο ταυτοτητας Β) αντιγραφο πρωτης σελιδας λογαριασμου τραπεζης οπου φαινεται το ονοματεπωνμο του κατοχου και IBAN δεν θέλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, Bas said: και IBAN δεν θέλει; Αυτό εννοεί στο Β. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Μονο το iban βάλαμε εμεις και δεν ειχαμε θέμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου (edited) 3 ώρες πριν, Bas said: και IBAN δεν θέλει; 3 ώρες πριν, kmpatra said: Μονο το iban βάλαμε εμεις και δεν ειχαμε θέμα. Οταν κανατε την αιτηση σας απαντησαν θετικα η αρνητικα ? Η περιμενατε χωρις απαντηση να μπουν ή να μην μπουν ? Απο nova σε cosmote η το αντηθετο ? Edited 8 Σεπτεμβρίου by powerup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Νομίζω δεν απάντησαν κάτι,μπήκαν τα λεφτά σε 8 μέρες αν θυμάμαι καλά. Από νοβα σε κοσμοτε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Παιδιά μήπως έπεσε το myQ η το free2go δεν μπορώ να μπω στο MyQ Just now, Dimitris_15 said: Παιδιά μήπως έπεσε το myQ η το free2go δεν μπορώ να μπω στο MyQ Για να δω τα υπόλοιπα μου αλλά δεν μπαίνει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Όντως, δεν μπαίνει 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου 21 minutes ago, p_k said: Όντως, δεν μπαίνει Ναι το είδα μόλις τώρα που προσπαθούσα να δω το υπόλοιπο μου κτλ και δεν έμπαινε έπρεπε να καλέσω το 1225 Και κιόλας έχετε πάθει να δείτε ότι το VoLTE είτε το VoWIFI να μην είναι ενεργοποιημένο αυτόματα και να έχετε να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών η να μιλήσετε με την nova στο messenger για ενεργοποίηση τούς εγώ αυτό είχα πάθει Και έπρεπε να μιλήσω με την ίδια την νόβα στο messenger για ενεργοποίηση τους 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Εμένα μπαίνει, αλλά δεν δείχνει υπολοιπα και όπου πατήσω γραφει "ουπς κατι πηγε λαθος" 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Όταν πάω να φορτώσω να δω το υπόλοιπο στο My Q δεν φορτώνει είναι όλα 0 και λέει <ουπς κάτι πήγε λάθος,δοκιμάστε ξανά αργότερα > 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου On 7/9/2024 at 5:58 ΜΜ, gpapas640 said: βλεπω House MD και με έχει επηρεάσει λίγο χιχι Everybody lies 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Πότε θα φτιάξει το myQ δεν με αφήνει καν να μπω μέσα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Τα ίδια, με αποσύνδεσε και δε με βάζει ούτε με username και password 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου (edited) 3 minutes ago, Dimitris_15 said: Πότε θα φτιάξει το myQ δεν με αφήνει καν να μπω μέσα Είχε ξανά γίνει πέρυσι λγκ το πρωί θα είναι οκ ή θα στείλουν απντειτ Αλήθεια σε κάποιον που θα λήξουν τα DATA σήμερα και δεν μπορεί να δει τι ώρα λόγω της εφαρμογής τι θα κάνει θα τον χρεώσουν κλασικά; Edited 10 Σεπτεμβρίου by elkons 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κάθε πακέτο είτε ομιλίας είτε δεδομένων λήγει 23.59 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, elkons said: Είχε ξανά γίνει πέρυσι λγκ το πρωί θα είναι οκ ή θα στείλουν απντειτ Αλήθεια σε κάποιον που θα λήξουν τα DATA σήμερα και δεν μπορεί να δει τι ώρα λόγω της εφαρμογής τι θα κάνει θα τον χρεώσουν κλασικά; Μλκ όντως εμένα δεν λήγουν ακόμα αλλά μου τελειώνουν και έχω μέσα 15€ Το 12200 λειτουργεί για να ενεργοποίησω πακέτο Μακάρι όμως αν το φτιάξουνε ασ δώσουν δωρεάν gb λεπτά η σμσ έστω και για 10 μέρες που δεν ξέρω αν δώσουν αλλά μας αφήνουν χωρίς gb 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Και αν λήξουν δεν ενημερώσουν, χρεώνουν.... έλεος! Δοκίμασα να τη ξανά κατεβάσω έκανα συνέχεια χωρίς είσοδο αλλά ούτε που εμφανίζει τα πακέτα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Με αποσυνδεσε μονο του, βαζω username κ password και παλι ΟΥΠΣ με λέει... 2 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, VIPdriver said: Με αποσυνδεσε μονο του, βαζω username κ password και παλι ΟΥΠΣ με λέει... ΟΥΠΣ θα λένε όταν η σιμ μου βρεθεί στα σκουπίδια 😁 1 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts