adi32 Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 36 minutes ago, Mobileras said: Εγώ που βάζω κάθε 11 μηνες, ονλαιν το κάνω. Δεν πιστευω να άλλαξε κάτι τώρα με την Νόβα. Ίσως είναι παραπάνω και δεν μπορώ να μπω στο app. Μπορώ να το κάνω από άλλο λογαριασμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 Μήπως έχει πέσει το app? Ήταν down γράφουν στο δίπλα νήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 Αν είναι (πολύ) παραπάνω από 11 μήνες υπάρχει πιθανότητα να έχει απενεργοποιηθεί ο αριθμός. Για την ακρίβεια στους 13 μήνες απενεργοποιείται. Μέχρι έξι μήνες μετά από τη λήξη του μπορείς να τον ξανά ζητήσεις εκδίδοντας νέα sim. Η εφαρμογή της q δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 (edited) Καλημέρα. Ξέρουμε πώς να τούς πάρουμε τηλέφωνο από το εξωτερικό; Θέλω να μάθω ποια προσωπικά και ποια count-down πακέτα είναι και για το εξωτερικό. Edit: Μάλλον το 0030 6935613800 είναι. 20 minutes ago, hercoulis said: Μήπως έχει πέσει το app? Ήταν down γράφουν στο δίπλα νήμα. Σε εμένα παίζει μια χαρά. Edited January 27, 2023 by nickolasemp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 (edited) 30 minutes ago, nickolasemp said: Καλημέρα. Ξέρουμε πώς να τούς πάρουμε τηλέφωνο από το εξωτερικό; Θέλω να μάθω ποια προσωπικά και ποια count-down πακέτα είναι και για το εξωτερικό. Edit: Μάλλον το 0030 6935613800 είναι. Σε εμένα παίζει μια χαρά. Όταν ανοίγεις το καουνταουν ή την προσωπική προσφορα, έχει διευκρινίσεις. Στο τρέχον καουνταουν γράφει ξεκάθαρα ότι δεν ισχυει για περιαγωγη. Τα λεπτά ομιλίας, SMS, ή ΜΒ των πακέτων δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και σε καθεστώς περιαγωγής. Edited January 27, 2023 by Mobileras Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 (edited) 51 minutes ago, Mobileras said: Όταν ανοίγεις το καουνταουν ή την προσωπική προσφορα, έχει διευκρινίσεις. Στο τρέχον καουνταουν γράφει ξεκάθαρα ότι δεν ισχυει για περιαγωγη. Στο app? δε βλέπω κάτι που να ανοίγει επιπλέον. Ή εννοείς στο web ? Αμφότερα δεν έχουν κάπου να μπεις. Edited January 27, 2023 by nickolasemp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 Καλά και το τι λένε στις διευκρινήσεις δεν σημαίνει ότι ισχύει πάντα. Έχουμε δει countdown που λένε ότι δεν ισχύουν να ισχύουν, αλλά και το τι θα σου πουν από την εξυπηρέτηση επίσης παίζει να μην ισχύει. Το μόνο θετικό του να ρωτήσεις είναι αν σου πουν ότι κάνει για εξωτερικό και στη συνέχεια χρεώνει μπορείς να ζητήσεις τις χρεώσεις πίσω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 15 minutes ago, nickolasemp said: Στο app? δε βλέπω κάτι που να ανοίγει επιπλέον. Ή εννοείς στο web ? Αμφότερα δεν έχουν κάπου να μπεις. Στο app όταν ανοίξεις τις "προσφορες μόνο για σένα" θα βρεις τους όρους πανω δεξιά. Στο σάιτ σκρολαρε πιο κάτω στις "σημειώσεις" https://www.myq.gr/gr/paketa/countdown/ Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 (edited) 1 hour ago, Mobileras said: Στο app όταν ανοίξεις τις "προσφορες μόνο για σένα" θα βρεις τους όρους πανω δεξιά. Στο σάιτ σκρολαρε πιο κάτω στις "σημειώσεις" https://www.myq.gr/gr/paketa/countdown/ Η εφαρμογή στους όρους πάντα μού πετάει ένα " Ουπς Κάτι πήγε στραβά! Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά" Στο δε site, σκρολάρω, αλλά το σημειώσεις δε το βλέπω Να Να προσθέσω ότι δεν είναι clickable τα tiles. Μόνο το ενεργοποίησέ το είναι. Edited January 27, 2023 by nickolasemp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 6 minutes ago, nickolasemp said: Η εφαρμογή στους όρους πάντα μού πετάει ένα " Ουπς Κάτι πήγε στραβά! Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά" Στο δε site, σκρολάρω, αλλά το σημειώσεις δε το βλέπω Να Να προσθέσω ότι δεν είναι clickable τα tiles. Μόνο το ενεργοποίησέ το είναι. Πιο πανω ανέβασα αυτό που βρήκα στο σάιτ. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 4 minutes ago, Mobileras said: Πιο πανω ανέβασα αυτό που βρήκα στο σάιτ. άλλο site δείχνει στον καθένα μας;; τί κουλό site είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 Μπορεί να έχει διαφορά ανάλογα τη συσκευή (pc-smartphone), αν την ανοίγεις τη σελίδα από smartphone δοκίμασε στις επιλογές την έκδοση υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 (edited) 52 minutes ago, kmpatra said: Μπορεί να έχει διαφορά ανάλογα τη συσκευή (pc-smartphone), αν την ανοίγεις τη σελίδα από smartphone δοκίμασε στις επιλογές την έκδοση υπολογιστή όχι, από υπολογιστή την ανοίγω (τα screenshots από PC είναι), απλά δε βλέπω τις σημειώσεις που λέει ο mobileras edit: @Mobileras νομίζω αναφέρεσαι στο countdown. Στις προσωπικές προσφορές όμως δεν υπάρχει ούτε στο site σου, σωστά; Στο app, στις προσωπικές προσφορές, επάνω δεξιά όταν πατάς στους Όρους, λογικά σού πετάει κι εκεί σφάλμα, όχι; Edited January 27, 2023 by nickolasemp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 Το σάιτ είναι για το καουνταουν. Στο app η σελίδα με τους όρους της προσωπικης προσφοράς κολλαει. Με τη Νόβα, αντί να φτιάξουν κάποια πραγματα, χειροτέρεψαν. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 25 minutes ago, Mobileras said: Στο app η σελίδα με τους όρους της προσωπικης προσφοράς κολλαει. και στο site δεν υπάρχει καν... τέλεια!! 😄 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 Αυτοί είναι οι όροι της προσωπικής προσφοράς για όποιον δεν του ανοίγει.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 (edited) @kalitexnis_g Ευχαριστώ πολύ! Άρα όλες οι προσωπικές προσφορές (κι όχι τα countdown) είναι πάντα δίχως EU roaming. Αναρωτιέμαι εάν αυτό παίζει: https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-telecoms/mobile-roaming-costs/index_el.htm#shortcut-2 Παράδειγμα, έχω προσωπική προσφορά στην Ελλάδα(άρα έχω data) αλλά μόλις πάω έξω, βάσει του παραπάνω post, δεν έχω. Με βάση τον κανονισμό της Ένωσης, πρέπει να διαιρέσω το υπόλοιπο με τα 1,8€ (max χρέωση από 1/1/2023 για GB) για να βρω πόσα data (minimum) μού απομένουν. Δηλαδή εάν είμαι σε μια χώρα της ΕΕ κι έχω αφήσει 5€ στην κάρτα μου, εάν θα έχω minimum 2,77GB. Νομίζω η nova/Q είναι παράνομη και μάς χρεώνει ανταυτού με daily internet φάση, όχι; Edited January 27, 2023 by nickolasemp 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 5 minutes ago, nickolasemp said: @kalitexnis_g Ευχαριστώ πολύ! Άρα όλες οι προσωπικές προσφορές (κι όχι τα countdown) είναι πάντα δίχως EU roaming. Το θέμα είναι ότι και για τα countdown αναφέρει ότι δεν καταναλώνονται για roaming. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 την άλλη Πέμπτη νέο countdown. την μία εβδομάδα θα έχει δύο, την επόμενη ένα. έτσι λέτε να πάει πλέον το μοτίβο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 29 minutes ago, Alexandros201285 said: την άλλη Πέμπτη νέο countdown. την μία εβδομάδα θα έχει δύο, την επόμενη ένα. έτσι λέτε να πάει πλέον το μοτίβο? Εγω πιστεύω οτι προσπαθούν να σπάσουν τα νεύρα των συνδρομητών της κιου, ωστε να την παρατήσουν ή να μείνουν και να αγοράζουν κανονικά πακέτα από 8,90€ Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 (edited) Αν θες να τους διώξεις την καταργείς και τους μεταφέρεις όλους στο free to go. Αν θες να βάζουν κατά βάση το φθηνότερο μόνιμο πακέτο καταργείς countdown και πολύ φτηνές προσωπικές προσφορές. Πόλεμος νεύρων δεν έχει νόημα. Edited January 27, 2023 by kmpatra 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 9 ώρες πριν, kmpatra said: Αν θες να τους διώξεις την καταργείς και τους μεταφέρεις όλους στο free to go. Αν θες να βάζουν κατά βάση το φθηνότερο μόνιμο πακέτο καταργείς countdown και πολύ φτηνές προσωπικές προσφορές. Πόλεμος νεύρων δεν έχει νόημα. Εάν το καταργήσεις και τους πας όλους f2g θα χάσεις το 99% από αυτούς, αφου εάν ήθελαν f2g θα ήταν ήδη εκεί. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 21 ώρες πριν, kmpatra said: Αν είναι (πολύ) παραπάνω από 11 μήνες υπάρχει πιθανότητα να έχει απενεργοποιηθεί ο αριθμός. Για την ακρίβεια στους 13 μήνες απενεργοποιείται. Μέχρι έξι μήνες μετά από τη λήξη του μπορείς να τον ξανά ζητήσεις εκδίδοντας νέα sim. Η εφαρμογή της q δουλεύει κανονικά ισως ειναι 12 μηνες δε θυμαμαι Στην εφαρμογη δεν κανει login με το νουμερο Αν το καλεσεις απο αλλο κινητο λεει οτι δεν υπαρχει Αν πας να καλεσεις απο αυτο το νουμερο λεει ανανεωστε το χρονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Ίσως είναι στις τελευταίες μέρες του. Αν σου δίνει δυνατότητα να ανανεώσεις το χρόνο ίσως το προλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Δε ρωτάς πρώτα στην εξυπηρέτηση σε τι κατάσταση είναι και αν βάζοντας κάρτα θα επανέλθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts