nikotsal Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 Επόμενο countdown σε 8 μέρες, στις 3/11! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 6 minutes ago, nikotsal said: Επόμενο countdown σε 8 μέρες, στις 3/11! μα είναι δυνατόν?? παν καλά?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 20 ώρες πριν, Mobileras said: Ξέχασαν να βάλουν πότε είναι το επόμενο καουνταουν, ή απλά δεν ξέρουν πότε θα το βάλουν. Μιλάμε οργάνωση, όχι παίζουμε! Βασικά χάρη θα μου κάνουν να μη βάλουν μεχρι την Παρασκευή, να αναγκαστει η πεθερά μου να βάλει ακριβό πακέτο, μήπως και πεισθεί να την αλλάξω εταιρία! Η πεθερά σου θα αλλάξει εταιρεία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 Just now, GREGORYMO said: Η πεθερά σου θα αλλάξει εταιρεία. Επιτέλους! Με είχε κουράσει το κυνήγι του χαμένου καουντάουν... 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 9 minutes ago, GREGORYMO said: Η πεθερά σου θα αλλάξει εταιρεία. Μία είναι η εταιρεία για πεθερές! Ο βάτραχος!! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 10 minutes ago, kalitexnis_g said: Μία είναι η εταιρεία για πεθερές! Ο βάτραχος!! Για κόσμο που θέλει οικονομική ομιλία και μόνο, ο βάτραχος είναι πλέον μονόδρομος. 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 3 minutes ago, Mobileras said: Για κόσμο που θέλει οικονομική ομιλία και μόνο, ο βάτραχος είναι πλέον μονόδρομος. Γιατί μιλάς μόνο για οικονομική ομιλία; 10GB δίνει πέρα από τα 200 λεπτά το πακέτο των 8,90.. Αλλά έχουμε ξεφύγει στο θέμα και θα μας μαλώνουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 3 minutes ago, kalitexnis_g said: Γιατί μιλάς μόνο για οικονομική ομιλία; 10GB δίνει πέρα από τα 200 λεπτά το πακέτο των 8,90.. Αλλά έχουμε ξεφύγει στο θέμα και θα μας μαλώνουν. Εγώ αναφέρομαι στο πακετο ομιλίας των 3,02€/μηνα. Της φτάνει και της περισσευει και θα προστιθενται και στον άλλο μήνα όσα λεπτά περισσεύουν (κάτι που η κιου δεν έκανε). 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foris Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 Όλο και καλύτερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 Πάντως το να βάζει το τελευταίο καουντάουν για κατανάλωση σε 7 μέρες και μετά να δίνει το επόμενο σε 8 μέρες, μόνο εάν θέλει να διώξει τους συνδρομητές του κάποιος θα το έκανε... 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 1 minute ago, Mobileras said: Πάντως το να βάζει το τελευταίο καουντάουν για κατανάλωση σε 7 μέρες και μετά να δίνει το επόμενο σε 8 μέρες, μόνο εάν θέλει να διώξει τους συνδρομητές του κάποιος θα το έκανε... Δηλαδή, την άλλη Πέμπτη. Θα είναι τουλάχιστον για 2 ημέρες η μπα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 (edited) On 24/10/2022 at 4:53 ΜΜ, Mobileras said: Η δικη μου σιμ ειναι 7+ ετων και δεν μου εχει έρθει μήνυμα για νεα σιμ Να μιλήσεις με εξυπηρέτηση.. σε εμάς που δεν την αλλάξαμε ήρθε δεύτερο και σε εσένα ούτε πρώτο; Edited October 25, 2022 by kalitexnis_g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 4 minutes ago, GREGORYMO said: Δηλαδή, την άλλη Πέμπτη. Θα είναι τουλάχιστον για 2 ημέρες η μπα ! Την επομενη Τετάρτη. Προσωπικά αδιαφορώ, θα της ενεργοποιήσω ένα πακετο προσωπικης προσφορας και μετά θα της πω ότι εάν δεν θέλει να αλλάξει εταιρία, θα πρεπει κάθε μήνα να βάζει 12€ στο κιου. 2 minutes ago, kalitexnis_g said: Να μιλήσεις με εξυπηρέτηση.. σε εμάς που δεν την αλλάξαμε ήρθε δεύτερο και σε εσένα ούτε πρώτο; Ούτε ένα. Βασικά το δικο μου νουμερο κιου θα το αφήσω να λήξει (μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν αξίζει να το συντηρω) και τις τράπεζες και εφορίες θα τις δώσω το βονταφον που έχω για ίντερνετ μόνο. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anakin21 Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 (edited) Καλησπέρα παιδιά επειδή προφανώς το έχουν ξεφτιλίσει και είναι αποφασισμένοι να μας διώξουν... (Και μάλλον πάνε να καταργήσουν και το countdown... Διότι το τελευταίο που κάναμε να βγαλουν data για μία εβδομάδα και μετά ξανά countdown μετά από 8 μερες είναι ανήκουστο και φωνάζει από μόνο του) Εμάς τουλάχιστον που έχουμε μικρές ανάγκες και οπότε προσπαθούμε να την βγάλουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος... Από frog έχει εμπειρία κανεις? Διότι το αποφάσισα και θα πάω προς τα εκεί. Ο μόνος λόγος που έκανε υπομονή για το ελεεινό σήμα που έχει η Q στην περιοχή μου είναι επειδή ήταν φτηνή. Οι ανάγκες μου είναι περίπου 150-200 λεπτά ομιλίας το μήνα και 1gb το πολύ! Με πόσο λέτε να βγαίνει εκεί το μήνα? Στην Qμέχρι τώρα την έβγαζα με γύρω στα 6-7 ευρώ, Αλλά πάντα κυνηγώντας το countdown και της προσωποποιημένες προσφορές και σε κάποιους μήνες ζορίζομουν Και όσο πάει εκτός από ότι έχουν ακριβύνει ζορίζομαι πολύ να τα συνδυάσω με τον τρόπο που τα έχουν κάνει! Edited October 25, 2022 by Anakin21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 Μήπως με τα countdown offers ασχολείται ένας υπάλληλος και πήρε άδεια ρε παιδιά; Μόλις γυρίσει την άλλη βδομάδα θα μας δώσει το επόμενο. Πέρα από την πλάκα τα countdowns παλιότερα ήταν εναλλάξ ομιλία-data δυο φορές τη βδομάδα και βόλευαν. Πλέον πάει για κλείσιμο το μαγαζί; Θέλουν να διώξουν κόσμο; Δεν γνωρίζω.. Ο βάτραχος τρίβει τα χέρια του πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 1 hour ago, Mobileras said: Την επομενη Τετάρτη. Προσωπικά αδιαφορώ, θα της ενεργοποιήσω ένα πακετο προσωπικης προσφορας και μετά θα της πω ότι εάν δεν θέλει να αλλάξει εταιρία, θα πρεπει κάθε μήνα να βάζει 12€ στο κιου. Ούτε ένα. Βασικά το δικο μου νουμερο κιου θα το αφήσω να λήξει (μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν αξίζει να το συντηρω) και τις τράπεζες και εφορίες θα τις δώσω το βονταφον που έχω για ίντερνετ μόνο. Πέμπτη!!!! Πας να με μπέρδεψεις και να χάσω το countdown κελεπουρι! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 15 minutes ago, GREGORYMO said: Πέμπτη!!!! Πας να με μπέρδεψεις και να χάσω το countdown κελεπουρι! Εχεις δικιο! Εχω τρελό τρέξιμο σήμερα και νόμιζα ότι ήταν Δευτέρα! Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos46 Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 (edited) Άλλαξα την κάρτα sim το Σάββατο και για κάποιο λόγο έχω μόνο 3g και h, έστειλα στο chat έκαναν κάτι έκανα επανεκκίνηση αλλά τπτ. Θα επικοινωνήσει το αρμόδιο τμήμα μου είπαν, ακόμη περιμένω. 😢 Αν πειράξουν το countdown ή το 8ευρω την έκανα χθές, δυστυχώς μετά απο τόσα χρόνια, έχω το νούμερο απο έφηβος και φτάνω τα δεύτερα άντα! Edited October 25, 2022 by vagos46 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 1 minute ago, vagos46 said: Άλλαξα την κάρτα sim το Σάββατο και για κάποιο λόγο έχω μόνο 3g και h, έστειλα στο chat έκαναν κάτι έκανα επανεκκίνηση αλλά τπτ. Θα επικοινωνήσει το αρμόδιο τμήμα μου είπαν, ακόμη περιμένω. 😢 Αν πειράξουν το countdown ή το 8ευρω την έκανα χθές, δυστυχώς μετά απο τόσα χρόνια, έχω το νούμερο απο έφηβος και φτάνω τα δεύτερα άντα! Μέχρι πρόσφατα ήταν 6€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, Anakin21 said: Καλησπέρα παιδιά επειδή προφανώς το έχουν ξεφτιλίσει και είναι αποφασισμένοι να μας διώξουν... (Και μάλλον πάνε να καταργήσουν και το countdown... Διότι το τελευταίο που κάναμε να βγαλουν data για μία εβδομάδα και μετά ξανά countdown μετά από 8 μερες είναι ανήκουστο και φωνάζει από μόνο του) Εμάς τουλάχιστον που έχουμε μικρές ανάγκες και οπότε προσπαθούμε να την βγάλουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος... Από frog έχει εμπειρία κανεις? Διότι το αποφάσισα και θα πάω προς τα εκεί. Ο μόνος λόγος που έκανε υπομονή για το ελεεινό σήμα που έχει η Q στην περιοχή μου είναι επειδή ήταν φτηνή. Οι ανάγκες μου είναι περίπου 150-200 λεπτά ομιλίας το μήνα και 1gb το πολύ! Με πόσο λέτε να βγαίνει εκεί το μήνα? Στην Qμέχρι τώρα την έβγαζα με γύρω στα 6-7 ευρώ, Αλλά πάντα κυνηγώντας το countdown και της προσωποποιημένες προσφορές και σε κάποιους μήνες ζορίζομουν Και όσο πάει εκτός από ότι έχουν ακριβύνει ζορίζομαι πολύ να τα συνδυάσω με τον τρόπο που τα έχουν κάνει! Επειδή εδώ θα βγούμε offtopic αν θες γράψε στο θέμα του frog για να πάρεις απαντήσεις Edited October 25, 2022 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foris Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 Ευελπιστώ ότι πριν το countdown σε 8 ημέρες από σήμερα, θα βγάλει κάτι έκτακτο. Μου φανταστεί πολύ μακρινό το 03/11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 2 minutes ago, foris said: Ευελπιστώ ότι πριν το countdown σε 8 ημέρες από σήμερα, θα βγάλει κάτι έκτακτο. Μου φανταστεί πολύ μακρινό το 03/11. λόγω 28ης ? ενδεχομένως. αν και κρατάω μικρό καλάθι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 Πάει για κλείσιμο το μαγαζί επειδή άλλαξε το μοτίβο απόδοσης countdown; Ενδιαφέρουσα άποψη. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 38 minutes ago, foris said: Ευελπιστώ ότι πριν το countdown σε 8 ημέρες από σήμερα, θα βγάλει κάτι έκτακτο. Μου φανταστεί πολύ μακρινό το 03/11. Θα είχε νόημα αν δεν ανακοίνωνε ημερομηνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 Μήπως απλά Κάνανε λάθος και ήθελαν να γράψουν για αυτή την Πέμπτη; Γιατί 8 μέρες είναι πολλές και τη Δευτέρα βγάλαν μόνο internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts