Jump to content

Anakin21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Anakin21

  1. Και εγώ τα ίδια και άκρη δεν έβγαλα στο τέλος... Δεν καταλάβαινε. Είναι λίγο τραγικό να παίρνεις ελληνική εταιρεία να επιλέξεις και ελληνικά και να μην μιλάνε ελληνικά πρακτικά. Πάντως όσο αφορά την φραγή νομίζω ότι σχεδόν κάθε κινητό έχει στο μενού αυτήν την επιλογή άμα θέλεις και δεν χρειάζεται να το κάνεις από το δίκτυο.
  2. Όπως σου είπαμε οι περισσότεροι Είναι απάτη και παραπλάνηση. Ο ορισμός. Όταν ο τίτλος με μεγάλα γράμματα απέξω γράφει ΔΩΡΕΑΝ extra μόνο για σένα και μέσα έχει πακέτα που σε χρεώνει. Εγώ νομίζω ότι ακόμα και τώρα εάν επικοινωνήσεις μαζί τους και τους το θέσεις έτσι μπορεί ακόμα και τώρα να στα γυρίσουνε.
  3. Άμα σου άδειασαν και την κάρτα πραγματικά πάρε τηλέφωνο και απαίτησε να μιλήσεις με κάποιον που γνωρίζει και είναι υπεύθυνος και αν σου πουν τίποτα, πες τους το αυτονόητο θα σας καταγγείλω στην ΕΕΤ διότι ο τίτλος ΔΩΡΕΑΝ extras μόνο για σένα είναι ο ΟΡΙΣΜΌΣ του παραπλανητικού και της εξαπάτησης και πιστεύω ότι άμα απαιτήσεις να σου ακυρώσουν το πακέτο να σου επιστρέψουν τα χρήματα, μάλλον θα το κάνουνε. Δυστυχώς παρότι ο τίτλος γράφει ότι γράφει δωρεάν είναι μόνο αυτά που αναφέρει και ο φίλος πιο πάνω για το πρώτο χρόνο τα άλλα υποτίθεται είναι ειδικές προσφορές με μειωμένες τιμές η καλές παροχές. Γενικώς και εγώ από Q ήρθα που νόμιζα δεν γίνεται χειρότερα αλλά και εδώ δεν βγάζεις άκρη ούτε με τηλέφωνο η εξυπηρέτηση είναι ότι ναναι, έρχονται μηνύματα παραπλανητικά ή που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και με άνθρωπο που ξέρει Δεν μπορείς να μιλήσεις. ειδωμεν.
  4. Ευχαριστώ πάρα πολυ, Πολύ αναλυτικό και πολύ ξεκάθαρο. Αυτά είχα υποθέσει και εγώ. Αλλά μετά ήρθε το παρακάτω μήνυμα από την frog και Με μπέρδεψε. Για αυτό και ήθελα απλά να το διευκρινίσω σε πρώτη φάση, τους πήρα μέχρι και τηλέφωνα και άκρη δεν έβγαλα.
  5. Μάλλον δεν έχεις αντίληψη και δεν ξέρεις να διαβάσεις ελληνικά γιατί αυτά που γράφω Είναι πολύ ξεκάθαρα! Αλλά δεν θα σου καλλιεργήσω εγώ ούτε την παιδεία ούτε το μυαλό σου ειδικά όταν δεν θέλεις! Όταν ειτε να επιλέξεις να αγνοήσεις κάτι είτε να το διαβάσεις και άμα θέλεις να βοηθήσεις, επιλέγεις Να ξοδέψεις δεκαπλάσιο χρόνο για να κάνεις υποδείξεις και να κουνήσεις το δάχτυλο σε κάποιον που όχι μόνο ζητάει βοήθεια αλλά εξηγεί και κάποια πράγματα και μοιράζεται την εμπειρία του καταλαβαίνουμε το επίπεδο! Ζήτω τα likes οι καρδουλες και τα Κ, (μην γράφουμε και όλο το Okay είναι πολύ αναλυτικό και κουράζει) Παρόλα αυτά , Καλή καρδιά... Μα δεν μαλώνω καθόλου, εγώ βοήθεια ζήτησα και επιπλέον μοιράστηκα την εμπειρία μου με τους άλλους χρήστες.... Αναλυτικά Για να το καταλάβουν όλοι να μην υπάρχουν παρερμηνείες για να βοηθηθούν και άλλοι στο μέλλον. Και το μόνο που βρήκαν σκόπιμο να κάνουν μερικοί είναι να μου κουνήσουν το δάχτυλο επειδή έχουν μάθει να απαντάνε με δύο γράμματα ή με δύο σειρές στα πολύ καλά τους! Λυπάμαι για την παιδεία τους αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο! Επειδή αυτό είναι εμετικό και προσβλητικό.... Σου έλεγα πως πιθανότητα το εξής θα βοηθήσει... Θα μου κάνεις και υποδείξεις και θα είσαι ειρωνική https://www.psyhat.gr/ Αλλά δεν θα το πω γιατί δεν πρόκειται να βοηθήσεις ούτε από αυτό όταν η αγένεια και η μηδενική παιδεια και η αγένεια είναι χαραγμένη στο DNA σου δεν βοηθάει τίποτα. Πραγματικά να μπαίνεις σε ένα forum που Έχεις σκοπό να ενημερώσει και να βοηθήσει για ένα συγκεκριμένο θέμα και δυστυχώς η μόνη διάθεση που έχουνε είναι να σου κουνάνε το δάχτυλο και να σε προσβάλλουν, επειδή έχουν μάθει να διαβάζουν μέχρι 2 σειρές και να στέλνουν για το καθετί emoji! Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντια!
  6. Τι να σου πω και σένα πραγματικά? Δεν θα πέσω στο επίπεδο να σας βρίσω Γιατί προφανώς αυτό επιζητάτε και δεν Θα σας κάνω τη χάρη. Καμία επαφή με την πραγματικότητα.Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να κράζετε τους άλλους τη στιγμή που μάλιστα κάποιος ζητάει βοήθεια Και επιπλέον μοιράζεται μία εμπειρία και εξηγεί κάποια πράγματα με λεπτομέρειες για να μην υπάρχουν περιθώρια για παρερμηνείες έτσι ώστε και κάποιος να καταλάβει απόλυτα τι εννοώ και επιπλέον ο επόμενος που μπορεί να έχει το ίδιο πρόβλημα να βοηθηθεί. Και αυτό σε ένα φόρουμ που υποτίθεται ότι είναι για απορίες και για να βοηθάει κόσμο! Εγώ έχω μάθει ότι όταν δεν θες να βοηθήσεις δεν βοηθάς, και πας παρακάτω, και δεν πας και από πάνω να κουνήσεις το δάχτυλο σε αυτόν που όχι μόνο ζητάει βοήθεια αλλά μοιράζεται και μία εμπειρία και εξηγεί ώστε να βοηθηθούν μελλοντικά και δυνητικά κι άλλοι. Αλλά προφανώς επειδή αυτοί είστε, προτιμάτε εκ των πραγμάτων να ξοδέψετε το πενταπλάσιο χρόνο για να κράζετε τους άλλους αντί να ξοδέψετε των 1/5 άμα θέλατε να διαβάσετε Τι λέει αυτός που ζητάει βοήθεια Και να τον βοηθήσετε Άμα θέλετε. Θα σας έπαιρνε το πολύ δύο λεπτά! Δεν γνωρίζω με 100% σιγουριά αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να ξαναπάρεις τα δώρα! Τώρα αν πας σε άλλη εταιρεία τα νούμερα και γυρίσεις μετά από 1-2 χρόνια ας πούμε ίσως θα ξαναπάρεις και πάλι αλλά έτσι όπως το θέτεις με κάθε επιφύλαξη πάντα, Δεν νομίζω ότι θα τα πάρεις! Δεν νομίζω να είναι τόσο λαλάκες και να μην το έχω σκεφτεί και πρόβλεψει.
  7. Αν λογικό είναι Ενα σχολιο που υπερασπίζεται την αμάθεια και την ανακρίβεια πάω πάσο πραγματικά αλλά το έχετε πάει σε άλλο επίπεδο! ΔΕΝ ΕΚΦΡΆΖΟΝΤΑΙ ΌΛΑ ΜΕ ΜΊΑ ΛΈΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΊΑ ΣΕΙΡΆ ΕΠΕΙΔΉ ΈΤΣΙ ΈΧΕΤΕ ΜΆΘΕΙ ΆΜΑ ΘΕΣ ΠΡΟΣΠΈΡΑΣΕ ΤΟ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΆΖΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΆΣΕΙΣ. ΑΛΛΆ ΕΠΕΙΔΉ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΈΧΕΤΕ ΜΆΘΕΙ ΜΌΝΟ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ LIKE ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΈΛΝΕΤΕ ΚΑΡΔΟΎΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΆΣΕΤΕ ΜΕ ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ ΈΝΑ ΠΡΆΓΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΊΩ ΕΓΏ ΔΕΝ ΠΡΌΣΒΑΛΑ ΚΑΝΈΝΑΝ ΔΕΝ ΖΉΤΗΣΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ ΤΊΠΟΤΑ ΑΠΌ ΚΆΠΟΙΟΝ! ΕΞΈΦΡΑΣΑ ΜΊΑ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΏΣΤΕ ΑΝ ΚΆΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΕΊ ΣΤΗΝ ΊΔΙΑ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΞΈΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΈΓΡΑΨΑ ΜΊΑ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΉΣΩ ΠΕΡΙΘΏΡΙΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΊΑΣ! Η ΠΡΟΣΠΈΡΑΣΕ ΤΟ Η ΑΓΝΌΗΣΕ ΤΟ ΑΛΛΆ ΌΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΆΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΕΠΕΙΔΉ ΜΠΟΡΏ ΚΑΙ ΕΚΦΡΆΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΆΩ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΆ. Αλλά δυστυχώς έχουμε φτάσει στην εποχή ότι άμα γράψεις πάνω από μία σειρά είναι κουραστικό γιατί έχουμε μάθει μόνο με like με καρδούλες και σχολεια μέχρι δύο λέξεις και θεωρείται το κανονικό και έχεις και το θράσος να μου την πεις κιόλας Για αυτό τον λόγο που προσπαθώ και να ρωτήσω Αλλά και να βοηθήσω κόσμο! Λυπάμαι για λογαριασμό σας πραγματικά!
  8. Ναι φίλε μου no offence.... Αλλά δυστυχώς δεν εκφράζονται όλα με ένα like και μία καρδούλα! Άμα θες προσπέρασε το Αλλά Το σχόλιο σου ήταν περιττό διότι προσπαθούσα να εκφράσω μία εμπειρία και να θέσω κάποιες απορίες πολύ συγκεκριμένα.... Και να βοηθήσω και τυχόν επόμενους που μπορεί να έχουν το ίδιο θέμα! Αλλα αυτή η νοοτροπία δεν διαβάζω κάτι επειδή είναι μεγάλο πραγματικά με ξεπερνά! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, Αλλά αυτό που έχω καταλάβει διαβάζοντας και τους αρχικούς όρους, αν θυμάμαι καλά λέει στην με την πρώτη ανανέωση ενεργοποιούνται και μετά αυτόματα κάθε μήνα, ανεξάρτητα με το αν θα κάνεις ανανέωση ή όχι εκτός φυσικά από την πρώτη φορά. Και δεν προαπαιτεί κάποια ανανέωση για να μπουν. Κατάλαβα κάτι λάθος? Την πρώτη ανανέωση την έχω κάνει και μου έχουν μπει τα πρώτα 60+60 Άρα η προσφορά έχει ενεργοποιηθεί. Θα δούμε τι θα μου απαντήσουν αν μου απαντήσουν πότε και τι θα γίνει όταν κλείσουν οι 30 μέρες.
  9. Καλησπέρα παιδιά επειδή είμαι νέος στην frog, το κάνει συχνά αυτό με τα δωρεάν megabyte? Δίνει μία στο τόσο έτσι ή έτυχε τώρα? Επίσης και εγώ νιώθω ότι έχει να κάνει με την χώρα Χθες από περιέργεια γιατί δεν μου είχε έρθει απολύτως τίποτα έβαλα 3-4 αγαπημένες χώρες και σήμερα πήρα 30+10GB για 30 μέρες... Πίσω δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλη περίπτωση να τα πάρουν, Αλλά εάν το κάνουν και ειδικά άμα τα έχεις καταναλώσει Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να σε χρεώσουν κιόλας! @cjs09Η εφαρμογή είναι μία χαρά... Εννοώ ότι παίζει χωρίς κάποιο θέμα. Βέβαια ο σχεδιασμός του είναι ότι χειρότερο έχω δει Με τόσες εφαρμογές που έχω χρησιμοποιήσει τόσα χρόνια, διοτι πραγματικά κοιτάς τα υπόλοιπα σου και είναι λάθος! Είναι κολλημένο στο MB είτε έχεις giga είτε Terra δεν το ενδιαφέρει και έτσι Σου δίνει λάθος τις βασικές πληροφορίες, και πρέπει να μπεις μέσα και να ξαναδείς, ημαρτον... ούτε αυτό δεν έχουν σκεφτεί ούτε παιδί 5 χρονών δεν θα το έφτιαχνε έτσι. Εμένα πχ γράφει στην αρχική οθονη ότι έχω 42.2mb και 1.2 λεπτά προς frog. Προφανώς λάθος... διότι είναι 42.2GB και 1200λεπτα. Και άλλο ένα πράγμα που θέλω να μοιραστώ από την εμπειρία μου, διότι Όπως σας είπα μόλις ήρθα στην φρογκ , πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της frog για να διευκρινίσω κάτι το οποίο δεν ήταν και ιδιαίτερα δύσκολο και αφορούσε τα 60+60λεπτα δώρο καλωσορίσματος για το πρώτο χρόνο. Με την εξυπηρέτηση της φρογκ πραγματικά δεν μπορούσα να συνεννοηθώ, της μιλούσα ελληνικά και Δεν καταλάβαινε τι της έλεγα και μου απαντούσε άσχετα, προφανώς ήταν ξένη η κοπέλα γιατί καταλαβαίνω υποστηρίζουν και άλλες γλώσσες.... Αλλά ήμαρτον δεν μπορεί να μη μιλάει ελληνικά και να μην καταλαβαίνει τι της λέω! Και είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει το ίδιο. Εκτός από ότι Δεν καταλάβαινε και επί 5 λεπτά ενώ τις εξηγούσα μου απαντούσε άσχετα μέχρι που αναγκάστηκα να της πω με συγχωρείτε πάρα πολύ Δεν με καταλαβαίνετε, συνδέστε με με κάποιον πρώτα να με καταλάβει ώστε να μπορεί και να μου απαντήσει... Με το ζόρι με πέρασε στο κέντρο της cosmote... Ευγενέστατη και αυτή η κοπέλα, Και ευτυχώς κατάλαβε τι τη ρωτούσα γιατί ήταν και πολύ ξεκάθαρο δηλαδή.... Αλλά μάντεψε.... δεν ήξερε να μου απαντήσει 😂😂😂... Οπότε καταχώρησε αίτημα στο σύστημα για να απαντήσει κάποιος που ξέρει! Δύο μέρες μετά ακόμα περιμένω. Τέτοιο πράγμα πραγματικά Δεν μου έχει ξανατύχει ούτε στο ΙΚΑ. Όχι ότι οι υπάλληλοι είχαν κάποιο θέμα, ήταν μία χαρά ευγενικοι (μου δώσανε μέχρι και δωρεάν megabyte και ομιλία) αλλά είτε δεν με καταλάβαιναν είτε δεν ήξεραν. Και η ερώτηση μου ήταν σχετικά απλή στην περίπτωση που ξέρει κάποιος εδώ και έχει έρθει σχετικά πρόσφατα: Ήθελα να ρωτήσω με δεδομένο ότι ήρθα 11/09 στη φρογκ , ποτε θα μπαίνουν αυτόματα τα πρώτα 60 λεπτά της δωρεάν ομιλίας από το δώρο καλωσορίσματος? Στην 1η κάθε μήνα αυτόματα η στην συμπλήρωση 30 ημερών από την αρχική ενεργοποίηση? Και δεν θα ρωτούσα διότι εφόσον δεν μπήκαν στις 1/10 θεώρησα θα μπουν στις 11/10. Αλλά.... Μου είχαν έρθει δύο μηνύματα από την ίδια τη frog αυτόματα που λένε κάτι διαφορετικό και απλά πήρα για διευκρίνιση! Και συνάντησα αυτό που περιέγραψα αφού έφαγα και καμιά ώρα στα τηλέφωνα και στις αναμονές Και φυσικά χρεώθηκα αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Και απάντηση ακόμα δεν έχω πάρει και στην περίπτωση που έχει γίνει κάποιο λάθος και έπρεπε να μπουν στην πρώτη του μήνα, φυσικά δεν έχω λάβει και τα 60 δωρεάν λεπτά, πραγματικά λες και δεν ξέρει κανείς πώς λειτουργεί η frog και τα προγράμματα ούτε από την ίδια τη frog! Μου έκανε φοβερή εντύπωση Είναι λες και την έχουν κάπου παρατημένη και τρέχει μόνη της και ότι γίνει! Μάλλον δεν έχουνε πάρα πολλούς πελάτες και δεν την υποστηρίζουν full. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο γιατί δεν μπορεί να μην ξέρει κανείς πώς λειτουργεί ένα απλό πρόγραμμα καλωσορίσματος! Σας επισυνάπτω και εικόνες με τα αντιφατικά μηνύματα που με έβαλαν σε αυτή τη διαδικασία!
  10. Κάτσε πρώτα να ζούμε σε ένα χρόνο 😂😂😂...Επίσης πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει σε ένα χρόνο....τιμές, πακέτα, άλλη εταιρεία να κάνει κάποια πραγματικά καλή προσφορά.... αλλά υποθετικά Ή θα βαράς ένα πακέτο Πού σε βολεύει κάθε μήνα με κόστος γύρω στα 8-10 ευρώ το πακέτο που θα επιλέγεις και τις ανάγκες σου.... Και θα είσαι μία χαρά καλυμμένος, η μπορείς να παίζεις εναλλάξ και να αγοράζεις το πακέτο των 3ευρω σε εβδομάδα διπλασιασμού το μήνα που θα κάνεις ανανέωση και θα πάρεις τα 3GB.... ειδωμεν.
  11. Δεν χρειάζεται να ανανεώνεις κάθε μήνα και να βάζεις 10ευρω, ειδικά για το πρώτο χρόνο... Επειδή ήρθα πρόσφατα και κάνω ακριβώς το ίδιο. Βάζεις 12€ στους 2 μήνες και είσαι κομπλέ. Παράδειγμα. Βάζεις τα 12ευρω τωρα και έχεις για 30μερες 3GB + 120λεπτα (60αυτοματα την 1η του μηνα, +60 όποτε θες εντός 30 ημερών μέσα από την εφαρμογή) που είναι δώρο και τα λεφτά μενουν στην κάρτα. Τον άλλον μήνα βάζεις το πακετο με τα 8.90 (10GB+200λεπτα προς όλους και σου μένουν και περίπου 2ευρω... Συμφέρει πιο πολύ αυτό το πακέτο για να είσαι άνετος στα gigabyte στην περίπτωση που χρειαστουν. Και νομίζω, δεν είμαι σίγουρος βέβαια ,αλλά με το δεκάευρο δεν ξέρω εάν σου δίνει σίγουρα και τα 2 ευρώ μέσο πόντων για το box, μπορεί και να το δίνει) Βγάζεις άλλον έναν μήνα άνετα ... Άρα είσαι στους 2 μήνες με περίπου 10 ευρώ καθαρά και μια μόνο ανανέωση... Μπορείς να το κάνεις και με κάρτα των 10 ευρώ το ίδιο άμα οι ανάγκες σου είναι μικρές. Aλλα με την 12ευρη ανανέωση, ανα δύο μήνες θα έχει μαζευτεί και μείνει κ υπόλοιπο στην περίπτωση που σου χρειαστεί ομιλία να αγοράσεις το πακέτο των 3 ευρώ πού εβδομάδα πάρα εβδομάδα είναι 120 λεπτά ανά δευτερόλεπτο αντί 60, στην περίπτωση που το χρειαστείς. Αλλά και για να μην το χρειαστείς σιγά-σιγά σε 4 μήνες θα μαζευτούν χρήματα και μπορείς να αγοράσεις ολόκληρο πακέτο Και να μην βάλεις καθόλου κάρτα ένα μήνα και να πας στο τρίμηνο. Εγώ αυτό κάνω με δεδομένο ότι δεν έχω πολλές ανάγκες! Έτσι όπως τα έχω υπολογίσει για τον πρώτο χρόνο θα βάλω 5*12€=60ευρω. Και οι παροχές είναι μία χαρά. Συνδυαστικά επειδή μπορείς να ενεργοποιήσεις και τα επιπλέον 60 δωρο όποτε θες μέσα σε 30 μέρες , θα είναι σαν να έχεις τον 1 μήνα 150λεπτα και 3GB και τον άλλον 290 και 10GB με κόστος τελικό 5ευρω το μήνα για ένα χρόνο. Δεδομένου ότι κάποιον μήνα στην αρχή Δεν θα μιλήσεις πολύ και μετά στρώνει! Και οι παροχές είναι πάρα μα πάρα πολύ καλές και καλύπτουν ακόμα και τον μέσο χρήστη πόσο μάλλον κάποιον που έχει λίγες ανάγκες! Και το βασικότερο Θα έχεις και σήμα cosmote!
  12. Έλα κατευθείαν frog, μην πας να μπλέξεις με την vodafone και υπάρχει και λόγος , ειδικά άμα είναι μικρές οι ανάγκες σου όπως Οι δικές μου.... κάνε την αίτησή σου online... Και με δεδομένο το σου δίνει 120 λεπτά κάθε μήνα δώρο χωρίς να βάλεις κάρτα για το πρώτο έτος, και επίσης 3gb με κάθε ανανέωση μέσω payzy... Άμα κάνεις μικρή χρήση τον πρώτο χρόνο θα την βγάζει σίγουρα με 12 ευρώ το δίμηνο. Δηλαδή ένα μήνα θα αγοράζεις πακέτο, και τον άλλον θα τη βγάζεις με τα 120 λεπτά δωρι+τα 3Gb από την ανανέωση! Κι αν μία στο τόσο στον ένα μήνα Δεν σου φτάνει ο χρόνος αγοράζεις τα πακέτο τον 60λεπτων με 3ευρω που είναι και ανά δευτερόλεπτο και επιπλέον εβδομάδα παρά εβδομάδα δεν είναι 60 τα λεπτά Αλλά είναι 120 με 3 ευρώ!
  13. Μερικές φορές όταν μεταφέρεσαι από πάροχο σε πάροχο για κάποιο λόγο είναι απενεργοποιημένα αυτά. Μου είχε συμβεί από vodafone σε Nova. Και ο μόνος τρόπος είναι να πάρεις τηλέφωνο να στα ενεργοποιήσουν. Πάρε το 1290 (τεχνική εξυπηρέτηση για θέματα βλαβών που είναι και δωρεάν και επειδή εσένα αφορά τέτοιο θέμα θα σε εξυπηρετήσουνε πιστεύω)
  14. Ενημερωτικά και μόνο επειδή όπως προέγραψα μόλις ήρθα στην frog από την Q. Όλα παίζουν κομπλέ πια, και cosmote ID, και wif-calling και volte, πήρα και τα welcome δώρα Και επιτέλους έχω και καλό σήμα στο σπίτι μου! Αυτό που μου έκανε εντύπωση βέβαια είναι η ταχύτητα που πιάνει με 4G+ 350Mbps!!! Me nova q έπιανα 200 (καθώς η συσκευή μου δεν πιάνει 5G, ποτέ βέβαια δεν κατάλαβα σε αυτή την φάση και σίγουρα και μεσοπρόθεσμα τi διαφορά σου κάνει, στον απλό χρήστη εννοώ να έχεις 5G. Εκτός Των περιπτώσεων που το έχεις βάλει σε ένα router και το χρησιμοποιείς ως βασικό internet στο σπίτι που και εκεί θα κατεβάζεις ας πούμε Με διπλάσια ταχύτητα, Αλλά ποια είναι η διαφορά να κατεβάσεις κάτι σε 30 δευτερόλεπτα αντι ένα λεπτό? Αλλά με δεδομένα ότι το πραγματικά απεριόριστα δεν υπάρχει στην Ελλάδα... Σου Περιορίζουν την ταχύτητα μετά από κάποια gigabyte, ούτε αυτό έχει νόημα, ένα εμπορικό τρικ ήταν τουλάχιστον προς το παρόν. Μιλάω πάντα για τον απλό μέσο χρήστη ενός κινητού όχι για εφαρμογές σε άλλους τομείς και για άλλους σκοπούς. Γιατί δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις καλύτερα σε κινητό , είτε έχεις 400 mbps η έχεις 1 Gbps.) Και μία τελευταία ερώτηση επιβεβαίωση πιο πολύ. Η λήξη του υπολοίπου των χρημάτων που έχεις το λογαριασμό σου, επειδή δεν γράφει ώρα όπως το πακέτο. Εννοείται 23.59.59 της ημερομηνίας που λέει? ευχαριστώ
  15. Λογικά άμα το κάνεις σε κατάστημα τρεις εργάσιμες το πολύ μπορεί και λιγότερο. Εγώ το έκανα online ( διότι δίνει νομίζω και ένα παραπάνω welcome πακέτο για τους τρεις πρώτους μήνες που δεν ξέρω άμα το δίνουν σε κατάστημα, ( https://www.frogmobile.gr/el/frog-online-sim-card ) Πηρε 3 εργάσιμες μεχρι να έρθει το courier, το οποίο ήρθε Πέμπτη,όπου παρέλαβα σιμ και υπεγραψα τα χαρτιά, και Δευτέρα απόγευμα είχε ενεργοποιηθεί! Αυτή είναι η εμπειρία μου από Αθήνα.
  16. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, πολύ ενημερωτικός και κατατοπιστικός. Θα περιμένω καμία εβδομάδα διότι Μπορεί να είναι και αυτό που λες επειδή έχουν διαφορετικά συστήματα να αργεί να ενημερωθούν πλήρως όλα.
  17. Καλησπέρα στην παρέα και καλώς σας βρήκα. Μόλις χθες ήρθα στην frog από την Q και προσπαθώ λίγο να στήσω τα πράγματα και έχω κάποιες ερωτήσεις και απορίες. 1) έχει το frog wi-fi calling Γιατί δεν το βλέπω πια σαν επιλογή στις ρυθμίσεις όπως το έβλεπα πριν με την Q. Η συσκευή μου είναι SAMSUNG S20FE. VoLTE CALLS έχει κανονικα και τα δεδομένα είναι ενεργοποιημένα και πάνε σφαίρα. Επίσης σου έρχονται sms ενώ είσαι σε κλήση μέσω wi-fi calling? Στην Q δεν μου ερχόντουσαν! 2) Όταν προσπαθώ μέσα από την εφαρμογή της frog να κάνω ανανέωση χρησιμοποιώντας χρεωστική/ πιστωτική κάρτα μου προτείνει να συνδεθώ με το cosmote ID (εκεί έχω ήδη προσθέσει και την κάρτα payzy) αλλά κάθε φορά μου πετάει το μήνυμα... Η σύνδεση στο cosmote ID απέτυχε. Και φυσικά διέγραψα την εφαρμογή το ξαναπέρασα, πάλι τα ιδια. Πολύ περίεργο γιατί το cosmote ID που είναι φυσικά ο αριθμός που μετέφερα και στην frog παίζει κανονικά και κάνει είσοδο στο box βλέπω και την κάρτα μου κανονικά. Καμία ιδέα? Πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών (χρεώθηκα και δύο φορές... Παρεμπιπτόντως Υπάρχει κάποιο δωρεάν τηλέφωνο όχι μόνο για βλάβη δικτύου αλλά που πραγματικά να είναι κάποιος που και να ξέρει και να μην σε χρεώνει? Γιατί τσατ μέσα από την εφαρμογή όπως είχε στην q δεν βλέπω) και φυσικά αυτό που μου πρότειναν είναι να διαγράψω την εφαρμογή, να κάνω logout από όλα μέσω του cosmote id, να κάνω επανεκκινήσεις και να ξαναδοκιμάσω... (Πράγματα τα οποία ήδη φυσικά είχα κάνει... Αυτές οι εξυπηρετήσεις παντού για τον λούτσο μάλλον είναι) Καμία ιδέα? Ευχαριστώ.
  18. Ευχαριστώ πολύ, δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση, Θα προσπαθήσω να παίξω με bixby routines... Τουλάχιστον να γίνεται αυτόματα . Πάντως για την εξυπηρέτηση ήξερα ότι είναι για τον λούτσο, αλλά για το 13700 είχα ακούσει καλύτερα σχόλια 😂😂😂... Θα τα φτιάξει όλα η nova όμως και το σήμα... 😜 Μέσα στην Αθήνα στα μισά σημεία από δύο μπάρες και κάτω! Αλλά εντάξει με δεδομένο ότι έχει προσωπικές προσφορές και τα countdowns με λίγο ζόρι μερικές φορές είναι η πιο φθηνή με διαφορά για αυτό και μένουμε!
  19. Καλησπέρα παιδιά, Μετά την περιπέτειά μου τελικά κατάφερα να αλλάξω τη SIM και να πάρω την καινούργια και να την ενεργοποιήσω. Όλα καλά χωρίς να κάνω περαιτέρω ενέργειες ήταν ενεργοποιημένο ήδη και δουλεύουν και to VoLte και το wifi calling και επιτέλους παίζει χωρίς ρομινγκ. Επειδή όμως στο σπίτι μου έχω συνήθως μία μπάρα στις καλές άντε 2 άμα φυσσαει Νοτιάς 😂, αυτό που θέλω να κάνω είναι να λειτουργώ μόνο με το WiFi calling... Τουλάχιστον όταν είμαι σπίτι. Πήρα τηλέφωνο τους σταυραετούς στο 13700 και μου λένε κλείσε τα data, Και τους λέω ειστε σίγουρος ότι έτσι δεν θα λειτουργεί το volte, γιατί παρότι τα έχω ήδη κλειστά βλέπω το εικονίδιο πάνω? Μου λένε ναι δεν λειτουργεί οπότε υποχρεωτικά θα πάει σε WiFi calling.... παπαριές αυτό δουλεύει γιατί κάνω και κλήσεις και με μία μπάρα σήμα πάλι δεν δουλεύει καλά και δεν μπορώ να κάνω μία κανονική κλήση και να μιλήσω σαν άνθρωπος που ήταν και το πρόβλημα και ο στόχος μου... και επειδή το έψαξα μετα περαιτέρω το VoLte δουλεύει με κλειστά data. Για να μη σας κουράζω άλλο Ο μόνος τρόπος για να το αναγκάσω υποχρεωτικά να γυρίσει σε WiFi calling είναι να πατήσω airplane mode, και μετά να ανοίξω μόνο το wifi! Έτσι γυρίζει σε αυτό το είδος τη λειτουργία κλήσεων και μάλιστα βλέπω και άλλο εικονίδιο στις κλήσεις που υποδεικνύει οτι είναι wifi calling και η ποιότητα των κλήσεων είναι αρκετά καλύτερη. Αλλά επειδή κάθε φορά να μπαίνω και να πατάω αυτό και όταν θα βγαίνω από το σπίτι να κάνω το ανάποδο είναι και κουραστικό και μπορεί να ξεχαστώ, έχει κανείς καμία ιδέα η ανάλογη εμπειρία ή κάτι να προτείνει πώς να το πετύχω? Ευχαριστώ. Samsung S20FE με android 12.
  20. Καλησπέρα παιδιά, λίγο τα φώτα σας και τη βοήθειά σας γιατί πραγματικά έχω βγάλει σπυρια με τους άσχετους! Μετά από αλλεπάλληλα μηνύματα από την WIND/Q και τώρα Νόβα, πώς πρέπει να πάω να αλλάξω την κάρτα sim γιατί είναι παλιά ώστε να υποστηρίζει και VOLTE, 5G κτλ. Πάω Λοιπόν σε δύο καταστήματα με διαφορά μιας εβδομάδας και οι δύο μου λένε πως δεν έχουν διαθέσιμες κάρτες (ΨΕΜΑΤΑ, έκανε μπαμ από το ύφος κιόλας διότι προφανώς βαριόντουσαν επειδή δεν βγάζουν και κάτι από αυτό) ... Φόρτωσα πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και αφού τους έκραξα και τους είπα με έχετε πρήξει τόσο καιρό με μηνύματα να πάω να αλλάξω την κάρτα και μετά έρχομαι να αλλάξω την κάρτα και δεν μου την αλλάζετε? Τους ειπα τα σκηνικά και εμμέσως παραδέχτηκαν πώς έλλειψη sim δεν υπάρχει και προφανώς τα κατάστηματα δεν ήθελαν να με εξυπηρετήσουν. Και προθυμοποιήθηκαν να μου τη στείλουν οι ίδιοι σπίτι. Μου ήρθε λοιπόν η κάρτα sim σήμερα παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση να την ενεργοποιήσω. Η πρώτη απάντηση που παίρνω αφού έχω εξηγήσει τι έχω κάνει και πώς πως η κάρτα είναι ενεργοποιημένη... Της ξανά εξηγώ της λέω δεν παίζει τώρα την πήρα!!!! Και αφού Με έβαλαν στην αναμονή μετά από 10 λεπτά μου ζήτησε επιβεβαίωση στοιχείων να ενεργοποιήσω την κάρτα.... Απίστευτο πραγματικά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω από σας είναι 1) χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον για να ενεργοποιήσω 5G και VOLTE γιατί με αυτήν στο τηλέφωνο Είναι λες και μίλαγα με τον πατέρα μου που με το ζόρι ξέρει να βάζει το PIN. Μήπως πρέπει να παρω τηλ και στο τεχνικό τμήμα όταν ενεργοποιηθεί για να συνεννοηθώ? 2) Για να καταλάβω ότι η κάρτα είναι όντως καινούργιο τύπου γιατί δεν είμαι τόσο σίγουρος και δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη θα πρέπει επιτέλους το R (roaming) εικονίδιο να φύγει από το κινητό και πλέον να λειτουργεί χωρίς? Είναι αυτή η βασική ένδειξη? Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα αλλά πραγματικά έγινα έξω φρενών.
  21. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους παιδιά με βοηθήσατε πάρα πολύ και μάλλον θα κάνω το βήμα. Και αν κατάλαβα καλά αυτά που μου λέτε θα τη βγάζω μάλλον με 20 ευρώ το τρίμηνο (2 θα βάζω κάρτα και θα παίρνω τα bonus 1.5gb+120λεπτα ομιλίας μπορεί και παραπάνω διότι αυτό με τον διπλασιασμό δεν το κατάλαβα ακριβώς, και μία θα αγοράζω ένα αυτούσιο πακέτο από αυτά που προτείνατε πιο πάνω και 1-2 3ευρα ομιλίας στο ενδιάμεσο εάν ξεμενω. Πάντως άμα δινει 1.5gb internet με κάθε ανανέωση από 10€ εμένα αυτό και μόνο αυτό με καλύπτει όσον αφορά το ίντερνετ και με 1-2 3ευρα ομιλίας θα είμαι μία χαρά ) Μία χαρά ακούγεται τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες Και θα έχω και καλύτερο σήμα εδώ που μένω γιατί από την μπλε όπως την λέτε, μία με δύο μπάρες έχω και δεν μπορώ να μιλήσω σπίτι μου. Να είστε καλά :)
  22. Καλησπέρα παιδιά επειδή προφανώς το έχουν ξεφτιλίσει και είναι αποφασισμένοι να μας διώξουν... (Και μάλλον πάνε να καταργήσουν και το countdown... Διότι το τελευταίο που κάναμε να βγαλουν data για μία εβδομάδα και μετά ξανά countdown μετά από 8 μερες είναι ανήκουστο και φωνάζει από μόνο του) Εμάς τουλάχιστον που έχουμε μικρές ανάγκες και οπότε προσπαθούμε να την βγάλουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος... Από frog έχει εμπειρία κανεις? Διότι το αποφάσισα και θα πάω προς τα εκεί. Ο μόνος λόγος που έκανε υπομονή για το ελεεινό σήμα που έχει η Q στην περιοχή μου είναι επειδή ήταν φτηνή. Οι ανάγκες μου είναι περίπου 150-200 λεπτά ομιλίας το μήνα και 1gb το πολύ! Με πόσο λέτε να βγαίνει εκεί το μήνα? Στην Qμέχρι τώρα την έβγαζα με γύρω στα 6-7 ευρώ, Αλλά πάντα κυνηγώντας το countdown και της προσωποποιημένες προσφορές και σε κάποιους μήνες ζορίζομουν Και όσο πάει εκτός από ότι έχουν ακριβύνει ζορίζομαι πολύ να τα συνδυάσω με τον τρόπο που τα έχουν κάνει!
  23. Καλησπέρα σας, Τα φώτα σας Θα ήθελα παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Επειδή είμαι στην q καιρό αλλά την σιχάθηκα πια σκέφτομαι να μεταβώ στην frog αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις/απορίες... Οι ανάγκες μου γενικώς δεν είναι πολλές με 150-200 λεπτα το πολύ το μήνα και 1gb είμαι καλυμμένος. 1) το σήμα προφανώς είναι πολύ καλύτερο σε γενικές γραμμές σωστά? 2) αν μεταφέρω το υπάρχων νούμερό μου στη frog θα πάρω τα μπόνους (500mb κ 60' επιπλέον κάθε μήνα) που λέει για 12 μήνες ή πρέπει μόνο καινούργιο νούμερο? Και το βασικότερο θα πρέπει να βάζω κάρτα υποχρεωτικά κάθε μήνα για να παίρνω το συγκεκριμένο μπόνους ή θα μπαίνει αυτόματα? 3) κάθε πότε πρέπει υποχρεωτικά να βάζεις κάρτα διότι αλλιώς θα διαγραφεί και το υπάρχον τρέχον υπόλοιπο η/και Θα έρθει και η φραγή? Και ποιο είναι το minimum ποσό ανανέωσης? 4) επίσης δίνει πολύ συχνά προσφορές (προσωποποιημένες η και για όλους) η και δωρεάν παροχές οι οποίες μπορεί να μειώσουν σημαντικά το συνολικό κόστος και οι οποίες να έχουν μία σχετική τακτικότητα για να μπορείς να βασιστείς και να υπολογίσεις και σε αυτές? 5) υπάρχουν αρκετά προγράμματα που μπορούν να καλύπτουν τις συνήθειές μου με σχετικά χαμηλό κόστος? 6) και σε όποιον τυχαινει και έχει ας πούμε παρόμοιες ανάγκες με εμένα με πόσα χρήματα περίπου την βγάζετε το μήνα? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις και σε όσους φαίνεται πολύ αναλυτικό και κουραστικό και ίσως εκτός θέματος, παρακαλώ όπως αγνοήστε το ευγενικά.
×
×
  • Create New...