paanos Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Βασικά περισσοτερα απο 5 χρόνια υπάρχει η κιου. Ίσως να εννοεί 5 χρόνια καουνταουν. Το διόρθωσαν: 5 Χρόνια καουντ νταουν! Γιορτάζουμε και δίνουμε δώρα! Τα καουντ νταουν γιορτάζουν τα γενέθλιά τους και χαρίζουν για τα 5 χρόνια ζωής τους 5GB για 5 μέρες και σε 5 τυχερούς την επικοινωνία τους για ένα έτος! Με κάθε κάουντντάουν όφερ κερδίζεις αυτόματα 5GB για 5 μέρες και μπαίνεις στην κλήρωση για δωρεάν επικοινωνία για ένα έτος με 1500’ προς όλους και 2GB κάθε μήνα! (μέσω του myQ app ή του myq.gr). Ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Ιουνίου και ώρα 17:00μμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Τώρα βέβαια για τους συνδρομητές της κιού σχεδόν άχρηστο είναι αυτό το δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Τώρα βέβαια για τους συνδρομητές της κιού σχεδόν άχρηστο είναι αυτό το δώρο. Αυτό σκεφτόμουν κ εγώ. Αφού αναγκαστικά θα πρέπει είτε να βάζει κάποιος 6€/2μηνο ή να ενεργοποιεί κάποιο πακέτο για να μην μηδενίσει το χρηματικό υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Αυτό σκεφτόμουν κ εγώ. Αφού αναγκαστικά θα πρέπει είτε να βάζει κάποιος 6€/2μηνο ή να ενεργοποιεί κάποιο πακέτο για να μην μηδενίσει το χρηματικό υπόλοιπο.Εννοώ ότι οι Qers έχουν μάθει στα λίγα, οπότε τα 5γβ για 5 μέρες δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε.:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Εννοώ ότι οι Qers έχουν μάθει στα λίγα, οπότε τα 5γβ για 5 μέρες δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε.:lol::lol: Εννοείται τα 5gb δεν θα τα καταναλώσει σχεδόν κανείς! Εντωμεταξύ το τρέχον countdown είναι 4gb/30μερες/4€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. June 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2021 Δεν άλλαξε. Εντάξει, εγώ βάζω 11, αλλά γλυτώνω το χαρατσι Επιβεβαιώνω κι εγώ, τα πήρα με 10 ευρώ ανανέωση. (μετά απο το sms) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. June 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2021 Όταν σε ένα κιου το app λέει "Ληγει στις 6/9/20 ", πότε θα πρεπει να γίνει ανανέωση για να μην υπάρξει φραγή εισερχομένων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2021 (edited) 6/9 μεχρι 23.59 (edit άκυρο βλεπε επόμενο ποστ) Edited June 7, 2021 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2021 Όταν σε ένα κιου το app λέει "Ληγει στις 6/9/20 ", πότε θα πρεπει να γίνει ανανέωση για να μην υπάρξει φραγή εισερχομένων; 6/9 μεχρι 23.59 2 μήνες πιο νωρίς. 12 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση, που σημαίνει 10 μετά την λήξη. 6/07/21 ή 2-3 μέρες -+ Θα έλθουν ΣΜΣ πιο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. June 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2021 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 (edited) Νομίζω οτι μπερδευτηκα(με). ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 6/9/20 εγραφε? Η φραγή πρακτικά 99% δεν μπαίνει,13 μηνες + 5 μέρες περνάνε για να χαθεί ο αριθμός. Γυρω στις 10 με 11/10/21 είναι η τελευταία μέρα αλλα δεν θα το αφηνα ως τελευταία στιγμή. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λεω 99% δεν μπαίνει γιατί σε νούμερα που είναι κλειστά στο συρτάρι έχει παρατηρηθεί φραγή στην πράξη μετα το θεωρητικό 4μηνο Edited June 7, 2021 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Παρήγγειλα νέα κάρτα για τον μικρό και δεν ήθελε πλέον φωτοτυπία ταυτότητας.Απλα συμπληρώνεις τα στοιχεία βγάζεις φωτογραφία σου και φωτογραφίες την ταυτότητα και τα στέλνεις! Καί επίσης δεν έχει μέσα κάρτα ανανέωσης. Νά υπόθεσω μόλις ενεργοποιηθεί θά είναι μέσα το ποσό; Έτυχε σέ άλλον; Σε μια δυο μέρες λέει ενεργοποίηση Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Παρήγγειλα νέα κάρτα για τον μικρό και δεν ήθελε πλέον φωτοτυπία ταυτότητας.Απλα συμπληρώνεις τα στοιχεία βγάζεις φωτογραφία σου και φωτογραφίες την ταυτότητα και τα στέλνεις! Καί επίσης δεν έχει μέσα κάρτα ανανέωσης. Νά υπόθεσω μόλις ενεργοποιηθεί θά είναι μέσα το ποσό; Έτυχε σέ άλλον; Σε μια δυο μέρες λέει ενεργοποίηση Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι έτσι γίνεται θα μπουν τα χρήματα μόλις ενεργοποιηθεί Sent from my U65GT using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Παρήγγειλα νέα κάρτα για τον μικρό και δεν ήθελε πλέον φωτοτυπία ταυτότητας.Απλα συμπληρώνεις τα στοιχεία βγάζεις φωτογραφία σου και φωτογραφίες την ταυτότητα και τα στέλνεις! Καί επίσης δεν έχει μέσα κάρτα ανανέωσης. Νά υπόθεσω μόλις ενεργοποιηθεί θά είναι μέσα το ποσό; Έτυχε σέ άλλον; Σε μια δυο μέρες λέει ενεργοποίηση Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜην ξεχάσεις το κονέ. Επίσης μην βιαστείς να αγοράσεις πακέτο γιατί έχει μερικά δωράκια στο ξεκίνημα. Βάλε την εφαρμογή να δεις τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Σας ευχαριστώ. Κονέ φυσικά όλοιQ έχουμε σπίτι 4 άτομα.Λεει από έξω διπλασιασμό για τρείς μήνες κτλ... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Παρήγγειλα νέα κάρτα για τον μικρό και δεν ήθελε πλέον φωτοτυπία ταυτότητας.Απλα συμπληρώνεις τα στοιχεία βγάζεις φωτογραφία σου και φωτογραφίες την ταυτότητα και τα στέλνεις! Καί επίσης δεν έχει μέσα κάρτα ανανέωσης. Νά υπόθεσω μόλις ενεργοποιηθεί θά είναι μέσα το ποσό; Έτυχε σέ άλλον; Σε μια δυο μέρες λέει ενεργοποίηση Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌλα αυτά τα στέλνεις απο την σελιδα τους και την κάρτα την παρελάμβανεις με κούριερ;;; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Ναι.αλλα δεν δίνει τά 1000 προς Q ούτε τό 1 γιγα Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Ναι.αλλα δεν δίνει τά 1000 προς Q ούτε τό 1 γιγα Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤην ενεργοποίησες και δεν δίνει τα δώρα, ενώ έχει 10αρα κάρτα? Στείλε μήνυμα στο φβ. Γράψε "Θέλω εκπρόσωπο" να μην βγει το μποτ. Τα 1000' έχουν γίνει 3000' εδώ και καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Kαλημερα παιδια.Εχει ο γιος μου 7 ευρω εναπομειναντα στο λογαριασμό του. Μπορει με καποιο τροπο να μου δωσει λεπτα ομιλιας η κατι τετοιο; Και αυτος ενοειτε Q εχει. Ευχαριστώ. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Η κιου δεν διαθέτει μεταφορά υπόλοιπου χρημάτων σε άλλο κιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Η κιου δεν διαθέτει μεταφορά υπόλοιπου χρημάτων σε άλλο κιου Ουτε χρονο ομιλίας;:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Δυστυχώς όχι. Μπορείς από τώρα και για 2 μέρες να βάλεις 6 ευρώ ανανέωση επειδή έχει καουνταουν ενεργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Δυστυχώς όχι. Μπορείς από τώρα και για 2 μέρες να βάλεις 6 ευρώ ανανέωση επειδή έχει καουνταουν ενεργό. Ααα εδω δε μας τα λεει καλά η Q.Tελος πάντων ευχαριστω.:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Kαλημερα παιδια.Εχει ο γιος μου 7 ευρω εναπομειναντα στο λογαριασμό του. Μπορει με καποιο τροπο να μου δωσει λεπτα ομιλιας η κατι τετοιο; Και αυτος ενοειτε Q εχει. Ευχαριστώ.σιγά μη σου κάνει και το τραπέζι .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Αχαχαχαχ αρε akalos με τις ατάκες σου!!! Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts