kostas123464 Δημ. Τετάρτη στις 06:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:42 μμ On 16/4/2025 at 5:07 ΜΜ, George6633 said: Επειδή το σκέφτεσαι ζεστά και μιλάμε για 99€ που θα δώσεις με τη μία,καλό θα ήταν να πάρεις μια κάρτα Q για να δεις στις περιοχές που κινείσαι αν είσαι ευχαριστημένος ή να σου πούνε τα παιδιά εδώ μέσα κάποια συγκεκριμένη περιοχή που ενδιαφέρεσαι.Εγω μένω Τρίκαλα και Ζάκυνθο και έχω εικόνα μόνο από αυτά τα μέρη.Η Διαδικασία δεν νομίζω να καθυστερεί πολύ αν δεν πέφτουν αργίες κλπ αν και εμένα ήταν νέος αριθμός και μου το στείλανε την επόμενη μέρα. Expand Μόνο στο σπίτι με ενδιαφέρει να έχω μια αξιοπρεπή ταχύτητα της τάξεως 10-15 mbps όχι ότι οι άλλες δύο είναι καλύτερες. Γενικά μέσα στο σπίτι έχω ένα θέμα. Θα το κάνω το εγχείρημα και ότι κατσει. Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τετάρτη στις 07:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:28 μμ On 16/4/2025 at 6:42 ΜΜ, kostas123464 said: Μόνο στο σπίτι με ενδιαφέρει να έχω μια αξιοπρεπή ταχύτητα της τάξεως 10-15 mbps όχι ότι οι άλλες δύο είναι καλύτερες. Γενικά μέσα στο σπίτι έχω ένα θέμα. Θα το κάνω το εγχείρημα και ότι κατσει. Ευχαριστώ Expand Αν οι άλλες δύο δεν είναι καλύτερες δεν έχεις να χάσεις κάτι.. Απλά στη χειρότερη περίπτωση θα χάσεις 100€ αν δεν πιάνει καθόλου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. Τετάρτη στις 07:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:47 μμ On 16/4/2025 at 7:28 ΜΜ, George6633 said: Αν οι άλλες δύο δεν είναι καλύτερες δεν έχεις να χάσεις κάτι.. Απλά στη χειρότερη περίπτωση θα χάσεις 100€ αν δεν πιάνει καθόλου. Expand Λογικά ένα 4g h 4g+ θα πιανη. Έστω 5-7 mbps για hotspot καλά είναι για εμένα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 07:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:50 μμ Πες μας περιοχή να δούμε εάν είναι απλά αναβαθμισμένη και σε τι συσκευή θα βάλεις τη σιμ για wifi. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. Τετάρτη στις 08:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:11 μμ On 16/4/2025 at 7:50 ΜΜ, elkons said: Πες μας περιοχή να δούμε εάν είναι απλά αναβαθμισμένη και σε τι συσκευή θα βάλεις τη σιμ για wifi. Expand Περιοχή Άλιμος. Δίπλα στα σύνορα με το παλαιό αεροδρόμιο. Συσκευή poco m3 pro 5g 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τετάρτη στις 08:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:40 μμ On 16/4/2025 at 8:11 ΜΜ, kostas123464 said: Περιοχή Άλιμος. Δίπλα στα σύνορα με το παλαιό αεροδρόμιο. Συσκευή poco m3 pro 5g Expand Επειδή έχεις λίγες απαιτήσείς λογικά θα σε καλύψει (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Όταν με το καλό ξεκινήσεις με την Q γράψε μας εντυπώσεις για τις ταχύτητες που θα πιάνεις στο αντίστοιχο νήμα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. Πέμπτη στις 06:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:09 πμ On 16/4/2025 at 8:40 ΜΜ, opmgls said: Επειδή έχεις λίγες απαιτήσείς λογικά θα σε καλύψει (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Όταν με το καλό ξεκινήσεις με την Q γράψε μας εντυπώσεις για τις ταχύτητες που θα πιάνεις στο αντίστοιχο νήμα. Expand Οκ ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts