Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 16/4/2025 at 5:07 ΜΜ, George6633 said:

Επειδή το σκέφτεσαι ζεστά και μιλάμε για 99€ που θα δώσεις με τη μία,καλό θα ήταν να πάρεις μια κάρτα Q για να δεις στις περιοχές που κινείσαι αν είσαι ευχαριστημένος ή να σου πούνε τα παιδιά εδώ μέσα κάποια συγκεκριμένη περιοχή που ενδιαφέρεσαι.Εγω μένω Τρίκαλα και Ζάκυνθο και έχω εικόνα μόνο από αυτά τα μέρη.Η Διαδικασία δεν νομίζω να καθυστερεί πολύ αν δεν πέφτουν αργίες κλπ αν και εμένα ήταν νέος αριθμός και μου το στείλανε την επόμενη μέρα. 

Expand  

Μόνο στο σπίτι με ενδιαφέρει να έχω μια αξιοπρεπή ταχύτητα της τάξεως 10-15 mbps όχι ότι οι άλλες δύο είναι καλύτερες. Γενικά μέσα στο σπίτι έχω ένα θέμα. Θα το κάνω το εγχείρημα και ότι κατσει. Ευχαριστώ 

On 16/4/2025 at 6:42 ΜΜ, kostas123464 said:

Μόνο στο σπίτι με ενδιαφέρει να έχω μια αξιοπρεπή ταχύτητα της τάξεως 10-15 mbps όχι ότι οι άλλες δύο είναι καλύτερες. Γενικά μέσα στο σπίτι έχω ένα θέμα. Θα το κάνω το εγχείρημα και ότι κατσει. Ευχαριστώ 

Expand  

Αν οι άλλες δύο δεν είναι καλύτερες δεν έχεις να χάσεις κάτι.. Απλά στη χειρότερη περίπτωση θα χάσεις 100€ αν δεν πιάνει καθόλου. 

On 16/4/2025 at 7:28 ΜΜ, George6633 said:

Αν οι άλλες δύο δεν είναι καλύτερες δεν έχεις να χάσεις κάτι.. Απλά στη χειρότερη περίπτωση θα χάσεις 100€ αν δεν πιάνει καθόλου. 

Expand  

Λογικά ένα 4g h 4g+ θα πιανη. Έστω 5-7 mbps για hotspot καλά είναι για εμένα;

Πες μας περιοχή να δούμε εάν είναι απλά αναβαθμισμένη και σε τι συσκευή θα βάλεις τη σιμ για wifi.

On 16/4/2025 at 7:50 ΜΜ, elkons said:

Πες μας περιοχή να δούμε εάν είναι απλά αναβαθμισμένη και σε τι συσκευή θα βάλεις τη σιμ για wifi.

Expand  

Περιοχή Άλιμος. Δίπλα στα σύνορα με το παλαιό αεροδρόμιο. Συσκευή poco m3 pro 5g

On 16/4/2025 at 8:11 ΜΜ, kostas123464 said:

Περιοχή Άλιμος. Δίπλα στα σύνορα με το παλαιό αεροδρόμιο. Συσκευή poco m3 pro 5g

Expand  

Επειδή έχεις λίγες απαιτήσείς λογικά θα σε καλύψει (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
Όταν με το καλό ξεκινήσεις με την Q γράψε μας εντυπώσεις για τις ταχύτητες που θα πιάνεις στο αντίστοιχο νήμα.

On 16/4/2025 at 8:40 ΜΜ, opmgls said:

Επειδή έχεις λίγες απαιτήσείς λογικά θα σε καλύψει (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
Όταν με το καλό ξεκινήσεις με την Q γράψε μας εντυπώσεις για τις ταχύτητες που θα πιάνεις στο αντίστοιχο νήμα.

Expand  

Οκ ευχαριστώ