VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 12:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:17 μμ 1 hour ago, Konsta_ntina said: Θεωρητικά ναι, μένει να το δω στην πράξη. Κρατάω μία επιφύλαξη μέχρι να μπει το επόμενο μηνιαίο πακέτο. Αν γίνει το ίδιο, σημαίνει ότι είναι οκ και ότι μπορεί να αγοραστεί ακόμη και με μηδενικό υπόλοιπο. Το στοιχεία ζήτησαν στο ονλαιν στοιχηματζίδικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Δευτέρα στις 12:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:35 μμ 17 minutes ago, VIPdriver said: Το στοιχεία ζήτησαν στο ονλαιν στοιχηματζίδικο; Εσύ σίγουρα δεν θα τα δώσεις.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 01:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:23 μμ 46 minutes ago, cu2goup said: Εσύ σίγουρα δεν θα τα δώσεις.. Ποτέ μην λες ποτέ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. Δευτέρα στις 04:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:50 μμ Φωτογραφία ταυτότητας, αποδεικτικό διεύθυνσης και ίσως ζητήσουν (αν και δεν έχω ξανά ακούσει να ζητάνε) φωτογραφία της κάρτας με κάποια νούμερα καλυμμένα (για κατάθεση με κάρτα) ή αποδεικτικό iban (για κατάθεση μέσω τράπεζας). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. Δευτέρα στις 05:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:02 μμ Ελαβα μολις και την αποδειξη αγορας απο white sailing για τα 99€. Μακαρι να παμε και 3η χρονια... 7 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. Δευτέρα στις 05:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:11 μμ 8 minutes ago, r31134 said: Ελαβα μολις και την αποδειξη αγορας απο white sailing για τα 99€. Μακαρι να παμε και 3η χρονια... Μακάρι. Έχει βολέψει πολύ κόσμο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. Δευτέρα στις 05:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:17 μμ Και εμένα με έχουν σώσει. Γιατί μπορεί εγώ να μην έχω θέμα να αλλάζω εταιρεία κάθε 3-6 μήνες για να κυνηγάω τις προσφορές στην καρτοκινητή, αλλά οι γονείς μου θα έμεναν αναγκαστικά σε συμβόλαιο γιατί δεν μπορώ να τους βάζω συνέχεια σε αυτή τη διαδικασία. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. Δευτέρα στις 05:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:41 μμ 20 minutes ago, dasnowy said: Και εμένα με έχουν σώσει. Γιατί μπορεί εγώ να μην έχω θέμα να αλλάζω εταιρεία κάθε 3-6 μήνες για να κυνηγάω τις προσφορές στην καρτοκινητή, αλλά οι γονείς μου θα έμεναν αναγκαστικά σε συμβόλαιο γιατί δεν μπορώ να τους βάζω συνέχεια σε αυτή τη διαδικασία. Και εγώ αυτό κάνω. Να φαντάστης έχω φτιάξει και της μητέρας μου q vip. Αναλογικά με 8 και κάτι € τον μήνα ξενοιάζεις για ίντερνετ και ομιλία. Ενώ άλλοι θέλουνε πολλά περισσότερα κάθε μηνα. Εμείς την βολεψαμε για 2 χρόνια οικονομικά. Μακάρι να γίνει μονιμο το πακέτο αυτο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 06:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:14 μμ 1 hour ago, dasnowy said: Φωτογραφία ταυτότητας, αποδεικτικό διεύθυνσης και ίσως ζητήσουν (αν και δεν έχω ξανά ακούσει να ζητάνε) φωτογραφία της κάρτας με κάποια νούμερα καλυμμένα (για κατάθεση με κάρτα) ή αποδεικτικό iban (για κατάθεση μέσω τράπεζας). Δεν πάνε καλά..... Δείγμα DNA θελουν; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. Δευτέρα στις 07:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:07 μμ (edited) 6 ώρες πριν, VIPdriver said: Το στοιχεία ζήτησαν στο ονλαιν στοιχηματζίδικο; Ναι κάνεις κανονική εγγραφή. Ταυτότητα μόνο. Ούτε σελφι ούτε τίποτα. Και έναν λογαριασμό για την διεύθυνση. Λεφτά έβαλα με PayPal και αυτό θα είναι σε περίπτωση που θα θελήσω να κάνω ανάληψη, που αποκλείεται να με αφήσουν. 2 ώρες πριν, dasnowy said: Φωτογραφία ταυτότητας, αποδεικτικό διεύθυνσης και ίσως ζητήσουν (αν και δεν έχω ξανά ακούσει να ζητάνε) φωτογραφία της κάρτας με κάποια νούμερα καλυμμένα (για κατάθεση με κάρτα) ή αποδεικτικό iban (για κατάθεση μέσω τράπεζας). Δεν ζητάνε κάρτα. Edited Δευτέρα στις 07:10 μμ by Konsta_ntina 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Τρίτη στις 03:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:40 πμ On 26/6/2026 at 9:43 ΜΜ, elkons said: Εγώ δεν έχω θέμα με το Netmonster στο Α15 5G με OneUi 8.5 Τσέκαρε αν έχεις δώσει στην εφαρμογή πρόσβαση σε ολα τα δικαιώματα. Διαφορετικά σβήσε τη και ξανά κατέβασε τη. Θα χαθεί το ιστορικό αλλά αν δεν υπάρχει λύση τι να κάνουμε.. Έφτιαξε τελικά βάζοντας μια κάρτα σιμ της Cosmote βγάζοντας την κανει το ιδιο πραγμα όπως στην φωτογραφία που ειχα στείλει Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. Τρίτη στις 05:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:42 μμ Ενημέρωση. Τα 10€ που ζητούν αρχικά μπορείτε να τα πάρετε πίσω μόνο αν παίξετε στοίχημα πρώτα. Οπότε διαλέξτε κάτι πολύ σίγουρο και παίξτε το. Μετά από 3 στοιχήματα ξεκλείδωσε η δυνατότητα ανάληψης. Τα 10€ επέστρεψαν και άφησα μερικά σεντς. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. Τρίτη στις 05:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:56 μμ 12 minutes ago, Konsta_ntina said: Ενημέρωση. Τα 10€ που ζητούν αρχικά μπορείτε να τα πάρετε πίσω μόνο αν παίξετε στοίχημα πρώτα. Οπότε διαλέξτε κάτι πολύ σίγουρο και παίξτε το. Μετά από 3 στοιχήματα ξεκλείδωσε η δυνατότητα ανάληψης. Τα 10€ επέστρεψαν και άφησα μερικά σεντς. Ντινα Ντινα Κωνσταντίνα τους πηρες και τα σωβρακα οεο.... Μπράβο σου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. Τρίτη στις 06:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:48 μμ 50 minutes ago, kostas123464 said: Ντινα Ντινα Κωνσταντίνα τους πηρες και τα σωβρακα οεο.... Μπράβο σου Επίσης αν κάποιος χάσει και δεν συμπληρώνει 10€ που είναι το ελάχιστο για ανάληψη στο PayPal μπορεί να βάλει 10€ κατάθεση και μετά να τα πάρει όλα μαζί, αφού παίξει κανένα στοίχημα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. Τρίτη στις 09:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:21 μμ Με την αλλαγή του μήνα, ακριβώς στα μεσάνυχτα μου έφαγε τα €2 που μου είχαν πιστώσει για το ενοχλητικό μήνυμα στις κλήσεις. Με ξαναγύρισε στο €0,01 και μάλιστα για αρκετή ώρα δεν είχα ούτε κλήσεις, ούτε δεδομένα. Κάλεσα στο 13700 (βλαβοληπτικό), μου λέει δεν είμαι εγώ υπεύθυνος, καλέστε στο 13800. Μα λέω δεν έχω υπόλοιπο να καλέσω, με συνδέει αυτός εκεί και μου ξαναέβαλαν €2. Μάλιστα συστημικά δεν έβλεπαν καν ότι έχω απεριόριστα δεδομένα/κλήσεις. Τι χάλια είναι αυτά; Κάθε μήνα αυτή η δουλειά θα γίνεται; 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Τρίτη στις 10:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:56 μμ (edited) 1 ώρα πριν, bedazzled said: Με την αλλαγή του μήνα, ακριβώς στα μεσάνυχτα μου έφαγε τα €2 που μου είχαν πιστώσει για το ενοχλητικό μήνυμα στις κλήσεις. Με ξαναγύρισε στο €0,01 και μάλιστα για αρκετή ώρα δεν είχα ούτε κλήσεις, ούτε δεδομένα. Κάλεσα στο 13700 (βλαβοληπτικό), μου λέει δεν είμαι εγώ υπεύθυνος, καλέστε στο 13800. Μα λέω δεν έχω υπόλοιπο να καλέσω, με συνδέει αυτός εκεί και μου ξαναέβαλαν €2. Μάλιστα συστημικά δεν έβλεπαν καν ότι έχω απεριόριστα δεδομένα/κλήσεις. Τι χάλια είναι αυτά; Κάθε μήνα αυτή η δουλειά θα γίνεται; Καλά αυτό ειναι ενοχλητικό μάλλον ριχτους καμία καταγγελία μπας και το φτιάξουν το προβληματικό τους πραγμα Εμένα τι να πω που κλεινανε τα δεδομένα μαζί με VoLTE κάθε τρεις και λίγο Edited Τρίτη στις 11:05 μμ by Dimitris_15 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. Τετάρτη στις 09:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:10 πμ (edited) 11 ώρες πριν, bedazzled said: Τι χάλια είναι αυτά; Κάθε μήνα αυτή η δουλειά θα γίνεται; Θα σου πρότεινα κάθε μέρα που ξυπνάς να κάνεις μία κλήση οπουδήποτε και μόλις αρχίσει το μήνυμα το κλείνεις. Περίπου 5" αφού σε ενοχλεί τόσο πολύ. Και να εύχεσαι να υπάρχει και του χρόνου αυτό το πακέτο. Edited Τετάρτη στις 09:11 πμ by Konsta_ntina 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. Τετάρτη στις 09:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:20 πμ Προσωπικά, πάντα βάζω λίγα λεφτά παραπάνω στην πρώτη ανανέωση για να μπορώ οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί να κάνω κάποια κίνηση εκτός πακέτου χωρίς να κάθομαι να κάνω ανανέωση. Το θέμα άλλο είναι όμως. Γιατί αυτό το "πρόβλημα" δεν υπάρχει και στα υπόλοιπα πακέτα που είναι φτιαγμένα να σε αφήνουν με ελάχιστο υπόλοιπο; Πχ το πιο φτηνό q star θέλει 14 ευρώ και σε αφήνει με 12,72-0,3-1,7-10,7=0,02 υπόλοιπο. Γιατί οι αναφορές αυτού του "προβλήματος" άρχισαν, αν θυμάμαι καλά, όταν άρχισε το qvip. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. Τετάρτη στις 09:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:38 πμ Παιδες το ηχογραφημενο χαμηλου υπολοιπου λετε στην 1η κληση της ημερας; Περασα στο 2ο ετος qvip προχθές, με 0,78€ μεσα και συνεχιζω να μην εχω το ηχητικο. 2 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. Τετάρτη στις 09:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:41 πμ 2 minutes ago, r31134 said: Παιδες το ηχογραφημενο χαμηλου υπολοιπου λετε στην 1η κληση της ημερας; Περασα στο 2ο ετος qvip προχθές, με 0,78€ μεσα και συνεχιζω να μην εχω το ηχητικο. Και εγώ μέχρι τέλος του μήνα αποκτώ το δεύτερο έτος q vip. Μακάρι να πάμε και για 3 έτος ή να γίνει μόνιμο οεο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. Τετάρτη στις 10:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:28 πμ 1 hour ago, dasnowy said: Προσωπικά, πάντα βάζω λίγα λεφτά παραπάνω στην πρώτη ανανέωση για να μπορώ οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί να κάνω κάποια κίνηση εκτός πακέτου χωρίς να κάθομαι να κάνω ανανέωση. Το θέμα άλλο είναι όμως. Γιατί αυτό το "πρόβλημα" δεν υπάρχει και στα υπόλοιπα πακέτα που είναι φτιαγμένα να σε αφήνουν με ελάχιστο υπόλοιπο; Πχ το πιο φτηνό q star θέλει 14 ευρώ και σε αφήνει με 12,72-0,3-1,7-10,7=0,02 υπόλοιπο. Γιατί οι αναφορές αυτού του "προβλήματος" άρχισαν, αν θυμάμαι καλά, όταν άρχισε το qvip. Οι αναφορές αφορούν ελάχιστα άτομα. Οι περισσότεροι έχουν συνηθίσει αυτή την αναφορά, που την θεωρώ χρήσιμη, στην πρώτη κλήση. Ναχαμε να λέγαμε. Το φτηνότερο πακέτο παγκοσμίως και μας χαλάει κάτι ασήμαντο. Θέμα προσωπικό είναι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Τετάρτη στις 11:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:10 πμ 38 minutes ago, Konsta_ntina said: Το φτηνότερο πακέτο παγκοσμίως Διαγαλαξιακά και λίγα λες 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. Τετάρτη στις 12:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:44 μμ (edited) 2 ώρες πριν, spiliot said: Διαγαλαξιακά και λίγα λες Ψάξτο λίγο και αν βρεις οπουδήποτε φτηνότερο πακέτο με απεριόριστα όλα, χάνω ότι στοίχημα θέλεις. Το φτηνότερο στην Ελλάδα, ΕΕ, σε ολόκληρο τον πλανήτη, μέχρι και την Ανδρομέδα. Πιο πέρα δεν το έχω ψάξει. Λοιπόν με λίγη μελέτη σε λογαριασμό της οικογένειας το 10ρικο αυγάτησε και έτοιμο για ανάληψη και κέρδος. Μάλλον θα το αφήσω για να καταλάβω την ψυχολογία του παίκτη. Σε πρώτη φάση φαίνεται εύκολο. Πήρα τα 10€ για να μην κινδυνεύω να τα χάσω και άφησα 30 για το πείραμα. Πολύ γρήγοροι και σωστοί επαγγελματίες. Edited Τετάρτη στις 01:32 μμ by Konsta_ntina 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Τετάρτη στις 01:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:46 μμ (edited) 1 hour ago, Konsta_ntina said: Ψάξτο λίγο και αν βρεις οπουδήποτε φτηνότερο πακέτο με απεριόριστα όλα, χάνω ότι στοίχημα θέλεις. Το φτηνότερο στην Ελλάδα, ΕΕ, σε ολόκληρο τον πλανήτη, μέχρι και την Ανδρομέδα. Πιο πέρα δεν το έχω ψάξει. Λοιπόν με λίγη μελέτη σε λογαριασμό της οικογένειας το 10ρικο αυγάτησε και έτοιμο για ανάληψη και κέρδος. Μάλλον θα το αφήσω για να καταλάβω την ψυχολογία του παίκτη. Σε πρώτη φάση φαίνεται εύκολο. Πήρα τα 10€ για να μην κινδυνεύω να τα χάσω και άφησα 30 για το πείραμα. Πολύ γρήγοροι και σωστοί επαγγελματίες. Εγώ έκανα 10,01€ κατάθεση με κάρτα που έχω για τέτοιες περιπτώσεις. Ήρθαν οι παροχές σε δευτερόλεπτα. Στο καπάκι ζηταω ανάληψη. Σε 5 λεπτά τα 10,01€ γύρισαν στην κάρτα. Δεν έπαιξα καθόλου. Συνολικό κόστος 0 Edited Τετάρτη στις 01:49 μμ by gpapas640 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. Τετάρτη στις 01:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:54 μμ Στο λογαριασμό του δικού μου QVip έχω 0,02 € και δεν έχω βάλει ποτέ χρήματα 2η χρόνια, το μήνυμα στην 1η κλήση δεν ακούγεται πια εδώ και αρκετές μέρες. Είχε ξαναεμφανιστεί στις αρχές Ιουνίου αλλά μετά από μερικές μέρες σταμάτησε. Σε όλες τις συνδέσεις που έχουμε. Το πακέτο είναι σούπερ γιατί παρόλο που καμμια από τις συνδέσεις μας δεν χρειάζεται τα απεριόριστα το γεγονός ότι με 8,25 το μήνα δεν σε νοιάζει τπτ και το κυριότερο ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ για ένα έτος, Vodafone ακούς???? Αποκλείεται να την έβγαζα πιο φθηνα με οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό. Το μόνο αρνητικό (εγώ φταίω βέβαια) ότι το 4G στο σπίτι πιάνει οριακά, κι έχω 4G router (με έπιασε η τσιγγουνια περσι) οπότε αναγκαστικά έχω βαλει Frog (στο router) Άσε που κι ο Cosmote χάλια πιάνει το 4G στο σπίτι... Με τη διαφορά τιμής θα είχα πάρει 5G router... Βλακεία... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts