Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

13 minutes ago, kmpatra said:

Έχει κανένας θέμα με q? Φίλος που έχει μάλιστα το ετήσιο, έχει χάσει το σήμα. Και σε δικό μου που βέβαια εχω καιρο να ανανεωσω, το ιδιο βλέπω. Ο φίλος όταν τον καλούν λέει ότι είναι κλειστό και θα ειδοποιηθεί με μήνυμα.

F2g παίζει κανονικά από ότι φαίνεται.

Σε f2g και συμβόλαιο δεν υπάρχει σήμα αυτή την στιγμή

Edited by AlexM2

• Απαντήσεις 36,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

7 ώρες πριν, AlexM2 said:

Σε f2g και συμβόλαιο δεν υπάρχει σήμα αυτή την στιγμή

Και εγώ παρατηρώ ότι δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις όλοι μου λένε ότι το τηλέφωνο μου ειναι κλειστό ενω δεν είναι και βλέπω 0 μπάρες σήμα 

EDIT επανήλθε και σε εμάς στις 19:08 

Edited by Dimitris_15

Vodafone The only scam company you can trust 

Τώρα που γύρισα σπίτι βλέπω ότι αυτό το ατάιστο q δεν εχει σημα ακόμα. Τώρα βέβαια και στην εξυπηρέτηση να πάρω θα μου πούνε ότι δεν έχετε βάλει κάρτα και άντε βγάλε άκρη...

16 minutes ago, kmpatra said:

Τώρα που γύρισα σπίτι βλέπω ότι αυτό το ατάιστο q δεν εχει σημα ακόμα. Τώρα βέβαια και στην εξυπηρέτηση να πάρω θα μου πούνε ότι δεν έχετε βάλει κάρτα και άντε βγάλε άκρη...

Κάνε μία επανεκκίνηση..

Εκανα, τωρα εχει σημα μονο για επείγουσες κλήσεις .

Όχι. Από οκτώβριο είναι. Αλλά τώρα με τη βλάβη θυμήθηκε να μη δουλέψει?

Edit επανήλθε 

απο της 10.30 το πρωι εχει γενικο blackout.

Απο το chat πριν λιγο:

"Αυτή τη στιγμή υπάρχει γενικό πρόβλημα σε εξέλιξη στην Δ.Ελλαδα και στην Πατρα, το οποίο επηρεάζει το σύνολο των υπηρεσιών σας. Οι τεχνικοί μας εργάζονται ήδη για την αποκατάστασή του. Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έκανα αίτηση στην μαμά μου για το Q VIP 99 φοριτοτητα απο cu έστειλα χθες στο fayefredianaki@outlook.com απο όπου πήρα την προσφορά τα δικαιολογητικά υπεύθυνη δήλωση και ταυτότητα αλλα καμια απαντιση

1 hour ago, eridion25 said:

Έκανα αίτηση στην μαμά μου για το Q VIP 99 φοριτοτητα απο cu έστειλα χθες στο fayefredianaki@outlook.com απο όπου πήρα την προσφορά τα δικαιολογητικά υπεύθυνη δήλωση και ταυτότητα αλλα καμια απαντιση

Πιθανόν να είναι εξωτερικός συνεργάτης. Το email της το βρήκες από facebook;

1 ώρα πριν, opmgls said:

Πιθανόν να είναι εξωτερικός συνεργάτης. Το email της το βρήκες από facebook;

τελικά την πήρα τηλέφωνο και είπε ότι την είδε

3 minutes ago, eridion25 said:

Συγγνώμη το δίνει ακόμα στα 99€; Είναι η νέα ή η παλιά προσφορά με τα απεριόριστα;;

2 minutes ago, cu2goup said:

Συγγνώμη το δίνει ακόμα στα 99€; Είναι η νέα ή η παλιά προσφορά με τα απεριόριστα;;

Αυτοί που το έδιναν και δεν διαφημίζουν πλέον το δίνουν το παλιό και ορθόδοξο των 99€

34 minutes ago, eridion25 said:

Αυτοί που το έδιναν και δεν διαφημίζουν πλέον το δίνουν το παλιό και ορθόδοξο των 99€

Καλή φάση..

Παιδιά εγώ έμαθα ότι η συγκεκριμένη προσφορά υπήρχε χρόνια πριν τη μάθουμε.. και όπως φαίνεται θα συνεχιστεί αθόρυβα..

2 ώρες πριν, eridion25 said:

Τι μαγαζί είναι? Γιατί έχουμε δει να πωλείται και σε ΚΕΠ ιδιωτικό. 

14 ώρες πριν, eridion25 said:

Τα τμήματα πωλήσεων δουλεύουν Δευτ-Παρ συνηθως εως 17:00

12 ώρες πριν, eridion25 said:

Ποιο είναι το τηλέφωνο της Φαίης Φρεδιανάκη; (το email το έχεις ήδη παραθέσει: fayefredianaki@outlook.com)

[Κρατάμε αρχείο σε περίπτωση που αποσυρθούν άλλοι εξωτερικοί συνεργάτες στο μέλλον ώστε να έχουμε επιλογές]

Edited by minus21grams

5 minutes ago, minus21grams said:

Ποιο είναι το τηλέφωνο της Φαίης Φρεδιανάκη; (το email το έχεις ήδη παραθέσει: fayefredianaki@outlook.com)

[Κρατάμε αρχείο σε περίπτωση που αποσυρθούν άλλοι εξωτερικοί συνεργάτες στο μέλλον ώστε να έχουμε επιλογές]

Εαν το ονοματεπώνυμο + email + τηλεφωνο δεν το εχει αναρτησει η ιδια δημοσίως, καλυτερα σε πμ να το μοιραζεστε

Edited by VIPdriver