VIPdriver Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 41 minutes ago, kmpatra said: Γιατί τόση οικονομία στα data αυτή η εταιρεία; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Έγινα και εγω vip καλές ταχυτητες μέχρι τωρα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 24 minutes ago, eridion25 said: Έγινα και εγω vip καλές ταχυτητες μέχρι τωρα Είχες ήδη SIM ή καινούργια έιναι; Το λεω γιατί είναι Q (Roaming) από τις παλιές χωρίς 5G και VoLTE. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 2 minutes ago, elkons said: Είχες ήδη SIM ή καινούργια έιναι; Το λεω γιατί είναι Q (Roaming) από τις παλιές χωρίς 5G και VoLTE. Δύστυχος η παλιά ειναι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 1 minute ago, eridion25 said: Δύστυχος η παλιά ειναι Μπορείς να την αλλάξεις σε κατάστημα, μόνο η ταυτότητα θα χρειαστεί (εφόσον βρίσκεται στο όνομα σου). Σε 2 καταστήματα στη περιοχή μου, στο ενα ζήτησαν 13 ή 15€, στο άλλο δωρεάν αντικατάσταση. (Τελικά τη πέταξα, κατέληξα σε F2G αλλά άλλο το θέμα αυτό). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 21 minutes ago, elkons said: Μπορείς να την αλλάξεις σε κατάστημα, μόνο η ταυτότητα θα χρειαστεί (εφόσον βρίσκεται στο όνομα σου). Σε 2 καταστήματα στη περιοχή μου, στο ενα ζήτησαν 13 ή 15€, στο άλλο δωρεάν αντικατάσταση. (Τελικά τη πέταξα, κατέληξα σε F2G αλλά άλλο το θέμα αυτό). Εγώ που μίλησα στο chat μου είπανε πως δικαιούμαι δωρεάν αντικατάσταση και αν δεν μου το κάνουν, να τους δείξω τη συνομιλίας μας. Μεγάλο πρόβλημα αυτό με τα φραγκοφωνιάρικα καταστήματα ρε γμτ.. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 1 hour ago, cu2goup said: Μεγάλο πρόβλημα αυτό με τα φραγκοφωνιάρικα καταστήματα ρε γμτ.. Χρόνια το συγκεκριμένο, ειδικά αν σε εξυπηρετήσει ο ιδιοκτήτης, δυστυχώς. 1 hour ago, cu2goup said: Εγώ που μίλησα στο chat μου είπανε πως δικαιούμαι δωρεάν αντικατάσταση και αν δεν μου το κάνουν, να τους δείξω τη συνομιλίας μας. Μάλλον θα έχουν πέσει σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις και το αναφέρουν, καλό αυτό. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου (edited) On 27/5/2026 at 6:56 ΜΜ, Nikolas14 said: Για απεριόριστα του είπαν… δεν θυμάμαι κάτι για 300. Ο μπαμπάς το ξεκίνησε, θέλοντας να φύγει από τη Vodafone. Επίσημα από το Γενάρη απεριόριστα δεν υπάρχουν. Όλοι δίνουν το "νέο" Q VIP που δίνει 3TB κουβά που έχουν ημ. λήξης ένα χρόνο μετά την ημέρα της ενεργοποίησης και κάθε μήνα προσθέτουν 50GB επιπλέον. Αν, για κάποιο λόγο, έχεις το παλιό με τα πραγματικά απεριόριστα, δεν έχει κόφτη. Έχω βάλει ένα νούμερο σε 5G ρούτερ για οικιακή χρήση και κάθε μήνα κάνω τουλάχιστον 3TB χρήση με πλήρη ταχύτητα. Ο μόνος τρόπος για να τσεκάρεις τί πρόγραμμα έχεις είναι να κατεβάσεις το Q app, στο παλιό έχει το σύμβολο του απεριορίστου στα data ενώ στο καινούργιο γράφει τα GB προς κατανάλωση με αριθμούς. Edited 30 Μαΐου by ParafronGR 5 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας (τέλη Απριλίου) από την τελευταία ετήσια ανανέωση και διαπίστωσα ότι στην εφαρμογή υπάρχει η δυνατότητα για άλλη μια ανανέωση των €99 (Q VIP Unlimited). Άρα θεωρητικά μπορεί να πάει μέχρι μέσα 2028... αν τυχόν ψήνεται να το δοκιμάσει κανείς. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου 11 ώρες πριν, ParafronGR said: Επίσημα από το Γενάρη απεριόριστα δεν υπάρχουν. Όλοι δίνουν το "νέο" Q VIP που δίνει 3TB κουβά που έχουν ημ. λήξης ένα χρόνο μετά την ημέρα της ενεργοποίησης και κάθε μήνα προσθέτουν 50GB επιπλέον. Αν, για κάποιο λόγο, έχεις το παλιό με τα πραγματικά απεριόριστα, δεν έχει κόφτη. Έχω βάλει ένα νούμερο σε 5G ρούτερ για οικιακή χρήση και κάθε μήνα κάνω τουλάχιστον 3TB χρήση με πλήρη ταχύτητα. Ο μόνος τρόπος για να τσεκάρεις τί πρόγραμμα έχεις είναι να κατεβάσεις το Q app, στο παλιό έχει το σύμβολο του απεριορίστου στα data ενώ στο καινούργιο γράφει τα GB προς κατανάλωση με αριθμούς. Πάντως στην εφαρμογή γράφει απεριόριστα… 3TB πάντως είναι πολύ καλό όριο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου 47 minutes ago, Nikolas14 said: Πάντως στην εφαρμογή γράφει απεριόριστα… 3TB πάντως είναι πολύ καλό όριο. Αυτό της εφαρμογής με τα 99 είναι το περσινό q vip που δίνει όντως απεριόριστα. Οι περισσότεροι συνεργάτες δίνουν το νέο εκτός από έναν που έχει αναφερθεί ότι δίνει το παλιό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου 8 ώρες πριν, spiliot said: Αυτό της εφαρμογής με τα 99 είναι το περσινό q vip που δίνει όντως απεριόριστα. Οι περισσότεροι συνεργάτες δίνουν το νέο εκτός από έναν που έχει αναφερθεί ότι δίνει το παλιό. Η south attica ποιο δίνει; Εγώ από εκεί το πήρα Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου Που να ξέρω ποιο πήρες και πότε! Στις τελευταίες σελίδες κάποιος αναφέρει από που πήρε τα πραγματικά απεριόριστα και σε τι τιμή. Οι άλλοι συνεργάτες απ' όσο γνωρίζουμε δίνουν το νέο ετήσιο που δεν έχει απεριόριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου 1 hour ago, spiliot said: Που να ξέρω ποιο πήρες και πότε! Στις τελευταίες σελίδες κάποιος αναφέρει από που πήρε τα πραγματικά απεριόριστα και σε τι τιμή. Οι άλλοι συνεργάτες απ' όσο γνωρίζουμε δίνουν το νέο ετήσιο που δεν έχει απεριόριστα. Πήρα το τελευταίο τώρα του Μαΐου με απεριόριστα δεδομένα αν και κάτι ανέφεραν για 300Gb. Θα το διευκρινίσω και εγώ Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s93060 Δημ. Δευτέρα στις 05:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:17 πμ Μπορώ να εγγραφώ στο vip με υπάρχων νούμερο στην q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Δευτέρα στις 05:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:28 πμ Μονο αν εχει βγει η συγκεκριμένη στις προσωπικές προσφορές (δωρακι πανω δεξιά) 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s93060 Δημ. Δευτέρα στις 09:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:47 πμ Από freetogo? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Δευτέρα στις 10:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:08 πμ Στο f2g δε διατίθεται αυτή η προσφορά. Μπορείς να το μετατρέψεις σε q σε κατάστημα Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα σου έρθει η προσφορά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 10:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:16 πμ 6 minutes ago, kmpatra said: Στο f2g δε διατίθεται αυτή η προσφορά. Μπορείς να το μετατρέψεις σε q σε κατάστημα Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα σου έρθει η προσφορά Συμφωνώ, σε ένα Q που διαχειρίζομαι και βάζω πακέτο κάθε μήνα τα τελευταία χρόνια, δεν έχει έρθει ποτέ το vip. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Δευτέρα στις 05:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:34 μμ (edited) Καλό μήνα σε ΌΛΟΥΣ... ΤΕΛΙΚΆ είναι επίσημο???🤔🤔🤔🤔🤔 Στο Buy More 2.0 15gb ισχύει ΤΕΛΙΚΆ για Q-Telecom???🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐 Ή έχει μόνο τα 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους???🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐 Edited Δευτέρα στις 06:14 μμ by damianos 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikros_elvetos21 Δημ. Τρίτη στις 12:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:15 μμ Εάν έχεις ενεργοποιημένο πακέτο και μετά τους 2 μήνες από την τελευταία ανανέωση, έχεις κανονικά εξερχόμενες κλήσεις και δεδομένα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 01:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:43 μμ 1 hour ago, mikros_elvetos21 said: Εάν έχεις ενεργοποιημένο πακέτο και μετά τους 2 μήνες από την τελευταία ανανέωση, έχεις κανονικά εξερχόμενες κλήσεις και δεδομένα; Το ενεργοποιημένο πακέτο παρατείνει την ημερομηνία λήξης χρηματικού υπολοίπου μέχρι την ημερομηνία λήξης του πακέτου. Άρα η απάντηση είναι ναι. Μόνο η νοβα το κάνει αυτο και είναι πολύ βολικό. ΥΓ: επίσης κατεβάστε το padu και πάρτε την δωρεάν πίτσα από pizza fan (ακολουθήστε ακριβώς τις οδηγίες της προσφοράς) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 01:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:59 μμ 15 minutes ago, VIPdriver said: ΥΓ: επίσης κατεβάστε το padu και πάρτε την δωρεάν πίτσα από pizza fan (ακολουθήστε ακριβώς τις οδηγίες της προσφοράς) Μόνο μην του δώσεις κάνα link και ψάχνεται ο άνθρωπος γιατί δεν λειτουργεί.. 😉😂😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 02:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:02 μμ 1 minute ago, cu2goup said: Μόνο μην του δώσεις κάνα link και ψάχνεται ο άνθρωπος γιατί δεν λειτουργεί.. 😉😂😂😂 Γι'αυτό έγραψα ακολουθήστε ακριβώς τις οδηγίες της προσφορας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 02:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:15 μμ 12 minutes ago, VIPdriver said: Γι'αυτό έγραψα ακολουθήστε ακριβώς τις οδηγίες της προσφορας Έπρεπε να πουλάω τα link 5€.. 10€ κάνει η πίτσα.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts