nininikos Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Έβαλα κάρτα αλλά σιγά μην περιμένω μέχρι το τέλος του μήνα. Θα το κάνω βατραχακι κι αυτό όπως καμμιά δεκαριά ακόμα που έχω για διάφορες εφαρμογές. Τελευταίο είχε μείνει αυτό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου (edited) On 22/12/2025 at 9:57 ΠΜ, cu2goup said: Καλά μαντάτα για το Qvip.. Από τη διαφήμιση εδώ φαίνεται να υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης για δεύτερο χρόνο!! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Μια ερώτηση αν γνωρίζεις ή για όποιον γνωρίζει. Υπάρχουν διάφορες σελίδες που δίνουν αυτή τη προσφορά, (η εικονιζόμενη, το Qkartokinito.gr, το κέντρο καρτοκινητής κλπ), είναι η ίδια προσφορά (Qvip); Δηλαδή η πιθανή ανανέωση για τον επόμενο χρόνο θα ισχύει σε όλους ή είναι μόνο προσφορά της εικονιζόμενης; Είναι αξιόπιστα όλα τα παραπάνω για όσους τα έχετε αιτηθεί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δηλαδή Edited 7 Ιανουαρίου by jimmis11 1 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 9 minutes ago, jimmis11 said: Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Μια ερώτηση αν γνωρίζεις ή για όποιον γνωρίζει. Υπάρχουν διάφορες σελίδες που δίνουν αυτή τη προσφορά, (η εικονιζόμενη, το Qkartokinito.gr, το κέντρο καρτοκινητής κλπ), είναι η ίδια προσφορά (Qvip); Δηλαδή η πιθανή ανανέωση για τον επόμενο χρόνο θα ισχύει σε όλους ή είναι μόνο προσφορά της εικονιζόμενης; Είναι αξιόπιστα όλα τα παραπάνω για όσους τα έχετε αιτηθεί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δηλαδή Εγώ προσωπικά έχω τρία νούμερα από κέντρο καρτοκινητής. Θεωρώ ότι αν είναι να δώσουν ανανέωση, θα δώσουν όλα. Σίγουρα είναι η ίδια προσφορά από όπου κι αν απευθυνθεί κανείς.. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DITS Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου On 5/1/2026 at 10:53 ΜΜ, spiliot said: Το μήνυμα το έστειλες στην υποστήριξη της nova/q ή στο μεταπωλητή; Ρωτάω για να ξέρουμε ποιος έκανε τη δουλειά αν χρειαστεί στο μέλλον. Στον μεταπωλήτή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Γεια χαρά!!! Έχει ενεργοποιησει κάποιος το πακέτο που έρχεται σαν αποκλειστικη προσφορά 50 g με 3€ για 15 μέρες?? Τα MB χρησιμοποιούνται κανονικά?? Σε δύο νούμερα που το έβαλα δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα MΒ, είναι σαν να μην έχω υπόλοιπο( στην εφαρμογή έχω Κ το 0.01 που χρειάζεται για να δουλέψει το ίντερνετ και MB φαίνονται). Από την εξυπηρέτηση δεν έβγαλα άκρη ούτε αυτοί μπόρεσαν να καταβάλουν τι συμβαίνει και καταλήξαμε να μου δίνουν δώρο ίντερνετ για να μπορέσω να κάνω δουλειά. Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Σε q vip της μητέρας μου με την προσφορά του χρόνου. Σε εμάς του καλό😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Σε ολους (σχεδόν) έρχεται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 1 minute ago, kmpatra said: Σε ολους (σχεδόν) έρχεται. Σε όσους έχουνε q vip? Σε εμένα δεν έχει έρθει ποτέ αν και έχω και εγώ την προσφορά του q vip λίγο περισσότερο καιρό από την μητέρα μου. Πάντως πολύ δυνατή προσφορά. Μπράβο στην q 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Σε όλα σχεδόν τα q , δεν κοιτάει αν είναι vip ή όχι. Αυτό που παίζει ρόλο συνήθως είναι αν έχεις βάλει λεφτά ή όχι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Σε εμενα ηρθε αυτη η προσφορα. Εχω qvip. Βεβαια οτι δινει ειναι για εντος Ελλαδος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) Ένα προβληματάκι τελικά με την 3ευρη προσφορά με τα 50γβ για 15μερες. Τρώει πρώτα από το "κανονικο" πακέτο 600 ΜΒ και αφού τελειώσει τότε ξεκινά από τα 50, παρότι τα 50 λήγουν νωρίτερα. Οπότε προσοχή γιατί θα μείνετε χωρίς δεδομένα μετά την λήξη τους και μάλλον θα σας μπει το χαράτσι 2€/1gb πριν το αντιληφθείτε. Edited 11 Ιανουαρίου by Konsta_ntina 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Δεν σου άνοιξε το log n win? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Στην q? Δεν υπάρχει log n win εκεί. Και f2g να είναι δεν νομιζω να ανοίξει, θέλει προφανώς ελάχιστο 13. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Το βρηκα σε ενα άλλο φορουμ. Το εχει πάρει κάποιος απο εκει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Δεν είναι απο το ίδιο το οποίο ξεκίνησε το q vip? Εκτός αν μοιάζουν τα νούμερα επικοινωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου (edited) 8 minutes ago, kmpatra said: Δεν είναι απο το ίδιο το οποίο ξεκίνησε το q vip? Εκτός αν μοιάζουν τα νούμερα επικοινωνίας. Δεν θυμαμαι καθολου το νουμερο. Παντως το email πρωτη φορά το βλεπω. Edited 12 Ιανουαρίου by VIPdriver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Το ιδιο ειναι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου (edited) Ερώτηση προς όσους πήραν το ετήσιο πακέτο. Μου ενεργοποίησαν σήμερα το πακέτο και όταν μπαίνω στην εφαρμογή βλέπω πως οι παροχές (λεπτά ομιλίας, data και SMS) έχουν ημερομηνία λήξης 1 μήνα μετά και το χρηματικό υπόλοιπο των 0,12€, 2 μήνες μετά. Ερώτηση κρίσεως, είναι φυσιολογικό αυτό, κάθε μήνα και δίμηνο οι ημερομηνίες θα ανανεώνονται αυτόματα μέχρι την συμπλήρωση του ενός χρόνου; Edited 12 Ιανουαρίου by jimmis11 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Το βρηκα σε ενα άλλο φορουμ. Το εχει πάρει κάποιος απο εκει; Τελειο 1 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, jimmis11 said: Ερώτηση προς όσους πήραν το ετήσιο πακέτο. Μου ενεργοποίησαν σήμερα το πακέτο και όταν μπαίνω στην εφαρμογή βλέπω πως οι παροχές (λεπτά ομιλίας, data και SMS) έχουν ημερομηνία λήξης 1 μήνα μετά και το χρηματικό υπόλοιπο των 0,12€, 2 μήνες μετά. Ερώτηση κρίσεως, είναι φυσιολογικό αυτό, κάθε μήνα και δίμηνο οι ημερομηνίες θα ανανεώνονται αυτόματα μέχρι την συμπλήρωση του ενός χρόνου; Όπως βλέπεις τις ημερομηνίες θα ανανεώνονται κάθε μήνα και θα πηγαίνουν +1 μήνα. Ως το τέλος του δωδεκάμηνου. 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Το βρηκα σε ενα άλλο φορουμ. Το εχει πάρει κάποιος απο εκει; Τι εννοείς; Αυτό είναι το αρχικό νούμερο από όπου μπορούσες να πάρεις την προσφορά. Οι περισσότεροι από εκεί το έχουμε πάρει. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Να ρωτησω πως εσείς παίρνετε την προσφορά με 600 λεπτά και 600 μβ Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 19 minutes ago, Dimitris_15 said: Να ρωτησω πως εσείς παίρνετε την προσφορά με 600 λεπτά και 600 μβ Αφήνουμε "ατάιστο" το νούμερο και ελπιζουμε στο 9μηνο-12μηνο "πείνας" να μας το δωσει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Κλείνω τους 6 σε λίγες μέρες. Όσο ζω ελπίζω ... 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Νηστεία διαρκείας 😄 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Αγαπητέ συνδρομητή, Το ετήσιο πακέτο Q Vip με 99€ που παρέχει απεριόριστη ομιλία, απεριόριστο Internet και 300 sms για 12 μήνες λήγει αύριο Σάββατο 24/01, 18:00. Στείλε μας τα δικαιολογητικά σου πριν τη λήξη της προσφοράς και πρόλαβε το πακέτο! Από Δευτέρα 26/01 το Q Vip παραμένει ετήσιο στα 120€ και οι νέες παροχές θα είναι: Απεριόριστη ομιλία 50GB Ιντερνετ 300 SMS Το πακέτο ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα για 12 μήνες! Η προσφορά ισχύει τόσο για νέους αριθμούς όσο και για φορητότητα από Cosmote ή Vodafone. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109995100 (αστική χρέωση) 6 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. ----------------------------------------------- Cat Festival 2026 25-26 Απριλίου 2026 Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts