Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα κάρτα αλλά σιγά μην περιμένω μέχρι το τέλος του μήνα. Θα το κάνω βατραχακι κι αυτό όπως καμμιά δεκαριά ακόμα που έχω για διάφορες εφαρμογές. Τελευταίο είχε μείνει αυτό. 

• Απαντήσεις 36,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

On 22/12/2025 at 9:57 ΠΜ, cu2goup said:

Καλά μαντάτα για το Qvip..

Από τη διαφήμιση εδώ φαίνεται να υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης για δεύτερο χρόνο!!

FB_IMG_1766390203235.jpg

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Μια ερώτηση αν γνωρίζεις ή για όποιον γνωρίζει.

Υπάρχουν διάφορες σελίδες που δίνουν αυτή τη προσφορά, (η εικονιζόμενη, το Qkartokinito.gr, το κέντρο καρτοκινητής κλπ),  είναι η ίδια προσφορά (Qvip);

Δηλαδή η πιθανή ανανέωση για τον επόμενο χρόνο θα ισχύει σε όλους ή είναι μόνο προσφορά της εικονιζόμενης;

Είναι αξιόπιστα όλα τα παραπάνω για όσους τα έχετε αιτηθεί;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δηλαδή 

Edited by jimmis11
Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

9 minutes ago, jimmis11 said:

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Μια ερώτηση αν γνωρίζεις ή για όποιον γνωρίζει.

Υπάρχουν διάφορες σελίδες που δίνουν αυτή τη προσφορά, (η εικονιζόμενη, το Qkartokinito.gr, το κέντρο καρτοκινητής κλπ),  είναι η ίδια προσφορά (Qvip);

Δηλαδή η πιθανή ανανέωση για τον επόμενο χρόνο θα ισχύει σε όλους ή είναι μόνο προσφορά της εικονιζόμενης;

Είναι αξιόπιστα όλα τα παραπάνω για όσους τα έχετε αιτηθεί;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δηλαδή 

Εγώ προσωπικά έχω τρία νούμερα από κέντρο καρτοκινητής. Θεωρώ ότι αν είναι να δώσουν ανανέωση, θα δώσουν όλα. Σίγουρα είναι η ίδια προσφορά από όπου κι αν απευθυνθεί κανείς..

On 5/1/2026 at 10:53 ΜΜ, spiliot said:

Το μήνυμα το έστειλες στην υποστήριξη της nova/q ή στο μεταπωλητή; Ρωτάω για να ξέρουμε ποιος έκανε τη δουλειά αν χρειαστεί στο μέλλον.

Στον μεταπωλήτή

Γεια χαρά!!!

Έχει ενεργοποιησει κάποιος το πακέτο που έρχεται σαν αποκλειστικη προσφορά 50 g με 3€ για 15 μέρες?? Τα MB χρησιμοποιούνται κανονικά?? Σε δύο νούμερα που το έβαλα δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα MΒ, είναι σαν να μην έχω υπόλοιπο( στην εφαρμογή έχω Κ το 0.01 που χρειάζεται για να δουλέψει το ίντερνετ και MB φαίνονται). Από την εξυπηρέτηση δεν έβγαλα άκρη ούτε αυτοί μπόρεσαν να καταβάλουν τι συμβαίνει και καταλήξαμε να μου δίνουν δώρο ίντερνετ για να μπορέσω να κάνω δουλειά.

One Plus 6

1 minute ago, kmpatra said:

Σε ολους (σχεδόν) έρχεται. 

Σε όσους έχουνε q vip? Σε εμένα δεν έχει έρθει ποτέ αν και έχω και εγώ την προσφορά του q vip λίγο περισσότερο καιρό από την μητέρα μου. Πάντως πολύ δυνατή προσφορά. Μπράβο στην q

Σε όλα σχεδόν τα q , δεν κοιτάει αν είναι vip ή όχι. Αυτό που παίζει ρόλο συνήθως είναι αν έχεις βάλει λεφτά ή όχι.

Σε εμενα ηρθε αυτη η προσφορα. Εχω qvip. 

Βεβαια οτι δινει ειναι για εντος Ελλαδος

Ένα προβληματάκι τελικά με την 3ευρη προσφορά με τα 50γβ για 15μερες. Τρώει πρώτα από το "κανονικο" πακέτο 600 ΜΒ και αφού τελειώσει τότε ξεκινά από τα 50, παρότι τα 50 λήγουν νωρίτερα. Οπότε προσοχή γιατί θα μείνετε χωρίς δεδομένα μετά την λήξη τους και μάλλον θα σας μπει το χαράτσι 2€/1gb πριν το αντιληφθείτε.

Edited by Konsta_ntina

Στην q? Δεν υπάρχει log n win εκεί. Και f2g να είναι δεν νομιζω να ανοίξει, θέλει προφανώς ελάχιστο 13.

Δεν είναι απο το ίδιο το οποίο ξεκίνησε το q vip? Εκτός αν μοιάζουν τα νούμερα επικοινωνίας.

8 minutes ago, kmpatra said:

Δεν είναι απο το ίδιο το οποίο ξεκίνησε το q vip? Εκτός αν μοιάζουν τα νούμερα επικοινωνίας.

Δεν θυμαμαι καθολου το νουμερο. Παντως το email πρωτη φορά το βλεπω.

Edited by VIPdriver

Ερώτηση προς όσους πήραν το ετήσιο πακέτο.

Μου ενεργοποίησαν σήμερα το πακέτο και όταν μπαίνω στην εφαρμογή βλέπω πως οι παροχές (λεπτά ομιλίας, data και SMS) έχουν ημερομηνία λήξης 1 μήνα μετά και το χρηματικό υπόλοιπο των 0,12€, 2 μήνες μετά.

Ερώτηση κρίσεως, είναι φυσιολογικό αυτό, κάθε μήνα και δίμηνο οι ημερομηνίες θα ανανεώνονται αυτόματα μέχρι την συμπλήρωση του ενός χρόνου;  

Edited by jimmis11
Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

4 ώρες πριν, VIPdriver said:

Το βρηκα σε ενα άλλο φορουμ. Το εχει πάρει κάποιος απο εκει;

VmTGtoXfwNMm.thumb.png.ab6bc17383d11443d2f39efaf7b4200b.png

Τελειο

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

2 ώρες πριν, jimmis11 said:

Ερώτηση προς όσους πήραν το ετήσιο πακέτο.

Μου ενεργοποίησαν σήμερα το πακέτο και όταν μπαίνω στην εφαρμογή βλέπω πως οι παροχές (λεπτά ομιλίας, data και SMS) έχουν ημερομηνία λήξης 1 μήνα μετά και το χρηματικό υπόλοιπο των 0,12€, 2 μήνες μετά.

Ερώτηση κρίσεως, είναι φυσιολογικό αυτό, κάθε μήνα και δίμηνο οι ημερομηνίες θα ανανεώνονται αυτόματα μέχρι την συμπλήρωση του ενός χρόνου;  

Όπως βλέπεις τις ημερομηνίες θα ανανεώνονται κάθε μήνα και θα πηγαίνουν +1 μήνα. Ως το τέλος του δωδεκάμηνου.

5 ώρες πριν, VIPdriver said:

Το βρηκα σε ενα άλλο φορουμ. Το εχει πάρει κάποιος απο εκει;

VmTGtoXfwNMm.thumb.png.ab6bc17383d11443d2f39efaf7b4200b.png

Τι εννοείς; Αυτό είναι το αρχικό νούμερο από όπου μπορούσες να πάρεις την προσφορά. Οι περισσότεροι από εκεί το έχουμε πάρει.

Να ρωτησω πως εσείς παίρνετε την προσφορά με 600 λεπτά και 600 μβ

Vodafone The only scam company you can trust 

19 minutes ago, Dimitris_15 said:

Να ρωτησω πως εσείς παίρνετε την προσφορά με 600 λεπτά και 600 μβ

Αφήνουμε "ατάιστο" το νούμερο και ελπιζουμε στο 9μηνο-12μηνο "πείνας" να μας το δωσει.

Αγαπητέ συνδρομητή,

Το ετήσιο πακέτο Q Vip με 99€ που παρέχει απεριόριστη ομιλία, απεριόριστο Internet και 300 sms για 12 μήνες λήγει αύριο Σάββατο 24/01, 18:00.
Στείλε μας τα δικαιολογητικά σου πριν τη λήξη της προσφοράς και πρόλαβε το πακέτο!

Από Δευτέρα 26/01 το Q Vip παραμένει ετήσιο στα 120€ και οι νέες παροχές θα είναι:

Απεριόριστη ομιλία
    50GB  Ιντερνετ 
    300 SMS 

Το πακέτο ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα για 12 μήνες!
Η προσφορά ισχύει τόσο για νέους αριθμούς όσο και για φορητότητα από Cosmote ή Vodafone. 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109995100 (αστική χρέωση)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

-----------------------------------------------

Cat Festival 2026
25-26 Απριλίου 2026
Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι