AnDas Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 Να ρωτήσω κάτι αν έχει κάποιος από εσάς Q και μένει μόνιμα ή για μεγάλο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό, μπορεί να μου πει αν η nova τσεκάρει το χρονικό διάστημα που βρίσκεται ο αριθμός εκτός ελλάδας, οπότε και μπαίνει περιορισμός στο roaming; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 (edited) 4 ώρες πριν, AnDas said: Να ρωτήσω κάτι αν έχει κάποιος από εσάς Q και μένει μόνιμα ή για μεγάλο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό, μπορεί να μου πει αν η nova τσεκάρει το χρονικό διάστημα που βρίσκεται ο αριθμός εκτός ελλάδας, οπότε και μπαίνει περιορισμός στο roaming; Ωραία ερώτηση.. έχω κι εγώ τον αδερφό μου στο εξωτερικό μόνιμα και πρόσφατα έκανε το ελληνικό του νούμερο free2go. Καλά θα ήταν να ξέρουμε τι γίνεται από πλευράς Nova σε αυτή την περίπτωση. Κοιτάξτε σχόλιο του "κέντρο καρτοκινητής" που δείχνει είτε την κουτοπονηριά, είτε την ασχετοσύνη τους.. Edited November 13, 2025 by cu2goup 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 1 ώρα πριν, cu2goup said: Κοιτάξτε σχόλιο του "κέντρο καρτοκινητής" που δείχνει είτε την κουτοπονηριά, είτε την ασχετοσύνη τους.. Πόσο μπορεί να είναι ο συντάκτης και να μη ξέρει την Telestet.. Και εγώ παιδί ήμουν όσο υπήρχε αλλά όλοι τη ξέρουμε, μια αναζήτηση στη Google είναι 😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, elkons said: Πόσο μπορεί να είναι ο συντάκτης και να μη ξέρει την Telestet.. Και εγώ παιδί ήμουν όσο υπήρχε αλλά όλοι τη ξέρουμε, μια αναζήτηση στη Google είναι 😂 Ο συντάκτης δεν ξέρει πολλά.. πρώτα απ' όλα να διαβάζει τις πληροφορίες του speedtest. Είδε τον server της Cosmote και σου λέει η telestet είναι της Cosmote. Επίσης δεν ξέρει πώς η Cosmote επ ουδενί δεν θα είχε τέτοιο χάλια αποτέλεσμα σε speedtest 😂😂😂😂 Τεσπα.. ας μην απαντούσε.. εκθέτει την εταιρεία του. Edited November 13, 2025 by cu2goup 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 Telekomostet™ 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 3 ώρες πριν, cu2goup said: Επίσης δεν ξέρει πώς η Cosmote επ ουδενί δεν θα είχε τέτοιο χάλια αποτέλεσμα σε speedtest 😂😂😂😂 Τώρα το σκρινσοτ αυτό είναι λίγο περίεργο. Άσε που γράφει reels του Facebook πάνω αριστερά και είναι σκρινσοτ ενός άλλου σκρινσοτ και μετά μοντάζ για να ανέβει στο φβ. Επομένως, για να κάνω την δικηγόρο του διαβόλου και βλέποντας και το όνομα, βλέπω κάτι μη λογικό. Αν δείτε τα εικονίδια πάνω δεξιά φαίνονται 2 διαφορετικά τηλέφωνα. Δεν λέω ότι η Νόβα είναι άψογη αλλά με fake video δεν αποδεικνύεται τίποτα. Μπορώ να φτιάξω πολλά παρόμοια βίντεο για όλες τις εταιρείες. Βλέπω ότι τον δρόμο του BBC τον ακολουθούν όλοι.😀 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 13 minutes ago, Konsta_ntina said: Βλέπω ότι τον δρόμο του BBC τον ακολουθούν όλοι.😀 δυστυχως εχεις δικαιο 😞 ολα πρεπει να αντιμετωπιζονται με ερωτηματικο 1 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 18 minutes ago, Konsta_ntina said: Τώρα το σκρινσοτ αυτό είναι λίγο περίεργο. Άσε που γράφει reels του Facebook πάνω αριστερά και είναι σκρινσοτ ενός άλλου σκρινσοτ και μετά μοντάζ για να ανέβει στο φβ. Επομένως, για να κάνω την δικηγόρο του διαβόλου και βλέποντας και το όνομα, βλέπω κάτι μη λογικό. Αν δείτε τα εικονίδια πάνω δεξιά φαίνονται 2 διαφορετικά τηλέφωνα. Δεν λέω ότι η Νόβα είναι άψογη αλλά με fake video δεν αποδεικνύεται τίποτα. Μπορώ να φτιάξω πολλά παρόμοια βίντεο για όλες τις εταιρείες. Βλέπω ότι τον δρόμο του BBC τον ακολουθούν όλοι.😀 https://www.facebook.com/share/v/1ZdegZD3CY/ Πήγαινε στα πιο πρόσφατα σχόλια και θα δεις.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, cu2goup said: https://www.facebook.com/share/v/1ZdegZD3CY/ Πήγαινε στα πιο πρόσφατα σχόλια και θα δεις.. Κρίνω τις φωτογραφίες που ανέβασες και λέω κάποια πράγματα. Αυτά που βλέπω. Τώρα τι νόημα έχει να ψάξω? Αφού τα έχουν ανεβάσει στο φβ σημαίνει ότι είναι πραγματικά? Μην τσιμπάτε σε τέτοιες μπούρδες. Αν είσαι ευχαριστημένος όλα καλά, αν όχι αλλάζεις εταιρεία. Τι νόημα έχει να αναπαράγεις τέτοια? Κερδίζεις κάτι ή θα μας σώσεις από την καταστροφή? Άσε που στο λινκ δεν είδα τίποτα και ούτε βρήκα κάτι στο όνομα. Ίσως κάποιος άλλος να βρήκε. Edited November 13, 2025 by Konsta_ntina 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 4 ώρες πριν, elkons said: Πόσο μπορεί να είναι ο συντάκτης και να μη ξέρει την Telestet.. Και εγώ παιδί ήμουν όσο υπήρχε αλλά όλοι τη ξέρουμε Εδώ κάποιοι μέχρι τον ΑριστοTeles θυμούνται... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Τώρα το σκρινσοτ αυτό είναι λίγο περίεργο. Άσε που γράφει reels του Facebook πάνω αριστερά και είναι σκρινσοτ ενός άλλου σκρινσοτ και μετά μοντάζ για να ανέβει στο φβ. Επομένως, για να κάνω την δικηγόρο του διαβόλου και βλέποντας και το όνομα, βλέπω κάτι μη λογικό. Αν δείτε τα εικονίδια πάνω δεξιά φαίνονται 2 διαφορετικά τηλέφωνα. Δεν λέω ότι η Νόβα είναι άψογη αλλά με fake video δεν αποδεικνύεται τίποτα. Μπορώ να φτιάξω πολλά παρόμοια βίντεο για όλες τις εταιρείες. Βλέπω ότι τον δρόμο του BBC τον ακολουθούν όλοι.😀 Εμ είναι η διαφήμιση του κέντρου καρτοκινητής στα Reels. Και στο Instagram υπάρχει. Δεν υπάρχει το προφίλ είναι διαφημιστική σελίδα. Edited November 13, 2025 by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 Θελω Βlack Friday απο 99 σε 69 € 😇 2 2 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 2 ώρες πριν, elkons said: Εμ είναι η διαφήμιση του κέντρου καρτοκινητής στα Reels. Και στο Instagram υπάρχει. Δεν υπάρχει το προφίλ είναι διαφημιστική σελίδα. Φυσικά υπάρχει προφίλ και απαντάνε και σε ερωτήσεις πχ Έχουν πει ότι η προσφορά θα είναι και του χρόνου και θα μας καλέσουν λίγο πριν λήξει η προσφορά να την ανανεώσουμε και εγώ το είχα δει αυτό που είχε γράψει περί telestet αλλά εμένα δεν με επηρεάζει σε κάτι για να το σχολιάσω 3 πακέτα πήρα… μπορεί να είναι κανένας νέος υπάλληλος σε ηλικία που διαχειρίζεται το προφίλ της σελίδας και να μην το ξέρε σιγά τα ωα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 2 ώρες πριν, elkons said: Εμ είναι η διαφήμιση του κέντρου καρτοκινητής στα Reels. Και στο Instagram υπάρχει. Δεν υπάρχει το προφίλ είναι διαφημιστική σελίδα. Είδα ένα σκρινσοτ του σκρινσοτ μαϊμού και το ανέφερα. Το που βασίζεται το μοντάζ αδιαφορώ. Νοιώθω ότι υποτιμάται η νοημοσύνη μου με τέτοια. Τόσο απλά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 (edited) 3 minutes ago, Konsta_ntina said: Είδα ένα σκρινσοτ του σκρινσοτ μαϊμού και το ανέφερα. Το που βασίζεται το μοντάζ αδιαφορώ. Νοιώθω ότι υποτιμάται η νοημοσύνη μου με τέτοια. Τόσο απλά. Α, ρε Δημητρούλα με τα ωραία σου.. Ξεχειλίζεις νοημοσύνη.. Edited November 13, 2025 by cu2goup 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 2 ώρες πριν, HEO said: Θελω Βlack Friday απο 99 σε 69 € 😇 Τέτοια μόνο στον Γερμανό. Κάπου είδα διαφήμιση του για μπλακ φραιντει και με έπιασε νευρικό γέλιο! Λοιπόν, Πλαίσιο και Κωτσοβολος εχουν στα σαιτς τους αντίστροφη μέτρηση για απόψε στις 8μμ. Και ρωτάω εγώ: Στις 7:59μμ θα αλλάξουν τις τιμές στα καταστήματα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 (edited) 46 minutes ago, ANAGNPANA said: και εγώ το είχα δει αυτό που είχε γράψει περί telestet αλλά εμένα δεν με επηρεάζει σε κάτι για να το σχολιάσω 3 πακέτα πήρα… μπορεί να είναι κανένας νέος υπάλληλος σε ηλικία που διαχειρίζεται το προφίλ της σελίδας και να μην το ξέρε σιγά τα ωα Κι εγώ έχω δύο qvip χωρίς κανένα πρόβλημα.. αλλά όχι και να μην σχολιάζουμε κιόλας τις μ@λακίες που γράφουνε.. (δεν υπονοώ κάτι για εσένα προσωπικά) Και έχουμε και τη Δημητρούλα να ενοχλείται ... Άμα ήταν κάνα speedtest με gigabit άχνα δεν θα έβγαζε.. τώρα όλα γίναν μονταζ.. Λυσάτε όσο θέλετε.. εμείς θα σχολιάζουμε τα κακώς κείμενα όλων των εταιριών.. Ιδού.. https://www.facebook.com/share/1Fe7pD8X7h/ Edited November 13, 2025 by cu2goup 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 Όταν επανεμφανίζεται ο τζίμης μετά από ένα ακόμα ban (πόσα πάνε, 5; 10; έχουμε χάσει τη μπάλα) 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 On 12/11/2025 at 2:09 ΜΜ, r31134 said: Αυτες τις ημερες εκανα αιτηση για το κινητο της μητερας μου στο QVip. Παρασκευη βραδακι εστειλα μεσω email τα δικαιολογητικα και τα στοιχεια, Δευτερα εφυγαν απο Πατρα με ACS ο φακελος με τα εγγραφα και την sim, σημερα Τεταρτη παραλαβαμε (Θεσσαλονικη) και επιτοπου εστειλα τα χρηματα και στη συνεχεια το αποδεικτικο καταθεσης μαζι με εξτρα φωτογραφιες, τα υπογεγραμμενα εγγραφα της αιτησης-υπευθυνης δηλωσης και της sim στο email που αναγραφεται στην επιστολη.Τους ζητησα τηλεφωνικα αν μπορει να επισπευθει η διαδικασία φορητότητας απο Vodafone μεχρι να επιστραφουν σε αυτους τα εγγραφα απο την ACS ακομη 1-2 ημερες δηλαδη (υποχρεωτικο ειναι μονο το καταθετηριο). Αφου μου επιβεβαιωσαν οτι τα ειδαν στο email και στο λογαριασμο τους, μου ειπαν οτι κατα πασα πιθανοτητα αύριο θα ολοκληρωθει η διαδικασια. Αν οντως γινει και αυτο, τοτε ενα μεγαλο respect. Θα σας ενημερωσω αυριο για τα περαιτέρω. Επανερχομαι. Ολα τακτοποιηθηκαν πριν καμια ωρα, εκανα και ενεργοποιηση volte και διορθωση υπολοιπου για το ηχητικο μεσω chat στην εφαρμογη πιο γρηγορα και τις βραδινες μου συνομιλιες. Αψογοι. Σχετικα με το προφιλ στο fb της σελιδας, ειναι σιγουρο οτι απαντανε απο τη nova ή της εταιρειας κεντρο καρτοκινητης; 5 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 2 minutes ago, r31134 said: Σχετικα με το προφιλ στο fb της σελιδας, ειναι σιγουρο οτι απαντανε απο τη nova ή της εταιρειας κεντρο καρτοκινητης; Από τη Nova δύσκολα.. κάποιος από το κέντρο καρτοκινητής είναι.. και μάλιστα κάτι αρνητικά σχόλια τέτοιου τύπου φροντίζουν και τα σβήνουν, αλλά νόμισαν πως είναι της Cosmote το speedtest και χάρηκαν.. 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 5 minutes ago, r31134 said: Σχετικα με το προφιλ στο fb της σελιδας, ειναι σιγουρο οτι απαντανε απο τη nova ή της εταιρειας κεντρο καρτοκινητης; εταιρειας κεντρο καρτοκινητης και ασχετος υπαλληλος ή πιτσιρικος που δεν ξερει..... 4 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 (edited) 3 minutes ago, cu2goup said: Από τη Nova δύσκολα.. κάποιος από το κέντρο καρτοκινητής είναι.. και μάλιστα κάτι αρνητικά σχόλια τέτοιου τύπου φροντίζουν και τα σβήνουν, αλλά νόμισαν πως είναι της Cosmote το speedtest και χάρηκαν.. Και εγω αυτό συμπεραίνω οπως και εκεινο που ειχες γραψει να κανουν κληση χωρίς να επαρκει το υπολοιπο στο 13800. Πραγμα που λυνεται πανευκολα μεσω τσατ. Απλα αυτες οι απαντησεις κανουν κακο εκτος την ιδια εταιρεια και στην nova γιατι πιθανοτατα ο μεσος χρηστης εκει περα δεν τα διαχωριζει. Ας προσεχαν η εστω να τους ενημερωσουν να δινουν σωστες απαντησεις. Edited November 13, 2025 by r31134 4 1 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 3 minutes ago, r31134 said: Και εγω αυτό συμπεραίνω οπως και εκεινο που ειχες γραψει να κανουν κληση χωρίς να επαρκει το υπολοιπο στο 13800. Πραγμα που λυνεται πανευκολα μεσω τσατ. Απλα αυτες οι απαντησεις κανουν κακο εκτος την ιδια εταιρεια και στην nova γιατι πιθανοτατα ο μεσος χρηστης εκει περα δεν τα διαχωριζει. Ας προσεχαν η εστω να τους ενημερωσουν να δινουν σωστες απαντησεις. Ακριβώς.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 Τι ακριβώς τακτοποίηση εκαναν απο το τσατ? Πίστωση ανω του 1€? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 (edited) 5 minutes ago, kmpatra said: Τι ακριβώς τακτοποίηση εκαναν απο το τσατ? Πίστωση ανω του 1€? Ναι. Ζητησα διορθωση υπολοιπου για να μην ακουγεται το ηχητικο χαμηλου υπολοιπου και απο 0,13€ το εκαναν 1,62€. Edited November 13, 2025 by r31134 3 2 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts