cu2goup Δημ. Τετάρτη στις 10:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:22 πμ On 26/3/2025 at 9:26 ΠΜ, George6633 said: Έχεις κάποια ενημέρωση;Μίλησα και γω χθες και προχώρησα σε παραγγελία. Expand Ήρθε! Απλώς θα περιμένω λιγάκι να τελειώσει ένα άλλο unlimited και θα το κάνω στο καπάκι. Είναι κανονικά ενεργοποιημένο το νούμερο απλώς με το που στείλω τα γκαφρά θα ενεργοποιήσουν το ετήσιο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τετάρτη στις 10:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:53 πμ On 26/3/2025 at 10:22 ΠΜ, cu2goup said: Ήρθε! Απλώς θα περιμένω λιγάκι να τελειώσει ένα άλλο unlimited και θα το κάνω στο καπάκι. Είναι κανονικά ενεργοποιημένο το νούμερο απλώς με το που στείλω τα γκαφρά θα ενεργοποιήσουν το ετήσιο. Expand Λέει κάπου για την προσφορά ή είναι απλό νούμερο και μόλις στείλεις τα χρήματα θα κάνουν το ετήσιο;Εγώ χθες που ρώτησα μέχρι πότε είναι η προσφορά μου είπαν σίγουρα μέχρι τέλος Μαρτίου με πιθανότητα συνέχισης και τον Απρίλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Τετάρτη στις 11:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:36 πμ Αυτά τα νέα νούμερα που σας έστειλαν είναι με πρόθεμα 699 ? Δίνουν νούμερα με τέτοιο πρόθεμα ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 11:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:39 πμ 3 Q που είχα πάντα 699 μου έστελναν ήταν παλιά της Q αλλά το πήρε η Nova. 2 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τετάρτη στις 12:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:26 μμ On 26/3/2025 at 11:36 ΠΜ, kmpatra said: Αυτά τα νέα νούμερα που σας έστειλαν είναι με πρόθεμα 699 ? Δίνουν νούμερα με τέτοιο πρόθεμα ακόμα? Expand Ναι και γω που ρώτησα από περιέργεια μου είπαν 699 είναι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τετάρτη στις 01:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:28 μμ On 26/3/2025 at 10:53 ΠΜ, George6633 said: Λέει κάπου για την προσφορά ή είναι απλό νούμερο και μόλις στείλεις τα χρήματα θα κάνουν το ετήσιο;Εγώ χθες που ρώτησα μέχρι πότε είναι η προσφορά μου είπαν σίγουρα μέχρι τέλος Μαρτίου με πιθανότητα συνέχισης και τον Απρίλιο. Expand Όχι είναι ένα απλό νούμερο στο φακελάκι του δεν αναφέρει τίποτα για προσφορά. Απλώς αυτοί σε δεύτερο χρόνο θα σου φορτώσουν το ετήσιο. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. Πέμπτη στις 09:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:05 μμ Λέτε αν έχεις απαλαγή φόρου κινητής να πέφτει η τιμή πιο κάτω από τα 99€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Παρασκευή στις 08:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:33 πμ Για 30 μέρες... 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. Παρασκευή στις 06:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:01 μμ Μολις γυρισα απο 2 καταστηματα νοβα και επισης εκανα ερωτηση και στο τσατ ολοι μου ειπαν οτι για νεους πελατες free2go/Q η ελαχιστη ανανεωση ειναι πλεον 13 ευρω και οχι 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 06:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:06 μμ On 28/3/2025 at 6:01 ΜΜ, kostassl45i said: Μολις γυρισα απο 2 καταστηματα νοβα και επισης εκανα ερωτηση και στο τσατ ολοι μου ειπαν οτι για νεους πελατες free2go/Q η ελαχιστη ανανεωση ειναι πλεον 13 ευρω και οχι 8. Expand Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ή το αποφάσισαν οι γελαδάριδες μεταξύ τους; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 06:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:06 μμ Με Countdown η Q<< ξεκλειδώνει>> την 8€η online. 4 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 07:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:14 μμ (edited) Μολις μιλησα με τσατ (δεν επιτρεπει σκρινσοτ) και μου ειπε απο καταστημα Νοβα μπορω να βαλω σε F2G απο 8ε εως 50ε και Q απο 15ε εως 50ε Edited Παρασκευή στις 07:17 μμ by VIPdriver 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Παρασκευή στις 07:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:30 μμ On 26/3/2025 at 12:26 ΜΜ, George6633 said: Ναι και γω που ρώτησα από περιέργεια μου είπαν 699 είναι Expand Το πήρες; Το ενεργοποίησες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 07:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:30 μμ On 28/3/2025 at 6:01 ΜΜ, kostassl45i said: Μολις γυρισα απο 2 καταστηματα νοβα και επισης εκανα ερωτηση και στο τσατ ολοι μου ειπαν οτι για νεους πελατες free2go/Q η ελαχιστη ανανεωση ειναι πλεον 13 ευρω και οχι 8. Expand Αυτό που σου είπαν στα καταστήματα είναι σωστό για το f2g με τη έννοια ότι οι νέοι πελάτες τη 1η και μόνο φορά που θα βάλουν χρήματα πρέπει να βάλουν 13€. Τις επόμενες φορές μπορούν να βάλουν 8€. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 07:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:35 μμ Επίσης βρήκα αυτό απο το σαιτ, που επιβεβαιώνει αυτά που μου ειπαν στο τσατ: Το δείχνεις στον υπάλληλο και φωνάζεις "ΩΩΩΩΩ ΤΙ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΤΩΡΑΑΑ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ" 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Παρασκευή στις 07:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:58 μμ (edited) On 28/3/2025 at 7:30 ΜΜ, cu2goup said: Το πήρες; Το ενεργοποίησες; Expand Μου ήρθα σήμερα,έστειλα τα χρήματα το απόγευμα και τους έστειλα email με το αποδεικτικό της πληρωμής..επειδή μεσολαβεί Σαββατοκύριακο και έβαλα κανονική προτεραιότητα (πλήρωσα συν 0.50€,φαντάζομαι το άμεσα θα είχε πολύ μεγαλύτερη προμήθεια) μιας και δεν έχω Eurobank δεν ελπίζω σε ενεργοποίηση πριν δούνε τα χρήματα... Μακάρι όμως. Edited Παρασκευή στις 07:58 μμ by George6633 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Παρασκευή στις 08:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:01 μμ On 28/3/2025 at 7:58 ΜΜ, George6633 said: Μου ήρθα σήμερα,έστειλα τα χρήματα το απόγευμα και τους έστειλα email με το αποδεικτικό της πληρωμής..επειδή μεσολαβεί Σαββατοκύριακο και έβαλα κανονική προτεραιότητα (πλήρωσα συν 0.50€,φαντάζομαι το άμεσα θα είχε πολύ μεγαλύτερη προμήθεια) μιας και δεν έχω Eurobank δεν ελπίζω σε ενεργοποίηση πριν δούνε τα χρήματα... Μακάρι όμως. Expand Κάπου διάβασα ότι το άμεσο με την κανονικό πλέον θα έχουν ίδια τιμή αλλά δεν θυμάμαι πού. Ωριαία περιμένουμε νέα σου από Δευτέρα!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. Παρασκευή στις 09:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:13 μμ On 28/3/2025 at 7:30 ΜΜ, opmgls said: Αυτό που σου είπαν στα καταστήματα είναι σωστό για το f2g με τη έννοια ότι οι νέοι πελάτες τη 1η και μόνο φορά που θα βάλουν χρήματα πρέπει να βάλουν 13€. Τις επόμενες φορές μπορούν να βάλουν 8€. Expand Τους το ανεφερα και επεμεναν... Παντως με κερδισε το οτι μπορεις να εχεις εισερχομενες για 4 μηνες. Κανει τεραστια διαφορα οταν εχεις ταυτοχρονα την προσφορα του φρογκ με τα απεριοριστα δεδομενα χωρις ορθη χρηση και 120 προς ολους το μηνα. Φερνω το βασικο μου νουμερο στο free2go και ακομα και με 1 ανανεωση θα βγει για 1 χρονο μονο 13χ3 ανανεωσεις αντι για 13χ6 στους αλλους. Τωρα αν ισχυουν και κατι φημες που διαβασα οτι μπορει να μη μπει φραγη εισερχομενων ακριβως στους 4 μηνες αλλα αργοτερα ακομα καλυτερα. Τωρα αν καταφερω να κανω και ανανεωση 8 ευρω εστω τη 2η και 3η φορα μονο ειμαστε αρχοντες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 10:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:10 μμ Και ενεργοποιώντας κάποιο πακέτο όπως αυτό με τα data 4,5€/3gb με τα λεφτα που εχεις μεσα,προς την λήξη του υπολοίπου, μπορείς να πάρεις παράταση άλλον ένα μήνα, παίρνει δηλαδή την ημερομηνία λήξης του πακέτου και το χρηματικό υπόλοιπο. ΔΙΟΡΘΩΣΗ το πακέτο που ανέφερα υπάρχει μόνο σε free to go αλλά βγαίνει όπως τώρα και σε count down με διάρκεια ενός μήνα. Βγαίνουν όμως και πακέτα προσφορών τα οποία επίσης επικίνδυνο υπόλοιπο εφόσον έχεις το ανάλογο υπόλοιπο διαθέσιμο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Σάββατο στις 03:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:51 πμ On 28/3/2025 at 9:13 ΜΜ, kostassl45i said: Τους το ανεφερα και επεμεναν... Expand Τι να επιμείνουν οι καραγκιόζηδες... για να μην πω καμιά άλλη χοντράδα! Παρακάτω Screenshot σημερινό από την ιστοσελίδα του f2g. Θα σου πουν ότι αυτό έχει καταργηθεί και ότι απλά έχει παραμείνει στην ιστοσελίδα. Να σου δείξουν γραπτη ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία ότι έχει καταργηθεί. Εσύ τους δείχνεις γραπτώς ότι ισχύει. Αν δεν έχουν χαρτί να σου βάλουν 8€ και να τελειώνουν. Εγώ θα προχωρούσα σε καταγγελία. Παραπόνο σε Nova ότι δεν τηρούν αυτό για τα οποια γραπτώς δεσμεύονται. Γιατί αν δεν ισχύει ειναι παραπλανητική εμπορική πρακτική. Πες του τα αυτά στο κατάστημα και ότι όλο αυτό θα ξεκινήσει από αυτούς, να δούμε... On 28/3/2025 at 9:13 ΜΜ, kostassl45i said: ......................... Παντως με κερδισε το οτι μπορεις να εχεις εισερχομενες για 4 μηνες. Κανει τεραστια διαφορα οταν εχεις ταυτοχρονα την προσφορα του φρογκ με τα απεριοριστα δεδομενα χωρις ορθη χρηση και 120 προς ολους το μηνα. Φερνω το βασικο μου νουμερο στο free2go και ακομα και με 1 ανανεωση θα βγει για 1 χρονο μονο 13χ3 ανανεωσεις αντι για 13χ6 στους αλλους. Τωρα αν ισχυουν και κατι φημες που διαβασα οτι μπορει να μη μπει φραγη εισερχομενων ακριβως στους 4 μηνες αλλα αργοτερα ακομα καλυτερα. Τωρα αν καταφερω να κανω και ανανεωση 8 ευρω εστω τη 2η και 3η φορα μονο ειμαστε αρχοντες. Expand Όπως τα γράφεις είναι όλα αυτά, αλλα΄ισχύουν και σε Q (προς το παρον) χωρίς να χρειαζεται να σε ζαλίζει ο κάθε απατεώνας στα καταστήματα Nova. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Σάββατο στις 12:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:42 μμ (edited) Δεν ξέρω γιατί μου το στείλανε στα Αγγλικά αλλά κανένα πρόβλημα,επιβεβαιώνω την προσφορά με τα 99€ και το μόνο που μένει να δω μιας και δεν ξέρω πως λειτουργεί η Q είναι ότι δεν θα μπει κάποια φραγή σε 2 μήνες και ότι θα μπαίνουν σωστά τα πακέτα (τα 4,17€ είναι από ανανέωση που έκανα εγώ χθες με 8€ και έβαλα την προσφορά με τα 250GB γιατί δεν ήξερα ότι θα το κάνουν άμεσα). Ωραία... Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις... Ξεκίνησαν απανωτά μηνύματα(προφανώς δεν πατάω το λινκ) στα Αγγλικά και άλλα στα Γερμανικά... Επειδή προορίζω αυτή τη sim για ρουτερακι το καλοκαίρι αλλά θα με αναγκάσουν μέχρι τότε να μην δουλεύω τον αριθμό,τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;;Προς το παρόν έκανα αποκλεισμό συγκεκριμένο νούμερο αλλά φαντάζομαι θα έχουν αρκετά ακόμα... Και τέλος πάντων πρέπει να ανησυχώ για κάποιο λόγο; Edited Σάββατο στις 03:03 μμ by George6633 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. Χθες στς 02:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:47 μμ On 29/3/2025 at 12:42 ΜΜ, George6633 said: ...τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;;Προς το παρόν έκανα αποκλεισμό συγκεκριμένο νούμερο αλλά φαντάζομαι θα έχουν αρκετά ακόμα... Και τέλος πάντων πρέπει να ανησυχώ για κάποιο λόγο; Expand Μήπως να κάνεις και καμιά φραγή στα χρεωσιμα πενταψήφια καλού-κακού? Δεν έχεις να χάσεις τίποτα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 02:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:56 μμ On 30/3/2025 at 2:47 ΜΜ, gag said: Μήπως να κάνεις και καμιά φραγή στα χρεωσιμα πενταψήφια καλού-κακού? Δεν έχεις να χάσεις τίποτα... Expand Βέβαια αυτό δεν είναι 5ψηφιο Κάτι τέτοια νούμερα μου κάνουν αναπάντητη όταν κάνω είσοδο στο viber ή στο What's app (της meta εννοώ) Κάνε αποκλεισμό από το συγκεκριμένο νούμερο απλά δε νομίζω να συνεχίσει. @George6633 Τελικά σου έφτιαξαν από τη Nova VoLTE και Wifi calling; COSMOTE και NOVA δείχνουν κανονικά την ένδειξη VoLTE η Vodafone όχι αλλά θα το καταλάβεις άμα πέσει η κλήση 2G 🙂 2 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Χθες στς 03:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:34 μμ On 30/3/2025 at 2:56 ΜΜ, elkons said: Βέβαια αυτό δεν είναι 5ψηφιο Κάτι τέτοια νούμερα μου κάνουν αναπάντητη όταν κάνω είσοδο στο viber ή στο What's app (της meta εννοώ) Κάνε αποκλεισμό από το συγκεκριμένο νούμερο απλά δε νομίζω να συνεχίσει. @George6633 Τελικά σου έφτιαξαν από τη Nova VoLTE και Wifi calling; COSMOTE και NOVA δείχνουν κανονικά την ένδειξη VoLTE η Vodafone όχι αλλά θα το καταλάβεις άμα πέσει η κλήση 2G 🙂 Expand Έκανα αποκλεισμό το συγκεκριμένο νούμερο,προς το παρόν δεν έχω άλλη ενόχληση... Ναι ναι έστειλα στο τσατ και μέσα σε 5-10 λεπτά ενεργοποιηθηκε,ευχαριστώ!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 03:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:36 μμ On 30/3/2025 at 3:34 ΜΜ, George6633 said: Έκανα αποκλεισμό το συγκεκριμένο νούμερο,προς το παρόν δεν έχω άλλη ενόχληση... Ναι ναι έστειλα στο τσατ και μέσα σε 5-10 λεπτά ενεργοποιηθηκε,ευχαριστώ!! Expand Ευτυχώς.. Μια χαρά volte και wifi calling,σωστά; Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts