Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

27 minutes ago, VIPdriver said:

Τι 5 μέρες μωρέ! Το wu+frog δίνουν για 7 μέρες (1-0) απεριόριστο (2-0) με 2€ (3-0)! 

Και COSMOKAΡΤΑ !

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Τι 5 μέρες μωρέ! Το wu+frog δίνουν για 7 μέρες (1-0) απεριόριστο (2-0) με 2€ (3-0)! 

Χαλαρώστε.. η nova μάς δίνει και την προσφορά με τα 250GB.. πόσες φορές η Cosmote έδωσε τέτοια προσφορά είπαμε;;

1 hour ago, elkons said:

Και COSMOKAΡΤΑ !

Edited by Teiresias_

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Πάλι κάλα που τρέχω ηδύ 250GB για 30 μέρες (3-1) με €7.80 (3-2)

3 ώρες πριν, Bas said:

Screenshot_20241127-143626_Messages.thumb.jpg.66d83f0bebfc19ad56db92d878d53c48.jpg

Αντε πάλι!  Με τέτοια χουβαρνταλικια θα την ρίξει έξω την μικρή πορτοκαλί της η NOVA... :classic_biggrin:

11 minutes ago, Bas said:

Πάλι κάλα που τρέχω ηδύ 250GB για 30 μέρες (3-1) με €7.80 (3-2)

Εγώ αυτού του μήνα τα λεφτά προτίμησα να τα δώσω για ένα νέο CU με full unlimited να το έχω καβάτζα μην μας κάνει καμιά κουτσουκέλα η nova και αποφασίσει να μην ξαναδώσει την προσφορά... Και βλέπουμε.

Το πολύ πολύ να είναι τα πρώτα και τελευταία λεφτά που θα λάβει το καημένο το CU.

Edited by Teiresias_

11 minutes ago, Teiresias_ said:

Εγώ αυτού του μήνα τα λεφτά προτίμησα να τα δώσω για ένα νέο CU με full unlimited να το έχω καβάτζα μην μας κάνει καμιά κουτσουκέλα η nova και αποφασίσει να μην ξαναδώσει την προσφορά... Και βλέπουμε.

Το πολύ πολύ να είναι τα πρώτα και τελευταία λεφτά που θα λάβει το καημένο το CU.

Σαν να κλείνεις μια ασφάλεια 9 μηνών με την vf για τα ρίσκα της nova

1 minute ago, Bas said:

Σαν να κλείνεις μια ασφάλεια 9 μηνών με την vf για τα ρίσκα της nova

Και με μηδενικά ασφάλιστρα!! 😉

3 ώρες πριν, Bas said:

Screenshot_20241127-143626_Messages.thumb.jpg.66d83f0bebfc19ad56db92d878d53c48.jpg

Εξαιρετική προσφορά 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

1 hour ago, p_k said:

Εξαιρετική προσφορά 

Πολύ κακή,ας δώσουν 7 ημέρες για τα μάτια του κόσμου!

(Γνώμη δική μου,δεν είμαστε όλοι ίδιοι 🤓)

Να θυμίσω ότι πέρυσι είχε δώσει Unlimited data με 2,50€ για 7 μέρες!!!

Πάντως παιδιά, εδώ που τα λέμε -δίχως την παραμικρή διάθεση τρολαρίσματος ή αντιπαράθεσης με κανέναν-, μέσα μου δεν πιστεύω ότι είναι τελείως ψευδής η φήμη περί κατάργησης της Q Card. Προσωπικά, εκτιμώ πως όπου να 'ναι, θα "σκάσει" σχετική ανακοίνωση. Και, εκεί όπου η Wind διαχρονικά λειτουργούσε ως καταλύτης νέων προσφορών και άλλων θετικών τιμολογιακών αλλαγών, τώρα ελλοχεύει ο κίνδυνος να συμβεί ακριβώς το αντίστροφο: Η Nova να λειτουργεί ως καταλύτης καταργήσεων προσφορών/προνομίων -η ύπαρξη των οποίων θεωρούνταν δεδομένη επί δεκαετίες- και άλλων αρνητικών τιμολογιακών αλλαγών. Θα μου πείτε, τι και αν καταργηθεί η Q, έτσι όπως έχει καταντήσει? Ναι, σύμφωνοι. Αν όμως η κατάργηση της Q συμπαρασύρει και το αντίστοιχο προϊόν του ανταγωνισμού, η ζημιά θα είναι πρωτόγνωρα μεγάλη για εμάς τους καταναλωτές.

Αν καταργηθεί η Q (εάν λέω μη με φάτε) πιστεύω πως θα ακολουθήσει και η Frog,τα καταστήματα FROG ή θα κλείσουν ή θα γίνουν Γερμανός, ούτως ή άλλως 2 είναι τα καταστήματα πανελλαδικά.

Παρά τα σχετικά σχόλια για κατάργηση της Q, πώληση της Nova κλπ τρολαρίσματα, πήρα σήμερα το δώρο 600+600 για 2η φορά και ... η ζωή συνεχίζεται ...

Δε τρολαρουν μόνο εσένα, για να σε παρηγορίσω 

https://myphone.gr/forum/topic/29857/?do=findComment&comment=7329827

44 minutes ago, elkons said:

Αν καταργηθεί η Q (εάν λέω μη με φάτε) πιστεύω πως θα ακολουθήσει και η Frog,τα καταστήματα FROG ή θα κλείσουν ή θα γίνουν Γερμανός, ούτως ή άλλως 2 είναι τα καταστήματα πανελλαδικά.

Ιστορίκα η Cosmote, ότι εταιρική κίνηση έχει κάνει, την κάνει από μονη της για δικούς της στρατηγικούς λόγους.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει την εκάστοτε τυχοδιωκτική και τυχάρπαστη δίοικηση της Νova.

2 minutes ago, elkons said:

Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι μη μας προδώσει κ αυτή 

Εκείνο το "μυστήριο" σμσ, ουτε καν ανακοίνωση για απάτη έκαναν...

- Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024

1 hour ago, Mad_Scientist said:

Πάντως παιδιά, εδώ που τα λέμε -δίχως την παραμικρή διάθεση τρολαρίσματος ή αντιπαράθεσης με κανέναν-, μέσα μου δεν πιστεύω ότι είναι τελείως ψευδής η φήμη περί κατάργησης της Q Card. Προσωπικά, εκτιμώ πως όπου να 'ναι, θα "σκάσει" σχετική ανακοίνωση. Και, εκεί όπου η Wind διαχρονικά λειτουργούσε ως καταλύτης νέων προσφορών και άλλων θετικών τιμολογιακών αλλαγών, τώρα ελλοχεύει ο κίνδυνος να συμβεί ακριβώς το αντίστροφο: Η Nova να λειτουργεί ως καταλύτης καταργήσεων προσφορών/προνομίων -η ύπαρξη των οποίων θεωρούνταν δεδομένη επί δεκαετίες- και άλλων αρνητικών τιμολογιακών αλλαγών. Θα μου πείτε, τι και αν καταργηθεί η Q, έτσι όπως έχει καταντήσει? Ναι, σύμφωνοι. Αν όμως η κατάργηση της Q συμπαρασύρει και το αντίστοιχο προϊόν του ανταγωνισμού, η ζημιά θα είναι πρωτόγνωρα μεγάλη για εμάς τους καταναλωτές.

Ας μην γινόμαστε φοβηκοί. Καλή η θεωρία σου αλλά περιέχει πολλές υποθέσεις.
Αν ας πουμε βγει ανακοίνωση για κατάργηση της Q θα ειναι μακροχρόνια και σύνθετη η διαδικασία γιατί οφείλει να δώσει λύση σε όλους τους συνδρομήτές ή να τους αποζημιώσει το ποσό που έχουν μέσα. Αυτό θα έπαιρνε κανα 6μηνο. Πιο πιθανό αν ήθελε να την κλείσει να έδινε ασύμφορα πακέτα να γίνει σχεδόν ανενεργή. Ούτως ή άλλως εδώ και καιρό είναι εκτός ανταγωνισμού στην καρτοκινητή εκτός αν είσαι από τους λίγους πια που κάθεσε και περιμενεις την προσφορα με τα 250Gb, όταν σου κάτσει.
Η Nova δεν είναι σημαντικός παίκτης στην αγορά καρτοκινητής πια, γιατί προφανώς η διοίκηση δεν το έχει.
Μάλλον δεν υπάρχει το budget στην μαμά εταιρεία για τις μαγκιές που κάνουν οι άλλες 2 γιατί έχουν πολύ περισσότερα κεφάλαια από άλλες πηγές.
Ο ανταγωνισμός είναι μεταξύ CU k Frog. Αποψή μου αυτό αλλά έτσι το βλέπω.

Edited by opmgls

Εγώ θα έλεγα πως ανταγωνισμός υπάρχει What's Up, Cu,FREE2GO και αντίστοιχα Frog, Q,Taza

Βέβαια Taza ούτε η μάνα της δε τη ξέρει 

FREE2GO πάντα κατά τύχη προσπαθεί να αντιγράψει προφορές ή δώρα της Cosmote αλλά επί πληρωμή πάντα.

8 minutes ago, elkons said:

Εγώ θα έλεγα πως ανταγωνισμός υπάρχει What's Up, Cu,FREE2GO και αντίστοιχα Frog, Q,Taza

Βέβαια Taza ούτε η μάνα της δε τη ξέρει 

FREE2GO πάντα κατά τύχη προσπαθεί να αντιγράψει προφορές ή δώρα της Cosmote αλλά επί πληρωμή πάντα.

Κι αυτό που γράφεις έχει βάση αλλά νομίζω ίσχυε παλιότερα. Τώρα έχει αρχίσει να θολώνει το τοπίο και φαίνεται να γίνεται ενιαιος ο ανταγωνισμός. Λογικό πάντα αλλάζουν τα δεδομένα με τον καιρό.

Edited by opmgls

1 hour ago, elkons said:

Εύχομαι να μη συμβεί κάτι τέτοιο. Και ναι, υπάρχει ελπίδα, χωρίς φυσικά να είναι τίποτα πλέον δεδομένο. Η πολιτική της Cosmote, είναι άρδην διαφορετική από αυτή των άλλων δύο. Ας θυμηθούμε: 1) Το CU Liquid μας άφησε χρόνους, ενώ το Cosmote NEO όχι. 2) Το (μη εμπορικά διαθέσιμο) "φοιτητικό" F2G/Q κατάντησε, ενώ το (αντίστοιχο προς αυτό, επίσης μη εμπορικά διαθέσιμο) προνομιακό What's Up παραμένει αμετάβλητο έως σήμερα, επτά χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του. 3) Η Q έχει κυριολεκτικά "μπει στην κατάψυξη", ιδίως από τότε που η Wind έγινε Nova, ενώ το Frog συνεχώς εξελίσσεται, γίνεται ολοένα και καλύτερο, μέχρι και καταστήματα Frog άνοιξαν (έστω και δύο πανελλαδικά), γεγονός που σημαίνει, ότι έγινε επένδυση και "έπεσε χρήμα". Η Q έχει ελάχιστο πακέτο (επίσημο, τιμοκαταλόγου) στα 13€ (ποσό ανανέωσης μαζί με φόρους, Κιου Φι, "χαράτσι" ανανέωσης κτλ), ενώ η Frog εξακολουθεί να διατηρεί μηνιαίο πακέτο από μόλις 3€! Επομένως, η Cosmote δείχνει να κινείται εντελώς ανεξάρτητα, αδιαφορώντας για τις παλινοδίες της Nova. Εύχομαι και ελπίζω λοιπόν να υπάρξη μέλλον για την Frog, ανεξάρτητα από το τι πρόκειται να συμβεί στην Q, η οποία -τη δεδομένη χρονική στιγμή-, βρίσκεται στα χειρότερα χέρια όπου θα μπορούσε να είχε πέσει.

Συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. 

και οι τρεις θέλουν 13€

και οι τρεις σε μηδενίζουν το ποσό στο ίδιο χρονικό διάστημα 

και οι τρεις θέλουν τάισμα στο δίμηνο 

Τα αλλά τα μικρά είναι άνευ ουσίας  

—-

περι ανταγωνισμού… μη ξεχνάτε πως οι εταιρείες παίζουν με 3play και η vf προσπαθεί πολύ σε αυτό….

Just now, hercoulis said:

Συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. 

και οι τρεις θέλουν 13€

και οι τρεις σε μηδενίζουν το ποσό στο ίδιο χρονικό διάστημα 

και οι τρεις θέλουν τάισμα στο δίμηνο 

Τα αλλά τα μικρά είναι άνευ ουσίας  

—-

περι ανταγωνισμού… μη ξεχνάτε πως οι εταιρείες παίζουν με 3play και η vf προσπαθεί πολύ σε αυτό….

Ακριβώς για τους λόγους που γράφεις με τα "μικρά" που τα λες ανευ ουσίας, με αυτά θα διαλέξει ο εκάστοτε καταναλωτης ανάλογα με τις αναγκες του.
Το 3play αφορα συμβόλαια. Εδώ μιλάμε για καρτοκινητή