Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά και πριν δέκα χρόνια τα ίδια λέγονταν και η q ακόμα εδώ είναι στον αυτόματο πιλότο.

Αντιπροσφορά για καρτοκινητό δεν έχω ακούσει τουλάχιστον από εποχές wind και μετά, πόσο μάλλον για q οπότε δε ξέρω γιατί έκανε εντύπωση στον φίλο.

22 minutes ago, spiliot said:

Καλά και πριν δέκα χρόνια τα ίδια λέγονταν και η q ακόμα εδώ είναι στον αυτόματο πιλότο.

Αντιπροσφορά για καρτοκινητό δεν έχω ακούσει τουλάχιστον από εποχές wind και μετά, πόσο μάλλον για q οπότε δε ξέρω γιατί έκανε εντύπωση στον φίλο.

Ειδικά στην Q κάνουν τα πάντα για να διώξουν πελάτες.

Αντιπροσφορες στην καρτοκινητή κάνουν οι άλλες 2 εταιρίες, με την κοσμοτέ να κάνει σε μεγαλύτερη συχνότητα από οτι η βονταφον. 

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

25 minutes ago, VIPdriver said:

Ειδικά στην Q κάνουν τα πάντα για να διώξουν πελάτες.

Αντιπροσφορες στην καρτοκινητή κάνουν οι άλλες 2 εταιρίες, με την κοσμοτέ να κάνει σε μεγαλύτερη συχνότητα από οτι η βονταφον. 

Δεν συμφωνώ με το ότι γίνεται πιο έντονα στην Q.

Από το f2g δεν βγάλανε το απεριόριστο και κράζανε προχθές εδώ;

Κατά τα άλλα, και στις 2 σου δίνει το πακετάκι με τα 7,8€ που είναι κατά κοινή ομολογία ωραίο.

Και δεν σε αφήνουν να λήξει το νούμερο δίνοντάς σου 0,01€ κ.α..

40 minutes ago, GUADANAMO said:

Καλησπερα μονο σε εμενα βγαζει στην εφαρμογη με ενεργο countdown ελαχιστη ανανεωση 13...καταργηθηκε το 8???

Δίκιο έχεις. Τώρα ή το ξέχασαν ή το σταμάτησαν. 

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

Και κόφτες και ελάχιστη 13 στα Count down; θα μας τρελάνουν;

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Δίκιο έχεις. Τώρα ή το ξέχασαν ή το σταμάτησαν. 

Το καλό που τους θέλω.. αλλιώς ας το κλείσουν από τώρα το μαγαζί.

Στο μεταξύ στο κατάστημα μπορούμε να βάλουμε 8άρα στην Q ε;

Στο μεταξύ...

Screenshot_2024-10-30-19-47-21-066_com.facebook.katana.jpg

Edited by Teiresias_

5 minutes ago, Teiresias_ said:

≥€15

5 minutes ago, Teiresias_ said:

Συνεχίζει να μην δινει 8αρι το αππ. Για κατάστημα δε ξερω

17 minutes ago, Teiresias_ said:

Τι εννοείς; Στο κατάστημα απο15 και πάνω;

Ναι

https://nova.gr/anakoinoseis/genikes-anakoinwseis/anakoinwsh-nova-19-12-2023

--> 4.

Edited by Bas
copypasta fail

Πάει η 8€ ανανέωση στα countdown. Με λίγα λόγια έγιναν άχρηστα 😆 Από το καλό στο καλύτερο. Μήπως επειδή δεν έχει φύγει ακόμα το national offer ;

Edited by Jimakos43

Εχει συμβεί και παλιοτερα να το ξεχασουν και το διόρθωσαν μετά. Αφου επεσε κραξιμο στα τσατ και fb πρώτα...

Βέβαια δεν βλέπω και το εικονίδιο "ανανέωση 8 on"...

Υ.Γ. ΣΤΟ fb το εχουν,μαλλον το ξεχασαν....

Παει το 8 πανε και οι παλιες ατομικες  προσφορες των 4-6ε το μηνα για GB ?

Μονο η 9.8€ για 100 GB μου ερχεται καθε μηνα 

55 minutes ago, kmpatra said:

Εχει συμβεί και παλιοτερα να το ξεχασουν και το διόρθωσαν μετά. Αφου επεσε κραξιμο στα τσατ και fb πρώτα...

Βέβαια δεν βλέπω και το εικονίδιο "ανανέωση 8 on"...

Υ.Γ. ΣΤΟ fb το εχουν,μαλλον το ξεχασαν....

Εάν εννοείς στην ομάδα "Q ΚΙΝΗΤΗ ενημερώσεις και προσφορές" όχι μόνο σεν αναφέρει κάτι σχετικό, αλλά έχει αναρτήσει ένα μέλος σχετικό ερώτημα από χθες και ο διαχειριστής δεν έχει απαντήσει (... και τι να πει ...)

24 minutes ago, makap said:

Εάν εννοείς στην ομάδα "Q ΚΙΝΗΤΗ ενημερώσεις και προσφορές" όχι μόνο σεν αναφέρει κάτι σχετικό, αλλά έχει αναρτήσει ένα μέλος σχετικό ερώτημα από χθες και ο διαχειριστής δεν έχει απαντήσει (... και τι να πει ...)

Αυτο το γκρουπ δεν εχει σχεση με την νοβα. Ο διαχειριστής του γκρουπ απλα ανεβαζει τα καουνταουν και τις προσφορες. Πολλοι εκει γραφουν τα παράπονα τους νομίζοντας οτι τα βλεπει η εταιρία. 

2 minutes ago, VIPdriver said:

Αυτο το γκρουπ δεν εχει σχεση με την νοβα. Ο διαχειριστής του γκρουπ απλα ανεβαζει τα καουνταουν και τις προσφορες. Πολλοι εκει γραφουν τα παράπονα τους νομίζοντας οτι τα βλεπει η εταιρία. 

Τότε, ποια είναι η ομάδα που αναφέρει ο kmpatra παραπάνω?

Στην ομάδα NOVA δεν αναφέρεται τίποτα

7 minutes ago, kmpatra said:

Qkiniti

Τελικά είναι Q Κινητή, αλλά και στο link που παραπέμπει δεν υπάρχει η αντίστοιχη εικόνα με την ανανέωση των 8€.

Και δεν μπορεί να την ξέχασαν και να μην διόρθωσαν το λάθος 24 ώρες μετά.

Σωστά, θυμόμουν το username του λογαριασμού στο url του  facebook, για αυτό το γραψα έτσι.

Στο μεταξύ "του είπανε από τη νοβα" του αλλου ότι καταργείται η q και σταδιακά θα πάνε όλοι στο free to go, και αυτός είναι λέει ο λόγος που βάζουν 15ήμερα countdown. Ο καθένας ό,τι θέλει λέει και ότι θέλει φαντάζεται....

Edited by kmpatra

Καλησπέρα. Τελευταία φορά που έληξε υπόλοιπo στην Q ήταν στις 16 Νοεμβρίου 2023. Από τότε δεν έχω βάλει ξανά κάρτα. Δηλαδή η τελευταία ανανέωση πρέπει να είναι πάνω από 12 μήνες. 

Προσπαθώ να μπω στην εφαρμογή και θέλει να μου στείλει οπωσδήποτε SMS για επιβεβαίωση. Όποιον κωδικό χρήστη και να βάλω, μου λέει ότι είναι λάθος (έχω χρόνια κιόλας να συνδεθώ με username & password). Το πρόβλημα είναι ότι η SIM δεν συνδέεται στο δίκτυο πλέον, οπότε δεν μπορώ να λάβω SMS. 😝

Πρέπει να πάω σε κατάστημα για να βάλω υπόλοιπο και να μην χάσω τον αριθμό; 

Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να τον αφήσω να λήξει. Το έχω ως 3ο νούμερο που σπάνια το χρησιμοποιώ πλέον, κυρίως για να βλέπω τις "αναβαθμίσεις" στο δίκτυο WIND/NOVA. Αλλά πλέον έχει γίνει ασύμφορη η Q και το δίκτυο της Nova μικρή διαφορά έχει πια από την "κόκκινη" που έχω ως βασικό νούμερο. 

Edited by MitsosDaBest13

4 minutes ago, MitsosDaBest13 said:

Καλησπέρα. Τελευταία φορά που έληξε υπόλοιπo στην Q ήταν στις 16 Νοεμβρίου 2023. Από τότε δεν έχω βάλει ξανά κάρτα. Δηλαδή η τελευταία ανανέωση πρέπει να είναι πάνω από 12 μήνες. 

Προσπαθώ να μπω στην εφαρμογή και θέλει να μου στείλει SMS για επιβεβαίωση. Όποιον κωδικό χρήστη και να βάλω, μου λέει ότι είναι λάθος. Το πρόβλημα είναι ότι η SIM δεν συνδέεται στο δίκτυο πλέον, οπότε δεν μπορώ να λάβω SMS. 😝

Πρέπει να πάω σε κατάστημα για να βάλω υπόλοιπο και να μην χάσω τον αριθμό; 

Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να τον αφήσω να λήξει. Το έχω ως 3ο νούμερο που σπάνια το χρησιμοποιώ πλέον, κυρίως για να βλέπω τις "αναβαθμίσεις" στο δίκτυο WIND/NOVA. Αλλά πλέον έχει γίνει ασύμφορη η Q και το δίκτυο της Nova μικρή διαφορά έχει πλέον από την "κόκκινη" που έχω ως βασικό νούμερο. 

Για να μην σου εβαλαν 0,01€ ωστε να ανανεωθεί η ζωή του αριθμου για 12 μήνες, μάλλον τέλος. Σε καταστημα η ελαχιστη ανανεωση ειναι 15€. Εαν θεωρείς ότι αξίζει, επισκέψου ένα κατάστημα. 

Μετά τους 12 μήνες υπάρχει εξάμηνη προθεσμία κατά την οποία μπορείς να πάρεις το νούμερο πίσω. Από ό,τι φαίνεται αυτή τη στιγμή το νούμερο έχει λήξει. Αυτή τη διαδικασία μπορείς να την κάνεις μόνο στο κατάστημα. Δεν θυμάμαι αν εκδίδουν καινούργια sim ή αν ενεργοποιούν την ήδη υπάρχουσα.

Edited by kmpatra