Green_Dragon Δημ. November 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2022 20 minutes ago, Alexandros201285 said: στο app, το κουτάκι δωράκι με προσωπικές προσφορές καταργήθηκε? Δεν έχει καταργηθεί. Σε μένα υπάρχει σε έναν από τους τρεις αριθμούς που διαχειρίζομαι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 Countdown 14/11/2022 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foris Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 Ρεσιτάλ από την Q. Ζωγραφίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 (edited) 6 ώρες πριν, eridion25 said: Countdown 14/11/2022 217mb/ημέρα. Απλά εκτός πραγματικότητας... Edited November 14, 2022 by Mobileras 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 2 minutes ago, Mobileras said: 217mb/ημέρα. Απλά εκτός πραγματικότητας... Αγοράζεις παραπάνω από 1 πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 16 minutes ago, GREGORYMO said: Αγοράζεις παραπάνω από 1 πακέτο Ακριβώς!!! 20 minutes ago, Mobileras said: 217mb/ημέρα. Απλά εκτός πραγματικότητας... Πάρε κι εσύ 10 πακέτα να νιώσεις!! Με ένα πακέτο περιμένεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 μετά από χρόνια, αυτό το μήνα δεν μου εμφάνισε κουτάκι δωράκι στην εφαρμογή. και με είχε βολεψει φουλ. σε εσάς εξακολουθεί να ανανεώνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 1 minute ago, Alexandros201285 said: μετά από χρόνια, αυτό το μήνα δεν μου εμφάνισε κουτάκι δωράκι στην εφαρμογή. και με είχε βολεψει φουλ. σε εσάς εξακολουθεί να ανανεώνεται? Πόσα είχε? 2 η 3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 1 minute ago, GREGORYMO said: Πόσα είχε? 2 η 3 ? 2. ένα με απεριόριστα mb. και το δεύτερο συνήθως combo ομιλία κ mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 16 minutes ago, Alexandros201285 said: 2. ένα με απεριόριστα mb. και το δεύτερο συνήθως combo ομιλία κ mb. Σήμερα ήταν να ανανεωθούν και κόπηκαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 1 minute ago, GREGORYMO said: Σήμερα ήταν να ανανεωθούν και κόπηκαν? 7 Νοεμβρίου για την ακρίβεια. ανανεώνονταν πάντα την επόμενη μέρα μετά την λήξη τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 6 minutes ago, Alexandros201285 said: 7 Νοεμβρίου για την ακρίβεια. ανανεώνονταν πάντα την επόμενη μέρα μετά την λήξη τους. Η ημερομηνία είναι ίδια για όλους. Αν δεν έβαλες κάποια φραγή δεν μπορεί να γίνει κάτι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 1 minute ago, GREGORYMO said: Η ημερομηνία είναι ίδια για όλους. Αν δεν έβαλες κάποια φραγή δεν μπορεί να γίνει κάτι. δεν έβαλα φραγή. ευχαριστώ για τις απαντήσεις. ευελπιστώ τον επόμενο μήνα να μου επανέλθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 2 ώρες πριν, Alexandros201285 said: μετά από χρόνια, αυτό το μήνα δεν μου εμφάνισε κουτάκι δωράκι στην εφαρμογή. και με είχε βολεψει φουλ. σε εσάς εξακολουθεί να ανανεώνεται? Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 2 ώρες πριν, Alexandros201285 said: μετά από χρόνια, αυτό το μήνα δεν μου εμφάνισε κουτάκι δωράκι στην εφαρμογή. και με είχε βολεψει φουλ. σε εσάς εξακολουθεί να ανανεώνεται? Ίσως άρχισες και δεν συμφέρεις και σου τις κόψανε.. σε εμένα ανανεώθηκαν αλλά δεν τις χρησιμοποιώ.. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Izar Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 καινούριο countdown 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 Γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο πιστοποιείται ο κάτοχος ενός αριθμού καρτοκινητής τηλεφωνίας; (μιας και δεν εκδίδονται λογαριασμοί που αναγράφουν τα στοιχεία του πελάτη όπως στους συνδρομητές που έχουν συμβόλαια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 10 minutes ago, minus21grams said: Γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο πιστοποιείται ο κάτοχος ενός αριθμού καρτοκινητής τηλεφωνίας; (μιας και δεν εκδίδονται λογαριασμοί που αναγράφουν τα στοιχεία του πελάτη όπως στους συνδρομητές που έχουν συμβόλαια) Σου δίνουν βεβαίωση απο ενα κατάστημα Wind(όπου πας με την ταυτότητα σου) ή κάνεις ηλεκτρονικά αίτηση και την εχεις σε 1-2 εργάσιμες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 Ρε παιδιά τα φώτα σας.....Έχω την νέα κάρτα της εταιρίας που είναι 5g.Την έχω στην θέση 1 στο κινητό. Προσπαθώ να ενεργοποιήσω τα μηνύματα rcs, την γνωστή συζήτηση αλλά, είτε δεν ενεργοποιεί την λειτουργία το σύστημα, είτε, αν ενεργοποιηθεί, μου βγάζει "σφάλμα 0" και δεν γίνεται η αποστολή.....Τα φώτα σας.... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. November 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2022 Δεν τα χρησιμοποιώ αλλά από παρόμοιο πρόβλημα που είχε φίλος, χρειάζεται να κάνεις update το carrier services (Google play) αν δεν έχεις το τελευταίο και να διαγράψεις την cache και storage του για να αρχίσει από το μηδέν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 On 17/11/2022 at 1:52 ΜΜ, bebes said: Σου δίνουν βεβαίωση από ένα κατάστημα Wind (όπου πας με την ταυτότητα σου) ή κάνεις ηλεκτρονικά αίτηση και την έχεις σε 1-2 εργάσιμες. Όντως, εξυπηρετήθηκα άμεσα. Η διαδικασία διήρκεσε παραπάνω από το αναμενόμενο καθώς εντόπισα λάθος στον Τ.Κ. με αποτέλεσμα να τυπώσουμε και 2η βεβαίωση, διορθωμένη. Α, δέχονται κανονικά -ως οφείλουν- την ταυτότητα μέσω του gov.gr app. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Καλησπερατι επαθε σημερα η q κ δεν εχει δεδομενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Πώς γίνεται αυτό; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 12 minutes ago, dimispapas said: Καλησπερατι επαθε σημερα η q κ δεν εχει δεδομενα? Δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 9 minutes ago, GREGORYMO said: Δηλαδή? Απο το πρωι προσπαθω να μπω με δεδομενα κ δεν μπορω , εχω απεριοριστα 20 minutes ago, p_k said: Πώς γίνεται αυτό; Με την q ολα πιθανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts