tolisfar Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Παρήγγειλα νέο αριθμό Q online. Το πακέτο ήρθε αρκετά γρήγορα (εντός 2 εργάσιμων) αλλά χωρίς την κάρτα ανανέωσης 10€. Ειλικρινά, αυτή η Wind θα μπορούσε να εκδώσει βιβλίο με τίτλο "ο,τι μπορεί να πάει λάθος θα το κάνουμε εμείς".Μήπως στα έχουν πιστώσει; Και εγώ όταν πήρα τελευταία δεν είχε κάρτα αν θυμάμαι καλά Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Παρήγγειλα νέο αριθμό Q online. Το πακέτο ήρθε αρκετά γρήγορα (εντός 2 εργάσιμων) αλλά χωρίς την κάρτα ανανέωσης 10€. Ειλικρινά, αυτή η Wind θα μπορούσε να εκδώσει βιβλίο με τίτλο "ο,τι μπορεί να πάει λάθος θα το κάνουμε εμείς".Κάνε ενεργοποίηση και ίσως τα έχουν πιστώσει. Αν δεν τα έχουν πιστώσει καλύτερα να πάρεις τα μπόνους από ονλαιν ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 @gpapas640 δεν στέλνουν κάρτα μόλις ενεργοποιηθεί θα είναι μέσα τα χρήματα, εμένα μου έβαλαν και άλλα 10€ δώρο για 1 μήνα, έτσι ψαχνωμουν και εγώ, μην ανησυχείςΣτάλθηκε από το iPlay_40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 1 ώρα πριν, pavlitakis1 said: 3 ώρες πριν, gpapas640 said: Παρήγγειλα νέο αριθμό Q online. Το πακέτο ήρθε αρκετά γρήγορα (εντός 2 εργάσιμων) αλλά χωρίς την κάρτα ανανέωσης 10€. Ειλικρινά, αυτή η Wind θα μπορούσε να εκδώσει βιβλίο με τίτλο "ο,τι μπορεί να πάει λάθος θα το κάνουμε εμείς". Κάνε ενεργοποίηση και ίσως τα έχουν πιστώσει. Αν δεν τα έχουν πιστώσει καλύτερα να πάρεις τα μπόνους από ονλαιν ανανέωση. Επικοινώνησα με τη Wind και είπαν ότι θα το διευθετήσουν και θα με ειδοποιήσουν. Δε θέλω να ρισκάρω να το ενεργοποιήσω γιατί αν απλώς μου τα πιστώσουν (και δε θεωρηθεί ανανέωση αλλά απλώς πίστωση) θα πρέπει να κάνω εκ νέου ανανέωση για να πάρω τα μπόνους (αλλά και το κονε) και θα βρεθώ με πολλαπλάσια αχρειαστα ευρώ στην κάρτα... 2 ώρες πριν, tolisfar said: Μήπως στα έχουν πιστώσει; Και εγώ όταν πήρα τελευταία δεν είχε κάρτα αν θυμάμαι καλά Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε εσένα τα είχαν πιστώσει; Θεωρήθηκε κανονική ανανέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Σε εσένα τα είχαν πιστώσει; Θεωρήθηκε κανονική ανανέωση;Δεν θυμάμαι. Απλά είχε χρήματα μέσα.... Πόσα κτλ δεν θυμάμαι. Αλλά σε κάθε ανανέωση για 6 μήνες τα διπλασίαζεΣτάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 2 ώρες πριν, gpapas640 said: για να πάρω τα μπόνους (αλλά και το κονε) και θα βρεθώ με πολλαπλάσια αχρειαστα ευρώ στην κάρτα... Μην ανησυχείς για τα χρήματα γιατί δεν λήγουν, μέχρι να τα τελειώσεις. Κάθε φορά που πηγαίνουν να λήξουν αγοράζεις ένα πακέτο και η λήξη μεταφέρεται στην ημερομηνία λήξης του πακέτου. Οπότε ακόμα και αν βάλεις παραπάνω χρήματα, δεν χάνεις τίποτα στο τέλος. Υπόψιν ότι ο διπλασιασμός δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα και λήγει στις 30 ημέρες. Δεν ξέρω αν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις τόσο γρήγορα. Οι φίλοι που έχουν πάρει διπλασιασμό μπορούν να μας πούνε λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n70-spec Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 (edited) Ο διπλασιασμος ληγει στον μηνα και οχι πιο μετα αν δεν κανω λαθος. Στην online προσφορα για νεο αριθμο η φορητοτητα με διπλασιασμο τους πρωτους 3 μηνες ειχε ορο το 10ευρω το οποιο πληρωνες στον κουριερ. Edited November 10, 2021 by n70-spec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 5 ώρες πριν, n70-spec said: Ο διπλασιασμος ληγει στον μηνα και οχι πιο μετα αν δεν κανω λαθος. Στην online προσφορα για νεο αριθμο η φορητοτητα με διπλασιασμο τους πρωτους 3 μηνες ειχε ορο το 10ευρω το οποιο πληρωνες στον κουριερ. Με το διπλασιασμό αγοράζεις κανονικά πακέτα ή πρέπει να τα δαπανήσεις έτσι; 20 ώρες πριν, pavlitakis1 said: Μην ανησυχείς για τα χρήματα γιατί δεν λήγουν, μέχρι να τα τελειώσεις. Κάθε φορά που πηγαίνουν να λήξουν αγοράζεις ένα πακέτο και η λήξη μεταφέρεται στην ημερομηνία λήξης του πακέτου. Οπότε ακόμα και αν βάλεις παραπάνω χρήματα, δεν χάνεις τίποτα στο τέλος. Υπόψιν ότι ο διπλασιασμός δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα και λήγει στις 30 ημέρες. Δεν ξέρω αν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις τόσο γρήγορα. Οι φίλοι που έχουν πάρει διπλασιασμό μπορούν να μας πούνε λεπτομέρειες. Δεν είναι έτσι ακριβώς διότι αν το 10ευρο που δόθηκε στον κούριερ μετρήσει ως ανανέωση παίρνω και τα 10 ευρώ του διπλασιασμού χωρίς να ξαναβάλω κάρτα. Το κανονικό είναι να μετρήσει ως ανανέωση καθώς έτσι ακριβώς το ανέφερε όταν έκανα την on-line παραγγελία. Αλλά η Wind είναι μανούλα στις μαϊμουδιές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 Δεν είναι έτσι ακριβώς διότι αν το 10ευρο που δόθηκε στον κούριερ μετρήσει ως ανανέωση παίρνω και τα 10 ευρώ του διπλασιασμού χωρίς να ξαναβάλω κάρτα. Το κανονικό είναι να μετρήσει ως ανανέωση καθώς έτσι ακριβώς το ανέφερε όταν έκανα την on-line παραγγελία. Αλλά η Wind είναι μανούλα στις μαϊμουδιές...Νομίζω έτσι γίνεται. Το 10ρικο στον κούριερ γίνεται 20. Αλλά δεν θυμάμαι καλά. Ας πει κάποιος που το ξέρει καλύτερα. Για πακέτα ας μην πω κάτι γιατί δεν είμαι σίγουρος.Η Q έχει διαφορετική πολιτική στο μάρκετινγκ.Ο@r31134 ξέρει καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 Η πρωτη 10ευρη που συνοδευε την sim κατα την παραλαβη απο κουριερ δεν διπλασιαστηκε. Η πρωτη ανανεωση 10ευρω διπλασιαστηκε,αργοτερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n70-spec Δημ. November 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2021 (edited) Το δωρο του διπλασιασμου το κανεις οτι θελεις αυτο "τρωει" πρωτα το συστημα. Η 10αρα που εφερε μαζι ο κουριερ δινει διπλασιασμο καθως θεωρειται ανανεωση και το λεω με σιγουρια καθως εγινε σε μενα σε πολλα νουμερα που ενεργοποιησα και εβαλα την καρτα. Edited November 11, 2021 by n70-spec 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2021 (edited) Θέλω να παρω νέο νουμερο Q. Ξέρει κανείς εάν θα έχω το πακετο 2000 λεπτών και 2.5γιγα με 11.50 ευρώ; Edited November 11, 2021 by Mobileras Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2021 Θέλω να παρω νέο νουμερο Q. Ξέρει κανείς εάν θα έχω το πακετο 2000 λεπτών και 2.5γιγα με 11.50 ευρώ;Ποιο πακέτο είναι αυτό? Το προνομιακό? Μόνο αν το ζητήσεις από την αρχή ή αν είσαι τυχερός και το πάρεις στην πορεία ή αν αγοράσεις από πωλητές. Κάνε μία αναζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cagliostro Δημ. November 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2021 Παιδια ειναι δυνατόν; Μου πηρε με το έτσι θέλω 2 ευρω για 1 gb data για 24 ωρες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ. Ειναι δυνατόν; ΕΙΝΑΙ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2021 Παιδια ειναι δυνατόν; Μου πηρε με το έτσι θέλω 2 ευρω για 1 gb data για 24 ωρες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ. Ειναι δυνατόν; ΕΙΝΑΙ;Ναι είναι το ημερήσιο ίντερνετ. Έπρεπε να κλείσεις τα δεδομένα αφού δεν είχες πακέτο. Αφού εσύ ζήτησες δεδομένα από την συσκευή σου. Δεν χαλάει χατίρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 8 ώρες πριν, pavlitakis1 said: 8 ώρες πριν, cagliostro said: Παιδια ειναι δυνατόν; Μου πηρε με το έτσι θέλω 2 ευρω για 1 gb data για 24 ωρες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ. Ειναι δυνατόν; ΕΙΝΑΙ; Ναι είναι το ημερήσιο ίντερνετ. Έπρεπε να κλείσεις τα δεδομένα αφού δεν είχες πακέτο. Αφού εσύ ζήτησες δεδομένα από την συσκευή σου. Δεν χαλάει χατίρια. και η πλάκα ειναι πως φαίνεται στο myq οτι και καλά λήγει μετά από άπειρα χρόνια Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 (edited) 10 ώρες πριν, cagliostro said: Παιδια ειναι δυνατόν; Μου πηρε με το έτσι θέλω 2 ευρω για 1 gb data για 24 ωρες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ. Ειναι δυνατόν; ΕΙΝΑΙ; Είναι κλασικά εικονογραφημένα της Wind. Είτε θα πρέπει να έχεις διαθέσιμα MB, είτε θα πρέπει να ζητήσεις φραγή των δεδομένων στη γραμμή σου από την εξυπηρέτηση (δωρεάν στο 13700). Διαφορετικά, υπάρχει πιθανότητα να σου ξανασυμβεί ακόμη και αν έχεις κλειστά τα δεδομένα της συσκευής σου. On 10/11/2021 at 10:35 ΜΜ, r31134 said: Η πρωτη 10ευρη που συνοδευε την sim κατα την παραλαβη απο κουριερ δεν διπλασιαστηκε. Η πρωτη ανανεωση 10ευρω διπλασιαστηκε,αργοτερα. 17 ώρες πριν, n70-spec said: Το δωρο του διπλασιασμου το κανεις οτι θελεις αυτο "τρωει" πρωτα το συστημα. Η 10αρα που εφερε μαζι ο κουριερ δινει διπλασιασμο καθως θεωρειται ανανεωση και το λεω με σιγουρια καθως εγινε σε μενα σε πολλα νουμερα που ενεργοποιησα και εβαλα την καρτα. Άλλη μια απόδειξη ότι τα συστήματα της Wind είναι για κλάματα... Ή μάλλον τζόκερ. "Κι αν σου κάτσει;" 😜 Edited November 12, 2021 by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 ολοι χάνουμε 1-2 ευρω το χρόνο.... σε διάφορα και βαριόμαστε να τα πάρουμε πίσω Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 Άλλη μια απόδειξη ότι τα συστήματα της Wind είναι για κλάματα... Ή μάλλον τζόκερ. "Κι αν σου κάτσει;" Διαφορετικά, υπάρχει πιθανότητα να σου ξανασυμβεί ακόμη και αν έχεις κλειστά τα δεδομένα της συσκευής σου.Τα συστήματα μας ενδιαφέρουν ή η τσέπη μας??? Τώρα αν έχεις κλειστά δεδομένα δεν σε χρεώνει γιατί επιτρέπει μία ελάχιστη κίνηση στο τηλέφωνο κάθε μέρα που είναι απαραίτητη για την λειτουργία του. ολοι χάνουμε 1-2 ευρω το χρόνο.... σε διάφορα και βαριόμαστε να τα πάρουμε πίσω Εγώ δεν έχω χάσει ποτέ τίποτα. 2 φορές χρεώθηκα σε παραμεθόριο αλλά αμέσως μου τα επέστρεψαν.Το κέρδος από τα πακέτα μας κάνουν να ξεχνάμε την χασούρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_F80 Δημ. November 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 Παιδια προσπαθω να κανω ανανεωση μεσω myq app με 6 ευρω και δε μου τα παιρνει, ζητάει μίνιμουμ 10 ευρω. Καπου καπου εμφανιζει στο app τα 6 ευρω αλλα οχι παντα. Υπαρχει καποιος τροπος να ανανεώσω με 6 ευρω; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 3 minutes ago, J_F80 said: Παιδια προσπαθω να κανω ανανεωση μεσω myq app με 6 ευρω και δε μου τα παιρνει, ζητάει μίνιμουμ 10 ευρω. Καπου καπου εμφανιζει στο app τα 6 ευρω αλλα οχι παντα. Υπαρχει καποιος τροπος να ανανεώσω με 6 ευρω; Ευχαριστώ! Μέχρι τη ΔΕ που θα επανέλθει το count down δεν μπορείς. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_F80 Δημ. November 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 Δηλαδη αυτο υπαρχει σε καθε countdown offer; Και ποσο διαρκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 Όσο διαρκεί κάθε count down Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_F80 Δημ. November 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 Ευχαριστω φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 Η δυνατότητα για 6ευρη ανανέωση εμφανίζεται με αντίστοιχο σύμβολο στην εφαρμογή, μόνο στη διάρκεια κάθε count down. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts