akalos Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 (edited) Εξαρτάται από το 5ψηφιο.11320 και συναφή ,10€ το λεπτό σε τηλέφωνο εξυπηρέτησης ΟΑΕΔ, κλέφτες !!! Edited November 22, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 11320 και συναφή ,10€ το λεπτό σε τηλέφωνο εξυπηρέτησης ΟΑΕΔ, κλέφτες !!! ΠΟΥ το είδες αυτό ? Γιατί εγώ βλέπω χρέωση 1 αστική μονάδα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει και άλλη λύση: Τους καλεις από το 2109989000 και ξενιαζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 ΠΟΥ το είδες αυτό ? Γιατί εγώ βλέπω χρέωση 1 αστική μονάδα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει και άλλη λύση: Τους καλεις από το 2109989000 και ξενιαζεις. Το κόστος κλήσης στο 11320 διαμορφώνεται σε μία αστική μονάδα ανά λεπτό όταν η κλήση γίνεται από σταθερό τηλέφωνο. Η τελική χρέωση είτε από σταθερό, είτε από κινητό εξαρτάται από την τιμολογιακή πολιτική κάθε παρόχου. Από κινητό θα είναι παραπάνω. Γενικά όταν λέει αστική χρέωση σημαίνει ότι χρεώνεται, όχι ότι είναι δωρεάν ακόμα και να έχεις πακέτο για σταθερά. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 https://www.wind.gr/wind/pricelist/mobile/Mobile-voice-pricelist-updated-on-04_11_2020.pdf Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από κινητό θα είναι παραπάνω. Γενικά όταν λέει αστική χρέωση σημαίνει ότι χρεώνεται, όχι ότι είναι δωρεάν ακόμα και να έχεις πακέτο για σταθερά. Sent from my Galaxy S10eαπό σταθερό είναι 0,146/Λέπτο της wind Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΠΟΥ το είδες αυτό ? Γιατί εγώ βλέπω χρέωση 1 αστική μονάδα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει και άλλη λύση: Τους καλεις από το 2109989000 και ξενιαζεις.το ξέρω αλλά δεν είναι το ιδιο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 https://www.myq.gr/ext_files/prepaid/q/files/timokatalogos-martiou-2020-gr2.pdf 0,0135 το δευτερόλεπτο δηλαδή 0,81 το λεπτό για όλα τα 5ψηφια αστικής χρέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 https://www.myq.gr/ext_files/prepaid/q/files/timokatalogos-martiou-2020-gr2.pdf 0,0135 το δευτερόλεπτο δηλαδή 0,81 το λεπτό για όλα τα 5ψηφια αστικής χρέωσης.ναι σωστά εκ παραδρομής ...λάθος μου Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Απεριόριστα δεδομένα και στην Q με 5.90€ για 15 ημέρες και ενεργοποίηση μέχρι 30/11 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Δε θα πάρω, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Άργησε πολύ να το δωσει. Ηδη ο κόσμος πήρε το ιδιο απο το what's up και μετά θα πάρει απεριοριστο για 1 μηνα με 9.90 απο το CU... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Ναι αλλα αυτοι εδω δωσανε τσαμπε mbs με ανανέωση. Πιο καλό ακούγεται ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε θα πάρω, ευχαριστώ Που είναι η μέτρηση αυτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Ναι αλλα αυτοι εδω δωσανε τσαμπε mbs με ανανέωση. Πιο καλό ακούγεται ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Που είναι η μέτρηση αυτη; Σε ποιόν εδωσε τσαμπε ίντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Απεριόριστα δεδομένα και στην Q με 5.90€ για 15 ημέρες και ενεργοποίηση μέχρι 30/11ευχαριστούμε αλλά όχι δεν θα πάρω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Kαλά ναι ούτε και εγώ αν και στην περιοχή μου η wind είναι πλήρως αξιοπρεπέστατη αλλά άργησαν αυτή την φορά να βγάλουν την προσφορά και πήραν άλλοι τα χρήματά μου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Σε ποιόν εδωσε τσαμπε ίντερνετ;Με ανανέωση χρόνου ομιλίας έδωσε απο 10 gb μεχρι 20 ανάλογα το ποσό για 15 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Με ανανέωση χρόνου ομιλίας έδωσε απο 10 gb μεχρι 20 ανάλογα το ποσό για 15 μερες Όλοι πηραν αυτό το μπόνους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Kαλά ναι ούτε και εγώ αν και στην περιοχή μου η wind είναι πλήρως αξιοπρεπέστατη αλλά άργησαν αυτή την φορά να βγάλουν την προσφορά και πήραν άλλοι τα χρήματά μουδε ξέρει να μας τα πάρει ούτε από μένα που δεν έχω wifi .....κάποιοι πρέπει να φύγουν από εκεί μέσα επειγόντως Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Όλοι πηραν αυτό το μπόνους;Από τότε που άρχισαν να το δίνουν, λογικά ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Την Παρασκευή θα βγάλει ΔΥΝΑΤΟ countdown. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Την Παρασκευή θα βγάλει ΔΥΝΑΤΟ countdown. Για να δούμε τι το συγκλονιστικό θα έχει αυτή η προσφορά. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Η q γραφει οτι κανει φραγη εισερχομενων στους 4 μηνες αλλα καποιοι χρηστες σε αλλα νηματα γραφουν οτι δεν τους βαζει φραγη και μετα απο το επισημο αυτο οριο. Σε περιπτωση παντος που κανει φραγη εισερχομενων πια ειναι η διαδικασια ξεμπλοκαρισματος; Κανεις ανανεωση απο την εφαρμογη (με wifi) ή πρεπει να πας σε φυσικο καταστημα; Πληρωνεις και καποια ποινη; Αυτο που θελω ειναι μονο μια καρτα για εισερχομενες κλησεις και sms, τιποτα αλλο. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Την Παρασκευή θα βγάλει ΔΥΝΑΤΟ countdown. Έχεις κάποιο inside tip; Καλοδεχούμενο, αλλά εαν θα ειναι πάνω από 4€ θα φαει άκυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 συνηθως οταν το ενα της εβδομαδας ειναι 3 ευρω,το δευτερο ειναι 4 ευρω. Παραπάνω δεν θυμαμαι να εχει βγει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 συνηθως οταν το ενα της εβδομαδας ειναι 3 ευρω,το δευτερο ειναι 4 ευρω. Παραπάνω δεν θυμαμαι να εχει βγει ποτέ. Έχεις δίκιο, σπανια εχει και 2€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 (edited) Την Παρασκευή θα βγάλει ΔΥΝΑΤΟ countdown.σκασιλα μας πες τους ....αυτοί θα χάσουν θα το κρίνουμε εμείς έτσι και αλλιώς αγοράζοντας τo,το ποσό δυνατό θα είναι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited November 24, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Μόλις βρεις κάποιον άλλον πάτε μαζί σε ένα κατάστημα και το πέρνει στο όνομα του. Μπορεις να σταματήσεις να τον ανανεώνεις εφόσον δεν σε ενδιαφέρει, και να στείλεις μηνύματα στο Χαμόγελο του Παιδιού , στα Παιδικά χωριά SOS ή στην κιβωτό του κόσμου ώστε να πιάσουν τόπο.αραγε μπορεις να χρησιμοποιησεις το υπολοιπο για να αγορασεις κατι με χρεωση τηλεφωνικου αριθμου? εχω δει κατα καιρους κατι τετοια,κυριως υπηρεσιες αλλα δεν μου ερχεται τιποτα στο μυαλο τωρα.. εχω πανω απο 50ε σε μια καρτα wind που δεν προκειται να χρησιμοποιηθουν για αγορες πακετων κλπ γιατι δεν χρησιμοποιω τον αριθμο. Καμια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts