tetartos Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Άσε που έβγαλαν πάλι τα 6€ Έβγαλαν; Διατίθενται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 (edited) Έβγαλαν; Διατίθενται κανονικά. τωρα ξαναμπηκαν OK Edited November 10, 2020 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 δεν εχει σχεση με το μηνυμα που λαβανε οι προηγουμενοι πιο πανω. Το μηνυμα αναφερεται στους αριθμους οι οποιοι το ελαβαν. Αυτο που βλεπετε στην εφαρμογη είναι για παραγγελια νεων αριθμων και υπαρχει λιγο καιρο τωρα. Απλα τωρα εβαλαν και το μπανερακι δεξια μεσα στην εφαρμογη οπως δειχνει η πρωτη εικονα. Αν βρεις τρόπο να μοιραστείς μαζί μας το παράξενο που είδες μέσα στην εφαρμογή... Δεν ξέρω αν το μήνυμα έχει σχέση με την προσφορά για νέο αριθμό. Επειδή όμως διαχειρίζομαι αρκετούς αριθμούς Q,, το παράξενο.είναι ότι η προσφορά μέσα στην εφαρμογή (για νέο αριθμό) εμφανίζεται μόνο σε αυτούς που έλαβαν το συγκεκριμένο μήνυμα και όχι στους άλλους. Για αυτό και ρώτησα αν πήρε κάποιος την προσφορά με.ανανέωση. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 τώρα ξαναβγήκαν τα 6 ευρω τι γίνεται ρε σεις με αυτό Παίζουν? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Ειχες καιρό να βάλεις κάρτα; Κάνω ανανέωση κάθε 2 μήνες! Και μάλιστα παίρνω αυτό που δίνει δωρεάν 500 λεπτά προς όλους και κάποια gb, ας είναι και μερικές μέρες νωρίτερα, μου μένουνε κάποια ευρώ στο ταμείο.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 (edited) Κάνω ανανέωση κάθε 2 μήνες! Και μάλιστα παίρνω αυτό που δίνει δωρεάν 500 λεπτά προς όλους και κάποια gb, ας είναι και μερικές μέρες νωρίτερα, μου μένουνε κάποια ευρώ στο ταμείο.. Εαν βολεύεσαι με 5€/μηνα μην πάρεις την προσφορά, αφού θα μαζευτεί μεγάλο υπόλοιπο και η Q δεν επιτρέπει μεταφορά υπολοίπου σε άλλο νουμερο. Μάλλον πολύς κόσμος βολεύτηκε με τις δωρεάν προσφορές ή τα countdown των 3-4 ευρώ τον μήνα και η εταιρία προσπαθεί να δελεασει τον κόσμο να βάζει 10€/μηνα. Edited November 11, 2020 by Monae99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 ανανεωθηκαν οι προσωπικες προσφορες στο δωρακι σημερα σε κανεναν ή ειμαι μόνο εγω ο ατυχος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 ανανεωθηκαν οι προσωπικες προσφορες στο δωρακι σημερα σε κανεναν ή ειμαι μόνο εγω ο ατυχος? Ναι, οι ίδιες για έναν μήνα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Ίσως να πρέπει να κάνεις update την εφαρμογή, δε μου έβγαζε ούτε την 6 εύρη ούτε τις προσφορές μέχρι που το έκανα (εκτός αν ήταν απλά τυχαίο - ποιος μπορεί να ξέρει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Ίσως να πρέπει να κάνεις update την εφαρμογή, δε μου έβγαζε ούτε την 6 εύρη ούτε τις προσφορές μέχρι που το έκανα (εκτός αν ήταν απλά τυχαίο - ποιος μπορεί να ξέρει)δεν ισχύει ,τυχαιο ήταν ποιος ξέρει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Δεν χρειάζονται data. Ακόμη και αν ο εκτυπωτής δεν έχει δικό του wifi δίκτυο και το συνδέσεις στου κινητού, η επικοινωνία γίνεται εσωτερικά στο δίκτυο χωρίς την χρήση dataτελικά ο εκτυπωτής έχει δικό του wifi,οπότε ανοίγω το wifi στο κινητό και συνδεομαι σε αυτό,ευχαριστώ πολύ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Παιδιά αν μπορείτε υπογράψτε το δημόσιο ψήφισμα προς την wind να μας ενεργοποιήσει το volte στην q . Ευχαριστω https://secure.avaaz.org/community_petitions/en/wind_hellas_energopoiisi_toy_volte_stin_q_kiniti_/?yrSYAqb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Αν αγοράσω 12 ευρω κάρτα έχω κάποιο μπόνους προς όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Εάν εννοείς ομιλία προς όλους, μόνο εάν σου έχει έρθει SMS με ειδική προσφορα. Countdown: 3gb/2€ (σε 2 ώρες λήγει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 (edited) Αν βάλεις 12€ έχεις το "bonus" ότι θα σου πάρουν 1,70€ ανά 4 μήνες για να σου δώσουν το bonus 1gb και 1500΄ προς Q. Αν βάλεις 10€ έχεις πάλι το bonus χωρις να σου πάρουν το 1,70€. Aπο κει και πέρα αν σου έχει έρθει κάποια προσφορά μόνο για σένα που απαιτεί 12€ κάρτα είναι άλλη ιστορία.. Εdit Τρέχει και προσφορά όπου με online ανανέωση 10€ πέραν του κλασικού bonus, δίνει έξτρα 10gb για 15 ημέρες Edited November 13, 2020 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Έβαλα κάρτα εφτά ευρώ και έχω υπόλοιπο 5.96. είναι λογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Ναι μετα από αφαίρεση του 12% του φόρου κινητής και επιπλέον 0.30€ το χαράτσι της wind, τοσο πρέπει να έχεις Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Ναι μετα από αφαίρεση του 12% του φόρου κινητής και επιπλέον 0.30€ το χαράτσι της wind, τοσο πρέπει να έχεις Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση Επειδή είμαι σχετικά καινούργιος στην q σε κάθε ανανέωση παίρνει προμήθεια από εμάς η wind 30 λεπτά ; Τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Εάν εννοείς ομιλία προς όλους, μόνο εάν σου έχει έρθει SMS με ειδική προσφορα. Countdown: 3gb/2€ (σε 2 ώρες λήγει)φτου τώρα το είδα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 (edited) Πήρε σε κανέναν άλλο παράταση το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας; Μου εληγε στις 29/11 και διαπίστωσα πριν από λίγο ότι τελικά λήγει στις 13/12... Edited November 13, 2020 by Frpix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 μόλις ανανέωσα με 10€ MOΛIΣ EΛABEΣ AΠEPIOPIΣTA ΛEΠTA OMIΛIAΣ KAI SMS ΠPOΣ OΛA TA KINHTA WIND/Q ΓIA 30 HMEPEΣ! MH XANEIΣ ΣTIΓMH! ΞEKINA NA MIΛAΣ AΣTAMATHTA! MOΛIΣ ΠHPEΣ ΔΩPO 10GB MOBILE INTERNET ΓIA 15 HMEPEΣ KAI EΠIΠΛEON 1GB MOBILE INTERNET & 1500 ΛEΠTA ΠPOΣ Q ANA 1'' ΓIA 30 HMEPEΣ ΓIA NA MEINEIΣ ΣE EΠAΦH ME TOYΣ AΓAΠHMENOYΣ ΣOY. MEINE ΣYNTONIΣMENOΣ ΣTO MYQ APP/MYQ.GR ΓIA ΠPOΣΦOPEΣ KAI ΔΩPA! δωρεάν εννοείτε Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Πήρε σε κανέναν άλλο παράταση το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας; Μου εληγε στις 29/11 και διαπίστωσα πριν από λίγο ότι τελικά λήγει στις 13/12... Ενεργοποίησες countdown χθες; Συμπίπτει με την ημερομηνία λήξης του countdown και συνέβη και σε μένα τώρα που το λες. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από τα FAQs Ποιο είναι το bonus ανανέωσης από online κανάλια; Στην πρώτη ανανέωση από 10€ και άνω μέσω myQ App κάθε μήνα παίρνεις bonus 10GB για 15 ημέρες και επιπλέον 1GB & 1500' προς Q για 30 ημέρες!. Όμως, ΠΡΟΣΟΧΗ! Το online bonus ισχύει για ανανεώσεις online μέσω κάρτας (πιστωτικής/ χρεωστικής) και PayPal. Κι αυτό καινούργιο πράγμα δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 (edited) αν ανανεώσεις με 10€ υπάρχει Μπάνερ που σου δίνει την προσφορά των των 15 ημερων https://ibb.co/x3dDqMP Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited November 14, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 (edited) Ενεργοποίησες countdown χθες; Συμπίπτει με την ημερομηνία λήξης του countdown και συνέβη και σε μένα τώρα που το λες. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από τα FAQs Κι αυτό καινούργιο πράγμα δεν είναι;Ναι, έβαλα το countdown των 3gb με δύο ευρώ. Όντως, συμπίπτουν τώρα οι ημερομηνίες λήξης. Ελπίζω μόνο να μην έχουν κάνει λάθος και χάσω τα λεφτά μου... Edited November 14, 2020 by Frpix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 αν ανανεώσεις με 10€ υπάρχει Μπάνερ που σου δίνει την προσφορά των των 15 ημερων Ωραία, αλλά από πότε είναι αυτό; Όπως το έχουν περάσει στα FAQ δείχνει σαν μόνιμη προσφορά πλέον. ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι, έβαλα το countdown των 3gb με δύο ευρώ. Όντως, συμπίπτουν τώρα οι ημερομηνίες λήξης. Ελπίζω μόνο να μην έχουν κάνει λάθος και χάσω τα λεφτά μου... Έχουμε καιρό μέχρι τότε. Θα περιμένουμε είτε να δούμε κι άλλες παρόμοιες αναφορές στο forum είτε να είναι bug και να επιστρέφει στην προηγούμενη ημερομηνία η λήξη υπολοίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts