akalos Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 η Q γενικά έτσι όπως μηδενίζει τα αγορασμενα πακέτα γενικά είναι βάσανο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Έχει και σας πρόβλημα η εφαρμογή της q αυτή την ωρα; Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Έχει και σας πρόβλημα η εφαρμογή της q αυτή την ωρα; Sent from my STK-LX1 using TapatalkΌταν λες πρόβλημα? Μπαίνω κανονικά, βλέπω υπόλοιπο, κλπ Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Ήμουν με wifi και δεν φόρτωνε τπτ. Άνοιξε κλείσε ενα σωρό φορές την εφαρμογή και δεν.. Γυρίζω δεδομένα δούλεψε μπαμ. Ο, τι να ναι Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Θα είχε θέμα το wifi σου Εμένα δεδομένα και wifi που δοκίμασα ήταν οκ Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 (edited) 6 του μηνός, είχε έρθει μήνυμα για 500' προς όλους + 2GB για internet για 30 ημέρες εάν ακολουθούσε ανανέωση 12€+ στις επόμενες 2 ημέρες. Το μήνυμα "χάθηκε" μέσα στο χαμό με τις "προσφορές" που στέλνει η Q και δεν το πρόσεξα καθόλου. Σήμερα (9 του μηνός) έκανα ανανέωση 10€ και τα έδωσε κανονικά.. Απλά να αναφέρω ότι την Τρίτη 23/06 ήρθε ανάλογη προσφορά στον αριθμό της μητέρας μου κι ενώ έβαλα χθες 27/06 τα 10€ (τέσσερις ημέρες μετά), τα έδωσε κανονικά. Πρέπει να βρούμε πιο είναι το μέγιστο διάστημα που επιτρέπει να βάλεις χρήματα και να πάρεις την προσφορά. Edited June 29, 2020 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Καλησπερα Αν έχεις μηδέν υπόλοιπο και βάλεις την 6ευρη με το countdown τι ποσό σου μενει υπολοιπο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 5.05€ Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 5.05€ Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 (edited) [Καθαρό ποσο € που μένει στην κάρτα]= ([Ποσό € που πληρώνουμε]/1,12)-0,30 Edited June 30, 2020 by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Φίλος κάνει κλήση 10"και του χρεώνει 3 λεπτά. Πως γίνεται αυτό? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Μήπως έχει ενεργοποιήσει πακέτο από προσφορά όπου ισχύει ελάχιστη χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Μήπως έχει ενεργοποιήσει πακέτο από προσφορά όπου ισχύει ελάχιστη χρέωση; Το countdown έχει. Αυτό δεν είναι ανά δευτερόλεπτο? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Μήπως έχει παράλληλα και 120' λόγω του σταθερού και τραβάει από αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Γίνεται να έχεις σε q τα 120 λεπτά που δίνουν λόγω σταθερής; δεν το ήξερα αυτο αλλα αν γίνεται ακούγεται καλό Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Γίνεται. Αν το κάνεις σήμερα λογικά θα πάρεις τα 120' του Ιουνίου και αύριο θα πάρεις και του Ιουλίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Έγινε διαθέσιμο και για φέτος το Q summer data που δίνει 15GB με 10,4€. Είναι μια λύση για το καλοκαίρι αλλά και για δευτερεύοντα νούμερα που δεν θέλετε να χάσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Countdown offer 4GB με 4€ για 30 μέρες και bonus 4GB για 4 μέρες μέχρι αύριο το απόγευμα. Μάλλον θα είναι και το τελευταίο countdown με το δώρο για τα 4 χρόνια του offer. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Υπάρχει κάποια στιχομυθία που μπορούμε να ανταλλάξουμε με το αυτοματοποιημενο σύστημα του 13700 έτσι ώστε να μας συνδέσει με εκπρόσωπο; Παλιότερα το είχα καταφέρει, αλλά δε θυμάμαι το διάλογο.. Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 συνδεση με εκπροσωπο και να επιμεινεις το ιδιο και την δευτερη φορα. Ή αν δεν σε καταλαβει θα σε στειλει ουτως ή άλλως. Μου εχει δουλεψει στο 13800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 συνδεση με εκπροσωπο και να επιμεινεις το ιδιο και την δευτερη φορα. Ή αν δεν σε καταλαβει θα σε στειλει ουτως ή άλλως. Μου εχει δουλεψει στο 13800. Επιβεβαιώνω. Δουλεύει και στο 13700. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 τελικα μετα απο παραμονη και υπομονη πολλων μηνω ηλθα και εγω στην Q πληρωνοντας χαρατσι 30 ευρω με την αιτηση φορητοτητας σε καταστημα της WIND. το συμβολαιο μου εχει ληξει εδω και 3 μηνες υποψιν στην εταιρεια και μπορουσα να κανω οτι θελω! Μου δωσαν περιθωριο μεχρι τον μεθεπομενο λογαριασμο σε 40 μερες για να μπω κανονικα στην Q με το ιδιο παντα νουμερο!! τι να κανω και 30 ευρω και 1.5 μηνα υπομονη!!!! ΠΟΤΕ ξανα σε συμβολαιο WIND!!!!:cool::cool::cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 (edited) παιδια γινεται κατι με την online ανανεωση σημερα? Προσπαθω να ανανεωσω και δεν προχωραει ουτε στην εφαρμογη ουτε στο site. Ακομα και για ανανεωση χωρις login γραφει αποκατω στην μπαρα του browser αποστολη αιτησης στο facebook.com (?) και δεν συνεχιζει.... ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αποτυχία ασφαλούς σύνδεσης Προέκυψε σφάλμα κατά την σύνδεση στο wind.gr. PR_CONNECT_RESET_ERROR Η σελίδα που προσπαθείτε να δείτε δεν μπορεί να εμφανιστεί επειδή δεν είναι δυνατή η πιστοποίηση της αυθεντικότητας των ληφθέντων δεδομένων. Επικοινωνήστε με τους ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας για να τους πληροφορήσετε για το πρόβλημα. το προβλημα ειναι στην ασφαλη συνδεση τελικα,οχι με το fb... Edited July 3, 2020 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Μόλις ανανέωσα. Σε παμπάλαιο τηλέφωνο, με παλιά έκδοση της εφαρμογής, αφού μου ζήτησε να αναβαθμίσει πρώτα σε τελευταία έκδοση αλλιώς δεν γινόταν. Προχώρησε μετά κανονικά όμως χωρίς πρόβλημα. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 ηταν προσωρινο. Μετα απο λιγο επανηλθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts