Laz5 Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Οι άλλες δύο δεν έχουν ανανέωση από 6€ κτλ κτλ. Μην τα ξαναλέμε. Η κάθε μία έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Ο κάθε ένας επιλέγει οποία θέλει ανάλογα με τις ανάγκες του. Εσυ τα ξαναλες, εγω διορθωνω το ποστ του φιλου. Και εαν νομιζεις οτι σε συμφερει η 6ευρη ανανεωση, λυπάμαι αλλά δεν έχεις καταλάβει κάποια βασικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Δλδη ακομη και αν βαζω 6 ευρα καθε μηνα ....και ανανεωνω με count offer 3 ευρω και 4 ευρω...καθε 2 μηνες θα μου τρωει η Εταιρεια τα λεπτα ομιλιας και Ευρω με το ετσι θελω??? Λιγο Φασιστικο δεν ειναι αυτο ρε παιδια???? τι λετε? σοβαρα τωρα???? που το λεει αυτο οτι καθε 2 μηνες οτι εχεις μεσα στο κανω 0???? Μηδενιστικη ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jrd Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Από κοσμοκάρτα μεταφέρθηκα σε Q. είχα ένα θέμα μία βδομάδα γιατί δεν είχα σήμα δεν ξέρω τι λάθος έκαναν με την sim...τέλος καλό όλα καλά. Το θέμα μου είναι πως δεν έχω δεδομένα και έχει ένα R δίπλα στο σήμα το οποίο είναι το roaming από ότι είδα. όταν ενεργοποιώ το roaming αμέσως μπαίνει σε 4g αλλά όταν το έχω κλειστό που λέει δεν έχω δεδομένα δικτύου. Πρέπει να γίνει κάποια ενέργεια από την wind ή έγω να κάνω κάποια ρύθμιση και από που; Συσκευή Nokia 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Δλδη ακομη και αν βαζω 6 ευρα καθε μηνα ....και ανανεωνω με count offer 3 ευρω και 4 ευρω...καθε 2 μηνες θα μου τρωει η Εταιρεια τα λεπτα ομιλιας και Ευρω με το ετσι θελω??? Λιγο Φασιστικο δεν ειναι αυτο ρε παιδια???? τι λετε? σοβαρα τωρα???? που το λεει αυτο οτι καθε 2 μηνες οτι εχεις μεσα στο κανω 0???? Μηδενιστικη ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!! Για να μην χάσεις το υπόλοιπο χρημάτων, θα πρεπει να κάνεις τουλάχιστον μία ανανέωση κάθε 2 μήνες (παρά 1 ημερα) ωστε να προστεθεί το παλιο υπόλοιπο χρηματων με το νεο υπόλοιπο και όλα μαζι να πάρουν νεα ημερομηνία ληξης 2 μηνων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Εδώ συζητάμε για την Q. Το τι κάνουν οι άλλες εταιρείες και αν είναι πιο συμφέρουσες, είναι θέμα άλλου νήματος. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Εδώ συζητάμε για την Q. Το τι κάνουν οι άλλες εταιρείες και αν είναι πιο συμφέρουσες, είναι θέμα άλλου νήματος. Οταν ομως ενα ποστ γενικεύει κάτι που δεν ισχύει, πρεπει να ξεκαθαρίζει ώστε να μην υπάρξει παραπληροφόρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Από κοσμοκάρτα μεταφέρθηκα σε Q. είχα ένα θέμα μία βδομάδα γιατί δεν είχα σήμα δεν ξέρω τι λάθος έκαναν με την sim...τέλος καλό όλα καλά. Το θέμα μου είναι πως δεν έχω δεδομένα και έχει ένα R δίπλα στο σήμα το οποίο είναι το roaming από ότι είδα. όταν ενεργοποιώ το roaming αμέσως μπαίνει σε 4g αλλά όταν το έχω κλειστό που λέει δεν έχω δεδομένα δικτύου. Πρέπει να γίνει κάποια ενέργεια από την wind ή έγω να κάνω κάποια ρύθμιση και από που; Συσκευή Nokia 8. Απλά θα αφήσεις ανοικτό το roaming και τέλος. Θα το κλείσεις μόνο αν βγεις στο εξωτερικό ή πας κοντά στα σύνορα και φοβάσαι μήπως πιάσει από ξένο δίκτυο, οπότε το roaming θα γίνει διεθνές και πιθανώς θα χρεωθείς. Ίδια συσκευή έχω, αλλά ούτως ή άλλως το ίδιο ισχύει για τη μεγάλη πλειοψηφία των συσκευών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Εσυ τα ξαναλες, εγω διορθωνω το ποστ του φιλου. Και εαν νομιζεις οτι σε συμφερει η 6ευρη ανανεωση, λυπάμαι αλλά δεν έχεις καταλάβει κάποια βασικά... Εσύ δεν έχεις καταλάβει πολλά πράγματα αλλά δεν είναι της παρούσης. Σε αφήνω να ζεις στο συννεφάκι σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Δλδη ακομη και αν βαζω 6 ευρα καθε μηνα ....και ανανεωνω με count offer 3 ευρω και 4 ευρω...καθε 2 μηνες θα μου τρωει η Εταιρεια τα λεπτα ομιλιας και Ευρω με το ετσι θελω??? Ανανεώνεις κανονικά ανά 2 μήνες το "χρηματικό υπόλοιπο", έστω και με 6€ σε ώρες που τρέχει countdown (αυτό το προγραμματίζεις εγκαίρως προφανώς). Δεν αφήνεις ποτέ να λήξει το υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 :cry::cry::cry: παιδια ενω στο τηλεφωνο ειχα 220 λεπτα ομιλιας μεχρι τις 20/5 και 0,5 ευρω μεχρι εχθες αν δε κανω λαθος απο ανανεωσεις των 6 ευρω που κανω και count offer που περνω ανα τακτικα διαστηματα εντοπισα σημερα να εχει 0 λεπτα ομιλιας σε ανανενωση που ειχα κανει προ 10 μερων Επιπλεον εχω χασει και 0,5 ευρω ...και αναγκαστηκα εβαλα εκ νεου 6 ευρω ανανεωση και ευτυχως εβαλα καουντ οφφερ με 3 ευρω ΓΙΑΤΙ συνεβει αυτο? :(:(:( εκτός αν μου έχει διαφύγει κάτι, εδώ ο φίλος αναφέρει ότι έκανε ανανέωση πριν από δέκα μέρες. Επομένως όλη η συζήτηση που κάνετε περι διμήνου δεν έχει κάποιο νόημα,από κάπου αλλού φύγαν τα λεφτά και τα πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 :cry::cry::cry: παιδια ενω στο τηλεφωνο ειχα 220 λεπτα ομιλιας μεχρι τις 20/5 και 0,5 ευρω μεχρι εχθες αν δε κανω λαθος απο ανανεωσεις των 6 ευρω που κανω και count offer που περνω ανα τακτικα διαστηματα εντοπισα σημερα να εχει 0 λεπτα ομιλιας σε ανανενωση που ειχα κανει προ 10 μερων Επιπλεον εχω χασει και 0,5 ευρω ...και αναγκαστηκα εβαλα εκ νεου 6 ευρω ανανεωση και ευτυχως εβαλα καουντ οφφερ με 3 ευρω ΓΙΑΤΙ συνεβει αυτο? :(:(:( δυστυχώς πρέπει να πάρεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών να δεις που πήγαν αυτά που είχες αγοράσει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Εσύ δεν έχεις καταλάβει πολλά πράγματα αλλά δεν είναι της παρούσης. Σε αφήνω να ζεις στο συννεφάκι σου. Αν και δεν απαντώ σε αγενείς ανθρώπους, αλλά το να βάζεις 2χ6αρες κάθε μήνα και να δίνεις 12€ χωρίς κανένα μπόνους, αντί να βάζεις 1χ10αρα και να παίρνεις ΚΑΙ μπόνους ΚΑΙ να παίρνεις τα ίδια countdown που θα έπαιρνες με τις 2 εξάρες, και να πουλάς και πνεύμα είναι κάπως... ΥΓ. Και προτιμάς να δίνεις και 2 ευρω παραπάνω κάθε μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Επίσης, 2 ανανεώσεις σημαίνει ότι θα πάρει 2 φορές το χαράτσι των 0,30€. Οκ, κανείς δεν σώθηκε με τόσα, αλλά φασούλι το φασούλι... Sent from my Mi A3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 (edited) Δλδη ακομη και αν βαζω 6 ευρα καθε μηνα ....και ανανεωνω με count offer 3 ευρω και 4 ευρω...καθε 2 μηνες θα μου τρωει η Εταιρεια τα λεπτα ομιλιας και Ευρω με το ετσι θελω??? Λιγο Φασιστικο δεν ειναι αυτο ρε παιδια???? τι λετε? σοβαρα τωρα???? που το λεει αυτο οτι καθε 2 μηνες οτι εχεις μεσα στο κανω 0???? Μηδενιστικη ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!!Αν βάζεις 6 € κάθε μήνα δεν σου τρώει τίποτα. Αν αγοράζεις και πακέτα δεν έχει να σου φάει τίποτα. Όλα τα πακέτα έχουν διάρκεια 30 μέρες. Αν λήξουν τα χρήματα πριν τα πακέτα λόγω αμέλειας, μόλις κάνεις ανανέωση με ένα μήνυμα στα επαναφέρουν. Edited May 5, 2020 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Επίσης, 2 ανανεώσεις σημαίνει ότι θα πάρει 2 φορές το χαράτσι των 0,30€. Οκ, κανείς δεν σώθηκε με τόσα, αλλά φασούλι το φασούλι... Sent from my Mi A3 Δυστυχώς το 0,30 πρέπει να είναι η προμήθεια που δίνει στις τράπεζες σε κάθε ανανέωση και επειδή όντως είναι πολλά τα λεφτά, μεταφέρει το κόστος στους πελάτες. Πολλές εταιρείες το κάνουν αυτό. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Αυτό είναι μόνο μια υπόθεση. Το θέμα είναι πως δεν το κάνει αυτό κανείς άλλος από τους παρόχους. Άσε που αν ίσχυε κάτι τέτοιο, δεν θα το είχε με αγορά φυσικής ή άυλης κάρτας, παρά μόνο σε on line ανανεώσεις που πληρώνεις και μεσολαβεί τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Οι άλλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών το έκαναν για λίγο και το σταμάτησαν. Άρα δεν είναι αυτός ο λόγος γιατί οι προμήθειες συνεχίζουν να τρέχουν και σε αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Αυτό είναι μόνο μια υπόθεση. Το θέμα είναι πως δεν το κάνει αυτό κανείς άλλος από τους παρόχους. Άσε που αν ίσχυε κάτι τέτοιο, δεν θα το είχε με αγορά φυσικής ή άυλης κάρτας, παρά μόνο σε on line ανανεώσεις που πληρώνεις και μεσολαβεί τράπεζα.Μα παντού πληρώνουν προμήθεια. Όλες οι εταιρείες, απλώς κάποιοι πληρώνουν από την τσέπη τους την προμήθεια για λόγους μάρκετινγκ. Υπάρχουν εστιατόρια και μαγαζιά σε τουριστικές περιοχές που χρεώνουν 2,5-3,5% καπέλο αν πληρώνει κάποιος με κάρτα. Πάντως σίγουρα τις αποφάσεις και τα πλάνα πωλήσεων τα κάνουν ειδικοί. Εμείς κρίνουμε ως πελάτες τι μας συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Εμας, ως πελατες, μας συμφερει να πληρωνουμε οσο λιγοτερα χαρατσια γινεται. Η κιου χρεωνει αυτο το 0,30€ σε καθε ανανεωση, ενω οι αλλοι 2 δεν το χρεωνουν, αρα το χρεωνονται οι εταιρίες, ενω η κιου το χρεωνει στον πελάτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Μα παντού πληρώνουν προμήθεια. Όλες οι εταιρείες, απλώς κάποιοι πληρώνουν από την τσέπη τους την προμήθεια για λόγους μάρκετινγκ. Υπάρχουν εστιατόρια και μαγαζιά σε τουριστικές περιοχές που χρεώνουν 2,5-3,5% καπέλο αν πληρώνει κάποιος με κάρτα. Πάντως σίγουρα τις αποφάσεις και τα πλάνα πωλήσεων τα κάνουν ειδικοί. Εμείς κρίνουμε ως πελάτες τι μας συμφέρει. Συγνώμη, αλλά να σου επαναλάβω ότι αυτό είναι μια δική σου ερμηνεία, το ότι είναι για την προμήθεια της τράπεζας. Σαν πελάτης δεν βλέπω το λόγο που θα πρέπει να με απασχολεί. Το κυριότερο είναι ότι σε χρεώνει κάτι χωρίς αντίκρισμα. Σαν να πηγαίνεις να πάρεις ψωμί που κάνει 80 λεπτά, και ξαφνικά ο φούρναρης χωρίς να αλλάξει την τιμή, να σου παίρνει άλλα 5 λεπτά ξέρω'γω, έτσι. Χώρια που δεν πιστεύω ότι μπορεί να συγκρίνονται οι προμήθειες που πληρώνει ένας ιδιώτης για μια χρέωση με μια εταιρεία που πραγματοποιεί χιλιάδες συναλλαγές στον ίδιο χρόνο. Για αυτό δεν μου στέκεται σαν δικαιολογία κάτι τέτοιο. Η ουσία είναι πως πρόκειται περί χαρατσιού, το οποίο το έχει επιβάλει αρκετά χρόνια τώρα, πρωτού ο πολύς κόσμος στραφεί σε ηλεκτρονικές πληρωμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 (edited) Εμας, ως πελατες, μας συμφερει να πληρωνουμε οσο λιγοτερα χαρατσια γινεται. Η κιου χρεωνει αυτο το 0,30€ σε καθε ανανεωση, ενω οι αλλοι 2 δεν το χρεωνουν, αρα το χρεωνονται οι εταιρίες, ενω η κιου το χρεωνει στον πελάτη. Αν όσα σου προσφέει η Q είναι λιγώτερα από 0,30 ευρώ μπορεις να πάς αλλού. Όταν οι εταιρείες χρεώνουν ακριβώς το ίδιο είναι καρτέλ. Όταν είναι διαφορετικές φωνάζουμε. Παρκαλώ να σταματήσουν οι συγκρίσεις . Δεν ενδιαφέρουν το παρόν θέμα. Edited May 5, 2020 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 (edited) Όταν κάποιος γράφει ότι όταν περνάει το 2μηνο ανανέωσης θα χάσει και τα αγορασμένα πακέτα, ας φροντίσει να ξεκαθαρίσει ότι είναι ΜΟΝΟ για την Κιού και όχι για τις υπόλοιπες εταιρείες. Όταν γενικεύουμε κάτι το οποίο δεν ισχύει, δημιουργείται παραπληροφορηση, το οποίο δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται. Από αυτό ξεκίνησε η όλη συζήτηση. Μετά πετάχτηκε ένας και έγραψε για το 6ευρο, νομίζοντας ότι θα σώσει την κατάσταση, και μετά ο φανμποι του τοπικ προσπάθησε να γενικοποιησει το χαράτσι 0,30€ της κιου. Εάν λοιπόν δεν πληρώνεσαι από την γουιντ για να κάνεις λογοκρισία, μην την λες σε εμάς αλλά σε αυτούς που γενικεύουν τα αρνητικά της κιου για να μην φανεί πόσο "κλέβει" τον κόσμο. Edited May 6, 2020 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Αν βάζεις 6 € κάθε μήνα δεν σου τρώει τίποτα. Αν αγοράζεις και πακέτα δεν έχει να σου φάει τίποτα. Όλα τα πακέτα έχουν διάρκεια 30 μέρες. Αν λήξουν τα χρήματα πριν τα πακέτα λόγω αμέλειας, μόλις κάνεις ανανέωση με ένα μήνυμα στα επαναφέρουν. :cry::cry::cry: συγνωμη εννοεις οτι εφοσον εβαλα τα 6 ευρω απο ιντερνετ θα μου επεστρεφε τα λεπτα 220 χρονου ομιλιας ειχα που εληγαν στις 20.5 ή τα ευρω που ειχα απο ανανεωση μεσα? ( καπου 0,5 ευρω) δεν το καταλαβα ακριβως αυτο με το οτι σου τρωει ολα τα λεφτα και ολα τα λεπτα η εταιρεια ανα μηνα αν δε τα καταναλωσεις? Ουτε λεφτα ουτε χρονος ομιλιας επιστραφηκε σε εμενα! :blink::blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Τα χρήματα λήγουν στις 60 ημέρες. Άρα αν βάζεις κάθε μήνα κάρτα , δεν πρόκειται να λήξουν. Δεν σου είπε ότι θα επανέλθουν αυτόματα , αλλά με ένα μήνυμα. Στέλνεις μήνυμα προφανώς στο chat και το ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 (edited) @Pedro όταν η Κιού (και μόνο η κιού) έχει στο υπόλοιπο χρημάτων μηδέν, δεν λειτουργεί τίποτα αγορασμένο. Edited May 6, 2020 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts