tolisfar Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Καί σέ mi8 δεν ανοίγει η περιαγωγή Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 MI mix 2 δεν χρειάζεται η περιαγωγή Oneplus 6 ήθελε περιαγωγή για να δουλέψει Μπορεί να έχει να κάνει και με την sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Oneplus 3t θέλει περιαγωγή, Xiaomi MiA1 δεν χρειάζεται και τα δύο με sim που τις πήρα μαζί. Πιθανότατα είναι θέμα συσκευής (η rom). Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIWA Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Σε εμένα αν δεν έχω ανοιχτά την περιαγωγή τότε δεν έχω ίντερνετ μέσο δεδομένων.xiaomi redmi note 8 Pro Παράθεση Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 ειδα πριν κατι μερες να δινει δωρο η Q 15GB δωρο αλλα σημερα που μπηκα να τα παρω δε τα βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 ειδα πριν κατι μερες να δινει δωρο η Q 15GB δωρο αλλα σημερα που μπηκα να τα παρω δε τα βρισκωΉταν μέχρι 31 Μαρτίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Ήταν μέχρι 31 Μαρτίου. τπ χασαμε δλδ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Μπορείτε να μου στείλετε λίγο τις ρυθμίσεις apn της q; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Όνομα: Q Internet APN: myq MCC: 202 MNC: 09 Τύπος APN: default,supl Πρωτόκολλο APN: IPv4 Πρωτόκολλο περιαγωγής APN: IPv4 Τα υπόλοιπα πεδία δεν τα πειράζεις. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Μπορείτε να μου στείλετε λίγο τις ρυθμίσεις apn της q; Όνομα Προφίλ: Q Internet Σημείο πρόσβασης: myq Διακομιστής μεσολάβησης: (κενό) Πόρτα: (κενό) Αρχική σελίδα: (κενό) Όνομα χρήστη: (κενό) Κωδικός πρόσβασης: (κενό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 τπ χασαμε δλδ Οι πράσινοι το δίνουν για ενεργοποίηση μεχρι 12/04 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Ήταν μέχρι 31 Μαρτίου. εμένα μου έστειλαν μήνυμα στο κινητό και λέει μέχρι 12 Απριλίου Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Άρα μάλλον πρόκειται για προσωπική προσφορά Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 εμένα μου έστειλαν μήνυμα στο κινητό και λέει μέχρι 12 Απριλίου o pavlitakis αναφερεται στα 15 δωρεαν γιγα. Εσυ προφανως αναφερεσαι σε αυτα που δινει τελευταια με καθε ανανεωση (2 γιγα και 500') Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Γίνονται τώρα αλλαγές απο wind σε q σε μαγαζιά? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 o pavlitakis αναφερεται στα 15 δωρεαν γιγα. Εσυ προφανως αναφερεσαι σε αυτα που δινει τελευταια με καθε ανανεωση (2 γιγα και 500') Στης γυναίκας μου το Q που δεν είχε πάρει τα 15GB γιατί είχε μηδενικό υπόλοιπο της ήρθε σήμερα μήνυμα για την προσφορά με ισχύ έως 12/4. Εγώ που το έχω ήδη πάρει δεν είχα κανένα μήνυμα. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Γίνονται τώρα αλλαγές απο wind σε q σε μαγαζιά? Λογικά ναι κάνε όμως ένα τηλέφωνο Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Είχα ένα countdown που έγραφε ότι λήγει 6/4.... λήγει τελικά με το που γίνει 6/4'... άρα μέχρι 5. Κουφό; Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Τι εννοείς ακριβώς; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Mάλλον ότι αντί να λήξει 6/4/2020 23.59 έληξε 6/4/2020 0000 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Στης γυναίκας μου το Q που δεν είχε πάρει τα 15GB γιατί είχε μηδενικό υπόλοιπο της ήρθε σήμερα μήνυμα για την προσφορά με ισχύ έως 12/4. Εγώ που το έχω ήδη πάρει δεν είχα κανένα μήνυμα. Έγραφε μήπως στο μήνυμα πώς γίνεται η ενεργοποίηση;γιατί και εγώ δεν το είχα πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 COUNTDOWN 150 λεπτά προς όλους με 3 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 COUNTDOWN 150 λεπτά προς όλους με 3 € Λογικο-λογικοτατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Άραγε πότε θα είναι το επόμενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Άραγε πότε θα είναι το επόμενο... Με τις πιθανότητες, πάμε ΠΕΜΠΤΗ. Ομιλία συν sms, με 4€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts