Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι έγινε, ρε παιδιά στην q;Βλέπω στην εφαρμογή μείωσαν την τιμή του economi στα 4,6€!Να είναι οριστικό;Ποιος τους ξέρει;

Άνοιξα την εφαρμογή, από περιέργεια, και εξακολουθεί να δίνει το economy στα 5,90€.

Εσύ που το είδες;

Δε θυμάμαι αν το τραβηξα στις εικονες που εβαλα πιο πανω,δοκίμασαν μαλλον νεα πακέτα στην εφαρμογή κι εκείνη την ωρα το ειχαν στα 4.6. Τωρα ειμαι με αλλο κινητο,εχουν επανέλθει τα πακέτα οπως ήταν?

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κοιτα την 3η εικονα στο προηγούμενο ποστ μου

Στο Fb της Q έχει αλλαγές. Μάλλον περιμένουμε Rebrand εντός της μέρας;

EDIT: Μόλις άλλαξε η σελίδα. http://www.wind.gr/gr/q

Ανοιγει αλλά κάποιες φορές κανει ανακατευθυνση στο not found. Αυτα που φωτογραφισα νωρίτερα στην εφαρμογή μου φαινονταν αστεια αλλά φοβάμαι οτι δεν ήταν προχειρες δοκιμες. Τον τροπο γραφης αγγλικων σε ελληνικά τον βλέπω στη σελίδα. Ήθελα να ηξερα ποια διανοια τα σκέφτεται αυτα. Φαινεται οτι έρχονται νέα πακέτα στη θεση του supreme.

Το Q Shop μου θυμίζει καρτοκινητο του εξωτερικού που μεταπωλει μεταχειρισμένα κινητά. Για να δούμε.. Το Community δεν βλέπω λογο υπαρξης, γενικά όμως μια ανανέωση χρειαζόταν η q.

Envoyé de mon Redmi Note5 en utilisant Tapatalk

Εαν δεν επιστρεψει στα φτηνοτερα πακετα, τσαμπα αλλαγές θα κάνει.

Στο Fb της Q έχει αλλαγές. Μάλλον περιμένουμε Rebrand εντός της μέρας;

EDIT: Μόλις άλλαξε η σελίδα. http://www.wind.gr/gr/q

Ανοίγει στην παλιά σελιδα για 1 δευτερόλεπτο και μετα σε πεταει σε σελιδα της wind και λεει οτι δεν είναι δυνατόν να ανοίξει η σελίδα

Edited by XP130TD
συνεχόμενα posts

Έρχεται, φεύγει, σε πάει σε παλιά σελίδα αρχική της Wind, οτιναναι

b7836f59bc169063c8f5442e4b91490e.jpgξεχωριστή σελίδα για την Q βλέπω (προσέξτε το domain name)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Είναι παλιά έκδοση της σελίδας της wind. Αυτή τη λογική παρεπιπτόντως που βλέπω στις ιστοσελίδες κι άλλων εταιρειών: να κρατάμε στο background τις παλιές εκδόσεις και μέσα στην google να βγαίνουν τα παλιά ή κάποια στιγμή στην πρώτη στραβή να βγαίνουν στη φόρα πράγματα που τα έχουμε υποτίθεται θάψει... δεν το καταλαβαίνω

Πλέον το site είναι myq.gr όπως πολλά χρόνια πριν. Αρκετές σελίδες ακόμα βγάζουν 404, υπομονή.

αλλαγες στην Q με καινουργιο site και πακέτα με τιμες φωτιά πλέον ..Οι καλεσ εποχες περάσανε !!
:!:

Εμένα δεν ανοίγει ούτε το σάιτ ούτε το αππ!

εμένα με έβαλε κανονικά στο site της q από κινητό, μπορείς να αγοράσεις και μεταχειρισμένο κινητό δείτε εδώ https://qshop.myq.gr/product/iphone-x/

πχ πάτησα για το iPhone x και ανάλογα με την κατάσταση του κινητού κρίνεται

*Grade*– Οι συσκευές βρίσκονται σε τέλεια οπτική κατάσταση.

Β Grade*– Οι συσκευές έχουν ελάχιστες οπτικές φθορές.

C Grade*– Οι συσκευές έχουν αρκετές οπτικές φθορές. επίσης εάν θέλεις ή όχι φορτιστή αλλάζει η τιμή.

A.K.*Recycling*Ελένχουμε όλες τις συσκευές σε*28*σημεία. Εγγυόμαστε για τη κάθε συσκευή.

Η λειτουργία και η διαχείριση του Κιου Σοπ γίνεται αποκλειστικά από την ΑΚ Recycling η οποία και το λειτουργεί ως αυτοτελές ηλεκτρονικό κατάστημα. H Q έχει παραχωρήσει στην ΑΚ Recycling μόνο το δικαίωμα εκμετάλλευσης του ονόματος χώρου και των εμπορικών σημάτων και δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πραγματικά ή νομικά ελαττώματα των προϊόντων και υπηρεσιών του Κιου Σοπ.

για δες κατι πραγματα μεχρι και φορουμ φτιαξανε. Αυτο το ελληνοαγγλικο δεν ξερω,ελεεινο μου φαινεται. Προσωπικα με κουραζει πολυ...

τα πακετα ομιλιας δεν εχουν περαστει,ο,τι ειχα στα screenshot που ανεβασα υπαρχει. Επι της ουσιας νεα πακετα αντι του supreme,απλα και αυτοματα.Τα υπολοιπα ο,τι υπηρχε με ό,τι αλλαγή είχε ανακοινωθεί.

160 λεπτά προς όλους με 5,9€. Ακριβό είναι ή έτσι μου φαίνεται;

Sent from my iPhone using Tapatalk

μπηκαν και τα πακετα ομιλιας και μηνυματων,δεν βλεπω καποια αλλαγη,νομιζω τα ιδια με πριν ειναι

Ευχαριστω ολους για τις απαντήσεις

EDIT: μπηκα επιτελους στη σελιδα, πολύ teenage κατάσταση. Σα να προσπαθεί να πάρει πελατεία από το CU. Το αππ δε μου ανοιγει ακόμη.

Edited by eksixaraktires

εχει και το https://community.myq.gr/ που μπορουν να προταθουν και να ψηφιστουν ιδεες. Βλεπω προτασεις για rcs και wifi calling...αντε μπας και ξεκολλησουν ορισμενα πραγματα...

Υπενθιμίζω για μια φορά ακόμα ότι Ρατσιστικά σχόλια δεν διορθώνονται . Διαγράφονται.

Βγήκε ενημέρωση για το app.

Η νέα Q ήρθε να κάνει τα απλά, αυτονόητα.

Ζήσε τη νέα εμπειρία με νέες δυνατότητες κάνοντάς τα όλα ΑΠΠλά!

- Έλεγξε το υπόλοιπο σου και ανανέωσε το χρόνο ομιλίας σου εύκολα και γρήγορα

- Πάρε αποκλειστικές προσφορές & bonus ανανέωσης

- Ενεργοποίησε τα νέα πακέτα ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ και ξέγνοιασε για πάντα!

- Βάλε την κάρτα σου για να ανανεώνεις το υπόλοιπό σου αυτόματα κάθε μήνα χωρίς να τρέχεις.

- Μίλα 1 δευτερόλεπτο, πλήρωσε 1 δευτερόλεπτο!

Μάθε και τα υπόλοιπα νέα της Q:

-Μίλα στο ΜΠΟΤ 24/7 στο FB messenger

-Έλα στο ΚΟΜΙΟΥΝΙΤΙ

-Κάνε ΚΟΝΕ και κέρδισε μαζί με τον φίλο σου!

-Εξερεύνησε το ΚΙΟΥ ΣΟΠ και βρες top μεταχειρισμένες συσκευές με εγγύηση

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστω ολους για τις απαντήσεις

EDIT: μπηκα επιτελους στη σελιδα, πολύ teenage κατάσταση. Σα να προσπαθεί να πάρει πελατεία από το CU. Το αππ δε μου ανοιγει ακόμη.

Αν θέλει να κερδίσει πελατεία από το CU, να βγάλει φοιτητικό πακέτο, που θα λειτουργεί και με φορητότητα αριθμού από άλλο πάροχο... Εγώ θα το προτείνω.

• This topic was unpinned, featured and pinned