makap Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Τι έγινε, ρε παιδιά στην q;Βλέπω στην εφαρμογή μείωσαν την τιμή του economi στα 4,6€!Να είναι οριστικό;Ποιος τους ξέρει; Άνοιξα την εφαρμογή, από περιέργεια, και εξακολουθεί να δίνει το economy στα 5,90€. Εσύ που το είδες; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Δε θυμάμαι αν το τραβηξα στις εικονες που εβαλα πιο πανω,δοκίμασαν μαλλον νεα πακέτα στην εφαρμογή κι εκείνη την ωρα το ειχαν στα 4.6. Τωρα ειμαι με αλλο κινητο,εχουν επανέλθει τα πακέτα οπως ήταν? ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοιτα την 3η εικονα στο προηγούμενο ποστ μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Σοβαρότης μηδέν από αυτήν την εταιρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Στο Fb της Q έχει αλλαγές. Μάλλον περιμένουμε Rebrand εντός της μέρας; EDIT: Μόλις άλλαξε η σελίδα. http://www.wind.gr/gr/q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Ανοιγει αλλά κάποιες φορές κανει ανακατευθυνση στο not found. Αυτα που φωτογραφισα νωρίτερα στην εφαρμογή μου φαινονταν αστεια αλλά φοβάμαι οτι δεν ήταν προχειρες δοκιμες. Τον τροπο γραφης αγγλικων σε ελληνικά τον βλέπω στη σελίδα. Ήθελα να ηξερα ποια διανοια τα σκέφτεται αυτα. Φαινεται οτι έρχονται νέα πακέτα στη θεση του supreme. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Το Q Shop μου θυμίζει καρτοκινητο του εξωτερικού που μεταπωλει μεταχειρισμένα κινητά. Για να δούμε.. Το Community δεν βλέπω λογο υπαρξης, γενικά όμως μια ανανέωση χρειαζόταν η q. Envoyé de mon Redmi Note5 en utilisant Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 (edited) Εαν δεν επιστρεψει στα φτηνοτερα πακετα, τσαμπα αλλαγές θα κάνει. Στο Fb της Q έχει αλλαγές. Μάλλον περιμένουμε Rebrand εντός της μέρας; EDIT: Μόλις άλλαξε η σελίδα. http://www.wind.gr/gr/q Ανοίγει στην παλιά σελιδα για 1 δευτερόλεπτο και μετα σε πεταει σε σελιδα της wind και λεει οτι δεν είναι δυνατόν να ανοίξει η σελίδα Edited February 24, 2019 by XP130TD συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Έρχεται, φεύγει, σε πάει σε παλιά σελίδα αρχική της Wind, οτιναναι Envoyé de mon Redmi Note5 en utilisant Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 ξεχωριστή σελίδα για την Q βλέπω (προσέξτε το domain name) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Είναι παλιά έκδοση της σελίδας της wind. Αυτή τη λογική παρεπιπτόντως που βλέπω στις ιστοσελίδες κι άλλων εταιρειών: να κρατάμε στο background τις παλιές εκδόσεις και μέσα στην google να βγαίνουν τα παλιά ή κάποια στιγμή στην πρώτη στραβή να βγαίνουν στη φόρα πράγματα που τα έχουμε υποτίθεται θάψει... δεν το καταλαβαίνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Πλέον το site είναι myq.gr όπως πολλά χρόνια πριν. Αρκετές σελίδες ακόμα βγάζουν 404, υπομονή. Envoyé de mon Redmi Note5 en utilisant Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 αλλαγες στην Q με καινουργιο site και πακέτα με τιμες φωτιά πλέον ..Οι καλεσ εποχες περάσανε !! Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Εμένα δεν ανοίγει ούτε το σάιτ ούτε το αππ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Εμένα δεν ανοίγει ούτε το σάιτ ούτε το αππ! εμένα με έβαλε κανονικά στο site της q από κινητό, μπορείς να αγοράσεις και μεταχειρισμένο κινητό δείτε εδώ https://qshop.myq.gr/product/iphone-x/ πχ πάτησα για το iPhone x και ανάλογα με την κατάσταση του κινητού κρίνεται *Grade*– Οι συσκευές βρίσκονται σε τέλεια οπτική κατάσταση. Β Grade*– Οι συσκευές έχουν ελάχιστες οπτικές φθορές. C Grade*– Οι συσκευές έχουν αρκετές οπτικές φθορές. επίσης εάν θέλεις ή όχι φορτιστή αλλάζει η τιμή. A.K.*Recycling*Ελένχουμε όλες τις συσκευές σε*28*σημεία. Εγγυόμαστε για τη κάθε συσκευή. Η λειτουργία και η διαχείριση του Κιου Σοπ γίνεται αποκλειστικά από την ΑΚ Recycling η οποία και το λειτουργεί ως αυτοτελές ηλεκτρονικό κατάστημα. H Q έχει παραχωρήσει στην ΑΚ Recycling μόνο το δικαίωμα εκμετάλλευσης του ονόματος χώρου και των εμπορικών σημάτων και δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πραγματικά ή νομικά ελαττώματα των προϊόντων και υπηρεσιών του Κιου Σοπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Ανοιξα το λινκ σου και μετά προσπάθησα να μπω από το κύριο μενού στα "πακετα", αλλά τζιφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 για δες κατι πραγματα μεχρι και φορουμ φτιαξανε. Αυτο το ελληνοαγγλικο δεν ξερω,ελεεινο μου φαινεται. Προσωπικα με κουραζει πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Επειδη δε μου ανοιγει, έχει κανένα νέο πακέτο ομιλίας προς όλους να αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 τα πακετα ομιλιας δεν εχουν περαστει,ο,τι ειχα στα screenshot που ανεβασα υπαρχει. Επι της ουσιας νεα πακετα αντι του supreme,απλα και αυτοματα.Τα υπολοιπα ο,τι υπηρχε με ό,τι αλλαγή είχε ανακοινωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 160 λεπτά προς όλους με 5,9€. Ακριβό είναι ή έτσι μου φαίνεται; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Αυτά έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 μπηκαν και τα πακετα ομιλιας και μηνυματων,δεν βλεπω καποια αλλαγη,νομιζω τα ιδια με πριν ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 (edited) Ευχαριστω ολους για τις απαντήσεις EDIT: μπηκα επιτελους στη σελιδα, πολύ teenage κατάσταση. Σα να προσπαθεί να πάρει πελατεία από το CU. Το αππ δε μου ανοιγει ακόμη. Edited February 25, 2019 by eksixaraktires Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 εχει και το https://community.myq.gr/ που μπορουν να προταθουν και να ψηφιστουν ιδεες. Βλεπω προτασεις για rcs και wifi calling...αντε μπας και ξεκολλησουν ορισμενα πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Υπενθιμίζω για μια φορά ακόμα ότι Ρατσιστικά σχόλια δεν διορθώνονται . Διαγράφονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Βγήκε ενημέρωση για το app. Η νέα Q ήρθε να κάνει τα απλά, αυτονόητα. Ζήσε τη νέα εμπειρία με νέες δυνατότητες κάνοντάς τα όλα ΑΠΠλά! - Έλεγξε το υπόλοιπο σου και ανανέωσε το χρόνο ομιλίας σου εύκολα και γρήγορα - Πάρε αποκλειστικές προσφορές & bonus ανανέωσης - Ενεργοποίησε τα νέα πακέτα ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ και ξέγνοιασε για πάντα! - Βάλε την κάρτα σου για να ανανεώνεις το υπόλοιπό σου αυτόματα κάθε μήνα χωρίς να τρέχεις. - Μίλα 1 δευτερόλεπτο, πλήρωσε 1 δευτερόλεπτο! Μάθε και τα υπόλοιπα νέα της Q: -Μίλα στο ΜΠΟΤ 24/7 στο FB messenger -Έλα στο ΚΟΜΙΟΥΝΙΤΙ -Κάνε ΚΟΝΕ και κέρδισε μαζί με τον φίλο σου! -Εξερεύνησε το ΚΙΟΥ ΣΟΠ και βρες top μεταχειρισμένες συσκευές με εγγύηση ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω ολους για τις απαντήσεις EDIT: μπηκα επιτελους στη σελιδα, πολύ teenage κατάσταση. Σα να προσπαθεί να πάρει πελατεία από το CU. Το αππ δε μου ανοιγει ακόμη. Αν θέλει να κερδίσει πελατεία από το CU, να βγάλει φοιτητικό πακέτο, που θα λειτουργεί και με φορητότητα αριθμού από άλλο πάροχο... Εγώ θα το προτείνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts