Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κακό αυτό. Πρέπει συνέχεια να ελέγχεις το υπόλοιπο των MB για να μην την πατήσεις.

Αν το κάνω αυτό θα μπορώ να χρησιμοποιώ τα δωρεάν MB ή μου κόβει τα δεδομένα γενικώς;

Αν απλώς μου κόβει τα δεδομένα διαπαντός δεν χρειάζεται να πάρω κάποιο τηλέφωνο, απλά δεν ανοίγω ποτέ τα δεδομένα του κινητού.

Δεν θα το ήθελα αυτό. Ευχαριστώ.

πολλές φορές και με κλειστά δεδομένα

υπάρχουν παράξενες χρεώσεις

φρόντισε λοιπόν να έχεις πάντα

αφού δεν θες να τα κλείνεις

μια και καλή

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386316

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

πολλές φορές και με κλειστά δεδομένα

υπάρχουν παράξενες χρεώσεις

φρόντισε λοιπόν να έχεις πάντα

αφού δεν θες να τα κλείνεις

μια και καλή

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386316

Α μάλιστα. Τελικά για να μην χρεωθώ δεν εξαρτάται μόνο απο εμένα. Δεν μας τα λέει καλά ή wind..

Και με αλλαγή apn γίνεται δουλειά συνήθως.

Δηλαδή αν ξεμεινω απο MB και θέλω να εχω το κεφάλι μου ήσυχο, παω εκεί που λέει APN και αλλάζω το myq με κάτι άλλο;

Ξαναβάζω ΜΒ και επαναφέρω το myq στο APN; Εχω καταλάβει σωστά;

ναι.'Η για πιο ευκολα φτιαχνεις απο την αρχη ενα νεο και βαζεις κατι αλλο αντι για q,και οταν τελειωνουν,επιλεγεις το αλλο αντι για το κανονικο. Και κλεινεις και την περιαγωγη δεδομενων.

Δηλαδή αν ξεμεινω απο MB και θέλω να εχω το κεφάλι μου ήσυχο, παω εκεί που λέει APN και αλλάζω το myq με κάτι άλλο;

Ξαναβάζω ΜΒ και επαναφέρω το myq; Εχω καταλάβει σωστά;

Εσύ καλά κατάλαβες, αλλά μην το παίρνεις και με άγχος. Φρόντισε όταν σου τελειώνουν τα MB τουλάχιστον να κλείσεις τα δεδομένα. Ενημερώνεσαι με SMS όταν φτάσεις στα τελευταία 50mb ενός πακέτου.

Ελπίζω να κάνει δουλειά γιατί δεν ειναι και λύση να διαμαρτύρεσαι συνέχεια για να σου τα επιστρέφουν. Ευχαριστώ.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ενημερώνεσαι με SMS όταν φτάσεις στα τελευταία 50mb ενός πακέτου.

Αυτό με το sms δεν το ήξερα.

Παρ όλα αυτά διάβασα περιπτώσεις που με κλειστά δεδομένα ειχαν παράξενες χρεώσεις, όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Καλησπερα ,

Γνωριζει καποιος αν η μεταφορα καρτοκινητου q σε αλλο ονομα εχει καποια χρεωση?

Όχι κανένα . Η ταυτοποίηση καρτοκινητού παραμένει δωρεάν.

Όχι κανένα . Η ταυτοποίηση καρτοκινητού παραμένει δωρεάν.

ευχαρσιτωω,μηπως γνωριζεις και τι στοιχεια χρεαζονται εκτοσ απο ΑΦΜ και αριθμο ταυτοτητας?

Δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο. Και το Α.Φ.Μ. δεν το ζητάνε πάντα.

Δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο. Και το Α.Φ.Μ. δεν το ζητάνε πάντα.

ευχαριστωω πολυ

Το πακετο 120λεπτα ομιλιας με 2,02€ που. Ισχυυει εως. 8/12 ειναι με χρεωση ανα δευτερολεπτο ή 3λεπτη.(μωβ ) ?

Τρίλεπτη ελάχιστη και μετά ανά δευτερόλεπτο. Και ισχύει μόνο για σένα που βλέπεις το δωράκι.

Edited by tetartos

ερχεται στην εφαρμογη πανω δεξια με μωβ δωρακι,οχι σε ολους.Πρεπει να παιζει και με καποιο sms σε οποιον ερχεται φυσικα.

Καλησπέρα. Όπως έγραψα μερικά μηνύματα πίσω μετακόμισα απο κοσμοτε σε Q (οχι φορτικότητα).

Παρατήρησα πάνω απο το σήμα υπάρχει ενα R (που σημαίνει roaming?)και μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες...

1. Αυτό ειναι χρήσιμο μόνο για να χρησιμοποιεί κάποιος το τηλέφωνο απο το εξωτερικό;

2. Έχω την εντύπωση οτι μου τρώει πιο γρήγορα την μπαταρία. Ισχύει;

3. Μπορώ να το απενεργοποιήσω χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα στις κλείσεις μου και τα δεδομένα μου εντός Ελλάδας;

Καλησπέρα. Όπως έγραψα μερικά μηνύματα πίσω μετακόμισα απο κοσμοτε σε Q (οχι φορτικότητα).

Παρατήρησα πάνω απο το σήμα υπάρχει ενα R (που σημαίνει roaming?)και μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες...

1. Αυτό ειναι χρήσιμο μόνο για να χρησιμοποιεί κάποιος το τηλέφωνο απο το εξωτερικό;

2. Έχω την εντύπωση οτι μου τρώει πιο γρήγορα την μπαταρία. Ισχύει;

3. Μπορώ να το απενεργοποιήσω χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα στις κλείσεις μου και τα δεδομένα μου εντός Ελλάδας;

Το R θα το εχεις συνεχεια, αφού η κιου λειτουργει με εσωτερικο roaming (περιαγωγη) της wind. Επισης θα πρεπει να εχεις ενεργοποιημενη την περιαγωγη δεδομενων, εαν θελεις ιντερνετ. Οσο αφορά τη μπαταρια, ισως να οφειλεται στο οτι τωρα ψαχνει πιο συχνα για σημα, σε συγκριση με την κοσμοτε.

στο δικό μου τηλεφώνο το έχω κλειστό χωρίς κανένα πρόβλημα,και ούτε σηματακι βγάζει και ανοικτό να είναι το roaming

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το R θα το εχεις συνεχεια, αφού η κιου λειτουργει με εσωτερικο roaming (περιαγωγη) της wind. Επισης θα πρεπει να εχεις ενεργοποιημενη την περιαγωγη δεδομενων, εαν θελεις ιντερνετ. Οσο αφορά τη μπαταρια, ισως να οφειλεται στο οτι τωρα ψαχνει πιο συχνα για σημα, σε συγκριση με την κοσμοτε.

δεν ισχύει όπως γράφω ...

τώρα γιατί σε μερικούς το βγάζει δεν το ξέρω

στο δικό μου τηλεφώνο το έχω κλειστό χωρίς κανένα πρόβλημα,και ούτε σηματακι βγάζει και ανοικτό να είναι το roaming

Η επίσημη θέση της Q είναι ότι πρέπει να είναι ενεργοποιημένο για να δουλεύουν τα δεδομένα, όπως ισχύει και στη δικιά μου συσκευή. Μια δοκιμή πείθει τον καθένα.

Ποια συσκευη εχεις; Σε οσα samsung και motorola εβαζα την κιου, συνεχεια μου εδειχνε R

Για να πω την αλήθεια είμαι λίγο μπερδεμένος με τις παραπάνω απαντήσεις και για το τι εστί roaming.

Δηλαδή αν ζητήσω απενεργοποίηση (αν το κάνουν φυσικά) πια προβλήματα θα αντιμετωπίσω;

Δεν θα δουλεύουν τα δεδομένα ας πούμε; Θα χάσω το σήμα; Μιλάμε πάντα για Ελλάδα.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το roaming εννοείς ότι έχεις κλειστό; Το έκανες μόνος σου ή έτσι ήταν από την αρχή;

φίλε μου γιατί δεν κλείνεις την περιαγωγή από τις ρυθμίσεις του κινητού?ότι πιο απλό

Για να πω την αλήθεια είμαι λίγο μπερδεμένος με τις παραπάνω απαντήσεις και για το τι εστί roaming.

Δηλαδή αν ζητήσω απενεργοποίηση (αν το κάνουν φυσικά) πια προβλήματα θα αντιμετωπίσω;

Δεν θα δουλεύουν τα δεδομένα ας πούμε; Θα χάσω το σήμα;

Δεν μπορείς να κλείσεις κάτι. Ούτε χρεώνεσαι κάτι γι'αυτη την εσωτερική περιαγωγή. Οσον αφορά τα δεδομένα περιαγωγής που αναφέρθηκαν,κάποια μοντέλα κινητών (κάποια iphone και άλλα) χειρίζονται διαφορετικά την κατάσταση και δεν χρειάζεται να ρυθμίσει κάτι ο χρήστης ούτε φαίνεται η ενδειξη R. Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως το R εμφανίζεται συνεχώς,και απαιτείται το άνοιγμα του διακόπτη περιαγωγής δεδομένων για να έχεις ιντερνετ. Η κατάσταση εσωτερικής περιαγωγής είναι απομεινάρι της εποχής που η q ανήκε στην infoquest οταν και έπαιρνε σήμα από vodafone αρχικά και από wind μετά. Και με την μεταβίβαση στη wind η κατάσταση συνεχίστηκε για τεχνικούς ή και νομικούς λόγους,η q ως ένα βαθμό λειτουργεί σαν ξεχωριστό τμήμα της κινητής της wind.

Edited by kmpatra

• This topic was unpinned, featured and pinned