Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς να μου πει εάν ισχύει κανονικά το πακέτο ομιλίας και ίντερνετ που έχω ενεργοποιημένο και στο εξωτερικό? Συγκεκριμένα για Αγγλία που πρόκειται να ταξιδέψω

Κατ' αρχάς δεν ξέρουμε ποιο πακέτο έχεις ενεργοποιημένο. Μπορείς να στείλεις ΥΠ στο 1285 και να δεις τι θα απαντήσει. Η Αγγλία όμως είναι ειδική περίπτωση και για να είσαι 100% σίγουρος μάλλον πρέπει να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση, κρατώντας και ονόματα από υπαλλήλους στην περίπτωση που σου πουν μετά βεβαιότητος ότι ισχύουν και αποδειχθεί το αντίθετο και χρεωθείς.

H Αγγλία θα είναι σίγουρα μέχρι 29 Μαρτίου 2019 στην Ε.Ε.

Κατ' αρχάς δεν ξέρουμε ποιο πακέτο έχεις ενεργοποιημένο. Μπορείς να στείλεις ΥΠ στο 1285 και να δεις τι θα απαντήσει. Η Αγγλία όμως είναι ειδική περίπτωση και για να είσαι 100% σίγουρος μάλλον πρέπει να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση, κρατώντας και ονόματα από υπαλλήλους στην περίπτωση που σου πουν μετά βεβαιότητος ότι ισχύουν και αποδειχθεί το αντίθετο και χρεωθείς.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, το πακέτο είναι 100' προς όλους με τα mb της προσφοράς 1G/μήνα για 8 μήνες κι ένα για Αγγλία/Γερμανία/Γαλλία μαζί με τα bonus της ανανέωσης που σου δίνει με τα 10€

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

H Αγγλία θα είναι σίγουρα μέχρι 29 Μαρτίου 2019 στην Ε.Ε.

Επομένως δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα? Ισχύει ότι και στην Ελλάδα?

Το πακέτο εξωτερικού ισχύει μόνο στην Ελλάδα. Το YΠ στο 1285 θα σου πεί σίγουρα.

Το πακέτο εξωτερικού ισχύει μόνο στην Ελλάδα.

Ναι, το γνωρίζω αυτό. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν τα λεπτά ομιλίας που έχω για Ελλάδα και τα mb ισχύουν και στην Ε.Ε. και συγκεκριμένα για Λονδίνο

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Aυτο μου έστειλε το 1285

ΑΠO TO OIKONOMIKO ΣAΣ ΠAKETO EXETE ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ 2 ΩPEΣ , 3 ΛEΠTA KAI 4 ΔEYTEPOΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ, EK TΩN OΠOIΩN 23 ΛEΠTA KAI 4 ΔEYTEPOΛEΠTA ΛHΓOYN 01/12/2018 KAI 1.062,31 MB, EK TΩN OΠOIΩN 862,31 MB ΛHΓOYN 30/11/2018 ΠOY MΠOPOYN NA KATANAΛΩΘOYN ΣTHN EΛΛAΔA H KATA THN ΠEPIAΓΩΓH ΣTHN EYPΩΠAIKH ENΩΣH (AΠO EE ΠPOΣ EE) XΩPIΣ EΠIΠΛEON XPEΩΣH

Που έχεις το μυαλό σου? :p

Το ποσταρε και ο τέταρτος

Να ναι καλά το παιδί γιατί και γω απο Αλτσχάιμερ φουλ

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Δεν είναι θέμα μυαλού :(

είναι οι ώρες που δουλεύω και τα κινητά απαγορεύονται :(

και το σημερινό το έχασα.

Η κιου έχει εβδομαδιαίο πακέτο ιντερνετ;

Όχι. Μόνο ΣΚ & νύχτες. Έχει κάποια συχνά έξτρα πακέτα σαν προσφορές, αλλά δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτό.

Εκτός των countdown offers που μπορεί κάποιες φορές να είναι για 3,7 ή 15 μέρες το μόνο στάνταρ που έχει (δεν ξέρω για πόσο ακόμα) είναι 100' και 100sms προς Wind/Q και 10mb για 7 μέρες με 2,02€.

και το σημερινό το έχασα.

Θα σε στείλω στους άλλους να μάθεις άλλη φορά..ξέρεις εκεί που τα πληρώνεις τριπλά μήπως συναιτιστεις καμία φορά

Είσαι αδιόρθωτος :p

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι να τα κάνουμε ?

εδώ είναι των μεγάλων 15νθημερων/μηνιαίων πακέτων,αρκεί να έχεις το μυαλό σου στα countdown και των προσφορών

Φτου φτου ....

To 2 gb με 3 ευρώ πως το παίρνεις;

Για ένα μήνα είναι; Και είναι μόνιμο;

71 στο 12410 η μωβ δωράκι στην εφαρμογή μέχρι 8/12. Για ένα μήνα. Μάλλον δε το έχετε όλοι για να μη το γνωρίζετε.

Τι να τα κάνουμε ?

εδώ είναι των μεγάλων 15νθημερων/μηνιαίων πακέτων,αρκεί να έχεις το μυαλό σου στα countdown και των προσφορών

Φτου φτου ....

Όταν βγαίνει νέα προσφορά (μωβ δωράκι) χτυπάει το τηλέφωνο. (βγάζει notification η εφαρμογή)

Γιατί δεν κάνουν το ίδιο και στα countdown?

Τόσο δύσκολο είναι; Απλά δε θέλουνε..

Σαν να τα δίνουν "στα κρυφά".

-Σας δίνουμε την προσφορά, αλλά δε θέλουμε να το δείτε όλοι, γιατί θα "μπούμε" μέσα :p

Όλη την ημέρα σπαμάρουνε sms, μια ειδοποίηση δεν μπορούν να βάλουν για το countdown που ξεκινάει..

Edited by user_one

γινεται καποιες φορες αλλα οχι παντα. Στις αρχες του countdown μαλιστα,υπηρξαν και περιπτωσεις που η ειδοποιηση ερχοταν αργοπορημενα,ισως και μετα τη λήξη της προσφορας...Βέβαια κρυφές δεν τις λες,υπαρχει το χρονόμετρο που μετράει και η ανακοινωση για το πότε θα είναι διαθέσιμη η επόμενη.

71 στο 12410 η μωβ δωράκι στην εφαρμογή μέχρι 8/12. Για ένα μήνα. Μάλλον δε το έχετε όλοι για να μη το γνωρίζετε.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι 12410

Είναι προσωπική προσφορά

Απλά εγώ τα βάζω και εδώ μήπως και καταφέρει κάποιος και το ενεργοποιήσει

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όταν βγαίνει νέα προσφορά (μωβ δωράκι) χτυπάει το τηλέφωνο. (βγάζει notification η εφαρμογή)

Γιατί δεν κάνουν το ίδιο και στα countdown?

Τόσο δύσκολο είναι; Απλά δε θέλουνε..

Σαν να τα δίνουν "στα κρυφά".

-Σας δίνουμε την προσφορά, αλλά δε θέλουμε να το δείτε όλοι, γιατί θα "μπούμε" μέσα :p

Όλη την ημέρα σπαμάρουνε sms, μια ειδοποίηση δεν μπορούν να βάλουν για το countdown που ξεκινάει..

Κρυφό δεν το λες αλλά οκ

Θα μπορούσαν να ειδοποιούν και με sms

120' για 30 ημερες με 2,02 € .Μωβ δωρακι μεχρι 8/12

Ερωτηση .Η χρεωση στο πακετο αυτο ειναι ανα δευτερολεπτο γιατι δεν γραφει

Αν πατήσεις να διαβάσεις τους όρους πάνω δεξιά, θα δεις ότι έχει ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά και μετά ανά δευτερόλεπτο.

Τι τρελές αυξήσεις είναι αυτές.

5,9€ 160 λεπτά προς όλους

4,9€ 1gb δεν φτάνει πλέον η κάρτα των 10€

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Εγω δεν βαζω ποτε αυτα τα πακετα,μονο countdown offers,οπως το σημερινο

200'προς ολους και 400 μβ με 3€.Και σου φτανει η καρτα των 5€ και περισευει κιολας.

120' προς όλους και 300MB με 3€ για 30 μερες.Καινουργιο είναι αυτό το Countdown?

200'προς ολους και 400 μβ με 3€.Και σου φτανει η καρτα των 5€ και περισευει κιολας.

Που το είδες ?

Το σημερινό δεν είναι αυτό που λες,είναι τα 120' και 300 mb που έγραψε ο φίλος απο πάνω. Μήπως έγινε το γνωστό,να ανοίξει παλιό countdown για λίγο και μετά να το αλλάξανε?

Άμα περιμένεις από τα επίσημα πακέτα

Σώθηκες....μόνο countdown

Και προσωπικές η για όλους προσφορές

Πάντως λίγο καιρό που χρησιμοποιώ την Q(για συγγενή το πήρα αλλά κράτησα και γω έναν αριθμό) βλέπω ότι είναι πολύ οικονομική.Εχω φοιτητικό Whats up σαν πρώτο και δεν τα χρησιμοποιώ όλα τα λεπτά σε καμία περίπτωση ενώ με 5-6€ στην Q είμαι καλυμμένος.

• This topic was unpinned, featured and pinned