mol Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Περιμένουμε ενημερωση Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Η απάντηση από τη σελίδα της q στο Facebook. Η προσφορά είναι ενεργή και αποδόθηκε τελευταία φορά στις 25-01-2018 (ισχύ μέχρι 24-02-2018) επιπλέον εφόσον έχεις λάβει το ακόλουθο μήνυμα για ενεργοποίηση 1GB με κόστος 8 ευρώ: «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ DATA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΜΟΝΟ ΜΕ 8€ ΕΧΕΙΣ 1GB ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ! ΣΤΕΙΛΕ ΤΩΡΑ 8G ΣΤΟ 12000. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 06/02» Και δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις την προσφορά, θα ξαναλάβεις ενημερωτικό SMS μέσα στο μήνα και τότε θα μπορέσεις να ενεργοποιήσεις την προσφορά. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 ίσως θα πρέπει πρώτα να σου λήξει για να μπορέσεις να την ξανα-ενεργοποιήσεις. Δεν έχουμε όλοι ίδια επέτειο ενεργοποίησης της περυσινής. Λογικά το όριο 25/2 επιτρέπει σε όλες τις παλαιές ενεργοποιήσεις να έχουν λήξει ώστε μετά να μπορεί πάλι να ενεργοποιηθεί. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Εστειλα σημερα 06/02 sms 8G στο 12000 (μου ειχε σταλει sms για την προσφορα) και μου λεει οτι η προσφορα ΕΛΗΞΕ ! Επρεπε να το ειχα στειλει μεχρι ΧΘΕΣ 05/02 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 στειλε μηνυμα στο messenger (@qkiniti) και πεστο τους. Εχει ξαναγινει,την τελευταια μερα να μη δεχεται το μηνυμα.Πιθανοτατα ομως θα ξαναδωθει ευκαιρια ενεργοποιησης της συγκεκριμενης προσφορας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Λογικά πριν λίγες ώρες έληξε... Μιας και το πρωί φαινόταν σαν ενεργή... Ατυχία!!! Ας ελπίσουμε ότι θα δώσουν και άλλη περίοδο!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Σε ερώτηση που τους έκανα πριν καμία ώρα στο φβ... Η απάντηση τους... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Εγώ ενεργοποίησα την προσφορά σε 2 από τα 4 Q της οικογένειας χωρίς να έχει έρθει σε κανέναν το σχετικό μήνυμα. Θέλω να ρωτήσω αυτούς που το έχουν και το ξέρουν, όταν τελειώνει ο κάθε μήνας μένει το κινητό χωρίς πακέτο δεδομένων για κάποιο διάστημα μέχρι να ενεργοποιηθεί ο επόμενος μήνας? Ή είναι συνεχόμενες οι μηνιαίες ενεργοποιήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Εγώ ενεργοποίησα την προσφορά σε 2 από τα 4 Q της οικογένειας χωρίς να έχει έρθει σε κανέναν το σχετικό μήνυμα. Θέλω να ρωτήσω αυτούς που το έχουν και το ξέρουν, όταν τελειώνει ο κάθε μήνας μένει το κινητό χωρίς πακέτο δεδομένων για κάποιο διάστημα μέχρι να ενεργοποιηθεί ο επόμενος μήνας? Ή είναι συνεχόμενες οι μηνιαίες ενεργοποιήσεις? Η ενεργοποίηση του πακέτου γίνεται την ημερομηνία που την έκανες και για τους επόμενους μήνες... Δλδ αν έκανες ενεργοποίηση 5 Φεβρουαρίου θα γίνει ξανά η ενεργοποίηση 5 Μαρτίου,5 Απριλίου κλπ... Αν μέχρι τότε έχεις καταναλώσει τα mb περιμενεις μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία... Αν πάλι δεν τα έχεις καταναλώσει μέχρι τις 4 Μαρτίου 23:59 τότε απλά τα χάνεις ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Η ενεργοποίηση του πακέτου γίνεται την ημερομηνία που την έκανες και για τους επόμενους μήνες... Δλδ αν έκανες ενεργοποίηση 5 Φεβρουαρίου θα γίνει ξανά η ενεργοποίηση 5 Μαρτίου,5 Απριλίου κλπ... Αν μέχρι τότε έχεις καταναλώσει τα mb περιμενεις μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία... Αν πάλι δεν τα έχεις καταναλώσει μέχρι τις 4 Μαρτίου 23:59 τότε απλά τα χάνεις ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Άρα δεν υπάρχει "νεκρό" διάστημα μεταξύ των αυτόματων ενεργοποιήσεων. Δηλ. να τελειώσει ο μήνας στις 23 59 και η επόμενη ενεργοποίηση να γίνει πχ την άλλη μέρα το μεσημέρι στις 12 00. Όπως μου τα λες γίνεται κατευθείαν δηλ στις 00:00. Αυτό το λέω γιατί είχα διαβασει παλιότερα κάποιοι που έμεναν για κάποιο μικρό διάστημα χωρίς ενεργό πακέτο και τους έτρωγε από το χρηματικό υπόλοιπο. Εννοείται χωρίς να εξαντληθουν τα μβ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Στο προηγουμενο προγραμμα 8G με 8Ε η μια ανανεωση ακολουθουσε την αλλη, χωρις ομως να στελνεται μυνημα οτι μπηκε το 1G του μηνα. Εκει που θελει προσοχη διοτι δεν ειμαι σιγουρος ειναι οτι ο ενας μηνας εληγε στις 23.59 και μηδενιζοταν τυχον υπολοιπο MB και το επομενο 1G εμπαινε στις 02.00 πχ. Σε αυτη την περιπτωση, αν δεν εχες ΜΒ απο αλλο πακετο, θα πρεπει να κλεινεις τα δεδομενα εκεινο το βραδυ για να μης χρεωθεις. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρεπει να υπηρχε ενα μικρο ΝΕΚΡΟ χρονικο διαστημα, πχ 2 ωρες. Δεν μπορω ομως να ειμαι απολυτα σιγουρος διοτι ΔΕΝ εστελνε μυνημα η Q οτι μπηκε το 1G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Στο προηγουμενο προγραμμα 8G με 8Ε η μια ανανεωση ακολουθουσε την αλλη, χωρις ομως να στελνεται μυνημα οτι μπηκε το 1G του μηνα. Εκει που θελει προσοχη διοτι δεν ειμαι σιγουρος ειναι οτι ο ενας μηνας εληγε στις 23.59 και μηδενιζοταν τυχον υπολοιπο MB και το επομενο 1G εμπαινε στις 02.00 πχ. Σε αυτη την περιπτωση, αν δεν εχες ΜΒ απο αλλο πακετο, θα πρεπει να κλεινεις τα δεδομενα εκεινο το βραδυ για να μης χρεωθεις. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρεπει να υπηρχε ενα μικρο ΝΕΚΡΟ χρονικο διαστημα, πχ 2 ωρες. Δεν μπορω ομως να ειμαι απολυτα σιγουρος διοτι ΔΕΝ εστελνε μυνημα η Q οτι μπηκε το 1G. Εφόσον ενεργοποίηται πριν το πρωί είναι σχετικά οκ. Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Ωραία έγινε η εφαρμογή Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Ωραία έγινε η εφαρμογή Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραία έγινε, αλλά μας αποχαιρέτησε το live chat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Τα χρώματα από το Corel τα έβγαλαν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Πολύ ωραίο αυτό με τα μηνύματα που το ένα λέει οτι η προσφορά είναι ενεργή και αργότερα οτι ...έληξε. Μιλάμε οτι είμαστε με τα € ανα χείρας & ούτε να μας τα πάρουν δεν ξέρουν ! Εχω 3 νούμερα αλλά λέω να τους γράψω στα @@ μου & να μην τους τα δώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Τελικά τί έγινε ή προσφορά; Παρατάθηκε, ή όσοι πρόλαβαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Προφανώς επίκειται νέο SMS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Προφανώς επίκειται νέο SMS Γιατί προφανώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Οι ίδιοι στο cc λένε οτι θα ξανάρθει sms. Αυτή τη φορά για να εξυπηρετηθούν αυτοί για τους οποίους λήγει το ενεργό πακέτο αυτές τις μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Και εγώ που ρώτησα ξανά στο φβ πάλι μου είπαν σύντομα θα έρθουν νέες προσφορές... Πάντως ειναι αρκετός ο κόσμος που θα σκάσει το 8€...θα γεμίσουν τα ταμεία!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Πήρε κανείς τα 2 GB δώρο από την νέα εφαρμογή; Δεν έλαβα κάτι και το live chat δεν δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Μαλλον ειναι για τις νέες εγγραφές. Εγω εχω 3 αριθμούς μέσα. Σε ποιον θα μπουν τα 2 gb αν υποθέσουμε οτι συνδεεται το δωρο με την αναβάθμιση/εγκατάσταση της εφαρμογής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Πήρε κανείς τα 2 GB δώρο από την νέα εφαρμογή; Δεν έλαβα κάτι και το live chat δεν δουλεύει... Το κατέβασα και μου το έδωσε το bonus για 7 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Εκανα αναβαθμιση αλλα Δε τα πηρα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts