Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η απάντηση από τη σελίδα της q στο Facebook.

Η προσφορά είναι ενεργή και αποδόθηκε τελευταία φορά στις 25-01-2018 (ισχύ μέχρι 24-02-2018)

επιπλέον εφόσον έχεις λάβει το ακόλουθο μήνυμα για ενεργοποίηση 1GB με κόστος 8 ευρώ:

«ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ DATA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΜΟΝΟ ΜΕ 8€ ΕΧΕΙΣ 1GB ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ! ΣΤΕΙΛΕ ΤΩΡΑ 8G ΣΤΟ 12000. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 06/02»

Και δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις την προσφορά, θα ξαναλάβεις ενημερωτικό SMS μέσα στο μήνα και τότε θα μπορέσεις να ενεργοποιήσεις την προσφορά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ίσως θα πρέπει πρώτα να σου λήξει για να μπορέσεις να την ξανα-ενεργοποιήσεις. Δεν έχουμε όλοι ίδια επέτειο ενεργοποίησης της περυσινής. Λογικά το όριο 25/2 επιτρέπει σε όλες τις παλαιές ενεργοποιήσεις να έχουν λήξει ώστε μετά να μπορεί πάλι να ενεργοποιηθεί.
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Εστειλα σημερα 06/02 sms 8G στο 12000 (μου ειχε σταλει sms για την προσφορα) και μου λεει οτι η προσφορα ΕΛΗΞΕ ! Επρεπε να το ειχα στειλει μεχρι ΧΘΕΣ 05/02 ?

στειλε μηνυμα στο messenger (@qkiniti) και πεστο τους. Εχει ξαναγινει,την τελευταια μερα να μη δεχεται το μηνυμα.Πιθανοτατα ομως θα ξαναδωθει ευκαιρια ενεργοποιησης της συγκεκριμενης προσφορας.

Λογικά πριν λίγες ώρες έληξε...

Μιας και το πρωί φαινόταν σαν ενεργή...

Ατυχία!!!

Ας ελπίσουμε ότι θα δώσουν και άλλη περίοδο!!!

6d52abc4b0d3fe59bdea7e1566c04c8d.jpg

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Σε ερώτηση που τους έκανα πριν καμία ώρα στο φβ...

Η απάντηση τους...

1f3403ab375e08a2f0fa7e5ca1403438.jpg

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Εγώ ενεργοποίησα την προσφορά σε 2 από τα 4 Q της οικογένειας χωρίς να έχει έρθει σε κανέναν το σχετικό μήνυμα. Θέλω να ρωτήσω αυτούς που το έχουν και το ξέρουν, όταν τελειώνει ο κάθε μήνας μένει το κινητό χωρίς πακέτο δεδομένων για κάποιο διάστημα μέχρι να ενεργοποιηθεί ο επόμενος μήνας? Ή είναι συνεχόμενες οι μηνιαίες ενεργοποιήσεις?

Εγώ ενεργοποίησα την προσφορά σε 2 από τα 4 Q της οικογένειας χωρίς να έχει έρθει σε κανέναν το σχετικό μήνυμα. Θέλω να ρωτήσω αυτούς που το έχουν και το ξέρουν, όταν τελειώνει ο κάθε μήνας μένει το κινητό χωρίς πακέτο δεδομένων για κάποιο διάστημα μέχρι να ενεργοποιηθεί ο επόμενος μήνας? Ή είναι συνεχόμενες οι μηνιαίες ενεργοποιήσεις?

Η ενεργοποίηση του πακέτου γίνεται την ημερομηνία που την έκανες και για τους επόμενους μήνες...

Δλδ αν έκανες ενεργοποίηση 5 Φεβρουαρίου θα γίνει ξανά η ενεργοποίηση 5 Μαρτίου,5 Απριλίου κλπ...

Αν μέχρι τότε έχεις καταναλώσει τα mb περιμενεις μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία...

Αν πάλι δεν τα έχεις καταναλώσει μέχρι τις 4 Μαρτίου 23:59 τότε απλά τα χάνεις ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ!!!

Η ενεργοποίηση του πακέτου γίνεται την ημερομηνία που την έκανες και για τους επόμενους μήνες...

Δλδ αν έκανες ενεργοποίηση 5 Φεβρουαρίου θα γίνει ξανά η ενεργοποίηση 5 Μαρτίου,5 Απριλίου κλπ...

Αν μέχρι τότε έχεις καταναλώσει τα mb περιμενεις μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία...

Αν πάλι δεν τα έχεις καταναλώσει μέχρι τις 4 Μαρτίου 23:59 τότε απλά τα χάνεις ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ!!!

Άρα δεν υπάρχει "νεκρό" διάστημα μεταξύ των αυτόματων ενεργοποιήσεων. Δηλ. να τελειώσει ο μήνας στις 23 59 και η επόμενη ενεργοποίηση να γίνει πχ την άλλη μέρα το μεσημέρι στις 12 00. Όπως μου τα λες γίνεται κατευθείαν δηλ στις 00:00. Αυτό το λέω γιατί είχα διαβασει παλιότερα κάποιοι που έμεναν για κάποιο μικρό διάστημα χωρίς ενεργό πακέτο και τους έτρωγε από το χρηματικό υπόλοιπο. Εννοείται χωρίς να εξαντληθουν τα μβ.

Στο προηγουμενο προγραμμα 8G με 8Ε η μια ανανεωση ακολουθουσε την αλλη, χωρις ομως να στελνεται μυνημα οτι μπηκε το 1G του μηνα.

Εκει που θελει προσοχη διοτι δεν ειμαι σιγουρος ειναι οτι ο ενας μηνας εληγε στις 23.59 και μηδενιζοταν τυχον υπολοιπο MB και το επομενο 1G εμπαινε στις 02.00 πχ. Σε αυτη την περιπτωση, αν δεν εχες ΜΒ απο αλλο πακετο, θα πρεπει να κλεινεις τα δεδομενα εκεινο το βραδυ για να μης χρεωθεις.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρεπει να υπηρχε ενα μικρο ΝΕΚΡΟ χρονικο διαστημα, πχ 2 ωρες. Δεν μπορω ομως να ειμαι απολυτα σιγουρος διοτι ΔΕΝ εστελνε μυνημα η Q οτι μπηκε το 1G.

Στο προηγουμενο προγραμμα 8G με 8Ε η μια ανανεωση ακολουθουσε την αλλη, χωρις ομως να στελνεται μυνημα οτι μπηκε το 1G του μηνα.

Εκει που θελει προσοχη διοτι δεν ειμαι σιγουρος ειναι οτι ο ενας μηνας εληγε στις 23.59 και μηδενιζοταν τυχον υπολοιπο MB και το επομενο 1G εμπαινε στις 02.00 πχ. Σε αυτη την περιπτωση, αν δεν εχες ΜΒ απο αλλο πακετο, θα πρεπει να κλεινεις τα δεδομενα εκεινο το βραδυ για να μης χρεωθεις.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρεπει να υπηρχε ενα μικρο ΝΕΚΡΟ χρονικο διαστημα, πχ 2 ωρες. Δεν μπορω ομως να ειμαι απολυτα σιγουρος διοτι ΔΕΝ εστελνε μυνημα η Q οτι μπηκε το 1G.

Εφόσον ενεργοποίηται πριν το πρωί είναι σχετικά οκ. Σε ευχαριστώ!

Ωραία έγινε η εφαρμογή

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραία έγινε, αλλά μας αποχαιρέτησε το live chat.

Πολύ ωραίο αυτό με τα μηνύματα που το ένα λέει οτι η προσφορά είναι ενεργή και αργότερα οτι ...έληξε.

Μιλάμε οτι είμαστε με τα € ανα χείρας & ούτε να μας τα πάρουν δεν ξέρουν ! Εχω 3 νούμερα αλλά λέω να τους γράψω στα @@ μου & να μην τους τα δώσω.

Οι ίδιοι στο cc λένε οτι θα ξανάρθει sms. Αυτή τη φορά για να εξυπηρετηθούν αυτοί για τους οποίους λήγει το ενεργό πακέτο αυτές τις μέρες.

Και εγώ που ρώτησα ξανά στο φβ πάλι μου είπαν σύντομα θα έρθουν νέες προσφορές...

Πάντως ειναι αρκετός ο κόσμος που θα σκάσει το 8€...θα γεμίσουν τα ταμεία!!!

Μαλλον ειναι για τις νέες εγγραφές. Εγω εχω 3 αριθμούς μέσα. Σε ποιον θα μπουν τα 2 gb αν υποθέσουμε οτι συνδεεται το δωρο με την αναβάθμιση/εγκατάσταση της εφαρμογής?

Πήρε κανείς τα 2 GB δώρο από την νέα εφαρμογή;

Δεν έλαβα κάτι και το live chat δεν δουλεύει...

Το κατέβασα και μου το έδωσε το bonus για 7 μέρες.