mol Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Ηρθε και σε μενα το σμσ. Δεν έστειλα ακόμη Εχω ενεργοποιημένη την προηγούμενη προσφορα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Στα πλαίσια των πειραματισμών: χωρίς να λάβω το SMS και χωρίς ενεργή προσφορά, μου απαντάει ότι το διαθέσιμο υπόλοιπο δεν επαρκεί για ενεργοποίηση της προσφοράς (το ξέρω ότι δεν επαρκεί, πάντως δε με κόβει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Στα πλαίσια των πειραματισμών: χωρίς να λάβω το SMS και χωρίς ενεργή προσφορά, μου απαντάει ότι το διαθέσιμο υπόλοιπο δεν επαρκεί για ενεργοποίηση της προσφοράς (το ξέρω ότι δεν επαρκεί, πάντως δε με κόβει). Λογικά εάν είχες αρκετό υπόλοιπο, θα το έπαιρνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Λογικά εάν είχες αρκετό υπόλοιπο, θα το έπαιρνες. Εκτός αν στον αλγόριθμό τους πρώτα-πρώτα τσεκάρουν το υπόλοιπό σου. Σε κάθε περίπτωση, επειδή με ενδιαφέρει, θα επανέλθω μέσα στο μήνα, αφού κάψω μερικά MB από το πακέτο που ήδη τρέχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Μέχρι 6 του μήνα είναι η τρέχουσα προθεσμία. Εάν σκοπεύεις να το πάρεις (και δεν έχει έρθει νέα προθεσμία) θα πρέπει να το αγοράσεις έως τις 5 (ή 6 με ρίσκο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Παιδιά να ρωτήσω αν το πρόγραμμα σε όσους το χρησιμοποιούσαν ήδη ίσχυε και με περιαγωγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Παιδιά να ρωτήσω αν το πρόγραμμα σε όσους το χρησιμοποιούσαν ήδη ίσχυε και με περιαγωγή; αν εννοείς τα 8 GB με 8€, ναι δουλευουν κανονικα στις χωρες της ΕΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Μπορεί κάποιος που δεν του ήρθε το μήνυμα να το πάρει; Ναι, μόλις το πήρα εγώ, χωρίς να μου έχει έρθει μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 αν εννοείς τα 8 GB με 8€, ναι δουλευουν κανονικα στις χωρες της ΕΕ Αυτό ακριβώς εννοούσα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 @Allare Έχω απαντήσει τρεις φορές σε ερώτησή σου, τώρα είναι η σειρά σου. Θα μάθουμε ποτέ, ποιος άλλος δίνει 8 GB για 8 μήνες με 8€, ή θα πεθάνουμε με την απορία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 @Allare Έχω απαντήσει τρεις φορές σε ερώτησή σου, τώρα είναι η σειρά σου. Θα μάθουμε ποτέ, ποιος άλλος δίνει 8 GB για 8 μήνες με 8€, ή θα πεθάνουμε με την απορία? Κανένας δε δίνει 8/8/8. Εάν θέλεις ρώτα στο τοπικ της Φρογκ τι παίρνεις με 8,80ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Κανένας δε δίνει 8/8/8. Εάν θέλεις ρώτα στο τοπικ της Φρογκ τι παίρνεις με 8,80ε Καλά το κατάλαβα λοιπόν, ότι μιλούσες για κάτι εντελώς διαφορετικό. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι παρέχει η Φρογκ, ακριβώς ό,τι και το δικό μου Q International. Ωστόσο, καμία άλλη καρτοκινητή, δε σου λύνει το πρόβλημα του mobile internet για 8 μήνες, παίρνοντάς σου μόνο 8€ άπαξ. Γι'αυτό, δεν έχουμε λόγο να γκρινιάζουμε και να λέμε ότι απαιτούνται 23€ κτλ. Αντίθετα, θα πρέπει να πούμε μπράβο στην Q, που εξακολουθεί να δίνει αυτή την πολύ καλή προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 και φυσικά δεν απαιτούνται 23 ευρώ αλλά μόνο 8 ( 9 πριν την αφαίρεση του φόρου κινητής τηλεφωνίας ). Τα υπόλοιπα που θα μουν κατά την διάρκεια του 8μήνου κάτι άλλο θα γίνουν , δεν πάνε για το πακέτο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Αν για κάποιους με 1gb το μήνα λύνεται το πρόβλημα του mobile internet καλώς τότε. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 (edited) Αν για κάποιους με 1gb το μήνα λύνεται το πρόβλημα του mobile internet καλώς τότε. Ναι,βολευει αυτο το πακετο.Με 1Gb ακομα απο την ανανεωση μαζι με 1000' προς Q εχω 2GB και μπορω με 4€ να βαλω 1GB εξτρα και με 4,6€ 150' προς ολους,159' προς Wind/Q και 150MB.Εχω 3,2GB τον μηνα συνολο μαζι με 1000' προς Q,150' προς ολους και 150' προς Wind/Q. Αν χρησιμοποιεις το νουμερο ως βασικο και ως Backup πηγη ιντερνετ και θελεις καθε μηνα να εχεις,συμφερει απο το να βαζεις 5€ καρτα για να δινεις 1GB/4€. Στους 8 μηνες βγαινει 40€. Ενω δινεις 10€ καρτα τωρα,δινεις 8€ τωρα και ξενοιαζεις.Παιρνεις το 1GB καθε μηνα στο 1/4 της κανονικης τιμης.Και επειδη σου αφηνει και 46 λεπτα στην ακρη η ανανεωση καθε μηνα με 5€ για να βαλεις 1GB με 4€ μαζευεις στους 8 μηνες 3,68€.Και επειδη δεν μπορεις να κανεις μεταφορα υπολοιπου απο αλλο καρτοκινητο ή ανανεωση χρονου απο συμβολαιο σε καρτοκινητο Q πρεπει να ξαναβαλεις καρτα 5€,να παρεις το 1GB και να σου μεινουν 4€ και κατι ψιλα ωστε τον επομενο μηνα να μην βαλεις καρτα.Θελεις 9 μηνες ανανεωση και τον 10ο μηνα παιρνεις το πακετο μαζευοντας τα 0,46€ ανα ανανεωση που σου εμειναν. Ξερω εγραψα σεντονι αλλα ηθελα να δω αν οντως αξιζει η προσφορα.Η απαντηση ειναι ναι,αξιζει τα 10€ καρτα που θα δωσεις τωρα απο τα οποια θα δωσεις 8€ για 1GB τον μηνα για 8 μηνες. Η Wind μπορει να ακριβυνε τις τιμες και να μην δινει τοσα δωρα αλλα παντα εκανε και συνεχιζει να κανει προσφορες που αξιζουν.Καμια εταιρεια δεν δινει πακετα οπως τις προσφορες της Wind στο 12410. Επισης το να καταναλωνεις ολα τα αγορασμενα πακετα σου στην Ε.Ε. και ειδικα τα λεπτα προς ολους και τα MB δεν τα προσφερει καμια εταιρεια.Μετανιωσα που πηγα Ιταλια και δεν πηρα τον Wind αριθμο μαζι. Με αλλη καρτα που εχω,μετρουσα το οριο ορθης χρησης. Edited February 3, 2018 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Πιστευω οτι σε ΟΛΟΥΣ στειλανε μυνημα της προσφορας 8G/8Ε με ληξη 06/02/18. Το λεω αυτο διοτι εγω που ειχα παρει την προσφορα 09/06/17 και μια φιλη μου που την πηρε 17/06/17, λαβαμε το ιδιο μυνημα με την ΙΔΙΑ ακριβως ληξη. Αν καποιος γνωριζει κατι αλλο, ας το γραψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. February 4, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Διαγράφτηκαν posts που ήταν εκτός θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Εμένα δε μου χουν στείλει πάντως :( Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Αν για κάποιους με 1gb το μήνα λύνεται το πρόβλημα του mobile internet καλώς τότε. Μέχρι πριν μερικούς μήνες πλήρωνα συμβόλαιο >22€ με 1GB. Με 1€/μήνα... χμμμ... θα το πάρω! :D ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα δε μου χουν στείλει πάντως :( Ούτε εμένα, αλλά ενεργοποιείται μια χαρά. 8G στο 12000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Εμένα δε μου χουν στείλει πάντως :( Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Ένας φίλος έγραψε πιο πάνω ότι το ενεργοποιησε χωρίς να του εχει ερθει μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Παιδια γνωριζει καποιος τι θα κανουμε εμεις που η προηγουμενη προσφορα ληγει μετα τις 6/2?Καποιος ειχε γραψει οτι εστειλε μυνημα και του εγραψε πως η προσφορα ειναι ηδη ενεργοποιημενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 λογικα θα ερθει παλι μηνυμα με μεταγενεστερη ημερομηνια ληξης ωστε να μπορουν να το ενεργοποιησουν κι αλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 λογικα θα ερθει παλι μηνυμα με μεταγενεστερη ημερομηνια ληξης ωστε να μπορουν να το ενεργοποιησουν κι αλλοι. Θα είναι μεγάλο λάθος της Q, αν δεν επεκτείνει την προσφορά και για αργότερα, τουλάχιστον μέχρι τις 15-20 Φεβρουαρίου. Θα είναι σαν να λέει, ότι η προσφορά ισχύει μόνο για όσους δεν την είχαν πάρει το προηγούμενο οκτάμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Ένας φίλος έγραψε πιο πάνω ότι το ενεργοποιησε χωρίς να του εχει ερθει μήνυμαΤο ξέρω αλλά στέλνω εδώ κ μέρες μνμ κ λεει δεν είναι διαθέσιμο Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Μου εχει ερθει το μηνυμα της προσφορας 8G με 8Ε μεχρι 06-02, αλλα στελνοντας το μου λεει οτι η προσφορα ειναι ΗΔΗ ενεργοποιημενη, οπως εχει αναφερθει και απο αλλον εδω στο forum. Γνωριζει κανεις αλλος κατι διαφορετικο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts