Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω να εκφράσω ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα με το PayPal.

Έκανα προσπάθεια να ανανεώσω 5 ευρώ μέσω εφαρμογής με το PayPal.

Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες ανανέωσα με μια Debit.

Το αποτέλεσμα; Χρεωθηκα 3(!) φορές στο PayPal και προσπαθώ ακόμα να βγάλω άκρη. Φανταστείτε ότι αρχικά χρεώθηκα 5 φορές, αφαιρέθηκαν οι δύο και μου έχει πιστωθει μέχρι στιγμής μόνο η μία...

Δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναχρησιμοποιήσω PayPal

Δεν είχα ποτέ τέτοιο προβλημα με την PayPal εδώ και πολλά χρόνια που κάνω online ανανέωση το μόνο θέμα που είχα μια φορά ήταν ενώ έκανα ανανέωση και τα λεφτά μπήκαν στο λεπτό στο λογαριασμό μου η απόδειξη στο e-mail μου ήρθε μετά από πολλές ώρες ενώ συνήθως έρχεται στο λεπτό

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Tην πάτησα κι εγώ με 2 10αρια ευρώ. Εχει γενικά θέμα με την ανανέσωση η Q τώρα τελευταία.

Ηθελα να βάλω 10 ευρώ και επειδή έβγαλε error ξαναπροσπάθησα και αφού μου έβγαλε πάλι error μετά από πολλή ώρα και αφού μίλησα με τράπεζα και Q μου πιστώθηκαν 20€ χωρίς να το θέλω. Αρχίζω να κοιτάω προς Cosmote πια ειδικά με τις αυξήσεις.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Έχω να εκφράσω ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα με το PayPal.

Έκανα προσπάθεια να ανανεώσω 5 ευρώ μέσω εφαρμογής με το PayPal.

Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες ανανέωσα με μια Debit.

Το αποτέλεσμα; Χρεωθηκα 3(!) φορές στο PayPal και προσπαθώ ακόμα να βγάλω άκρη. Φανταστείτε ότι αρχικά χρεώθηκα 5 φορές, αφαιρέθηκαν οι δύο και μου έχει πιστωθει μέχρι στιγμής μόνο η μία...

Δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναχρησιμοποιήσω PayPal

Όταν πριν κάποιους μήνες μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο (μια αποτυχημένη ανανέωση που όμως μου τράβηξε κανονικά λεφτά και κατόπιν μια επιτυχημένη) έκανα dispute στο paypal. Την επομένη, η wind (mobile media) μου επέστρεψε το ποσό της πρώτης ανανέωσης με την δικαιολογία ότι πράγματι, η διπλή αγορά έγινε από λάθος μιας και οι δύο συναλλαγές είχαν μικρή χρονική διαφορά

Μια ερώτηση προς τους παλιούς της wind με iPhone. Πήγα να στείλω το πρώτο μου sms και παρατήρησα ότι έχει όριο 70 χαρακτήρες. Υπάρχει δυνατότητα να ανεβεί το όριο στους 160;

Αν και δεν ξέρω από iphone,υποθέτω ότι υπάρχει περίπτωση να άλλαξαν οι ρυθμίσεις της κωδικοποίησης του sms όταν άλλαξες την κάρτα sim.

Απο όσο έψαξα, που ήταν αναφορές παλιές (2011-13) δεν έχει να κάνει με το τηλεφωνο αλλα με την q, στην wind κάποιοι ανέφεραν ότι αρχικά είχαν 70 αλλα μετά τους έγινε 160 αλλα για την q δεν έχει γίνει αυτή η αλλαγή.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει καποιο κοστος μεταφορας απο f2go σε Q

μπορει να γινει?

μηπως ειναι αυτο επειδη δεν τα γνωριζω καλα

https://www.wind.gr/gr/q/ela-stin-q/online-paraggelia/

γιατι ελεγα ηταν η οικονομικη αλλα γελαστικα αλλα τεσπαντων θα ηθελα να ρωτησω

απο σημα πως παει περιοχη Θεσσνικη Πανοραμα Κεντρο αυτα γενικα νομο Θεσσνικη

τι παιζει με 4g?

Κ γενικα αν ειστε ικανοποιημενοι?

επισης ισχυει κ εδω το 10ε=500ΜΒ

Θεσσαλονικη εντος πολης μια χαρα παιζει 3G/4G.Πανοραμα νομιζω εχει κανονικα 3G αλλα που και που θα εχεις και Edge.Εχω καιρο να περασω,αμα πας απο Πανοραμα προς Αγιο Βασιλειο,Ρεντινα και ασπροβαλτα εχει Gprs.Αλλα νομιζω τωρα κανουν προς ασπροβαλτα αναβαθμισεις.4G εχει μεχρι Σινδο,μετα απο εκει μεχρι Κουφαλια ακομα αναβαθμιση 3G δεν εχει γινει και Gprs μονο.Βλεπε τα νηματα Wind 4G και καλυψη 3G για να βλεπεις τι γραφεται για το δικτυο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

ρε παιδιά σήμερα μου έφαγε 6 ευρώ από εισερχόμενα μηνύματα από 5ψήφια όπως μου είπαν στο chat. Εννοείται πως δεν έχω κάνει εγγραφή σε καμία υπηρεσία. Από το πουθενά κοινώς. το έχει πάθει κανείς??

*άκυρο* μόλις βρήκα το ανάλογο topic και είδα ότι δεν είμαι ο μόνος..

Edited by nisfa

ρε παιδιά σήμερα μου έφαγε 6 ευρώ από εισερχόμενα μηνύματα από 5ψήφια όπως μου είπαν στο chat. Εννοείται πως δεν έχω κάνει εγγραφή σε καμία υπηρεσία. Από το πουθενά κοινώς. το έχει πάθει κανείς??

*άκυρο* μόλις βρήκα το ανάλογο topic και είδα ότι δεν είμαι ο μόνος..

Ποιο είναι το ανάλογο topic γιατί πολλοί έχουμε τα ίδια προβλήματα και αναζητούμε λύση.

Ειχα κάποιο καιρό να χρησιμοποιήσω το q νούμερο μου και είχα χάσει και την sim.Πάω στο κατάστημα της wind και ζητάω αντικατάσταση σιμ.Μου την κάνουν δωρεάν αλλά αντί για την πορτοκαλί της q μου έδωσαν μια μπλε που γράφει wind prepaid και επέμεναν ότι θα λειτουργεί κανονικά.:lol: Τελικά δεν έπιασε ποτέ σήμα και αφού επέμεναν ότι λειτουργεί κανονικά,ότι θέλει κάμποσες ώρες για να πιάσει σήμα,μίλησα με την εξυπηρέτηση της q και μου λένε να ξαναπάω στο μαγαζί και να μου δώσουν πορτοκαλί σιμ για να λειτουργήσει σωστά. Οτι να`ναι όμως..:lol:

Και η ασχετοσύνη-κουτοπονηριά ισως??? κάποιων υπαλλήλων συνεχίζεται..Ο υπάλληλος που επέμενε χθες ότι θα μου λειτουργεί η μπλε sim στην q είπε σήμερα σε άλλον πελάτη γύρω στα 50 ότι τα πακέτα της q με χρέωση ανα 1" ισχύουν μόνο για τον πρώτο μήνα της σύνδεσης και απο εκει και πέρα τα ίδια πακέτα γίνονται ανά 3'..απορώ που τους βρίσκουν όλους αυτούς...:lol: Edited by bbbb

Γειά χαρά,

Μου είχε έρθει ένα μήνυμα από την q για ένα καλό πακετάκι με 200' σε όλους & 1gb με 7€ νομίζω, αλλά το έσβησα κατά λάθος. Γνωρίζει κάποιος που στέλνω και τι για να το ενεργοποιήσω;

Ευχαριστώ.

Γειά χαρά,

Μου είχε έρθει ένα μήνυμα από την q για ένα καλό πακετάκι με 200' σε όλους & 1gb με 7€ νομίζω, αλλά το έσβησα κατά λάθος. Γνωρίζει κάποιος που στέλνω και τι για να το ενεργοποιήσω;

Ευχαριστώ.

45 στο 12410

Μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και όχι. Λέει πως έχει σβήσει το μήνυμα και νομίζει ότι είναι τόσο. Αν το έχει πάρει κανείς άλλος πρόσφατα ας επιβεβαιώσει.

Μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και όχι. Λέει πως έχει σβήσει το μήνυμα και νομίζει ότι είναι τόσο. Αν το έχει πάρει κανείς άλλος πρόσφατα ας επιβεβαιώσει.

Μα, μας το επιβεβαιώνει άλλο μέλος με συγκεκριμένο αριθμό (45) για sms στο 12410:

45 στο 12410

Με 8,5€ "κανονικά" στο f2go έχεις 1GB (6€ κόστος) κ 200΄προς όλους (turbo more 2,5€ μέσα στην ίδια μέρα ενεργοποίηση).

Αν κάποιο μέλος θέλει το πακέτο με 45 στο 12410 από Q ΑΣ επιβεβαιώσει :

Αν ισχύει για όλους (Καθώς οι προσφορές 12410 στέλνονται το 2ο 15νθήμερο από τη Wind και πιθανόν αυτή η "προσφορά" να είναι "κάτι άλλο")

Και ποιά είναι η τιμή του €.

Το ζήτημα που είπα να επιβεβαιώσει κάποιος αν είναι εφικτό, είναι το κόστος, και όχι ο τρόπος ενεργοποίησης...

Sent from my XT1562

• This topic was unpinned, featured and pinned